Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

μου ειχε πει.. :ημουν ενα ανοιχτο βιβλιο, ειχες μια λευκη κολλα διπλα του και αντεγραφες λαθος! εισαι ενα ακατεργαστο διαμαντι, που κι εσυ η ιδια δε γνωριζεις τις δυνατοτητες που εχεις.. και εχεις πολλες... που εγω τις μεταφραζω χαρισματα!
ε ναι μετα απο αυτα.. και πολλα αλλα.. ειμαστε ξανα μαζι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχαχ!!!"Έτοιμο το παστίτσιο"

BTW καλώς σας βρήκα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whatsup
Νεοφερμένο μέλος

necrothaftria
Νεοφερμένο μέλος

Myrtle
Διάσημο μέλος

Από μόνη της η φράση δεν λέει τπτ αλλά αν σκεφτείς την διαφορά ηλικίας και γενικότερα τον χαρακτήρα του ατόμου αυτού και προσθέσεις και μερικά άλλα που ειπώθηκαν εκείνο το βράδυ...Είναι λόγος που τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να τον βγάλω απο το μυαλό μου............

Α! Και κάτι άλλο που μόλις θυμήθηκα μου το έστειλε σε SMS ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή μου τα τελευταία 5 χρόνια.Του είχα πει ότι φεύγω γενικότερα (από τη ζωή του, το περιβάλλον του...) και μου έστειλε μέσω άλλον το εξής:"Πάντως να ξέρεις ότι δεν θα ξεχάσω και θα προσεύχομαι για σένα...Αν ποτέ με χρειαστείς ξέρεις που θα με βρεις!"
Μμμμμμμ.......Τελικά.........Δεν έφυγα............

TINAPO
Νεοφερμένο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

Nininaou
Διάσημο μέλος

Σ΄αγαπώ πολύ κι ας μην το δείχνω...
cosette
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ένα μήνυμα που μου έστειλε πέρσι την Πρωτοχρονιά:
"Εύχομαι το νέο έτος να σου δώσει ότι ποθείς αλλά κυρίως να γνωρίσεις έναν ψηλό, γοητευτικό, έξυπνο μα πάνω από όλα πανέμορφο άντρα, σαν εμένα(ή περίπου τελοσπάντων!)"
Πάντα έχει έναν τρόπο να με κάνει να γελάω και να νιώθω όμορφα....
Όταν έβλεπε κάποιες φωτογραφίες που ήμουν μωράκι, είπε:
"Αυτά δεν είναι μάτια είναι γαλάζιες χάντρες!"
Δεν ξέρω γιατί αλλά με έκανε να νιώσω περιέργα, αλλά συγχρόνως όμορφα.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ποιό είναι το ποιό όμορφο πράγμα που έχετε ακούσει?
"Θα σε αγαπάω πάντα Χ...αρίλαε είπαμε?"
dalcfu
Εκκολαπτόμενο μέλος

"Σ'ευχαριστώ για το υπέροχο δώρο που μου χάρισες !!"Είτε το ακούσατε από το σύντροφό σας, είτε από τους γονείς σας, συγγενείς, φίλους, οτιδήποτε..
Κάτι που σας έκανε να χαμογελάσετε και να το σκέφτεστε μέρες μετά συνεχίζοντας να χαμογελάτε.. κάτι που σας φτιάχνει τη μέρα όποτε και να το σκέφτεστε...
Τα λόγια του άντρα μου κοιτώντας με εκστασιασμένος στα μάτια και κρατώντας στην αγκαλιά του το νεογέννητο κοριτσάκι μας. Ήταν ό,τι πιο όμορφο έχω ακόυσει!!!
destroy athens
Νεοφερμένο μέλος

μηπως ειναι λιγο ερωτευμενος μαζι σου κ μηπως εισαι κ εσυ γιαυτο νιωθεις παραξενα;συνηθως δεν βλεπουμε το προφανες γιαυτο το λεω.Αυτά που μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή που πραγματικά με άγγιξαν είναι λόγια ένος πολύ καλού μου φίλου...που δυστυχώς έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια(και μου λείπει πολύ....)
Ένα μήνυμα που μου έστειλε πέρσι την Πρωτοχρονιά:
"Εύχομαι το νέο έτος να σου δώσει ότι ποθείς αλλά κυρίως να γνωρίσεις έναν ψηλό, γοητευτικό, έξυπνο μα πάνω από όλα πανέμορφο άντρα, σαν εμένα(ή περίπου τελοσπάντων!)"
Πάντα έχει έναν τρόπο να με κάνει να γελάω και να νιώθω όμορφα....
Όταν έβλεπε κάποιες φωτογραφίες που ήμουν μωράκι, είπε:
"Αυτά δεν είναι μάτια είναι γαλάζιες χάντρες!"
Δεν ξέρω γιατί αλλά με έκανε να νιώσω περιέργα, αλλά συγχρόνως όμορφα.
Neraida
Επιφανές μέλος

....αυριο εκει που δεν το περιμενεις, σαν το αερακι, που χορευει συχνα γυρω μας και χαιδευοντας σε ανυποπτο χρονο, μας ανατριχιαζει...
destroy athens
Νεοφερμένο μέλος

stagonitsa
Νεοφερμένο μέλος

"Σ'ευχαριστώ για το υπέροχο δώρο που μου χάρισες !!"
Τα λόγια του άντρα μου κοιτώντας με εκστασιασμένος στα μάτια και κρατώντας στην αγκαλιά του το νεογέννητο κοριτσάκι μας. Ήταν ό,τι πιο όμορφο έχω ακόυσει!!!
Παρόλο που δεν έχω γίνει ακομα μαμά, αυτη ή ατάκα συγκίνησε και μένα. Τυχερή!!!!!!!!!!!!!!
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ποιο είναι το πιο ομορφο πράγμα που έχετε ακούσει;
"Ό,τι πάρεις δυό ευρώ"
Neraida
Επιφανές μέλος

FaniFox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Το κλάμα της κόρης μου την πρώτη φορά που την αντίκρυσα.
...Δεν χάρηκε για την γνωριμία?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Paragontas7000
- charmander
- Μήτσος10
- giannhs2001
- Kate1914
- fmarulezkd
- Reader
- Ωρορα
- touvlo
- Memetchi
- Εριφύλη
- rafaela11
- Luludaki
- orchidea
- Dr. Gl. Luminous
- Joji
- Wonderkid
- despoina13
- Unboxholics
- Galleon
- Antonia Alexandra
- Wanda
- taketrance
- Ariana2018
- Alessandra Eliza
- Scandal
- marww
- fourkaki
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- χημεια4λαιφ
- camil
- allall1
- tsiobieman
- _pathfinder_
- dpap
- chester20080
- tslef8
- sunsetpp
- Loozen
- elena
- Scott
- louminis
- Nikos 7
- physicscrazy
- Έμμα
- Athens2002
- idontknow1
- Insertcoin
- T C
- 1011
- Slytherin
- American Economist
- Viedo
- globglogabgalab
- SlimShady
- Μάρκος Βασίλης
- cortomaltese
- Μί–Κά-Ἔλ
- hirasawayui
- Κλημεντίνη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.