Άγγελος
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Κακως,ποια σειρα του παιχνιδιου εχεις παιξει;το βαριεμαι απιστευτα το manager![]()

βρε ουστ ολοι σας manager και ξερω ψωμι!!!!
για οποιον ενδιαφερεται εξαιρετικες μεταγραφες ειναι
ματεραζι και ριβας(απο ιντερ και οι 2 ως ελευθεροι).σε καθε ομαδα που εχω παρει(τουλαχιστον για ελληνικο πρωταθλημα πετανε...)
κατα τα αλλα κλασσικα ελευθερος γκαλιτσιος,jan kozak...![]()
ωραιος,γραψε καποια πραγματα για τακτικες και μεταγραφες για το FM2012 στο σχετικο θεμα.Εχω αρχισει (για αλλη μια φορα) με την ΑΕΚ και ψαχνομαι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος

αγαπούλα
πούλαα..
![]()

ναι βασικα αυτη η ερωτηση ισχυει απιστευτα διοτι οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ακομα το παιχνιδι ειναι με κουκιδες...Κακως,ποια σειρα του παιχνιδιου εχεις παιξει;![]()

ποιο θεμα;;;ωραιος,γραψε καποια πραγματα για τακτικες και μεταγραφες για το FM2012 στο σχετικο θεμα.
ε καλα οκ για αεκ ρε δεν ειναι και τοσο δυσκολο,εχεις πραγμα να πουλησεις καθως και 1-2 παλικαρια απο τους νεους να προωθησεις(μπουγαιδη,κλοναριδης).Στειλε link με το θεμα μια να σου στειλω αναλυτικα τις stadar κινησεις μου)Εχω αρχισει (για αλλη μια φορα) με την ΑΕΚ και ψαχνομαι...![]()
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος

Όλα τα Monkey Island series.![]()
μιλαμε πραγματικα για φανταστικα παιχνιδια πολυ γελιο ρε φιλε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ειδικά στο #3 έδωσαν ρέστα...

artemaki
Διάσημο μέλος

Gta. (Σχεδον ολα.)
Και καποια αλλα, δεν μου ρχονται τωρα.
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλά μου αρέσει πολύ το Call of Duty (και είναι το μοναδικό που παίζω γενικά)
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλη η σειρά Roller Coaster Tycoon. Λατρεύω να χτιζω amusement parks.
Ειδικά στο #3 έδωσαν ρέστα...
Τα Roller Coaster Tycoon είναι η μόνη σειρά που συμφωνώ με τους attention whore gamers που μισούν όλα τα καινούρια παιχνίδια (πχ το Diablo II είναι πολύ καλύτερο από το Diablo III, το ίδιο και με το Dungeon Siege και mumble muble muble).
Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

δεν χανεις και τιποτα..Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.)

ολα χειροτερα ειναι
απο το αυθεντικο..

fockos
Επιφανές μέλος

Tα άλλα είναι χαζομάρες
Νεογέννητος
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν κι έχω σταματήσει πια, εκτός κι αν τύχει κάνα λανάκι με τα φιλαράκια.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Για να είμαι ειλικρινής, το RCT 3 το έπαιξα ελάχιστα, γιατί δεν με προσέλκυσε όσο τα άλλα δύο. Προσωπικά έβρισκα το game engine των #1 και #2 πολύ πιο απλό και ευχάριστο (με πολλές δυνατότητες όμως), ωστόσο στο #3 τα έκαναν όλα τόσο περίπλοκα...Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία.
Το "έδωσαν ρέστα" ήταν ψιλοειρωνικό. Ενώ μου αρέσει που μπορείς να δεις first view τα rollercoasters, φερ' ειπείν, κατά τα άλλα δεν...
Mario 64? Ωραίο... Πρώτη φορά το είχα παίξει πριν καμιά 12αριά χρόνια σε μία έκθεση ... δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς, αλλά είχε πολλά videogames. Πρέπει να την (συν)διοργάνωνε το τότε KTV.
Tα άλλα είναι χαζομάρες

Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario!

Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah.

fockos
Επιφανές μέλος

Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario!
Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah.![]()

το καλύτερο παιχνίδι του n64 ήταν το concer και μάλιστα έγινε remake για το xbox και αγόρασα χbox μόνο για αυτό το παιχνίδι
από παλιά adventure αυτό (οποιος δε το έχει παιξει να το κάνει αμέσως εχει πολύ πλακα)
τέτοια παιχνίδια δε βγαίνουν στις μέρες μας τα σημερινά είναι χαζομάρες
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Όλα τα Monkey Island series.![]()
Και μιλώντας για Monkey Island, που λέτε, έβαλα το Curse of the Monkey Island στο youtube να μου κάνει παρέα όσο κάνω τα πειράματά μου.
Σε κάποια στιγμή που λέτε, ο Guybrush μιλάει με έναν Σκωτσέζο πειρατή, τον Haggis McMutton.
Τον ακούω και λέω ... τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Όσπου μου έρχεται η φλασιά.
Είναι ---> ΑΥΤΟΣ!
Alan Young ή αλλιώς ... Scrooge McDuck, από τα Ducktales. Δεν θα γινόταν να μην τον αναγνωρίσω!!

morphine
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Εξαιρετικό κι αυτό. Και το monkey island και το grim fandago είναι σκέτη... μορφίνη.Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω
Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης
Γενικά ό,τι έχει φτιάξει η Lucasarts είναι εξαιρετικό. Ένα που είχα αναφέρει και παλιότερα (χωρίς βίντεο) το Day of the Tentacle:
Αν δεν το γνωρίζεις ... ψάχτο, και θα με θυμηθείς..
Guest 209912
Επισκέπτης

Age of Empires (ολα)
Total War (ολα)
Civilization IV
μεγάλη αγάπη τα Monkey Island τρομερό χιούμορ και ατέλειωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- phleidhs
- kuplin96
- Chris2756
- charmander
- Libertus
- GeorgePap2003
- Στεφανος56
- rafaela11
- hirasawayui
- Joji
- fockos
- J.Cameron
- giannhs2001
- Unboxholics
- Memetchi
- harry akritas
- Luke.
- globglogabgalab
- tsiobieman
- Slytherin
- SlimShady
- azula
- betonieras
- gregory nub
- WhaleOilBeefHooked
- jj!
- Στωικος
- Αλκης Κ.
- fmarulezkd
- Viedo
- Vold
- Unseen skygge
- MarcoReus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.