Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Αφού τέσπα οι Mods μας βλέπετε ούτως ή άλλως τι νόημα έχει να καταργήσετε τον αόρατο χρήστη?
και τι σημαίνει "προσωρινά καταργήθηκε, θα δούμε αν θα επανέλθει στο μέλλον"...
μανατζερίστικα τερτίπια??? προσωρινά σημαίνει "τότε θα ξαναμπεί", μόνιμα σημαίνει "θα δούμε αν θα υπάρχει αυτό το feature ξανά στο μέλλον"...
παραπάνω δεν θα σχολιάσω γιατί με κάλυψαν οι προλαλήσαντες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Νομίζω οτι είμαστε σε ένα φόρουμ με αρμόδιους οι οποίοι ξέρουν τι κάνουν κι αποφασίζουν εκείνοι για τη λειτουργία του φόρουμ. Ποιος ο λόγος να μας ρωτήσουν πριν κάνουν κάτι; Αν δε μας αρέσει κατι, δεν ξαναμπαίνουμε. Ούτε κι εγώ συμφωνώ με την κατάργηση του αόρατου χρήστη, αλλά νομίζω οτι είναι δικαίωμα του Παναγιώτη να αλλάξει κάποια ρύθμιση αν θέλει. Ας μην ξεχνάμε οτι είμαστε φιλοξενούμενοι εδώ.
Για τον ιδιο λογο που εχουν ρωτησει εδω και 4 χρονια που εγω ειμαι μελος αυτου για ενα σωρο αλλα πραγματα. Ειδικα οταν προκειται για μια επιλογη στις ρυθμισεις, η οποια ειναι τοσο δημοφιλης στους καθημερινους χρηστες.
Τουλαχιστον ας "ακουγαν" αποψεις και μετα ας εκριναν & ας αποφασιζαν καταλληλως.
Αν δεν απατωμαι, τα μελη του εν λογω φορουμ εχουν το επιπεδο εκεινο που απαιτειται για εναν εποικοδομητικο διαλογο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Νομίζω οτι είμαστε σε ένα φόρουμ με αρμόδιους οι οποίοι ξέρουν τι κάνουν κι αποφασίζουν εκείνοι για τη λειτουργία του φόρουμ. Ποιος ο λόγος να μας ρωτήσουν πριν κάνουν κάτι; Αν δε μας αρέσει κατι, δεν ξαναμπαίνουμε. Ούτε κι εγώ συμφωνώ με την κατάργηση του αόρατου χρήστη, αλλά νομίζω οτι είναι δικαίωμα του Παναγιώτη να αλλάξει κάποια ρύθμιση αν θέλει. Ας μην ξεχνάμε οτι είμαστε φιλοξενούμενοι εδώ.
εγώ έφερα και γλυκά όταν ήρθα

το θέμα είναι το εξής :
για να σταματήσει να υφίσταται κάτι , πρέπει να υπάρχουνε απτοί λόγοι που το καθιστούνε επιβλαβές ή περιττό
και όχι για να συνεχίσει να υφίσταται , να υπάρχουνε λόγοι υψηλής σημασίας
φυσικά φιλοξενούμαστε , αλλά αν είναι να είσαι σε ένα φιλικό σπίτι και να μην λες την άποψη σου καλύτερα να κάτσεις σπίτι σου
π.σ. πεπονάκι , εξιλεώθηκα ;

Guest 990498
Επισκέπτης

Δυσκολεύομαι τόσο στο να βρω θετικά στο να φαίνεται κάποιος αόρατος όσο και στο να βρω αρνητικά.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Γιατι να ενημερωσει για κατι προσωρινο?

για να σταματήσει να υφίσταται κάτι , πρέπει να υπάρχουνε απτοί λόγοι που το καθιστούνε επιβλαβές ή περιττό
και όχι για να συνεχίσει να υφίσταται , να υπάρχουνε λόγοι υψηλής σημασίας
φυσικά φιλοξενούμαστε , αλλά αν είναι να είσαι σε ένα φιλικό σπίτι και να μην λες την άποψη σου καλύτερα να κάτσεις σπίτι σου
Αυτούς τους λόγους μπορεί να μη θέλουν να τους γνωστοποιήσουν. Δικαίωμά τους δεν είναι;
Άλλο να πεις την άποψή σου σε ένα σπίτι που είσαι φιλοξενούμενος κι άλλο να προσπαθείς να επιβάλλεις τη γνώμη σου σε κανόνες που ήδη υπάρχουν.
Επειδή έχει τύχει να είμαι μοντ σε φόρουμ στο οποίο ψηφίζαμε για τα πάντα και είδα τι πανικός επικράτησε, θεωρώ πολύ σωστή την επιλογή να ψηφίζουν οι μοντς-αντμινς μεταξύ τους για μια απόφαση. Κι όπως προείπα, σε όποιον δεν αρέσει κάποια ρύθμιση, πατάει το κολυμπάκι έξοδος και ώρα καλή στην πρύμνη του.
Τέλος πάντων, αυτά είχα να πω και συγνώμη που πήρα αυτή τη θέση - απλό μέλος είμαι.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Οι λόγοι είναι προσωπικοί και δεν νομίζω ότι οφείλει κανένας να δώσει τις όποιες εξηγήσεις
Σόρρυ κι ολας...
Δεν ξέρω τι οδήγησε στην κατάργηση του συστήματος αυτού, υπολογίζω όμως ότι έχει να κάνει με κάποιου είδους bug (κάτι θα μαγειρεύει πάλι η Λία

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

δεν είσαι μοντ όμως σε αυτό το φόρουμ και να μας παρουσιάζεις ως ...κανίβαλους επειδή κάποιοι άλλοι κάπου αλλού λειτούργησαν έτσι είναι το λιγότερο...προσβλητικό για μια μεγάλη μερίδα μελών .Επειδή έχει τύχει να είμαι μοντ σε φόρουμ στο οποίο ψηφίζαμε για τα πάντα και είδα τι πανικός επικράτησε, θεωρώ πολύ σωστή την επιλογή να ψηφίζουν οι μοντς-αντμινς μεταξύ τους για μια απόφαση. Κι όπως προείπα, σε όποιον δεν αρέσει κάποια ρύθμιση, πατάει το κολυμπάκι έξοδος και ώρα καλή στην πρύμνη του.
ΑΝ ήσουν μοντ εδώ και ΑΝ ήσουν εδώ όσο καιρό ήμαστε κάποιοι και είχες δει ΠΩΣ είχαν αντιμετωπιστεί παρόμοιες δημοσκοπήσεις στο παρελθόν ΤΟΤΕ θα δικαιολογούνταν αυτά που λες.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Προσωπικά δεν έχω ακούσει ούτε μια "σοβαρή" δικαιολογία τόσην ώρα για το λόγο που κάποιος κόπτεται τόσο να είναι αόρατος.
Κι όπως ειπώθηκε, εμένα με χαλάει να μπαίνω σε ένα φόρουμ που υπάρχουν την προκειμένη στιγμή 40 μέλη από τα οποία τα 35 είναι αόρατα - και τα άλλα 5 απλά δεν είχαν προσέξει αυτήν την επιλογή.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

[και ναι στο παρελθόν ένας ψυχάκιας παρακολουθούσε το φόρουμ και με κατασκόπευε για να δει πότε είμαι μέσα και πότε όχι! Τότε ήταν που έγινα αόρατη (το πώς το έμαθα είναι άλλη ιστορία που δεν θα ή8ελα να την αναλύσω ούτε τώρα ούτε γενικώς)--είναι αυτό επαρκές επιχείρημα ή όχι???]..
1-1 ως τώρα λοιπόν...
έχει νόημα αυτό? No...
Η κουέ Imo το έθεσε καλύτερα από όλους για μένα.
Εσύ πάλι το έθεσες 'ψυχρά' yet σωστά... Μην σας ενδιαφέρει ο χώρος που περνάτε το χρόνο σας. Ας τον "αγαπούν" μόνο οι μοντ. Οι υπόλοιποι...το κουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία.
Δεκτό δεν λέω...
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

και εμένα με χαλάει να με κατασκοπεύει ο κάθε άσχετος επισκέπτης
[και ναι στο παρελθόν ένας ψυχάκιας παρακολουθούσε το φόρουμ και με κατασκόπευε για να δει πότε είμαι μέσα και πότε όχι! Τότε ήταν που έγινα αόρατη (το πώς το έμαθα είναι άλλη ιστορία που δεν θα ή8ελα να την αναλύσω ούτε τώρα ούτε γενικώς)--είναι αυτό επαρκές επιχείρημα ή όχι???
δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι ο ψυχάκιας δεν μπορεί να σε παρακολουθεί αόρατη ; Αφού γράφεις, άμα θέλει να ξέρει πότε είσαι online το καταλαβαίνει όταν ποστάρεις.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Επειδή αυτή την στιγμή πραγματοποιούνται οι τελικές δοκιμές η λειτουργία αυτή απενεργοποιήθηκε, ωστόσο θα αποκατασταθεί, όταν το επιτρέψουν οι τεχνικές δυσκολίες που ενυπάρχουν τούτη τη στιγμή (1-2 μέρες το πολύ).
Εγώ απλώς βρήκα την ευκαιρία να κάνεις "έρευνα αγοράς" για τη χρησιμότητα του feature ωστόσο πήρα τις απαντήσεις μου. Δεν έχει νόημα να συνεχίσετε να προσπαθείτε να πείσετε για κάτι, έτσι και αλλιώς δεν είναι στα σχέδια μας η κατάργηση του feature.
Ζητώ συγνώμη από τους χρήστες για την αναστάτωση, η οποία όμως δεν δημιουργήθηκε σκόπιμα και σύντομα θ' αποκατασταθεί πλήρως η κατάσταση.
Ωστόσο θα ήθελα να ενημερώσω ότι στο μέλλον είναι πράγματι πιθανό να καταργηθούν διάφορες υπηρεσίες ή να αντικατασταθούν από παρόμοιες. Ακόμη και στους όρους αναγράφουμε ότι:
Οι διαχειριστές και ιδιοκτήτες τις κοινότητας του e-steki διατηρούν το δικαίωμα αλλά και την διακριτική ευχέρεια [...] να παύσουν την παροχή οποιασδήποτε υπηρεσίας/λογισμικού και να αποκλείσουν από την δημοσίευση στον δικτυακό τόπο της και να διαγράφει από αυτόν οποιαδήποτε πληροφορία ή υλικό παρέχεται ή τοποθετείται από χρήστη, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προειδοποίηση, κυρίως αλλά όχι αποκλειστικά για λόγους λειτουργικότητας, ασφάλειας ή λόγους αναγκαιότητας
Βρίσκω ξανά ευκαιρία να θυμίσω ότι
Η κοινότητα του e-steki δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια πληροφοριών, οποιουδήποτε είδους, που ανταλλάσσονται μέσω των υπηρεσιών του e-steki. Αλλά επίσης δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ειδική, άμεση ή έμμεση, ποινική ζημία ή οποιεσδήποτε ζημίες γενικώς, απορρέουσες από απώλεια χρήσης, στοιχείων ανεξαρτήτως αιτίας ή τρόπου, η όποια προέρχεται από την χρήση ή εκτέλεση λογισμικού, παροχή ή ανεπάρκεια παροχής υπηρεσιών.
Το θέμα

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

koum
Πολύ δραστήριο μέλος

Πώς θα σας φαινόταν αν όλα τα μέλη του forum ήταν αόρατα; Δεν θα ήταν κάτι εντελώς "κρύο" και απρόσωπο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί είναι όμως ''κρυο'';
Δε συμμετέχουν σε συζητήσεις τα αόρατα μέλη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.