Ποιο είναι το καλύτερο «ναρκωτικό»;

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.
Ο χορός!:vroum:

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.575 μηνύματα.
Το γλωσσόφιλο. :-*

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Ο Έρωτας..... :inlove: :inlove: :inlove:

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.445 μηνύματα.
Η τροφή του πνεύματος.
. Το βιβλίο

( ο έρωτας κάποια στιγμή περνά .. Η αφύπνιση είναι ζωή)

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
( ο έρωτας κάποια στιγμή περνά .. Η αφύπνιση είναι ζωή)
Πότε δεν περνά και οταν περάσει ανανεώνεται...

Ντοπαμινη ...μην μπερδεύουμε την πνευματική κατάρτιση με την Ντοπα -εθισμό ναρκωτικό :bleh: :lol:

Ξέρεις τι στερητικό φέρνει η αγαμία και η έλλειψη ερωτισμού;;;; :lol: :lol:

Μην πεις ξέρουμε :redface:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Ασε με, με το expansion με τους δράκους το προηγουμενο, θέλουν της Παναγιάς τα ματια για να το τρέξεις και θέλει καινουριο υπολογιστή. Πόσο μου λείπει η blood elf thief μου. :'(
Α και χορντάς; :beee:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.020 μηνύματα.
Τα post του @ilias90 στο στέκι.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
Α και χορντάς; :beee:
Η Horde δεν μ αρεσε από παλιά γιατι ειναι ουγκα τσακα, αλλα και η Alliance εχει κατι που δε μου ταιριαζε (ημουν Night Elf οταν πρωτοέπαιξα το 2006). Με τους Blood Elves ταιριάζω -νομίζω- στο στυλ, έχουν κατι "παλιό" σαν αίγλη, παρεξηγημένο και απομονωμένο απ ολους, αλλά παντοδύναμο.

Και εννοείται είμαι κοριτσάκι αγριωπό. <3

Αχ πόσο θέλω να παίξω είμαι ακόμα στη Zandalar παρκαρισμένη!