theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Βέβαια απο την άλλη μερικές φορές πρέπει να το βιάζουμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Όσο για το άλλο που λέτε, δεν ξέρω πως είστε εσείς αλλά εγώ όταν έχω πονοκέφαλο, όσο και να θέλω δεν μπορώ με τιποτα να κάνω σεξ! Μόνο που το σκέφτομαι μου έρχεται να ξεράσω! Αλλά μιλάμε για πολύ βαρύ πονοκέφαλο ε?
theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

π.χ. δεν σου έχει τύχει να έχεις τόσο πυρετό που να μην μπορείς να σηκωθείς απο το κρεβάτι και να πρέπει να πας στον γιατρό?
Subject to change
e-steki.gr Founder

theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Puff_Daddy
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou:Michelle εγώ προτέινω να το ρίξεις στην ομοιοπαθητική....και εξηγούμαι...βάλε τον exposed όποτε έχεις πονοκέφαλο να σου κάνει μασαζάκι κι ό,τι άλλο έχει ευχαρίστησηκαι να δείς που μετά θα είσαι περδίκι
![]()
![]()
ΧΑΛΑΡΑ η καλύτερη θεραπεία για τον πονοκέφαλο στις γυναίκες.

Αν έχεις έντονους συνεχιζόμενους πονοκεφάλους, επισκέψου γιατρό, κατά προτίμηση παθολόγο για αρχή, και νευρολόγο στη συνέχεια. Κόβω το κεφάλι μου 99% ότι οι πονοκέφαλοι σου είναι νευροψυχιατρικής φύσεως.
Κόψε το τσιγάρο το συντομότερο. Αρχικά επικίνδυνο, στη συνέχεια αντιαισθητικό.
Σου κρούω τον κώδωνα του κινδύνου, μην πάρεις άλλο παυσίπονο, για όνομα του Θεού.Ασφάλιση δεν έχεις; Πήγαινε στο νοσοκομείο γαμώ το....γιατί αυτοκτονείς; Τα παυσίπονα μπορούν να "κρύψουν" από σένα ή το γιατρό αυτό που πραγματικά έχεις...
Γιατί ρε γαμώτο να μην είμαι φοιτητής Ιατρικής

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Alexkasgr
Νεοφερμένο μέλος

Τα άλλα με το ποιο πιάνει και ποιο όχι τα θεωρώ λίγο επιπόλαια, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Αυτό δε σημαίνει ότι τα δοκιμάζω όλα για να βρώ το σωστό, προς Θεού!
Εγώ αποφεύγω τα φάρμακα όπως ο διάολος το λιβάνι! Παίρνω ντεπόν πολύ σπάνια και πάντα μετά από φαγητό και πέφτω για ύπνο. Αλλά μιλάμε για 5-6 φορές το χρόνο.
Σου προτείνω να πας σε παθολόγο και να κόψεις τους καφέδες ή/και το κάπνισμα!!

αν δεν περνάει με 2 depon καλύτερα να πας σε κανα γιατρό. Μάλλον υπάρχει πρόβλημα
(δεν κάνω πλάκα)
Subject to change
e-steki.gr Founder

Να φανταστείς και τώρα έχω και αρκετά δυνατό...

Πήρα 2 ντεπον που είχα, ελπίζω να περάσει...

Puff_Daddy
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Το ξέρω αλλά βαριέμαι να πάω σε γιατρό...
Να φανταστείς και τώρα έχω και αρκετά δυνατό...
Πήρα 2 ντεπον που είχα, ελπίζω να περάσει...![]()
Και ξαναλέω, αν και γίνομαι κουραστικός. Ο συνεχιζόμενος πονοκέφαλος μπορεί να είναι κακό δείγμα. Πήγαινε σε γιατρό, κόψε το Internet, το ξενύχτι και το κάπνισμα, και πρόσεξε τον εαυτό σου, για να τον έχεις.
Αν βαριέσαι να πας σε γιατρό, πήγαινε στο νοσοκομείο να πάρει και να σηκώσει!!!
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Puff_Daddy:Και ξαναλέω, αν και γίνομαι κουραστικός. Ο συνεχιζόμενος πονοκέφαλος μπορεί να είναι κακό δείγμα. Πήγαινε σε γιατρό, κόψε το Internet, το ξενύχτι και το κάπνισμα, και πρόσεξε τον εαυτό σου, για να τον έχεις.
Αν βαριέσαι να πας σε γιατρό, πήγαινε στο νοσοκομείο να πάρει και να σηκώσει!!!
Μα τι εννοείς "συνεχιζόμενος"? Μια-δυο φορές τη βδομάδα εχω

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από dooo:μια-δυο φορές την εβδομάδα, ΚΑΘΕ εβδομάδα, δεν είναι usual. Αν έλεγες κάθε μήνα, οκ, μπορεί να ήταν γυναικολογικής φύσεως. Η συμβουλή του puff-daddy είναι σωστη... δεν έχεις να χάσεις τίποτα με το να κάνεις εξετάσεις![]()
Όχι βρε παιδιά μην μου το κάνετε αυτό...βαριέμαι απίστευτα να πάω σε γιατρό...

Καλά θα πάω τέλη οκτώβρη που θα έρθει Θεσσαλονίκη η μάνα μου

Δεν πειράζει να αργήσω ενα μήνα ε?
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Όταν έχω πονοκεφάλους παίρνω panadol.Είναι καλοοοο...Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Τους τελευταιους μήνες εχω συχνα εντονους πονοκεφάλους, σε σημειο να μην μπορω να κάνω τίποτα. Οποιο παυσίπονο κι αν δοκιμασα δεν με πιάνει!!! Τι ponstan, τι Ασπιρίνη, τι Clotam (που έσκασα και 7 ευρω!!), τι panadol, τίποτα, κανενα δεν δουλευει.Μερικές φορές μόνο με πιάνει το κλασικο Depon αλλα μονο αν πάρω 2 και όχι παντα. Δεν παίρνω και τόσο συχνα παυσίπονα ώστε να έχω εθιστεί και ειδικά παλιότερα δεν επαιρνα καθόλου! Είναι κανείς σε παρόμοια κατάσταση? Εχετε κατι να προτέινετε? Εσείς ποιο παυσίπονο παιρνετε όταν έχετε πονοκέφαλο?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.