Σε καθε κοπελα ταιριαζει διαφορετικο ειδο σωματος.'Η καλλιτερα "θηλυκα μερη σωματος".Στηθος, οπισθια,περισφερεια κτλ κτλ.
Τωρα, προσωπικα μιας και μιλαμε για
εξωτερικη εμφανιση (
ας αφησουμε και λιγο στην ακρη τον εσωτερικο κοσμο βρε αδερφε, ολο σε αυτον καταλληγουμε...
), μου αρεσει η κοπελες στην παραλια να μην ειναι υπερβολικα πλαδαρες, να μην φορανε μικροσκοπικα μπικινι ενα ΔΕΝ ειναι γυμνασμενες κτλ κτλ.
Εαν κοιταζω κατι ειναι τα οπισθια και η κοιλια.Το μεγαλο στηθος με ξενερωνει...
Τωρα οσον αφορα για εμενα...προσπαθω να εχω καποιο επιπεδο και γι' ααυτο προσπαθω ολο τον χρονο να βρισκω καιρο για γυμναστηριο...(μακαρι να μπορουσα να ξαναγυρναγα στο μπασκετ...

).
Οχι για να δειχνω καλα για αλλους, αλλα κυριως γιατι τονωνει εμενα αυτο...βαλε και οτι μια ζωη οδοντογλυφιδα με ανεβαζαν, στεκα με κατεβαζαν...(ημουν βλεπετε υπερβολικα αδυνατος.)
Αnyway, γνωμη μου (προσωπικη και μονο) ειναι οτι το σωμα δεν χρειαζεται να το παραμελησεις γιατι θα το κανει κι αυτο σε εσενα.Και για αισθητικους λογυς, και λογους υγειας αλλα και για τονωση της αυτοπεποιθησης.
Τωρα το τελειο σωμα για εμενα...ξερω ποιο ειναι..το εχω φανταστει..αλλα δυσκολα να το πετυχω...
Για την κοπελα...χμ...η κοπελα μου ειναι κοντα σε αυτο που θελω και ζητω.Ουτε περιττα κιλα, ουτε να ειναι στεγνη και πλαδαρη.
Αντε και καλα μας μπανια...παρεα φυσικα με εναν φραπε -και- στην παραλια!