Ποιο είναι το πιο όμορφο πράγμα που έχετε ακούσει;

Wanda

Νεοφερμένο μέλος

Η Wanda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα.
Όσο κλισέ κι αν ακουστεί, ισχύει.. "Μαμά, σ'αγαπάω!" :inlove:

Nascentes morimur

Διάσημο μέλος

Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.149 μηνύματα.
Τα λόγια της στιγμής είναι κάτι που με απωθεί/απωθούσε (πάντα).

Κρατάω μόνο το πως νιώθω οταν τα λαμβάνω απο δικούς μου ανθρώπους και μόνον.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Τραγουδούσα σήμερα μόνη μου σε ένα παγκάκι (delulu ναι) και πέρασε ένας νεαρός και μου είπε ότι τραγουδάω σαν άγγελος..

(ναι, συγκινήθηκα)

🤍

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.
"έχει φύγει η παραγγελία σε 5 λεπτά θα εχει φτάσει"

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.
"Ό,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις τελικά, εγώ είμαι περήφανη για σένα".

Δεν ξέρω αν είναι τα ομορφότερα λόγια που έχω ακούσει γενικά, αλλά ειπώθηκαν την πιο σωστή στιγμή, εκεί που τα χρειαζόμουν όσο τίποτε άλλο.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.
"Je veux une belle vie à tes côtés"

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
"Έχεις πολύ όμορφη ψυχή"

Μου το είπε πρόσφατα κάποιος και είναι χίλιες φορές καλύτερο από το να σε πει όμορφη εμφανισιακά❣️

Luludaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.
Από άντρα

-έχεις γεννηθεί για να κυκλοφορείς γυμνή (πριν 20χρονια )

- είσαι ότι πιο θηλυκό έχω δει..

- να με κοιτάει και να λέει-Πωωω (αλλά τύπου πολυ σιγανα αυθόρμητα)

Αχαχαχα

Οχι τόσο σημαντικά όλα αυτά αλλά ωραία.<3

-Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου δεν θα θέλαμε άλλη.. απο τα παιδακια μου. <3 ❤️🧡💛💚💙💜❤️🧡💛

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.
Μονο η μανα μου μου εχει πει σε αγαπαω οποτε αυτο i guess :prettyplz:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.
Στα γενέθλια του τότε 6χρονου γιου μου, βαφόμουν (κάτι που το ΄κάνα σπάνια), για να πάω γλυκά στο σχολείο του.
Με ρώτησε: <μαμά, τι κάνεις εκεί;>>. Είπα <<φτιάχνομαι, για να είμαι όμορφη, γιατί το παιδί μου έχει γενέθλια σήμερα. Οι άλλες μαμάδες, των παιδιών που έχουν γενέθλια, δεν είναι όμορφες;>> Και είπε <<ναι, αλλά όχι τόσο!>>

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.
Όταν ήμουν γυμνάσιο, τα είχα με ένα αγόρι το οποίο ήταν τυφλό. Και μου είπε: "μπορεί να μην σε έχω δει ποτέ, αλλά είσαι η πιο όμορφη κοπέλα που έχω συναντήσει".
Ακόμα το σκέφτομαι και ανατριχιαζω.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

-Δε πηδάς που δε πηδάς γκόμενα, δε πηδάς και για κάνα ριμπάουντ μπας και κερδίσουμε;

Κοουτς στη τελευταία αγωνιστική

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.
Όταν τα είχα με ένα παιδί στο παρελθόν και μου είχε πει
'Δεν με νοιάζει να έχω τίποτα άλλο στη ζωή, πάρα μονάχα να έχω εσένα'

...εεερε τι κάνουν οι βραδινές αδυναμίες.... :hehe:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια