Subject to change
e-steki.gr Founder

X-Girl καλωσόρισες! Σού εύχομαι ολόψυχα να ακούσεις σύντομα αυτό που θες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

χθες μου είπε για πρώτη φορά ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου,ότι μ'αγαπάει πολύ κι ότι είμαι το άλλο του μισό..(όλα μαζεμένα μου τα'πε και κόντεψα να πάθω εγκεφάλικο η γυναίκα..!)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπουρμπουχίτσα μου μυριζομαι μεγαλο ερωτα για εσενα και πολυ μου αρεσει...

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

μπουρμπουχίτσα μου μυριζομαι μεγαλο ερωτα για εσενα και πολυ μου αρεσει...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχμμ..

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Επειδή ήμασταν σχέση εξ αποστάσεως, όταν ερχόταν εδώ και παρέμενε καθημερινές εγώ φυσικά πήγαινα στη δουλειά…
Ένα μεσημέρι που λέτε επιστρέφοντας από τη δουλειά, χτυπάω την πόρτα από το σπίτι μου –είχαμε ένα κλειδί που του το είχα αφήσει- και όταν άνοιξε τον βλέπω πανικόβλητο μέσα στο αλεύρι, -χέρια μέχρι αγκώνα + μούτρα- και καπάκι μου λέει..
«ανοίγω φύλλο για να σου κάνω χορτόπιτα»
όντως η κουζίνα ήταν σαν βομβαρδισμένη μιλάμε για το χαμό…είχε ήδη φτιάξει τη γέμιση και άνοιγε το φύλλο…
πραγματικά συγκινήθηκα απίστευτα που μπήκε ολόκληρος μαντράχαλος σε όλη αυτή τη διαδικασία …και φυσικά δεν το είχε ξανακάνει… η πίτα πάντως βγήκε σούπερ…
Hunter
Περιβόητο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Και κάτι που μου είχε πει μια γνωστή μου "Μου βγάζεις μια πολύ θετική ενέργεια". Αυτό το σκέφτομαι κάθε φορά που είμαι down.
travel_lover
Διάσημο μέλος

1. "αν κάνω κοριτσάκι θα βάλω το όνομα σου κ θα το βαφτίσεις εσύ, όσο μακριά κ αν είμαστε θα ακούω έτσι συνέχεια το όνομά σου"... (από την κολλητή μου που ζει στο Λίβανο- είναι να μην δακρύζω;;

2. "Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ μου έλειψε να σου μιλάω" (από μια καθηγήτρια μου από το λύκειο που φημίζεται για την αναισθησία της)

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Pepper-ann
Νεοφερμένο μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

το αγορι μου ειναι λιγουλααααααακι κομπλεξικουλης δεν λεει τετεια πραγματα μπροστα σε φιλους του
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος

«Δημήτρη, σ'αγαπω πολύ»
«Και εγώ σʼαγαπω μαμά»
«Δημήτρη είσαι η ζωή μου»
«Και εγώ είμαι η ζωή σου μαμά…»

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Συζήτηση με τον γιο μου (τριών χρονών…)
«Δημήτρη, σ'αγαπω πολύ»
«Και εγώ σʼαγαπω μαμά»
![]()

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Συζήτηση με τον γιο μου (τριών χρονών…)
«Δημήτρη, σ'αγαπω πολύ»
«Και εγώ σʼαγαπω μαμά»
![]()
Τι γλυκουλιαρικο

Niyia
Διάσημο μέλος

δε ξέρω γτ, μου ακούστηκε πολύ όμορφο κ πολύ ελπιδοφόρο

Vkey
Επιφανές μέλος

1. Όταν έχουμε βρει τον κατάλληλο άνθρωπο την λάθος στιγμή, κάνουμε την λάθος στιγμή σωστή...

2. Πάντα εδώ θα γυρνάω για εσένα και πάντα θα γυρνάς εδώ για εμένα... Δεν τελειώνουμε εδώ να το ξέρεις... Πριν φύγω για Θήβα και που στο μυαλό μου ήταν ότι εμείς εδώ τώρα τελειώνουμε...
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ποιο είναι το πιο ομορφο πράγμα που έχετε ακούσει;
"Φάε όσο θές μόνο για 5.99"
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Paragontas7000
- charmander
- Μήτσος10
- giannhs2001
- Kate1914
- fmarulezkd
- Reader
- Ωρορα
- touvlo
- Memetchi
- Εριφύλη
- rafaela11
- Luludaki
- orchidea
- Dr. Gl. Luminous
- Joji
- Wonderkid
- despoina13
- Unboxholics
- Galleon
- Antonia Alexandra
- Wanda
- taketrance
- Ariana2018
- Alessandra Eliza
- Scandal
- marww
- fourkaki
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- χημεια4λαιφ
- camil
- allall1
- tsiobieman
- _pathfinder_
- dpap
- chester20080
- tslef8
- sunsetpp
- Loozen
- elena
- Scott
- louminis
- Nikos 7
- physicscrazy
- Έμμα
- Athens2002
- idontknow1
- Insertcoin
- T C
- 1011
- Slytherin
- American Economist
- Viedo
- globglogabgalab
- SlimShady
- Μάρκος Βασίλης
- cortomaltese
- Μί–Κά-Ἔλ
- hirasawayui
- Κλημεντίνη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.