Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:01 Ο Άγγελος έγραψε: #241 22-12-11 09:01 βρε ουστ ολοι σας manager και ξερω ψωμι!!!! Click για ανάπτυξη... αγαπούλα πούλαα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:09 Ο νικος ρεθυμνο: #242 22-12-11 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: το βαριεμαι απιστευτα το manager Click για ανάπτυξη... Κακως,ποια σειρα του παιχνιδιου εχεις παιξει; Αρχική Δημοσίευση από alehunter: βρε ουστ ολοι σας manager και ξερω ψωμι!!!! για οποιον ενδιαφερεται εξαιρετικες μεταγραφες ειναι ματεραζι και ριβας(απο ιντερ και οι 2 ως ελευθεροι).σε καθε ομαδα που εχω παρει(τουλαχιστον για ελληνικο πρωταθλημα πετανε...) κατα τα αλλα κλασσικα ελευθερος γκαλιτσιος,jan kozak... Click για ανάπτυξη... ωραιος,γραψε καποια πραγματα για τακτικες και μεταγραφες για το FM2012 στο σχετικο θεμα.Εχω αρχισει (για αλλη μια φορα) με την ΑΕΚ και ψαχνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:34 Ο moxa15 έγραψε: #243 22-12-11 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αγαπούλα πούλαα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Κακως,ποια σειρα του παιχνιδιου εχεις παιξει; Click για ανάπτυξη... ναι βασικα αυτη η ερωτηση ισχυει απιστευτα διοτι οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ακομα το παιχνιδι ειναι με κουκιδες... ωραιος,γραψε καποια πραγματα για τακτικες και μεταγραφες για το FM2012 στο σχετικο θεμα. Click για ανάπτυξη... ποιο θεμα;;; Εχω αρχισει (για αλλη μια φορα) με την ΑΕΚ και ψαχνομαι... Click για ανάπτυξη... ε καλα οκ για αεκ ρε δεν ειναι και τοσο δυσκολο,εχεις πραγμα να πουλησεις καθως και 1-2 παλικαρια απο τους νεους να προωθησεις(μπουγαιδη,κλοναριδης).Στειλε link με το θεμα μια να σου στειλω αναλυτικα τις stadar κινησεις μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 17:44 Ο Γιώργος έγραψε: #244 25-07-12 17:44 Όλα τα Monkey Island series. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 17:55 Ο moxa15 έγραψε: #245 25-07-12 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... μιλαμε πραγματικα για φανταστικα παιχνιδια πολυ γελιο ρε φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 19:12 Η kit-kat έγραψε: #246 25-07-12 19:12 silent hill!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:38 Ο Γιώργος έγραψε: #247 26-07-12 14:38 Όλη η σειρά Roller Coaster Tycoon. Λατρεύω να χτιζω amusement parks. Ειδικά στο #3 έδωσαν ρέστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:55 Ο Αρίκος έγραψε: #248 26-07-12 14:55 Mass effect και Alan Wake Spoiler [ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:56 Η artemaki έγραψε: #249 26-07-12 14:56 Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.) Gta. (Σχεδον ολα.) Και καποια αλλα, δεν μου ρχονται τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 15:51 Ο Βλα έγραψε: #250 26-07-12 15:51 Γενικά δεν πολυπαίζω video games. Αλλά μου αρέσει πολύ το Call of Duty (και είναι το μοναδικό που παίζω γενικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #251 26-07-12 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλη η σειρά Roller Coaster Tycoon. Λατρεύω να χτιζω amusement parks. Ειδικά στο #3 έδωσαν ρέστα... Click για ανάπτυξη... Τα Roller Coaster Tycoon είναι η μόνη σειρά που συμφωνώ με τους attention whore gamers που μισούν όλα τα καινούρια παιχνίδια (πχ το Diablo II είναι πολύ καλύτερο από το Diablo III, το ίδιο και με το Dungeon Siege και mumble muble muble). Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:14 Ο Άγγελος έγραψε: #252 26-07-12 16:14 Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.) Click για ανάπτυξη... δεν χανεις και τιποτα.. ολα χειροτερα ειναι απο το αυθεντικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:50 Ο fockos έγραψε: #253 26-07-12 16:50 Tα άλλα είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:09 Ο Νεογέννητος: #254 26-07-12 17:09 Κυρίως στρατηγικής, Battle for Middle Earth (Lotr), Command & Conquer και το κλασσικό των κλασσικών, Counter Strike. Αν κι έχω σταματήσει πια, εκτός κι αν τύχει κάνα λανάκι με τα φιλαράκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:13 Ο Γιώργος έγραψε: #255 26-07-12 17:13 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής, το RCT 3 το έπαιξα ελάχιστα, γιατί δεν με προσέλκυσε όσο τα άλλα δύο. Προσωπικά έβρισκα το game engine των #1 και #2 πολύ πιο απλό και ευχάριστο (με πολλές δυνατότητες όμως), ωστόσο στο #3 τα έκαναν όλα τόσο περίπλοκα... Το "έδωσαν ρέστα" ήταν ψιλοειρωνικό. Ενώ μου αρέσει που μπορείς να δεις first view τα rollercoasters, φερ' ειπείν, κατά τα άλλα δεν... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Spoiler Tα άλλα είναι χαζομάρες Click για ανάπτυξη... Mario 64? Ωραίο... Πρώτη φορά το είχα παίξει πριν καμιά 12αριά χρόνια σε μία έκθεση ... δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς, αλλά είχε πολλά videogames. Πρέπει να την (συν)διοργάνωνε το τότε KTV. Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #256 26-07-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Click για ανάπτυξη... ωραίο το paper mario το άλλο δε το ξέρω το καλύτερο παιχνίδι του n64 ήταν το concer και μάλιστα έγινε remake για το xbox και αγόρασα χbox μόνο για αυτό το παιχνίδι από παλιά adventure αυτό (οποιος δε το έχει παιξει να το κάνει αμέσως εχει πολύ πλακα) τέτοια παιχνίδια δε βγαίνουν στις μέρες μας τα σημερινά είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2012 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:10 Ο Γιώργος έγραψε: #257 07-08-12 02:10 Προσοχή, ψαγμένο ποστ, μόνο για μεγάλους games... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... Και μιλώντας για Monkey Island, που λέτε, έβαλα το Curse of the Monkey Island στο youtube να μου κάνει παρέα όσο κάνω τα πειράματά μου. Σε κάποια στιγμή που λέτε, ο Guybrush μιλάει με έναν Σκωτσέζο πειρατή, τον Haggis McMutton. ---> εδώ (ο ψηλός) Τον ακούω και λέω ... τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Όσπου μου έρχεται η φλασιά. Είναι ---> ΑΥΤΟΣ! Alan Young ή αλλιώς ... Scrooge McDuck, από τα Ducktales. Δεν θα γινόταν να μην τον αναγνωρίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:29 Η morphine έγραψε: #258 07-08-12 02:29 Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:10 Ο Γιώργος έγραψε: #259 07-08-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από morphine: Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Spoiler Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό κι αυτό. Και το monkey island και το grim fandago είναι σκέτη... μορφίνη. Γενικά ό,τι έχει φτιάξει η Lucasarts είναι εξαιρετικό. Ένα που είχα αναφέρει και παλιότερα (χωρίς βίντεο) το Day of the Tentacle: Αν δεν το γνωρίζεις ... ψάχτο, και θα με θυμηθείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:13 Ο Guest 209912: #260 07-08-12 04:13 Age of Mythology Age of Empires (ολα) Total War (ολα) Civilization IV μεγάλη αγάπη τα Monkey Island τρομερό χιούμορ και ατέλειωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βρε ουστ ολοι σας manager και ξερω ψωμι!!!! Click για ανάπτυξη... αγαπούλα πούλαα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 09:09 Ο νικος ρεθυμνο: #242 22-12-11 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: το βαριεμαι απιστευτα το manager Click για ανάπτυξη... Κακως,ποια σειρα του παιχνιδιου εχεις παιξει; Αρχική Δημοσίευση από alehunter: βρε ουστ ολοι σας manager και ξερω ψωμι!!!! για οποιον ενδιαφερεται εξαιρετικες μεταγραφες ειναι ματεραζι και ριβας(απο ιντερ και οι 2 ως ελευθεροι).σε καθε ομαδα που εχω παρει(τουλαχιστον για ελληνικο πρωταθλημα πετανε...) κατα τα αλλα κλασσικα ελευθερος γκαλιτσιος,jan kozak... Click για ανάπτυξη... ωραιος,γραψε καποια πραγματα για τακτικες και μεταγραφες για το FM2012 στο σχετικο θεμα.Εχω αρχισει (για αλλη μια φορα) με την ΑΕΚ και ψαχνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:34 Ο moxa15 έγραψε: #243 22-12-11 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αγαπούλα πούλαα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Κακως,ποια σειρα του παιχνιδιου εχεις παιξει; Click για ανάπτυξη... ναι βασικα αυτη η ερωτηση ισχυει απιστευτα διοτι οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ακομα το παιχνιδι ειναι με κουκιδες... ωραιος,γραψε καποια πραγματα για τακτικες και μεταγραφες για το FM2012 στο σχετικο θεμα. Click για ανάπτυξη... ποιο θεμα;;; Εχω αρχισει (για αλλη μια φορα) με την ΑΕΚ και ψαχνομαι... Click για ανάπτυξη... ε καλα οκ για αεκ ρε δεν ειναι και τοσο δυσκολο,εχεις πραγμα να πουλησεις καθως και 1-2 παλικαρια απο τους νεους να προωθησεις(μπουγαιδη,κλοναριδης).Στειλε link με το θεμα μια να σου στειλω αναλυτικα τις stadar κινησεις μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 17:44 Ο Γιώργος έγραψε: #244 25-07-12 17:44 Όλα τα Monkey Island series. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 17:55 Ο moxa15 έγραψε: #245 25-07-12 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... μιλαμε πραγματικα για φανταστικα παιχνιδια πολυ γελιο ρε φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 19:12 Η kit-kat έγραψε: #246 25-07-12 19:12 silent hill!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:38 Ο Γιώργος έγραψε: #247 26-07-12 14:38 Όλη η σειρά Roller Coaster Tycoon. Λατρεύω να χτιζω amusement parks. Ειδικά στο #3 έδωσαν ρέστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:55 Ο Αρίκος έγραψε: #248 26-07-12 14:55 Mass effect και Alan Wake Spoiler [ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:56 Η artemaki έγραψε: #249 26-07-12 14:56 Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.) Gta. (Σχεδον ολα.) Και καποια αλλα, δεν μου ρχονται τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 15:51 Ο Βλα έγραψε: #250 26-07-12 15:51 Γενικά δεν πολυπαίζω video games. Αλλά μου αρέσει πολύ το Call of Duty (και είναι το μοναδικό που παίζω γενικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #251 26-07-12 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλη η σειρά Roller Coaster Tycoon. Λατρεύω να χτιζω amusement parks. Ειδικά στο #3 έδωσαν ρέστα... Click για ανάπτυξη... Τα Roller Coaster Tycoon είναι η μόνη σειρά που συμφωνώ με τους attention whore gamers που μισούν όλα τα καινούρια παιχνίδια (πχ το Diablo II είναι πολύ καλύτερο από το Diablo III, το ίδιο και με το Dungeon Siege και mumble muble muble). Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:14 Ο Άγγελος έγραψε: #252 26-07-12 16:14 Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.) Click για ανάπτυξη... δεν χανεις και τιποτα.. ολα χειροτερα ειναι απο το αυθεντικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:50 Ο fockos έγραψε: #253 26-07-12 16:50 Tα άλλα είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:09 Ο Νεογέννητος: #254 26-07-12 17:09 Κυρίως στρατηγικής, Battle for Middle Earth (Lotr), Command & Conquer και το κλασσικό των κλασσικών, Counter Strike. Αν κι έχω σταματήσει πια, εκτός κι αν τύχει κάνα λανάκι με τα φιλαράκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:13 Ο Γιώργος έγραψε: #255 26-07-12 17:13 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής, το RCT 3 το έπαιξα ελάχιστα, γιατί δεν με προσέλκυσε όσο τα άλλα δύο. Προσωπικά έβρισκα το game engine των #1 και #2 πολύ πιο απλό και ευχάριστο (με πολλές δυνατότητες όμως), ωστόσο στο #3 τα έκαναν όλα τόσο περίπλοκα... Το "έδωσαν ρέστα" ήταν ψιλοειρωνικό. Ενώ μου αρέσει που μπορείς να δεις first view τα rollercoasters, φερ' ειπείν, κατά τα άλλα δεν... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Spoiler Tα άλλα είναι χαζομάρες Click για ανάπτυξη... Mario 64? Ωραίο... Πρώτη φορά το είχα παίξει πριν καμιά 12αριά χρόνια σε μία έκθεση ... δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς, αλλά είχε πολλά videogames. Πρέπει να την (συν)διοργάνωνε το τότε KTV. Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #256 26-07-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Click για ανάπτυξη... ωραίο το paper mario το άλλο δε το ξέρω το καλύτερο παιχνίδι του n64 ήταν το concer και μάλιστα έγινε remake για το xbox και αγόρασα χbox μόνο για αυτό το παιχνίδι από παλιά adventure αυτό (οποιος δε το έχει παιξει να το κάνει αμέσως εχει πολύ πλακα) τέτοια παιχνίδια δε βγαίνουν στις μέρες μας τα σημερινά είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2012 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:10 Ο Γιώργος έγραψε: #257 07-08-12 02:10 Προσοχή, ψαγμένο ποστ, μόνο για μεγάλους games... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... Και μιλώντας για Monkey Island, που λέτε, έβαλα το Curse of the Monkey Island στο youtube να μου κάνει παρέα όσο κάνω τα πειράματά μου. Σε κάποια στιγμή που λέτε, ο Guybrush μιλάει με έναν Σκωτσέζο πειρατή, τον Haggis McMutton. ---> εδώ (ο ψηλός) Τον ακούω και λέω ... τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Όσπου μου έρχεται η φλασιά. Είναι ---> ΑΥΤΟΣ! Alan Young ή αλλιώς ... Scrooge McDuck, από τα Ducktales. Δεν θα γινόταν να μην τον αναγνωρίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:29 Η morphine έγραψε: #258 07-08-12 02:29 Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:10 Ο Γιώργος έγραψε: #259 07-08-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από morphine: Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Spoiler Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό κι αυτό. Και το monkey island και το grim fandago είναι σκέτη... μορφίνη. Γενικά ό,τι έχει φτιάξει η Lucasarts είναι εξαιρετικό. Ένα που είχα αναφέρει και παλιότερα (χωρίς βίντεο) το Day of the Tentacle: Αν δεν το γνωρίζεις ... ψάχτο, και θα με θυμηθείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:13 Ο Guest 209912: #260 07-08-12 04:13 Age of Mythology Age of Empires (ολα) Total War (ολα) Civilization IV μεγάλη αγάπη τα Monkey Island τρομερό χιούμορ και ατέλειωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: το βαριεμαι απιστευτα το manager Click για ανάπτυξη... Κακως,ποια σειρα του παιχνιδιου εχεις παιξει; Αρχική Δημοσίευση από alehunter: βρε ουστ ολοι σας manager και ξερω ψωμι!!!! για οποιον ενδιαφερεται εξαιρετικες μεταγραφες ειναι ματεραζι και ριβας(απο ιντερ και οι 2 ως ελευθεροι).σε καθε ομαδα που εχω παρει(τουλαχιστον για ελληνικο πρωταθλημα πετανε...) κατα τα αλλα κλασσικα ελευθερος γκαλιτσιος,jan kozak... Click για ανάπτυξη... ωραιος,γραψε καποια πραγματα για τακτικες και μεταγραφες για το FM2012 στο σχετικο θεμα.Εχω αρχισει (για αλλη μια φορα) με την ΑΕΚ και ψαχνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:34 Ο moxa15 έγραψε: #243 22-12-11 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αγαπούλα πούλαα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Κακως,ποια σειρα του παιχνιδιου εχεις παιξει; Click για ανάπτυξη... ναι βασικα αυτη η ερωτηση ισχυει απιστευτα διοτι οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ακομα το παιχνιδι ειναι με κουκιδες... ωραιος,γραψε καποια πραγματα για τακτικες και μεταγραφες για το FM2012 στο σχετικο θεμα. Click για ανάπτυξη... ποιο θεμα;;; Εχω αρχισει (για αλλη μια φορα) με την ΑΕΚ και ψαχνομαι... Click για ανάπτυξη... ε καλα οκ για αεκ ρε δεν ειναι και τοσο δυσκολο,εχεις πραγμα να πουλησεις καθως και 1-2 παλικαρια απο τους νεους να προωθησεις(μπουγαιδη,κλοναριδης).Στειλε link με το θεμα μια να σου στειλω αναλυτικα τις stadar κινησεις μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 17:44 Ο Γιώργος έγραψε: #244 25-07-12 17:44 Όλα τα Monkey Island series. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 17:55 Ο moxa15 έγραψε: #245 25-07-12 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... μιλαμε πραγματικα για φανταστικα παιχνιδια πολυ γελιο ρε φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 19:12 Η kit-kat έγραψε: #246 25-07-12 19:12 silent hill!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:38 Ο Γιώργος έγραψε: #247 26-07-12 14:38 Όλη η σειρά Roller Coaster Tycoon. Λατρεύω να χτιζω amusement parks. Ειδικά στο #3 έδωσαν ρέστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:55 Ο Αρίκος έγραψε: #248 26-07-12 14:55 Mass effect και Alan Wake Spoiler [ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:56 Η artemaki έγραψε: #249 26-07-12 14:56 Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.) Gta. (Σχεδον ολα.) Και καποια αλλα, δεν μου ρχονται τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 15:51 Ο Βλα έγραψε: #250 26-07-12 15:51 Γενικά δεν πολυπαίζω video games. Αλλά μου αρέσει πολύ το Call of Duty (και είναι το μοναδικό που παίζω γενικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #251 26-07-12 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλη η σειρά Roller Coaster Tycoon. Λατρεύω να χτιζω amusement parks. Ειδικά στο #3 έδωσαν ρέστα... Click για ανάπτυξη... Τα Roller Coaster Tycoon είναι η μόνη σειρά που συμφωνώ με τους attention whore gamers που μισούν όλα τα καινούρια παιχνίδια (πχ το Diablo II είναι πολύ καλύτερο από το Diablo III, το ίδιο και με το Dungeon Siege και mumble muble muble). Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:14 Ο Άγγελος έγραψε: #252 26-07-12 16:14 Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.) Click για ανάπτυξη... δεν χανεις και τιποτα.. ολα χειροτερα ειναι απο το αυθεντικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:50 Ο fockos έγραψε: #253 26-07-12 16:50 Tα άλλα είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:09 Ο Νεογέννητος: #254 26-07-12 17:09 Κυρίως στρατηγικής, Battle for Middle Earth (Lotr), Command & Conquer και το κλασσικό των κλασσικών, Counter Strike. Αν κι έχω σταματήσει πια, εκτός κι αν τύχει κάνα λανάκι με τα φιλαράκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:13 Ο Γιώργος έγραψε: #255 26-07-12 17:13 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής, το RCT 3 το έπαιξα ελάχιστα, γιατί δεν με προσέλκυσε όσο τα άλλα δύο. Προσωπικά έβρισκα το game engine των #1 και #2 πολύ πιο απλό και ευχάριστο (με πολλές δυνατότητες όμως), ωστόσο στο #3 τα έκαναν όλα τόσο περίπλοκα... Το "έδωσαν ρέστα" ήταν ψιλοειρωνικό. Ενώ μου αρέσει που μπορείς να δεις first view τα rollercoasters, φερ' ειπείν, κατά τα άλλα δεν... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Spoiler Tα άλλα είναι χαζομάρες Click για ανάπτυξη... Mario 64? Ωραίο... Πρώτη φορά το είχα παίξει πριν καμιά 12αριά χρόνια σε μία έκθεση ... δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς, αλλά είχε πολλά videogames. Πρέπει να την (συν)διοργάνωνε το τότε KTV. Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #256 26-07-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Click για ανάπτυξη... ωραίο το paper mario το άλλο δε το ξέρω το καλύτερο παιχνίδι του n64 ήταν το concer και μάλιστα έγινε remake για το xbox και αγόρασα χbox μόνο για αυτό το παιχνίδι από παλιά adventure αυτό (οποιος δε το έχει παιξει να το κάνει αμέσως εχει πολύ πλακα) τέτοια παιχνίδια δε βγαίνουν στις μέρες μας τα σημερινά είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2012 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:10 Ο Γιώργος έγραψε: #257 07-08-12 02:10 Προσοχή, ψαγμένο ποστ, μόνο για μεγάλους games... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... Και μιλώντας για Monkey Island, που λέτε, έβαλα το Curse of the Monkey Island στο youtube να μου κάνει παρέα όσο κάνω τα πειράματά μου. Σε κάποια στιγμή που λέτε, ο Guybrush μιλάει με έναν Σκωτσέζο πειρατή, τον Haggis McMutton. ---> εδώ (ο ψηλός) Τον ακούω και λέω ... τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Όσπου μου έρχεται η φλασιά. Είναι ---> ΑΥΤΟΣ! Alan Young ή αλλιώς ... Scrooge McDuck, από τα Ducktales. Δεν θα γινόταν να μην τον αναγνωρίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:29 Η morphine έγραψε: #258 07-08-12 02:29 Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:10 Ο Γιώργος έγραψε: #259 07-08-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από morphine: Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Spoiler Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό κι αυτό. Και το monkey island και το grim fandago είναι σκέτη... μορφίνη. Γενικά ό,τι έχει φτιάξει η Lucasarts είναι εξαιρετικό. Ένα που είχα αναφέρει και παλιότερα (χωρίς βίντεο) το Day of the Tentacle: Αν δεν το γνωρίζεις ... ψάχτο, και θα με θυμηθείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:13 Ο Guest 209912: #260 07-08-12 04:13 Age of Mythology Age of Empires (ολα) Total War (ολα) Civilization IV μεγάλη αγάπη τα Monkey Island τρομερό χιούμορ και ατέλειωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αγαπούλα πούλαα.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Κακως,ποια σειρα του παιχνιδιου εχεις παιξει; Click για ανάπτυξη... ναι βασικα αυτη η ερωτηση ισχυει απιστευτα διοτι οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ακομα το παιχνιδι ειναι με κουκιδες... ωραιος,γραψε καποια πραγματα για τακτικες και μεταγραφες για το FM2012 στο σχετικο θεμα. Click για ανάπτυξη... ποιο θεμα;;; Εχω αρχισει (για αλλη μια φορα) με την ΑΕΚ και ψαχνομαι... Click για ανάπτυξη... ε καλα οκ για αεκ ρε δεν ειναι και τοσο δυσκολο,εχεις πραγμα να πουλησεις καθως και 1-2 παλικαρια απο τους νεους να προωθησεις(μπουγαιδη,κλοναριδης).Στειλε link με το θεμα μια να σου στειλω αναλυτικα τις stadar κινησεις μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 17:44 Ο Γιώργος έγραψε: #244 25-07-12 17:44 Όλα τα Monkey Island series. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 17:55 Ο moxa15 έγραψε: #245 25-07-12 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... μιλαμε πραγματικα για φανταστικα παιχνιδια πολυ γελιο ρε φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 19:12 Η kit-kat έγραψε: #246 25-07-12 19:12 silent hill!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:38 Ο Γιώργος έγραψε: #247 26-07-12 14:38 Όλη η σειρά Roller Coaster Tycoon. Λατρεύω να χτιζω amusement parks. Ειδικά στο #3 έδωσαν ρέστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:55 Ο Αρίκος έγραψε: #248 26-07-12 14:55 Mass effect και Alan Wake Spoiler [ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:56 Η artemaki έγραψε: #249 26-07-12 14:56 Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.) Gta. (Σχεδον ολα.) Και καποια αλλα, δεν μου ρχονται τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 15:51 Ο Βλα έγραψε: #250 26-07-12 15:51 Γενικά δεν πολυπαίζω video games. Αλλά μου αρέσει πολύ το Call of Duty (και είναι το μοναδικό που παίζω γενικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #251 26-07-12 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλη η σειρά Roller Coaster Tycoon. Λατρεύω να χτιζω amusement parks. Ειδικά στο #3 έδωσαν ρέστα... Click για ανάπτυξη... Τα Roller Coaster Tycoon είναι η μόνη σειρά που συμφωνώ με τους attention whore gamers που μισούν όλα τα καινούρια παιχνίδια (πχ το Diablo II είναι πολύ καλύτερο από το Diablo III, το ίδιο και με το Dungeon Siege και mumble muble muble). Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:14 Ο Άγγελος έγραψε: #252 26-07-12 16:14 Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.) Click για ανάπτυξη... δεν χανεις και τιποτα.. ολα χειροτερα ειναι απο το αυθεντικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:50 Ο fockos έγραψε: #253 26-07-12 16:50 Tα άλλα είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:09 Ο Νεογέννητος: #254 26-07-12 17:09 Κυρίως στρατηγικής, Battle for Middle Earth (Lotr), Command & Conquer και το κλασσικό των κλασσικών, Counter Strike. Αν κι έχω σταματήσει πια, εκτός κι αν τύχει κάνα λανάκι με τα φιλαράκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:13 Ο Γιώργος έγραψε: #255 26-07-12 17:13 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής, το RCT 3 το έπαιξα ελάχιστα, γιατί δεν με προσέλκυσε όσο τα άλλα δύο. Προσωπικά έβρισκα το game engine των #1 και #2 πολύ πιο απλό και ευχάριστο (με πολλές δυνατότητες όμως), ωστόσο στο #3 τα έκαναν όλα τόσο περίπλοκα... Το "έδωσαν ρέστα" ήταν ψιλοειρωνικό. Ενώ μου αρέσει που μπορείς να δεις first view τα rollercoasters, φερ' ειπείν, κατά τα άλλα δεν... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Spoiler Tα άλλα είναι χαζομάρες Click για ανάπτυξη... Mario 64? Ωραίο... Πρώτη φορά το είχα παίξει πριν καμιά 12αριά χρόνια σε μία έκθεση ... δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς, αλλά είχε πολλά videogames. Πρέπει να την (συν)διοργάνωνε το τότε KTV. Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #256 26-07-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Click για ανάπτυξη... ωραίο το paper mario το άλλο δε το ξέρω το καλύτερο παιχνίδι του n64 ήταν το concer και μάλιστα έγινε remake για το xbox και αγόρασα χbox μόνο για αυτό το παιχνίδι από παλιά adventure αυτό (οποιος δε το έχει παιξει να το κάνει αμέσως εχει πολύ πλακα) τέτοια παιχνίδια δε βγαίνουν στις μέρες μας τα σημερινά είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2012 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:10 Ο Γιώργος έγραψε: #257 07-08-12 02:10 Προσοχή, ψαγμένο ποστ, μόνο για μεγάλους games... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... Και μιλώντας για Monkey Island, που λέτε, έβαλα το Curse of the Monkey Island στο youtube να μου κάνει παρέα όσο κάνω τα πειράματά μου. Σε κάποια στιγμή που λέτε, ο Guybrush μιλάει με έναν Σκωτσέζο πειρατή, τον Haggis McMutton. ---> εδώ (ο ψηλός) Τον ακούω και λέω ... τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Όσπου μου έρχεται η φλασιά. Είναι ---> ΑΥΤΟΣ! Alan Young ή αλλιώς ... Scrooge McDuck, από τα Ducktales. Δεν θα γινόταν να μην τον αναγνωρίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:29 Η morphine έγραψε: #258 07-08-12 02:29 Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:10 Ο Γιώργος έγραψε: #259 07-08-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από morphine: Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Spoiler Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό κι αυτό. Και το monkey island και το grim fandago είναι σκέτη... μορφίνη. Γενικά ό,τι έχει φτιάξει η Lucasarts είναι εξαιρετικό. Ένα που είχα αναφέρει και παλιότερα (χωρίς βίντεο) το Day of the Tentacle: Αν δεν το γνωρίζεις ... ψάχτο, και θα με θυμηθείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:13 Ο Guest 209912: #260 07-08-12 04:13 Age of Mythology Age of Empires (ολα) Total War (ολα) Civilization IV μεγάλη αγάπη τα Monkey Island τρομερό χιούμορ και ατέλειωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όλα τα Monkey Island series. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 17:55 Ο moxa15 έγραψε: #245 25-07-12 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... μιλαμε πραγματικα για φανταστικα παιχνιδια πολυ γελιο ρε φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 19:12 Η kit-kat έγραψε: #246 25-07-12 19:12 silent hill!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:38 Ο Γιώργος έγραψε: #247 26-07-12 14:38 Όλη η σειρά Roller Coaster Tycoon. Λατρεύω να χτιζω amusement parks. Ειδικά στο #3 έδωσαν ρέστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:55 Ο Αρίκος έγραψε: #248 26-07-12 14:55 Mass effect και Alan Wake Spoiler [ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:56 Η artemaki έγραψε: #249 26-07-12 14:56 Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.) Gta. (Σχεδον ολα.) Και καποια αλλα, δεν μου ρχονται τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 15:51 Ο Βλα έγραψε: #250 26-07-12 15:51 Γενικά δεν πολυπαίζω video games. Αλλά μου αρέσει πολύ το Call of Duty (και είναι το μοναδικό που παίζω γενικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #251 26-07-12 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλη η σειρά Roller Coaster Tycoon. Λατρεύω να χτιζω amusement parks. Ειδικά στο #3 έδωσαν ρέστα... Click για ανάπτυξη... Τα Roller Coaster Tycoon είναι η μόνη σειρά που συμφωνώ με τους attention whore gamers που μισούν όλα τα καινούρια παιχνίδια (πχ το Diablo II είναι πολύ καλύτερο από το Diablo III, το ίδιο και με το Dungeon Siege και mumble muble muble). Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:14 Ο Άγγελος έγραψε: #252 26-07-12 16:14 Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.) Click για ανάπτυξη... δεν χανεις και τιποτα.. ολα χειροτερα ειναι απο το αυθεντικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:50 Ο fockos έγραψε: #253 26-07-12 16:50 Tα άλλα είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:09 Ο Νεογέννητος: #254 26-07-12 17:09 Κυρίως στρατηγικής, Battle for Middle Earth (Lotr), Command & Conquer και το κλασσικό των κλασσικών, Counter Strike. Αν κι έχω σταματήσει πια, εκτός κι αν τύχει κάνα λανάκι με τα φιλαράκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:13 Ο Γιώργος έγραψε: #255 26-07-12 17:13 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής, το RCT 3 το έπαιξα ελάχιστα, γιατί δεν με προσέλκυσε όσο τα άλλα δύο. Προσωπικά έβρισκα το game engine των #1 και #2 πολύ πιο απλό και ευχάριστο (με πολλές δυνατότητες όμως), ωστόσο στο #3 τα έκαναν όλα τόσο περίπλοκα... Το "έδωσαν ρέστα" ήταν ψιλοειρωνικό. Ενώ μου αρέσει που μπορείς να δεις first view τα rollercoasters, φερ' ειπείν, κατά τα άλλα δεν... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Spoiler Tα άλλα είναι χαζομάρες Click για ανάπτυξη... Mario 64? Ωραίο... Πρώτη φορά το είχα παίξει πριν καμιά 12αριά χρόνια σε μία έκθεση ... δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς, αλλά είχε πολλά videogames. Πρέπει να την (συν)διοργάνωνε το τότε KTV. Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #256 26-07-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Click για ανάπτυξη... ωραίο το paper mario το άλλο δε το ξέρω το καλύτερο παιχνίδι του n64 ήταν το concer και μάλιστα έγινε remake για το xbox και αγόρασα χbox μόνο για αυτό το παιχνίδι από παλιά adventure αυτό (οποιος δε το έχει παιξει να το κάνει αμέσως εχει πολύ πλακα) τέτοια παιχνίδια δε βγαίνουν στις μέρες μας τα σημερινά είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2012 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:10 Ο Γιώργος έγραψε: #257 07-08-12 02:10 Προσοχή, ψαγμένο ποστ, μόνο για μεγάλους games... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... Και μιλώντας για Monkey Island, που λέτε, έβαλα το Curse of the Monkey Island στο youtube να μου κάνει παρέα όσο κάνω τα πειράματά μου. Σε κάποια στιγμή που λέτε, ο Guybrush μιλάει με έναν Σκωτσέζο πειρατή, τον Haggis McMutton. ---> εδώ (ο ψηλός) Τον ακούω και λέω ... τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Όσπου μου έρχεται η φλασιά. Είναι ---> ΑΥΤΟΣ! Alan Young ή αλλιώς ... Scrooge McDuck, από τα Ducktales. Δεν θα γινόταν να μην τον αναγνωρίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:29 Η morphine έγραψε: #258 07-08-12 02:29 Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:10 Ο Γιώργος έγραψε: #259 07-08-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από morphine: Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Spoiler Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό κι αυτό. Και το monkey island και το grim fandago είναι σκέτη... μορφίνη. Γενικά ό,τι έχει φτιάξει η Lucasarts είναι εξαιρετικό. Ένα που είχα αναφέρει και παλιότερα (χωρίς βίντεο) το Day of the Tentacle: Αν δεν το γνωρίζεις ... ψάχτο, και θα με θυμηθείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:13 Ο Guest 209912: #260 07-08-12 04:13 Age of Mythology Age of Empires (ολα) Total War (ολα) Civilization IV μεγάλη αγάπη τα Monkey Island τρομερό χιούμορ και ατέλειωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... μιλαμε πραγματικα για φανταστικα παιχνιδια πολυ γελιο ρε φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2012 στις 19:12 Η kit-kat έγραψε: #246 25-07-12 19:12 silent hill!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:38 Ο Γιώργος έγραψε: #247 26-07-12 14:38 Όλη η σειρά Roller Coaster Tycoon. Λατρεύω να χτιζω amusement parks. Ειδικά στο #3 έδωσαν ρέστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:55 Ο Αρίκος έγραψε: #248 26-07-12 14:55 Mass effect και Alan Wake Spoiler [ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:56 Η artemaki έγραψε: #249 26-07-12 14:56 Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.) Gta. (Σχεδον ολα.) Και καποια αλλα, δεν μου ρχονται τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 15:51 Ο Βλα έγραψε: #250 26-07-12 15:51 Γενικά δεν πολυπαίζω video games. Αλλά μου αρέσει πολύ το Call of Duty (και είναι το μοναδικό που παίζω γενικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #251 26-07-12 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλη η σειρά Roller Coaster Tycoon. Λατρεύω να χτιζω amusement parks. Ειδικά στο #3 έδωσαν ρέστα... Click για ανάπτυξη... Τα Roller Coaster Tycoon είναι η μόνη σειρά που συμφωνώ με τους attention whore gamers που μισούν όλα τα καινούρια παιχνίδια (πχ το Diablo II είναι πολύ καλύτερο από το Diablo III, το ίδιο και με το Dungeon Siege και mumble muble muble). Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:14 Ο Άγγελος έγραψε: #252 26-07-12 16:14 Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.) Click για ανάπτυξη... δεν χανεις και τιποτα.. ολα χειροτερα ειναι απο το αυθεντικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:50 Ο fockos έγραψε: #253 26-07-12 16:50 Tα άλλα είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:09 Ο Νεογέννητος: #254 26-07-12 17:09 Κυρίως στρατηγικής, Battle for Middle Earth (Lotr), Command & Conquer και το κλασσικό των κλασσικών, Counter Strike. Αν κι έχω σταματήσει πια, εκτός κι αν τύχει κάνα λανάκι με τα φιλαράκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:13 Ο Γιώργος έγραψε: #255 26-07-12 17:13 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής, το RCT 3 το έπαιξα ελάχιστα, γιατί δεν με προσέλκυσε όσο τα άλλα δύο. Προσωπικά έβρισκα το game engine των #1 και #2 πολύ πιο απλό και ευχάριστο (με πολλές δυνατότητες όμως), ωστόσο στο #3 τα έκαναν όλα τόσο περίπλοκα... Το "έδωσαν ρέστα" ήταν ψιλοειρωνικό. Ενώ μου αρέσει που μπορείς να δεις first view τα rollercoasters, φερ' ειπείν, κατά τα άλλα δεν... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Spoiler Tα άλλα είναι χαζομάρες Click για ανάπτυξη... Mario 64? Ωραίο... Πρώτη φορά το είχα παίξει πριν καμιά 12αριά χρόνια σε μία έκθεση ... δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς, αλλά είχε πολλά videogames. Πρέπει να την (συν)διοργάνωνε το τότε KTV. Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #256 26-07-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Click για ανάπτυξη... ωραίο το paper mario το άλλο δε το ξέρω το καλύτερο παιχνίδι του n64 ήταν το concer και μάλιστα έγινε remake για το xbox και αγόρασα χbox μόνο για αυτό το παιχνίδι από παλιά adventure αυτό (οποιος δε το έχει παιξει να το κάνει αμέσως εχει πολύ πλακα) τέτοια παιχνίδια δε βγαίνουν στις μέρες μας τα σημερινά είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2012 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:10 Ο Γιώργος έγραψε: #257 07-08-12 02:10 Προσοχή, ψαγμένο ποστ, μόνο για μεγάλους games... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... Και μιλώντας για Monkey Island, που λέτε, έβαλα το Curse of the Monkey Island στο youtube να μου κάνει παρέα όσο κάνω τα πειράματά μου. Σε κάποια στιγμή που λέτε, ο Guybrush μιλάει με έναν Σκωτσέζο πειρατή, τον Haggis McMutton. ---> εδώ (ο ψηλός) Τον ακούω και λέω ... τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Όσπου μου έρχεται η φλασιά. Είναι ---> ΑΥΤΟΣ! Alan Young ή αλλιώς ... Scrooge McDuck, από τα Ducktales. Δεν θα γινόταν να μην τον αναγνωρίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:29 Η morphine έγραψε: #258 07-08-12 02:29 Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:10 Ο Γιώργος έγραψε: #259 07-08-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από morphine: Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Spoiler Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό κι αυτό. Και το monkey island και το grim fandago είναι σκέτη... μορφίνη. Γενικά ό,τι έχει φτιάξει η Lucasarts είναι εξαιρετικό. Ένα που είχα αναφέρει και παλιότερα (χωρίς βίντεο) το Day of the Tentacle: Αν δεν το γνωρίζεις ... ψάχτο, και θα με θυμηθείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:13 Ο Guest 209912: #260 07-08-12 04:13 Age of Mythology Age of Empires (ολα) Total War (ολα) Civilization IV μεγάλη αγάπη τα Monkey Island τρομερό χιούμορ και ατέλειωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
silent hill!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:38 Ο Γιώργος έγραψε: #247 26-07-12 14:38 Όλη η σειρά Roller Coaster Tycoon. Λατρεύω να χτιζω amusement parks. Ειδικά στο #3 έδωσαν ρέστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:55 Ο Αρίκος έγραψε: #248 26-07-12 14:55 Mass effect και Alan Wake Spoiler [ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:56 Η artemaki έγραψε: #249 26-07-12 14:56 Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.) Gta. (Σχεδον ολα.) Και καποια αλλα, δεν μου ρχονται τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 15:51 Ο Βλα έγραψε: #250 26-07-12 15:51 Γενικά δεν πολυπαίζω video games. Αλλά μου αρέσει πολύ το Call of Duty (και είναι το μοναδικό που παίζω γενικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #251 26-07-12 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλη η σειρά Roller Coaster Tycoon. Λατρεύω να χτιζω amusement parks. Ειδικά στο #3 έδωσαν ρέστα... Click για ανάπτυξη... Τα Roller Coaster Tycoon είναι η μόνη σειρά που συμφωνώ με τους attention whore gamers που μισούν όλα τα καινούρια παιχνίδια (πχ το Diablo II είναι πολύ καλύτερο από το Diablo III, το ίδιο και με το Dungeon Siege και mumble muble muble). Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:14 Ο Άγγελος έγραψε: #252 26-07-12 16:14 Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.) Click για ανάπτυξη... δεν χανεις και τιποτα.. ολα χειροτερα ειναι απο το αυθεντικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:50 Ο fockos έγραψε: #253 26-07-12 16:50 Tα άλλα είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:09 Ο Νεογέννητος: #254 26-07-12 17:09 Κυρίως στρατηγικής, Battle for Middle Earth (Lotr), Command & Conquer και το κλασσικό των κλασσικών, Counter Strike. Αν κι έχω σταματήσει πια, εκτός κι αν τύχει κάνα λανάκι με τα φιλαράκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:13 Ο Γιώργος έγραψε: #255 26-07-12 17:13 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής, το RCT 3 το έπαιξα ελάχιστα, γιατί δεν με προσέλκυσε όσο τα άλλα δύο. Προσωπικά έβρισκα το game engine των #1 και #2 πολύ πιο απλό και ευχάριστο (με πολλές δυνατότητες όμως), ωστόσο στο #3 τα έκαναν όλα τόσο περίπλοκα... Το "έδωσαν ρέστα" ήταν ψιλοειρωνικό. Ενώ μου αρέσει που μπορείς να δεις first view τα rollercoasters, φερ' ειπείν, κατά τα άλλα δεν... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Spoiler Tα άλλα είναι χαζομάρες Click για ανάπτυξη... Mario 64? Ωραίο... Πρώτη φορά το είχα παίξει πριν καμιά 12αριά χρόνια σε μία έκθεση ... δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς, αλλά είχε πολλά videogames. Πρέπει να την (συν)διοργάνωνε το τότε KTV. Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #256 26-07-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Click για ανάπτυξη... ωραίο το paper mario το άλλο δε το ξέρω το καλύτερο παιχνίδι του n64 ήταν το concer και μάλιστα έγινε remake για το xbox και αγόρασα χbox μόνο για αυτό το παιχνίδι από παλιά adventure αυτό (οποιος δε το έχει παιξει να το κάνει αμέσως εχει πολύ πλακα) τέτοια παιχνίδια δε βγαίνουν στις μέρες μας τα σημερινά είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2012 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:10 Ο Γιώργος έγραψε: #257 07-08-12 02:10 Προσοχή, ψαγμένο ποστ, μόνο για μεγάλους games... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... Και μιλώντας για Monkey Island, που λέτε, έβαλα το Curse of the Monkey Island στο youtube να μου κάνει παρέα όσο κάνω τα πειράματά μου. Σε κάποια στιγμή που λέτε, ο Guybrush μιλάει με έναν Σκωτσέζο πειρατή, τον Haggis McMutton. ---> εδώ (ο ψηλός) Τον ακούω και λέω ... τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Όσπου μου έρχεται η φλασιά. Είναι ---> ΑΥΤΟΣ! Alan Young ή αλλιώς ... Scrooge McDuck, από τα Ducktales. Δεν θα γινόταν να μην τον αναγνωρίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:29 Η morphine έγραψε: #258 07-08-12 02:29 Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:10 Ο Γιώργος έγραψε: #259 07-08-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από morphine: Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Spoiler Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό κι αυτό. Και το monkey island και το grim fandago είναι σκέτη... μορφίνη. Γενικά ό,τι έχει φτιάξει η Lucasarts είναι εξαιρετικό. Ένα που είχα αναφέρει και παλιότερα (χωρίς βίντεο) το Day of the Tentacle: Αν δεν το γνωρίζεις ... ψάχτο, και θα με θυμηθείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:13 Ο Guest 209912: #260 07-08-12 04:13 Age of Mythology Age of Empires (ολα) Total War (ολα) Civilization IV μεγάλη αγάπη τα Monkey Island τρομερό χιούμορ και ατέλειωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όλη η σειρά Roller Coaster Tycoon. Λατρεύω να χτιζω amusement parks. Ειδικά στο #3 έδωσαν ρέστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:55 Ο Αρίκος έγραψε: #248 26-07-12 14:55 Mass effect και Alan Wake Spoiler [ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:56 Η artemaki έγραψε: #249 26-07-12 14:56 Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.) Gta. (Σχεδον ολα.) Και καποια αλλα, δεν μου ρχονται τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 15:51 Ο Βλα έγραψε: #250 26-07-12 15:51 Γενικά δεν πολυπαίζω video games. Αλλά μου αρέσει πολύ το Call of Duty (και είναι το μοναδικό που παίζω γενικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #251 26-07-12 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλη η σειρά Roller Coaster Tycoon. Λατρεύω να χτιζω amusement parks. Ειδικά στο #3 έδωσαν ρέστα... Click για ανάπτυξη... Τα Roller Coaster Tycoon είναι η μόνη σειρά που συμφωνώ με τους attention whore gamers που μισούν όλα τα καινούρια παιχνίδια (πχ το Diablo II είναι πολύ καλύτερο από το Diablo III, το ίδιο και με το Dungeon Siege και mumble muble muble). Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:14 Ο Άγγελος έγραψε: #252 26-07-12 16:14 Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.) Click για ανάπτυξη... δεν χανεις και τιποτα.. ολα χειροτερα ειναι απο το αυθεντικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:50 Ο fockos έγραψε: #253 26-07-12 16:50 Tα άλλα είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:09 Ο Νεογέννητος: #254 26-07-12 17:09 Κυρίως στρατηγικής, Battle for Middle Earth (Lotr), Command & Conquer και το κλασσικό των κλασσικών, Counter Strike. Αν κι έχω σταματήσει πια, εκτός κι αν τύχει κάνα λανάκι με τα φιλαράκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:13 Ο Γιώργος έγραψε: #255 26-07-12 17:13 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής, το RCT 3 το έπαιξα ελάχιστα, γιατί δεν με προσέλκυσε όσο τα άλλα δύο. Προσωπικά έβρισκα το game engine των #1 και #2 πολύ πιο απλό και ευχάριστο (με πολλές δυνατότητες όμως), ωστόσο στο #3 τα έκαναν όλα τόσο περίπλοκα... Το "έδωσαν ρέστα" ήταν ψιλοειρωνικό. Ενώ μου αρέσει που μπορείς να δεις first view τα rollercoasters, φερ' ειπείν, κατά τα άλλα δεν... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Spoiler Tα άλλα είναι χαζομάρες Click για ανάπτυξη... Mario 64? Ωραίο... Πρώτη φορά το είχα παίξει πριν καμιά 12αριά χρόνια σε μία έκθεση ... δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς, αλλά είχε πολλά videogames. Πρέπει να την (συν)διοργάνωνε το τότε KTV. Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #256 26-07-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Click για ανάπτυξη... ωραίο το paper mario το άλλο δε το ξέρω το καλύτερο παιχνίδι του n64 ήταν το concer και μάλιστα έγινε remake για το xbox και αγόρασα χbox μόνο για αυτό το παιχνίδι από παλιά adventure αυτό (οποιος δε το έχει παιξει να το κάνει αμέσως εχει πολύ πλακα) τέτοια παιχνίδια δε βγαίνουν στις μέρες μας τα σημερινά είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2012 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:10 Ο Γιώργος έγραψε: #257 07-08-12 02:10 Προσοχή, ψαγμένο ποστ, μόνο για μεγάλους games... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... Και μιλώντας για Monkey Island, που λέτε, έβαλα το Curse of the Monkey Island στο youtube να μου κάνει παρέα όσο κάνω τα πειράματά μου. Σε κάποια στιγμή που λέτε, ο Guybrush μιλάει με έναν Σκωτσέζο πειρατή, τον Haggis McMutton. ---> εδώ (ο ψηλός) Τον ακούω και λέω ... τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Όσπου μου έρχεται η φλασιά. Είναι ---> ΑΥΤΟΣ! Alan Young ή αλλιώς ... Scrooge McDuck, από τα Ducktales. Δεν θα γινόταν να μην τον αναγνωρίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:29 Η morphine έγραψε: #258 07-08-12 02:29 Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:10 Ο Γιώργος έγραψε: #259 07-08-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από morphine: Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Spoiler Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό κι αυτό. Και το monkey island και το grim fandago είναι σκέτη... μορφίνη. Γενικά ό,τι έχει φτιάξει η Lucasarts είναι εξαιρετικό. Ένα που είχα αναφέρει και παλιότερα (χωρίς βίντεο) το Day of the Tentacle: Αν δεν το γνωρίζεις ... ψάχτο, και θα με θυμηθείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:13 Ο Guest 209912: #260 07-08-12 04:13 Age of Mythology Age of Empires (ολα) Total War (ολα) Civilization IV μεγάλη αγάπη τα Monkey Island τρομερό χιούμορ και ατέλειωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mass effect και Alan Wake Spoiler [ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 14:56 Η artemaki έγραψε: #249 26-07-12 14:56 Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.) Gta. (Σχεδον ολα.) Και καποια αλλα, δεν μου ρχονται τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 15:51 Ο Βλα έγραψε: #250 26-07-12 15:51 Γενικά δεν πολυπαίζω video games. Αλλά μου αρέσει πολύ το Call of Duty (και είναι το μοναδικό που παίζω γενικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #251 26-07-12 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλη η σειρά Roller Coaster Tycoon. Λατρεύω να χτιζω amusement parks. Ειδικά στο #3 έδωσαν ρέστα... Click για ανάπτυξη... Τα Roller Coaster Tycoon είναι η μόνη σειρά που συμφωνώ με τους attention whore gamers που μισούν όλα τα καινούρια παιχνίδια (πχ το Diablo II είναι πολύ καλύτερο από το Diablo III, το ίδιο και με το Dungeon Siege και mumble muble muble). Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:14 Ο Άγγελος έγραψε: #252 26-07-12 16:14 Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.) Click για ανάπτυξη... δεν χανεις και τιποτα.. ολα χειροτερα ειναι απο το αυθεντικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:50 Ο fockos έγραψε: #253 26-07-12 16:50 Tα άλλα είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:09 Ο Νεογέννητος: #254 26-07-12 17:09 Κυρίως στρατηγικής, Battle for Middle Earth (Lotr), Command & Conquer και το κλασσικό των κλασσικών, Counter Strike. Αν κι έχω σταματήσει πια, εκτός κι αν τύχει κάνα λανάκι με τα φιλαράκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:13 Ο Γιώργος έγραψε: #255 26-07-12 17:13 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής, το RCT 3 το έπαιξα ελάχιστα, γιατί δεν με προσέλκυσε όσο τα άλλα δύο. Προσωπικά έβρισκα το game engine των #1 και #2 πολύ πιο απλό και ευχάριστο (με πολλές δυνατότητες όμως), ωστόσο στο #3 τα έκαναν όλα τόσο περίπλοκα... Το "έδωσαν ρέστα" ήταν ψιλοειρωνικό. Ενώ μου αρέσει που μπορείς να δεις first view τα rollercoasters, φερ' ειπείν, κατά τα άλλα δεν... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Spoiler Tα άλλα είναι χαζομάρες Click για ανάπτυξη... Mario 64? Ωραίο... Πρώτη φορά το είχα παίξει πριν καμιά 12αριά χρόνια σε μία έκθεση ... δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς, αλλά είχε πολλά videogames. Πρέπει να την (συν)διοργάνωνε το τότε KTV. Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #256 26-07-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Click για ανάπτυξη... ωραίο το paper mario το άλλο δε το ξέρω το καλύτερο παιχνίδι του n64 ήταν το concer και μάλιστα έγινε remake για το xbox και αγόρασα χbox μόνο για αυτό το παιχνίδι από παλιά adventure αυτό (οποιος δε το έχει παιξει να το κάνει αμέσως εχει πολύ πλακα) τέτοια παιχνίδια δε βγαίνουν στις μέρες μας τα σημερινά είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2012 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:10 Ο Γιώργος έγραψε: #257 07-08-12 02:10 Προσοχή, ψαγμένο ποστ, μόνο για μεγάλους games... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... Και μιλώντας για Monkey Island, που λέτε, έβαλα το Curse of the Monkey Island στο youtube να μου κάνει παρέα όσο κάνω τα πειράματά μου. Σε κάποια στιγμή που λέτε, ο Guybrush μιλάει με έναν Σκωτσέζο πειρατή, τον Haggis McMutton. ---> εδώ (ο ψηλός) Τον ακούω και λέω ... τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Όσπου μου έρχεται η φλασιά. Είναι ---> ΑΥΤΟΣ! Alan Young ή αλλιώς ... Scrooge McDuck, από τα Ducktales. Δεν θα γινόταν να μην τον αναγνωρίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:29 Η morphine έγραψε: #258 07-08-12 02:29 Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:10 Ο Γιώργος έγραψε: #259 07-08-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από morphine: Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Spoiler Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό κι αυτό. Και το monkey island και το grim fandago είναι σκέτη... μορφίνη. Γενικά ό,τι έχει φτιάξει η Lucasarts είναι εξαιρετικό. Ένα που είχα αναφέρει και παλιότερα (χωρίς βίντεο) το Day of the Tentacle: Αν δεν το γνωρίζεις ... ψάχτο, και θα με θυμηθείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:13 Ο Guest 209912: #260 07-08-12 04:13 Age of Mythology Age of Empires (ολα) Total War (ολα) Civilization IV μεγάλη αγάπη τα Monkey Island τρομερό χιούμορ και ατέλειωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.) Gta. (Σχεδον ολα.) Και καποια αλλα, δεν μου ρχονται τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 15:51 Ο Βλα έγραψε: #250 26-07-12 15:51 Γενικά δεν πολυπαίζω video games. Αλλά μου αρέσει πολύ το Call of Duty (και είναι το μοναδικό που παίζω γενικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #251 26-07-12 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλη η σειρά Roller Coaster Tycoon. Λατρεύω να χτιζω amusement parks. Ειδικά στο #3 έδωσαν ρέστα... Click για ανάπτυξη... Τα Roller Coaster Tycoon είναι η μόνη σειρά που συμφωνώ με τους attention whore gamers που μισούν όλα τα καινούρια παιχνίδια (πχ το Diablo II είναι πολύ καλύτερο από το Diablo III, το ίδιο και με το Dungeon Siege και mumble muble muble). Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:14 Ο Άγγελος έγραψε: #252 26-07-12 16:14 Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.) Click για ανάπτυξη... δεν χανεις και τιποτα.. ολα χειροτερα ειναι απο το αυθεντικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:50 Ο fockos έγραψε: #253 26-07-12 16:50 Tα άλλα είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:09 Ο Νεογέννητος: #254 26-07-12 17:09 Κυρίως στρατηγικής, Battle for Middle Earth (Lotr), Command & Conquer και το κλασσικό των κλασσικών, Counter Strike. Αν κι έχω σταματήσει πια, εκτός κι αν τύχει κάνα λανάκι με τα φιλαράκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:13 Ο Γιώργος έγραψε: #255 26-07-12 17:13 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής, το RCT 3 το έπαιξα ελάχιστα, γιατί δεν με προσέλκυσε όσο τα άλλα δύο. Προσωπικά έβρισκα το game engine των #1 και #2 πολύ πιο απλό και ευχάριστο (με πολλές δυνατότητες όμως), ωστόσο στο #3 τα έκαναν όλα τόσο περίπλοκα... Το "έδωσαν ρέστα" ήταν ψιλοειρωνικό. Ενώ μου αρέσει που μπορείς να δεις first view τα rollercoasters, φερ' ειπείν, κατά τα άλλα δεν... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Spoiler Tα άλλα είναι χαζομάρες Click για ανάπτυξη... Mario 64? Ωραίο... Πρώτη φορά το είχα παίξει πριν καμιά 12αριά χρόνια σε μία έκθεση ... δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς, αλλά είχε πολλά videogames. Πρέπει να την (συν)διοργάνωνε το τότε KTV. Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #256 26-07-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Click για ανάπτυξη... ωραίο το paper mario το άλλο δε το ξέρω το καλύτερο παιχνίδι του n64 ήταν το concer και μάλιστα έγινε remake για το xbox και αγόρασα χbox μόνο για αυτό το παιχνίδι από παλιά adventure αυτό (οποιος δε το έχει παιξει να το κάνει αμέσως εχει πολύ πλακα) τέτοια παιχνίδια δε βγαίνουν στις μέρες μας τα σημερινά είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2012 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:10 Ο Γιώργος έγραψε: #257 07-08-12 02:10 Προσοχή, ψαγμένο ποστ, μόνο για μεγάλους games... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... Και μιλώντας για Monkey Island, που λέτε, έβαλα το Curse of the Monkey Island στο youtube να μου κάνει παρέα όσο κάνω τα πειράματά μου. Σε κάποια στιγμή που λέτε, ο Guybrush μιλάει με έναν Σκωτσέζο πειρατή, τον Haggis McMutton. ---> εδώ (ο ψηλός) Τον ακούω και λέω ... τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Όσπου μου έρχεται η φλασιά. Είναι ---> ΑΥΤΟΣ! Alan Young ή αλλιώς ... Scrooge McDuck, από τα Ducktales. Δεν θα γινόταν να μην τον αναγνωρίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:29 Η morphine έγραψε: #258 07-08-12 02:29 Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:10 Ο Γιώργος έγραψε: #259 07-08-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από morphine: Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Spoiler Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό κι αυτό. Και το monkey island και το grim fandago είναι σκέτη... μορφίνη. Γενικά ό,τι έχει φτιάξει η Lucasarts είναι εξαιρετικό. Ένα που είχα αναφέρει και παλιότερα (χωρίς βίντεο) το Day of the Tentacle: Αν δεν το γνωρίζεις ... ψάχτο, και θα με θυμηθείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:13 Ο Guest 209912: #260 07-08-12 04:13 Age of Mythology Age of Empires (ολα) Total War (ολα) Civilization IV μεγάλη αγάπη τα Monkey Island τρομερό χιούμορ και ατέλειωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γενικά δεν πολυπαίζω video games. Αλλά μου αρέσει πολύ το Call of Duty (και είναι το μοναδικό που παίζω γενικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 15:58 Η persi έγραψε: #251 26-07-12 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλη η σειρά Roller Coaster Tycoon. Λατρεύω να χτιζω amusement parks. Ειδικά στο #3 έδωσαν ρέστα... Click για ανάπτυξη... Τα Roller Coaster Tycoon είναι η μόνη σειρά που συμφωνώ με τους attention whore gamers που μισούν όλα τα καινούρια παιχνίδια (πχ το Diablo II είναι πολύ καλύτερο από το Diablo III, το ίδιο και με το Dungeon Siege και mumble muble muble). Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:14 Ο Άγγελος έγραψε: #252 26-07-12 16:14 Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.) Click για ανάπτυξη... δεν χανεις και τιποτα.. ολα χειροτερα ειναι απο το αυθεντικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:50 Ο fockos έγραψε: #253 26-07-12 16:50 Tα άλλα είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:09 Ο Νεογέννητος: #254 26-07-12 17:09 Κυρίως στρατηγικής, Battle for Middle Earth (Lotr), Command & Conquer και το κλασσικό των κλασσικών, Counter Strike. Αν κι έχω σταματήσει πια, εκτός κι αν τύχει κάνα λανάκι με τα φιλαράκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:13 Ο Γιώργος έγραψε: #255 26-07-12 17:13 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής, το RCT 3 το έπαιξα ελάχιστα, γιατί δεν με προσέλκυσε όσο τα άλλα δύο. Προσωπικά έβρισκα το game engine των #1 και #2 πολύ πιο απλό και ευχάριστο (με πολλές δυνατότητες όμως), ωστόσο στο #3 τα έκαναν όλα τόσο περίπλοκα... Το "έδωσαν ρέστα" ήταν ψιλοειρωνικό. Ενώ μου αρέσει που μπορείς να δεις first view τα rollercoasters, φερ' ειπείν, κατά τα άλλα δεν... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Spoiler Tα άλλα είναι χαζομάρες Click για ανάπτυξη... Mario 64? Ωραίο... Πρώτη φορά το είχα παίξει πριν καμιά 12αριά χρόνια σε μία έκθεση ... δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς, αλλά είχε πολλά videogames. Πρέπει να την (συν)διοργάνωνε το τότε KTV. Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #256 26-07-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Click για ανάπτυξη... ωραίο το paper mario το άλλο δε το ξέρω το καλύτερο παιχνίδι του n64 ήταν το concer και μάλιστα έγινε remake για το xbox και αγόρασα χbox μόνο για αυτό το παιχνίδι από παλιά adventure αυτό (οποιος δε το έχει παιξει να το κάνει αμέσως εχει πολύ πλακα) τέτοια παιχνίδια δε βγαίνουν στις μέρες μας τα σημερινά είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2012 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:10 Ο Γιώργος έγραψε: #257 07-08-12 02:10 Προσοχή, ψαγμένο ποστ, μόνο για μεγάλους games... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... Και μιλώντας για Monkey Island, που λέτε, έβαλα το Curse of the Monkey Island στο youtube να μου κάνει παρέα όσο κάνω τα πειράματά μου. Σε κάποια στιγμή που λέτε, ο Guybrush μιλάει με έναν Σκωτσέζο πειρατή, τον Haggis McMutton. ---> εδώ (ο ψηλός) Τον ακούω και λέω ... τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Όσπου μου έρχεται η φλασιά. Είναι ---> ΑΥΤΟΣ! Alan Young ή αλλιώς ... Scrooge McDuck, από τα Ducktales. Δεν θα γινόταν να μην τον αναγνωρίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:29 Η morphine έγραψε: #258 07-08-12 02:29 Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:10 Ο Γιώργος έγραψε: #259 07-08-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από morphine: Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Spoiler Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό κι αυτό. Και το monkey island και το grim fandago είναι σκέτη... μορφίνη. Γενικά ό,τι έχει φτιάξει η Lucasarts είναι εξαιρετικό. Ένα που είχα αναφέρει και παλιότερα (χωρίς βίντεο) το Day of the Tentacle: Αν δεν το γνωρίζεις ... ψάχτο, και θα με θυμηθείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:13 Ο Guest 209912: #260 07-08-12 04:13 Age of Mythology Age of Empires (ολα) Total War (ολα) Civilization IV μεγάλη αγάπη τα Monkey Island τρομερό χιούμορ και ατέλειωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλη η σειρά Roller Coaster Tycoon. Λατρεύω να χτιζω amusement parks. Ειδικά στο #3 έδωσαν ρέστα... Click για ανάπτυξη... Τα Roller Coaster Tycoon είναι η μόνη σειρά που συμφωνώ με τους attention whore gamers που μισούν όλα τα καινούρια παιχνίδια (πχ το Diablo II είναι πολύ καλύτερο από το Diablo III, το ίδιο και με το Dungeon Siege και mumble muble muble). Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:14 Ο Άγγελος έγραψε: #252 26-07-12 16:14 Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.) Click για ανάπτυξη... δεν χανεις και τιποτα.. ολα χειροτερα ειναι απο το αυθεντικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:50 Ο fockos έγραψε: #253 26-07-12 16:50 Tα άλλα είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:09 Ο Νεογέννητος: #254 26-07-12 17:09 Κυρίως στρατηγικής, Battle for Middle Earth (Lotr), Command & Conquer και το κλασσικό των κλασσικών, Counter Strike. Αν κι έχω σταματήσει πια, εκτός κι αν τύχει κάνα λανάκι με τα φιλαράκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:13 Ο Γιώργος έγραψε: #255 26-07-12 17:13 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής, το RCT 3 το έπαιξα ελάχιστα, γιατί δεν με προσέλκυσε όσο τα άλλα δύο. Προσωπικά έβρισκα το game engine των #1 και #2 πολύ πιο απλό και ευχάριστο (με πολλές δυνατότητες όμως), ωστόσο στο #3 τα έκαναν όλα τόσο περίπλοκα... Το "έδωσαν ρέστα" ήταν ψιλοειρωνικό. Ενώ μου αρέσει που μπορείς να δεις first view τα rollercoasters, φερ' ειπείν, κατά τα άλλα δεν... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Spoiler Tα άλλα είναι χαζομάρες Click για ανάπτυξη... Mario 64? Ωραίο... Πρώτη φορά το είχα παίξει πριν καμιά 12αριά χρόνια σε μία έκθεση ... δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς, αλλά είχε πολλά videogames. Πρέπει να την (συν)διοργάνωνε το τότε KTV. Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #256 26-07-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Click για ανάπτυξη... ωραίο το paper mario το άλλο δε το ξέρω το καλύτερο παιχνίδι του n64 ήταν το concer και μάλιστα έγινε remake για το xbox και αγόρασα χbox μόνο για αυτό το παιχνίδι από παλιά adventure αυτό (οποιος δε το έχει παιξει να το κάνει αμέσως εχει πολύ πλακα) τέτοια παιχνίδια δε βγαίνουν στις μέρες μας τα σημερινά είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2012 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:10 Ο Γιώργος έγραψε: #257 07-08-12 02:10 Προσοχή, ψαγμένο ποστ, μόνο για μεγάλους games... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... Και μιλώντας για Monkey Island, που λέτε, έβαλα το Curse of the Monkey Island στο youtube να μου κάνει παρέα όσο κάνω τα πειράματά μου. Σε κάποια στιγμή που λέτε, ο Guybrush μιλάει με έναν Σκωτσέζο πειρατή, τον Haggis McMutton. ---> εδώ (ο ψηλός) Τον ακούω και λέω ... τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Όσπου μου έρχεται η φλασιά. Είναι ---> ΑΥΤΟΣ! Alan Young ή αλλιώς ... Scrooge McDuck, από τα Ducktales. Δεν θα γινόταν να μην τον αναγνωρίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:29 Η morphine έγραψε: #258 07-08-12 02:29 Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:10 Ο Γιώργος έγραψε: #259 07-08-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από morphine: Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Spoiler Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό κι αυτό. Και το monkey island και το grim fandago είναι σκέτη... μορφίνη. Γενικά ό,τι έχει φτιάξει η Lucasarts είναι εξαιρετικό. Ένα που είχα αναφέρει και παλιότερα (χωρίς βίντεο) το Day of the Tentacle: Αν δεν το γνωρίζεις ... ψάχτο, και θα με θυμηθείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:13 Ο Guest 209912: #260 07-08-12 04:13 Age of Mythology Age of Empires (ολα) Total War (ολα) Civilization IV μεγάλη αγάπη τα Monkey Island τρομερό χιούμορ και ατέλειωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Max payne. (Δεν προλαβαινω να παιξω το καινουργιο.) Click για ανάπτυξη... δεν χανεις και τιποτα.. ολα χειροτερα ειναι απο το αυθεντικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 16:50 Ο fockos έγραψε: #253 26-07-12 16:50 Tα άλλα είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:09 Ο Νεογέννητος: #254 26-07-12 17:09 Κυρίως στρατηγικής, Battle for Middle Earth (Lotr), Command & Conquer και το κλασσικό των κλασσικών, Counter Strike. Αν κι έχω σταματήσει πια, εκτός κι αν τύχει κάνα λανάκι με τα φιλαράκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:13 Ο Γιώργος έγραψε: #255 26-07-12 17:13 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής, το RCT 3 το έπαιξα ελάχιστα, γιατί δεν με προσέλκυσε όσο τα άλλα δύο. Προσωπικά έβρισκα το game engine των #1 και #2 πολύ πιο απλό και ευχάριστο (με πολλές δυνατότητες όμως), ωστόσο στο #3 τα έκαναν όλα τόσο περίπλοκα... Το "έδωσαν ρέστα" ήταν ψιλοειρωνικό. Ενώ μου αρέσει που μπορείς να δεις first view τα rollercoasters, φερ' ειπείν, κατά τα άλλα δεν... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Spoiler Tα άλλα είναι χαζομάρες Click για ανάπτυξη... Mario 64? Ωραίο... Πρώτη φορά το είχα παίξει πριν καμιά 12αριά χρόνια σε μία έκθεση ... δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς, αλλά είχε πολλά videogames. Πρέπει να την (συν)διοργάνωνε το τότε KTV. Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #256 26-07-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Click για ανάπτυξη... ωραίο το paper mario το άλλο δε το ξέρω το καλύτερο παιχνίδι του n64 ήταν το concer και μάλιστα έγινε remake για το xbox και αγόρασα χbox μόνο για αυτό το παιχνίδι από παλιά adventure αυτό (οποιος δε το έχει παιξει να το κάνει αμέσως εχει πολύ πλακα) τέτοια παιχνίδια δε βγαίνουν στις μέρες μας τα σημερινά είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2012 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:10 Ο Γιώργος έγραψε: #257 07-08-12 02:10 Προσοχή, ψαγμένο ποστ, μόνο για μεγάλους games... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... Και μιλώντας για Monkey Island, που λέτε, έβαλα το Curse of the Monkey Island στο youtube να μου κάνει παρέα όσο κάνω τα πειράματά μου. Σε κάποια στιγμή που λέτε, ο Guybrush μιλάει με έναν Σκωτσέζο πειρατή, τον Haggis McMutton. ---> εδώ (ο ψηλός) Τον ακούω και λέω ... τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Όσπου μου έρχεται η φλασιά. Είναι ---> ΑΥΤΟΣ! Alan Young ή αλλιώς ... Scrooge McDuck, από τα Ducktales. Δεν θα γινόταν να μην τον αναγνωρίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:29 Η morphine έγραψε: #258 07-08-12 02:29 Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:10 Ο Γιώργος έγραψε: #259 07-08-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από morphine: Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Spoiler Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό κι αυτό. Και το monkey island και το grim fandago είναι σκέτη... μορφίνη. Γενικά ό,τι έχει φτιάξει η Lucasarts είναι εξαιρετικό. Ένα που είχα αναφέρει και παλιότερα (χωρίς βίντεο) το Day of the Tentacle: Αν δεν το γνωρίζεις ... ψάχτο, και θα με θυμηθείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:13 Ο Guest 209912: #260 07-08-12 04:13 Age of Mythology Age of Empires (ολα) Total War (ολα) Civilization IV μεγάλη αγάπη τα Monkey Island τρομερό χιούμορ και ατέλειωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tα άλλα είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεογέννητος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:09 Ο Νεογέννητος: #254 26-07-12 17:09 Κυρίως στρατηγικής, Battle for Middle Earth (Lotr), Command & Conquer και το κλασσικό των κλασσικών, Counter Strike. Αν κι έχω σταματήσει πια, εκτός κι αν τύχει κάνα λανάκι με τα φιλαράκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:13 Ο Γιώργος έγραψε: #255 26-07-12 17:13 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής, το RCT 3 το έπαιξα ελάχιστα, γιατί δεν με προσέλκυσε όσο τα άλλα δύο. Προσωπικά έβρισκα το game engine των #1 και #2 πολύ πιο απλό και ευχάριστο (με πολλές δυνατότητες όμως), ωστόσο στο #3 τα έκαναν όλα τόσο περίπλοκα... Το "έδωσαν ρέστα" ήταν ψιλοειρωνικό. Ενώ μου αρέσει που μπορείς να δεις first view τα rollercoasters, φερ' ειπείν, κατά τα άλλα δεν... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Spoiler Tα άλλα είναι χαζομάρες Click για ανάπτυξη... Mario 64? Ωραίο... Πρώτη φορά το είχα παίξει πριν καμιά 12αριά χρόνια σε μία έκθεση ... δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς, αλλά είχε πολλά videogames. Πρέπει να την (συν)διοργάνωνε το τότε KTV. Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #256 26-07-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Click για ανάπτυξη... ωραίο το paper mario το άλλο δε το ξέρω το καλύτερο παιχνίδι του n64 ήταν το concer και μάλιστα έγινε remake για το xbox και αγόρασα χbox μόνο για αυτό το παιχνίδι από παλιά adventure αυτό (οποιος δε το έχει παιξει να το κάνει αμέσως εχει πολύ πλακα) τέτοια παιχνίδια δε βγαίνουν στις μέρες μας τα σημερινά είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2012 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:10 Ο Γιώργος έγραψε: #257 07-08-12 02:10 Προσοχή, ψαγμένο ποστ, μόνο για μεγάλους games... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... Και μιλώντας για Monkey Island, που λέτε, έβαλα το Curse of the Monkey Island στο youtube να μου κάνει παρέα όσο κάνω τα πειράματά μου. Σε κάποια στιγμή που λέτε, ο Guybrush μιλάει με έναν Σκωτσέζο πειρατή, τον Haggis McMutton. ---> εδώ (ο ψηλός) Τον ακούω και λέω ... τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Όσπου μου έρχεται η φλασιά. Είναι ---> ΑΥΤΟΣ! Alan Young ή αλλιώς ... Scrooge McDuck, από τα Ducktales. Δεν θα γινόταν να μην τον αναγνωρίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:29 Η morphine έγραψε: #258 07-08-12 02:29 Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:10 Ο Γιώργος έγραψε: #259 07-08-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από morphine: Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Spoiler Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό κι αυτό. Και το monkey island και το grim fandago είναι σκέτη... μορφίνη. Γενικά ό,τι έχει φτιάξει η Lucasarts είναι εξαιρετικό. Ένα που είχα αναφέρει και παλιότερα (χωρίς βίντεο) το Day of the Tentacle: Αν δεν το γνωρίζεις ... ψάχτο, και θα με θυμηθείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:13 Ο Guest 209912: #260 07-08-12 04:13 Age of Mythology Age of Empires (ολα) Total War (ολα) Civilization IV μεγάλη αγάπη τα Monkey Island τρομερό χιούμορ και ατέλειωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κυρίως στρατηγικής, Battle for Middle Earth (Lotr), Command & Conquer και το κλασσικό των κλασσικών, Counter Strike. Αν κι έχω σταματήσει πια, εκτός κι αν τύχει κάνα λανάκι με τα φιλαράκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:13 Ο Γιώργος έγραψε: #255 26-07-12 17:13 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής, το RCT 3 το έπαιξα ελάχιστα, γιατί δεν με προσέλκυσε όσο τα άλλα δύο. Προσωπικά έβρισκα το game engine των #1 και #2 πολύ πιο απλό και ευχάριστο (με πολλές δυνατότητες όμως), ωστόσο στο #3 τα έκαναν όλα τόσο περίπλοκα... Το "έδωσαν ρέστα" ήταν ψιλοειρωνικό. Ενώ μου αρέσει που μπορείς να δεις first view τα rollercoasters, φερ' ειπείν, κατά τα άλλα δεν... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Spoiler Tα άλλα είναι χαζομάρες Click για ανάπτυξη... Mario 64? Ωραίο... Πρώτη φορά το είχα παίξει πριν καμιά 12αριά χρόνια σε μία έκθεση ... δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς, αλλά είχε πολλά videogames. Πρέπει να την (συν)διοργάνωνε το τότε KTV. Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #256 26-07-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Click για ανάπτυξη... ωραίο το paper mario το άλλο δε το ξέρω το καλύτερο παιχνίδι του n64 ήταν το concer και μάλιστα έγινε remake για το xbox και αγόρασα χbox μόνο για αυτό το παιχνίδι από παλιά adventure αυτό (οποιος δε το έχει παιξει να το κάνει αμέσως εχει πολύ πλακα) τέτοια παιχνίδια δε βγαίνουν στις μέρες μας τα σημερινά είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2012 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:10 Ο Γιώργος έγραψε: #257 07-08-12 02:10 Προσοχή, ψαγμένο ποστ, μόνο για μεγάλους games... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... Και μιλώντας για Monkey Island, που λέτε, έβαλα το Curse of the Monkey Island στο youtube να μου κάνει παρέα όσο κάνω τα πειράματά μου. Σε κάποια στιγμή που λέτε, ο Guybrush μιλάει με έναν Σκωτσέζο πειρατή, τον Haggis McMutton. ---> εδώ (ο ψηλός) Τον ακούω και λέω ... τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Όσπου μου έρχεται η φλασιά. Είναι ---> ΑΥΤΟΣ! Alan Young ή αλλιώς ... Scrooge McDuck, από τα Ducktales. Δεν θα γινόταν να μην τον αναγνωρίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:29 Η morphine έγραψε: #258 07-08-12 02:29 Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:10 Ο Γιώργος έγραψε: #259 07-08-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από morphine: Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Spoiler Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό κι αυτό. Και το monkey island και το grim fandago είναι σκέτη... μορφίνη. Γενικά ό,τι έχει φτιάξει η Lucasarts είναι εξαιρετικό. Ένα που είχα αναφέρει και παλιότερα (χωρίς βίντεο) το Day of the Tentacle: Αν δεν το γνωρίζεις ... ψάχτο, και θα με θυμηθείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:13 Ο Guest 209912: #260 07-08-12 04:13 Age of Mythology Age of Empires (ολα) Total War (ολα) Civilization IV μεγάλη αγάπη τα Monkey Island τρομερό χιούμορ και ατέλειωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Το RCT 3 απλά κατέστρεψε τα 2 προηγούμενα. Το 2 δεν το έχω παίξει, αλλά ήταν βασισμένο στο αρχικό, οπότε φαντάζομαι ότι ήταν παρόμοια. Το αρχικό, το οποίο έπαιζα σαν ήμουν πάνω κάτω 8 χρονών, ήταν απλά γαμάτο, μπορούσες να κάνεις τα πάντα στους visitors και να υποστείς τις συνέπειες, ενώ στο 3, ούτε να τους σκοτώσεις δεν μπορείς. Έπαιξα και 30 λεπτά και το έκλεισα από αηδία. Click για ανάπτυξη... Για να είμαι ειλικρινής, το RCT 3 το έπαιξα ελάχιστα, γιατί δεν με προσέλκυσε όσο τα άλλα δύο. Προσωπικά έβρισκα το game engine των #1 και #2 πολύ πιο απλό και ευχάριστο (με πολλές δυνατότητες όμως), ωστόσο στο #3 τα έκαναν όλα τόσο περίπλοκα... Το "έδωσαν ρέστα" ήταν ψιλοειρωνικό. Ενώ μου αρέσει που μπορείς να δεις first view τα rollercoasters, φερ' ειπείν, κατά τα άλλα δεν... Αρχική Δημοσίευση από fockos: Spoiler Tα άλλα είναι χαζομάρες Click για ανάπτυξη... Mario 64? Ωραίο... Πρώτη φορά το είχα παίξει πριν καμιά 12αριά χρόνια σε μία έκθεση ... δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς, αλλά είχε πολλά videogames. Πρέπει να την (συν)διοργάνωνε το τότε KTV. Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2012 στις 17:22 Ο fockos έγραψε: #256 26-07-12 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Click για ανάπτυξη... ωραίο το paper mario το άλλο δε το ξέρω το καλύτερο παιχνίδι του n64 ήταν το concer και μάλιστα έγινε remake για το xbox και αγόρασα χbox μόνο για αυτό το παιχνίδι από παλιά adventure αυτό (οποιος δε το έχει παιξει να το κάνει αμέσως εχει πολύ πλακα) τέτοια παιχνίδια δε βγαίνουν στις μέρες μας τα σημερινά είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2012 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:10 Ο Γιώργος έγραψε: #257 07-08-12 02:10 Προσοχή, ψαγμένο ποστ, μόνο για μεγάλους games... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... Και μιλώντας για Monkey Island, που λέτε, έβαλα το Curse of the Monkey Island στο youtube να μου κάνει παρέα όσο κάνω τα πειράματά μου. Σε κάποια στιγμή που λέτε, ο Guybrush μιλάει με έναν Σκωτσέζο πειρατή, τον Haggis McMutton. ---> εδώ (ο ψηλός) Τον ακούω και λέω ... τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Όσπου μου έρχεται η φλασιά. Είναι ---> ΑΥΤΟΣ! Alan Young ή αλλιώς ... Scrooge McDuck, από τα Ducktales. Δεν θα γινόταν να μην τον αναγνωρίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:29 Η morphine έγραψε: #258 07-08-12 02:29 Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:10 Ο Γιώργος έγραψε: #259 07-08-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από morphine: Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Spoiler Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό κι αυτό. Και το monkey island και το grim fandago είναι σκέτη... μορφίνη. Γενικά ό,τι έχει φτιάξει η Lucasarts είναι εξαιρετικό. Ένα που είχα αναφέρει και παλιότερα (χωρίς βίντεο) το Day of the Tentacle: Αν δεν το γνωρίζεις ... ψάχτο, και θα με θυμηθείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:13 Ο Guest 209912: #260 07-08-12 04:13 Age of Mythology Age of Empires (ολα) Total War (ολα) Civilization IV μεγάλη αγάπη τα Monkey Island τρομερό χιούμορ και ατέλειωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Απ' τα παιχνίδια που ξέσκισα όταν βρήκα emulator για Nintendo 64. Αυτό και το Paper Mario! Ωραίο στόρυ το Paper Mario, star spirits for evah. Click για ανάπτυξη... ωραίο το paper mario το άλλο δε το ξέρω το καλύτερο παιχνίδι του n64 ήταν το concer και μάλιστα έγινε remake για το xbox και αγόρασα χbox μόνο για αυτό το παιχνίδι από παλιά adventure αυτό (οποιος δε το έχει παιξει να το κάνει αμέσως εχει πολύ πλακα) τέτοια παιχνίδια δε βγαίνουν στις μέρες μας τα σημερινά είναι χαζομάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:10 Ο Γιώργος έγραψε: #257 07-08-12 02:10 Προσοχή, ψαγμένο ποστ, μόνο για μεγάλους games... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... Και μιλώντας για Monkey Island, που λέτε, έβαλα το Curse of the Monkey Island στο youtube να μου κάνει παρέα όσο κάνω τα πειράματά μου. Σε κάποια στιγμή που λέτε, ο Guybrush μιλάει με έναν Σκωτσέζο πειρατή, τον Haggis McMutton. ---> εδώ (ο ψηλός) Τον ακούω και λέω ... τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Όσπου μου έρχεται η φλασιά. Είναι ---> ΑΥΤΟΣ! Alan Young ή αλλιώς ... Scrooge McDuck, από τα Ducktales. Δεν θα γινόταν να μην τον αναγνωρίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:29 Η morphine έγραψε: #258 07-08-12 02:29 Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:10 Ο Γιώργος έγραψε: #259 07-08-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από morphine: Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Spoiler Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό κι αυτό. Και το monkey island και το grim fandago είναι σκέτη... μορφίνη. Γενικά ό,τι έχει φτιάξει η Lucasarts είναι εξαιρετικό. Ένα που είχα αναφέρει και παλιότερα (χωρίς βίντεο) το Day of the Tentacle: Αν δεν το γνωρίζεις ... ψάχτο, και θα με θυμηθείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:13 Ο Guest 209912: #260 07-08-12 04:13 Age of Mythology Age of Empires (ολα) Total War (ολα) Civilization IV μεγάλη αγάπη τα Monkey Island τρομερό χιούμορ και ατέλειωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσοχή, ψαγμένο ποστ, μόνο για μεγάλους games... Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Όλα τα Monkey Island series. Click για ανάπτυξη... Και μιλώντας για Monkey Island, που λέτε, έβαλα το Curse of the Monkey Island στο youtube να μου κάνει παρέα όσο κάνω τα πειράματά μου. Σε κάποια στιγμή που λέτε, ο Guybrush μιλάει με έναν Σκωτσέζο πειρατή, τον Haggis McMutton. ---> εδώ (ο ψηλός) Τον ακούω και λέω ... τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Όσπου μου έρχεται η φλασιά. Είναι ---> ΑΥΤΟΣ! Alan Young ή αλλιώς ... Scrooge McDuck, από τα Ducktales. Δεν θα γινόταν να μην τον αναγνωρίσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
morphine Εκκολαπτόμενο μέλος Η morphine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:29 Η morphine έγραψε: #258 07-08-12 02:29 Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:10 Ο Γιώργος έγραψε: #259 07-08-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από morphine: Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Spoiler Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό κι αυτό. Και το monkey island και το grim fandago είναι σκέτη... μορφίνη. Γενικά ό,τι έχει φτιάξει η Lucasarts είναι εξαιρετικό. Ένα που είχα αναφέρει και παλιότερα (χωρίς βίντεο) το Day of the Tentacle: Αν δεν το γνωρίζεις ... ψάχτο, και θα με θυμηθείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:13 Ο Guest 209912: #260 07-08-12 04:13 Age of Mythology Age of Empires (ολα) Total War (ολα) Civilization IV μεγάλη αγάπη τα Monkey Island τρομερό χιούμορ και ατέλειωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:10 Ο Γιώργος έγραψε: #259 07-08-12 04:10 Αρχική Δημοσίευση από morphine: Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Spoiler Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό κι αυτό. Και το monkey island και το grim fandago είναι σκέτη... μορφίνη. Γενικά ό,τι έχει φτιάξει η Lucasarts είναι εξαιρετικό. Ένα που είχα αναφέρει και παλιότερα (χωρίς βίντεο) το Day of the Tentacle: Αν δεν το γνωρίζεις ... ψάχτο, και θα με θυμηθείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:13 Ο Guest 209912: #260 07-08-12 04:13 Age of Mythology Age of Empires (ολα) Total War (ολα) Civilization IV μεγάλη αγάπη τα Monkey Island τρομερό χιούμορ και ατέλειωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από morphine: Φοβερο παιχνιδι το Curse of Monkey Island! Επαιζε ο αδερφος μου επαιζα και γω Δε ξερω αν το γνωριζει κανενας, αλλα ισαξιο παιχνιδι της εποχης θεωρω και το Grim Fandango! Βαζω και καποια βιντεακια για φρεσκαρισμα μνημης Spoiler Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό κι αυτό. Και το monkey island και το grim fandago είναι σκέτη... μορφίνη. Γενικά ό,τι έχει φτιάξει η Lucasarts είναι εξαιρετικό. Ένα που είχα αναφέρει και παλιότερα (χωρίς βίντεο) το Day of the Tentacle: Αν δεν το γνωρίζεις ... ψάχτο, και θα με θυμηθείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Αυγούστου 2012 στις 04:13 Ο Guest 209912: #260 07-08-12 04:13 Age of Mythology Age of Empires (ολα) Total War (ολα) Civilization IV μεγάλη αγάπη τα Monkey Island τρομερό χιούμορ και ατέλειωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Age of Mythology Age of Empires (ολα) Total War (ολα) Civilization IV μεγάλη αγάπη τα Monkey Island τρομερό χιούμορ και ατέλειωτες ώρες σπαζοκεφαλιάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.