iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εγώ έχω και προτιμώ την cosmote για το image της και για το πολύ κάλο και σταθερό δίκτυο που είχε στο Αγρίνιο (την πόλη μου δλδ) και για τις τιμές που είχε όταν την επέλεξα γιατί πλέον προσωπική μου άποψη ότι όποια εταιρία και να διαλέξει κάποιος τα ίδια θα πληρώνει. Μια επίσκεψη στους online τιμοκαταλόγους των εταιριών θα διαπιστώσετε την ομοιότητα στις τιμές
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Και ξέρω οτι και τα λεφτά μου δεν πάνε σε λαμόγια που στρογγυλοκάθονται στις καρεκλάρες τους ρουφόντας τον κόπο του ελληνικού λαού χρόνια ολόκληρα (ΟΤΕ) ή σε εταιρίες που εδω και πολλά χρόνια μου τα ρούφαγαν τα δραχμάκια μου με κρυφές χρεώσεις (Βόντα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

PS. Βάλε δημοσκόπηση Bone!
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Αναφέρεσαι στην ελάχιστη χρέωση 3 ημερών σε κάθε τηλεφώνημα; Δέν είχα ποτέ εγώ voda αλλά έχω παρακολουθήσει ένα καυγά μέσα σε μαγαζί με έναν παππού για τέτοιο θέμα.ρούφαγαν τα δραχμάκια μου με κρυφές χρεώσεις
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το είχα ξεχάσει πρινΑρχική Δημοσίευση από emufear :PS. Βάλε δημοσκόπηση Bone!

Χμμμ και πόλλα imode κινητά έχουν κλειδωμένα features. Anyway εγώ πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να επιλέξει και τι μη-vodafone live εκδοση της συσκευής.....Αρχική Δημοσίευση από gademis :H vodafon έχει σατανικά live τηλέφωνα με κλειδωμένα features
gademis
Τιμώμενο Μέλος

...αν αποφασίσει να αποχωριστεί την επιδώτηση. Πρέπει να έχει σοβαρό πλεονέκτημα η voda που δέν έχει πέρα απο το ηθικό "δεν πληρώνω τον μπινέ ΟΤΕ".εγώ πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να επιλέξει και τι μη-vodafone live εκδοση της συσκευής.....
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Οι συσκευές τις εταιρίας είναι ελεείνες...
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Iris_Didini
Νεοφερμένο μέλος

Έχει πολύ καλή κάλυψη, εύχρηστες υπηρεσίες (συγκρίνεται τώρα το Call Me Back με το κακέκτυπό του, Ring Me Now; Ή η επέκταση υπολοίπου, που είναι 2euro για τη Vodafone με 30cent "τόκο", ενώ για την Cosmote, με τον ίδιο "τόκο" σου δίνουν 1euro; Η SMS card με μόνο 5euro.. Και τόσα άλλα!) και όπου κι αν πας -τσουπ!- βλέπεις και ένα κατάστημά της, όπου η εξυπηρέτηση είναι γρήγορη και ευγενική.
ifrit[ ]
Οι συσκευές τις εταιρίας είναι ελεείνες...
Σ' αυτό συμφωνώ, αλλά δεν είναι και κανείς υποχρεωμένος να τις αγοράσει!
Anarki
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder :ΤΙΜ για το πολύ καλό σήμα και την άρτια εξυπηρέτηση και σεβασμό στον πελάτη.
Και ξέρω οτι και τα λεφτά μου δεν πάνε σε λαμόγια που στρογγυλοκάθονται στις καρεκλάρες τους ρουφόντας τον κόπο του ελληνικού λαού χρόνια ολόκληρα (ΟΤΕ) ή σε εταιρίες που εδω και πολλά χρόνια μου τα ρούφαγαν τα δραχμάκια μου με κρυφές χρεώσεις (Βόντα)
Same here.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

και γω το ιδιο...χρονια χρηστης της cosmote (αλλα και του ΟΤΕΑρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn :Έχω vodafone, αλλά προτιμάω cosmote για πολλούς και διάφορους λόγους.

ka-li
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αντε πια μ' αυτή την ακτινοβολία!!! :thumbsdown: :thumbsdown:
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ειναι οι μονες εταιριες που φερνουν μια υπηρεσια με ποιοτητα

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Τώρα αυτή που χρησιμοποιώ είναι η CU ως βασικό αριθμό,την ΤΙΜ F2G για να μιλάω τσάμπα με το αγόρι μου, την Q για να στέλνω μηνύματα σε αριθμούςQ και γενικά εκτος απο την Σι γιου χρησιμοποιώ όποια με συμφέρει περισσότερο ανάλογα τις προσφορες.

Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος

billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.