Nana
Δραστήριο μέλος

Ποια εταιρία επιλέγετε και γιατί;;;
Τι επηρεάζει την επιλογή σας; (Τιμές; Υπηρεσίες; Εμβέλεια; Επιδότηση συσκευής; Εξυπηρέτηση; Ποικιλία συσκευών; Προβολή της εταιρίας στα ΜΜΕ

Για να δούμε...

(ανώνυμη ψηφοφορία)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη απ τη σύνδεση που έχω οπότε δεν είμαι και τόσο σίγουρη ότι αν μιλήσω υποθετικά ότι δεν έχω σύνδεση ότι και πάλι αυτή θα διάλεγα.......
Τες πα.... χωρίς να ψηφίσω κάποια μάρκα, αυτά που θα κοιτούσα θα ήταν με σειρά προτεραιότητας τα εξής
1) Εμβέλεια
2) Τιμές τιμολογίων
3) Επιδότηση συσκευών
4) Ευκολία στην εξόφληση λογαριασμών / εξυπηρέτηση
5) Ποικιλία συσκευών
6) Διαφήμιση της στα ΜΜΕ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

- Διορθώστε τα ονόματα των εταιριών στη ψηφοφορία, είναι γραμμένα λάθος.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ολοι τα ιδια ειναι... καπιοι ειναι λιγο πιο φτηνοι στο ενα αλλα στα περνουν απο αλλου και το αντιθετο. Εγω εχω εδω και τρια χρονια Τιμ και δεν βρησκω λογο να αλλαξω
3 χρόνια? Από τα...11 έχεις κινητό?

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αλλα κινιτο εχω απο τα 10. Αλλα συνδεση εχω απο τα 12, πριν ειχα καρτα της κοσμοτε
evouli
Διάσημο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

κατα ταλλα, ολες ιδιες μου φαινονται.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Nana
Δραστήριο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

μαλλον κοσμοτε, λογω της πολιτικης της εταιρειας σχετικα με ροαμινκ κλπ που αφορουν σεξωτερικο!
κατα ταλλα, ολες ιδιες μου φαινονται.
Και εγώ για τον ίδιο λόγο μάλλον κόσμο θα επέλεγα... Τα τελευταία χρόνια πηγαινοέρχομαι αρκετά εξωτερικό και θα με βόλευε μια πολύ καλή υπηρεσία roaming...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

SoNic-K
Νεοφερμένο μέλος

Bianca
Νεοφερμένο μέλος

Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Μέχρι πριν κανα 2 χρόνια σκεφτόμουν να την αλλάξω να βάλω κάτι σε Q, αλλά τώρα είμαι ευχαριστημένος αφού βελτίωσαν το σήμα και έχουν πολύ συχνά προσφορές στην καρτοκινητή που έχω εγώ.
Cancerman
Δραστήριο μέλος

α) αν μπορουν οι υπευθυνοι να βαλλουν και αλλες επιλογες στην ψηφοφρια μιας και υπαρχει και η frog ktl.
στο παρασυνθημα τωρα...
λοιπον ειχα παλια cosmote και πρεπει να πω πως ημουν παρα μα παρα πολυ ευχαριστημενος ωστοσο το κινητακι δεν ειχε και την καλυτερη μοιρα και τελος παντων μετα απο μια σειρα γεγονοτων αναγκαστηκα να αλλαξω και εβαλα Q λοιπον την εχω 2 χρονια σε ποιοτητα υπηρεσιων παρα τις πολυ κλαες προσοφορες που βγαζει τελευταια.... δεν φτανει την Cosmote οποτε να αλλαζα θα εβαζα παλι Cosmote...

εντιτ και να συμπληρωσω οτισ ε καμια περιπτωση δεν θα βαζα τον μεγαλο υποκλοπεα οχι γιατι εγινανοι παρακοουθησεις ειναι ανοητο να πιστευουμε οτι δεν παρακολουθουμαστε ανεξαρτητως δικτυου απλα ειναι πανακριβη....
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Πριν πω την γνώμη μου, θέλω να αναλύσω τις εταιρίες (από άποψη καρτοκινητής γιατί έχω καρτοκινητό).Η wind εχει το χειροτερο σημα σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρίες, άρα το ίδιο έχει και η q (που ανήκει στην wind).Η cosmote έχει το καλύτερο σήμα με μικρή διαφορά από την vodafone και όλες οι εταιρίες έχουν τις ίδιες προσφορές με κάποιες μικροδιαφορές,αλλά όλες προσφέρουν τα καλύτερα ανάμεσα σε άτομα ίδιας καρτοκινητής εκτός από την frog η οποία ανήκει στην cosmote, άρα έχει και φοβερό σήμα. Προτείνω frog σε αυτούς που μιλάνε λίγο και σπάνια και θέλουν χαμηλές τιμές προς όλους. Προτείνω vodafone για αυτούς που θέλουν πολύ καλές προσφορές και πολύ καλό σήμα και χαμηλές χρεώσεις ανάμεσα σε άτομα που ανήκουν στην ίδια εταιρεία και μιλάνε σε φίλους οι οποίοι έχουν ήδη ή δεν τους είναι πρόβλημα να αλλάξουν δίκτυο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanos523
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
androuts
Νεοφερμένο μέλος

Μία Vodafone CU, μία Cosmote WUP και μία Vodafone A La Carte.
Το βασικό μου νούμερο, όπου όλοι επικοινωνούν μαζί μου είναι Vodafone CU (ήταν στο vodafone a la carte και το μετέτρεψα). Έχω πάρει και ένα πακέτο που δεν έχει χρέωση [ήταν μόνο Φεβρουάριο-Μάρτιο για ενεργοποιήσεις) και έχει 1000smsmms+1000callsvideocalls+30mb πρόσβαση internet.
Επιπλέον, το δίκτυο της Vodafone με καλύπτει παντού

Και...ένα μικρό tip για τους συχνούς αποστολείς sms. Κανονικά, η χρέωση, στο vodafone cu, για τα μηνύματα είναι 0,09Ε. Αν όμως, δεν το αγοράσετε "παρθένο cu", αλλά το μετατρέψετε από a la cart σε cu η χρέωση των μηνυμάτων γίνεται 0,05

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.