bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Εμένα πάντως αν και μου αρέσει ενα καλογυμνασμένο σώμα(ειδικα κοιλιακοί) το αγόρι μου θέλω να έχει λίγο κοιλίτσα να τσιμπάω
και το αγόρι μου που είναι έτσι η κοιλίτσα του(με κοιλιακούς) προσπαθώ να τον παχύνω

ανωμαλία ξέρω αλλά......
Πάντωσ δεν μου αρέσει ο άντρας να είναι πετσι και κόκκαλο(σε σημείο να πετάνε τα κόκκαλα απο παντού)
το ξέρω απο προσωπική εμπειρία,άλλη χάρη έχουν τα πιασηματακια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Porcelain
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kilitsa strikes back.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος

Ακριβώς έτσι το βλέπω κι εγώ φίλε μουΑρχική Δημοσίευση από Dark_kronos :"Ο,τι είπε στο τεράστιο ποστ που έκανε απ πάνω"

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle :Φυσικά και καταλάβαμε. Ο περι ου ο λόγος αριθμος (αποκαλούμενος και φ) είναι η λεγόμενη χρύση τομή και για να είμεθα ακριβείς προκύπτει απο τον τύπο (1+τετραγωνικη_ριζα(5))/2. Είναι άρρητος όπως και το π αλλά σε αντιθεση με το π είναι αλγεβρικός (δηλαδη μπορει να προκύψει ως λύση πολυωνυμικης εξισωσης) και όχι υπερβατικός όπως το π.
Συγκεντρώνει αρκετές ενδιαφέρουσες ιδιότητες όπως οι εξης:
Φ² = Φ+1 και 1/Φ = Φ-1
Επίσης στη γνωστή ακολουθία Fibonacci ( α(ν+1)=α(ν)+α(ν-1) ) το όριο ενός όρου προς τον προηγούμενο όρο της ακολουθίας τεινει στον αριθμό φ καθώς το ν τεινει στ άπειρο
Ουπς, νομίζω οτι ειμαι λιιιιιγο εκτός θέματος! Οκ, οκ σταματάω το πριξιμο...
1) Πολύ χρήσιμες πληροφορίες! Αυτό με την ακολουθία Φλινστοουνάτσι

2) Είσαι σπαστικά ποζερού

3) Εσυ δε μας είπες το τέλειο σώμα για σένα. Να υποθέσω οτι θα εστιάσεις κυρίως στα μαλλιά;

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Valder :1) Πολύ χρήσιμες πληροφορίες! Αυτό με την ακολουθία Φλινστοουνάτσιτώρα το ακούω για πρώτη φορά! Μπράβο σου που διαδίδεις την Αρχαία γνώση
![]()
Thanks.
2) Είσαι σπαστικά ποζερούκαι το παίζεις
και μου τη δίνεις
και μ εκνευρίζεις
και.....καλά καλά το αφήνω
![]()
Χεχε, απλα μου αρεσουν πολυ τα μαθηματικα. Ειδικά παλιότερα ειχα ασχοληθει παααρα πολυ με αυτα, γεγονος που με ωφελησε ποικιλοτρόπως.
3) Εσυ δε μας είπες το τέλειο σώμα για σένα. Να υποθέσω οτι θα εστιάσεις κυρίως στα μαλλιά;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χμμμ το τελειο σώμα για μένα ειναι το αρκετά αδύνατο, όχι πολύ γυμνασμένο και χωρις πολλες τρίχες (εκτος απο καποια σημεία που χρειάζονται

Επίσης τρελαίνομαι για μαλλι μεχρι τους ώμους και για γενικα ανοιχτόχρωμα χρώματα σε μαλλια, δερμα, ματια.
Ευτυχώς τα περισσότερα τα έχω ήδη βρει!

Vkey
Επιφανές μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

το έχω βρει

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_Kronos κλπ κάπου θα μπερδευτήκατε. :-)
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Σοβαρά τώρα.. Αυτό που δεν είναι πετσί και κόκκαλο ούτε βοδάρα.. Γενικώς στον κάθε άνθρωπο πιστεύω ταιριάζει διαφορετικός σωματότυπος.
PowerZ
Νεοφερμένο μέλος

ποιος θανασης?Αρχική Δημοσίευση από Michelle :Φυσικά και καταλάβαμε. Ο περι ου ο λόγος αριθμος (αποκαλούμενος και φ) είναι η λεγόμενη χρύση τομή και για να είμεθα ακριβείς προκύπτει απο τον τύπο (1+τετραγωνικη_ριζα(5))/2. Είναι άρρητος όπως και το π αλλά σε αντιθεση με το π είναι αλγεβρικός (δηλαδη μπορει να προκύψει ως λύση πολυωνυμικης εξισωσης) και όχι υπερβατικός όπως το π.
Συγκεντρώνει αρκετές ενδιαφέρουσες ιδιότητες όπως οι εξης:
Φ² = Φ+1 και 1/Φ = Φ-1
Επίσης στη γνωστή ακολουθία Fibonacci ( α(ν+1)=α(ν)+α(ν-1) ) το όριο ενός όρου προς τον προηγούμενο όρο της ακολουθίας τεινει στον αριθμό φ καθώς το ν τεινει στ άπειρο
Ουπς, νομίζω οτι ειμαι λιιιιιγο εκτός θέματος! Οκ, οκ σταματάω το πριξιμο...

Βρε αρχηγέ, τι περίεργα είναι αυτά που γράφεις; Δώσε και σε μας να καταλάβουμε τι στο καλό συμβαίνει!Αρχική Δημοσίευση από PowerZ :ποιος θανασης?
Subject to change
e-steki.gr Founder

panasa παρακαλείσαι να γράφεις με πεζά καθώς τα κεφαλαία στον κώδικα επικοινωνίας δείχνουν οτι φωνάζεις
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Τωρα, προσωπικα μιας και μιλαμε για εξωτερικη εμφανιση (ας αφησουμε και λιγο στην ακρη τον εσωτερικο κοσμο βρε αδερφε, ολο σε αυτον καταλληγουμε...

Εαν κοιταζω κατι ειναι τα οπισθια και η κοιλια.Το μεγαλο στηθος με ξενερωνει...
Τωρα οσον αφορα για εμενα...προσπαθω να εχω καποιο επιπεδο και γι' ααυτο προσπαθω ολο τον χρονο να βρισκω καιρο για γυμναστηριο...(μακαρι να μπορουσα να ξαναγυρναγα στο μπασκετ...

Οχι για να δειχνω καλα για αλλους, αλλα κυριως γιατι τονωνει εμενα αυτο...βαλε και οτι μια ζωη οδοντογλυφιδα με ανεβαζαν, στεκα με κατεβαζαν...(ημουν βλεπετε υπερβολικα αδυνατος.)
Αnyway, γνωμη μου (προσωπικη και μονο) ειναι οτι το σωμα δεν χρειαζεται να το παραμελησεις γιατι θα το κανει κι αυτο σε εσενα.Και για αισθητικους λογυς, και λογους υγειας αλλα και για τονωση της αυτοπεποιθησης.
Τωρα το τελειο σωμα για εμενα...ξερω ποιο ειναι..το εχω φανταστει..αλλα δυσκολα να το πετυχω...
Για την κοπελα...χμ...η κοπελα μου ειναι κοντα σε αυτο που θελω και ζητω.Ουτε περιττα κιλα, ουτε να ειναι στεγνη και πλαδαρη.
Αντε και καλα μας μπανια...παρεα φυσικα με εναν φραπε -και- στην παραλια!

weak and powerless
Διάσημο μέλος

^----divine
btw, 1.63, 65 κιλα, δυνατοτερη απο το 90% των αντρων που ξερω
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- phleidhs
- Giorgkalo
- fockos
- Kate1914
- rafaela11
- Εριφύλη
- American Economist
- taketrance
- Reader
- Dr. Gl. Luminous
- louminis
- Paragontas7000
- Memetchi
- iew
- AggelikiGr
- Ωρορα
- charmander
- giannhs2001
- Scandal
- BatGuin
- fmarulezkd
- ROM32
- jj!
- Jack of Spades
- bibliofagos
- Joji
- Libertus
- Wonderkid
- camil
- User2350
- despoina13
- epote
- Unboxholics
- Mike_100
- GeorgePap2003
- Debugging_Demon
- Luludaki
- vasilis123321
- marww
- Βασιλης1234
- Requiem
- Hased Babis
- Panagiotis849
- Abiogenesis
- Athens2002
- A350
- Shadowban
- Δροσουλίτης
- ggl
- Maynard
- edweimaste
- iiTzArismaltor_
- χημεια4λαιφ
- Meow
- Helen06
- Arianara S3
- Ilma
- Πύρος
- Ace of Spades
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.