touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.

05-03-25

08:01
Ο χορός!

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.574 μηνύματα.

05-03-25

08:27
Το γλωσσόφιλο. 

adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

05-03-25

10:21
Ο Έρωτας.....

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.444 μηνύματα.

05-03-25

10:32
Η τροφή του πνεύματος.
. Το βιβλίο
( ο έρωτας κάποια στιγμή περνά .. Η αφύπνιση είναι ζωή)
. Το βιβλίο
( ο έρωτας κάποια στιγμή περνά .. Η αφύπνιση είναι ζωή)
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

05-03-25

12:38
Πότε δεν περνά και οταν περάσει ανανεώνεται...( ο έρωτας κάποια στιγμή περνά .. Η αφύπνιση είναι ζωή)
Ντοπαμινη ...μην μπερδεύουμε την πνευματική κατάρτιση με την Ντοπα -εθισμό ναρκωτικό

Ξέρεις τι στερητικό φέρνει η αγαμία και η έλλειψη ερωτισμού;;;;

Μην πεις ξέρουμε

05-03-25

14:50
World of Warcraft
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

05-03-25

14:59
Ασε με, με το expansion με τους δράκους το προηγουμενο, θέλουν της Παναγιάς τα ματια για να το τρέξεις και θέλει καινουριο υπολογιστή. Πόσο μου λείπει η blood elf thief μου.World of Warcraft

05-03-25

19:00
Α και χορντάς;Ασε με, με το expansion με τους δράκους το προηγουμενο, θέλουν της Παναγιάς τα ματια για να το τρέξεις και θέλει καινουριο υπολογιστή. Πόσο μου λείπει η blood elf thief μου.![]()

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.

05-03-25

19:05
Τα post του @ilias90 στο στέκι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

05-03-25

19:25
Η Horde δεν μ αρεσε από παλιά γιατι ειναι ουγκα τσακα, αλλα και η Alliance εχει κατι που δε μου ταιριαζε (ημουν Night Elf οταν πρωτοέπαιξα το 2006). Με τους Blood Elves ταιριάζω -νομίζω- στο στυλ, έχουν κατι "παλιό" σαν αίγλη, παρεξηγημένο και απομονωμένο απ ολους, αλλά παντοδύναμο.Α και χορντάς;![]()
Και εννοείται είμαι κοριτσάκι αγριωπό.

Αχ πόσο θέλω να παίξω είμαι ακόμα στη Zandalar παρκαρισμένη!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scarlet Fox
- Paragontas7000
- charmander
- Joji
- Reader
- rafaela11
- Debugging_Demon
- Μήτσος10
- Kate1914
- taketrance
- Memetchi
- Scandal
- Varus
- giannhs2001
- Wonderkid
- Koukos
- bibliofagos
- Ωρορα
- louminis
- touvlo
- chester20080
- johnsala
- Hased Babis
- kiyoshi
- Unboxholics
- A350
- vasilis123321
- fourkaki
- gademis
- еще один пророк р...
- Luludaki
- American Economist
- kalhkardia
- Wanda
- dmav
- marww
- fmarulezkd
- Totreno
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.