Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimidola
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όσον αφορά το άλλο φύλο δεν μου αρέσουν τα αδύνατα σώματα, θέλω να έχει τις πλατάρες του ο άλλος, να εκπέμπει το στυλ "μπορώ να σε προστατέψω".Αλλά να μην είναι και σφίχτερμαν στυλ Κώστα Σόμμερ!
![]()
Η μελαμψή επιδερμίδα και τα μαύρα μαλλιά και μάτια παίρνουν επιπλέον μπόνους! Βέβαια πολλές φορές μου έχουν αρέσει παιδιά που καμιά σχέση με τα παραπάνω, δεν μου αρέσουν οι κανόνες.
Όσο για κοπέλες νομίζω πως το τέλειο σώμα είναι της Σακίρα! Μου αρέσει μια κοπέλα να έχει καμπύλες(μήπως επειδή έχω κι εγώ;), αλλά και πάλι δεν βάζω κανόνες. Έχω δει κοπέλες πολύ αδύνατες και τους πήγαινε απίστευτα. Όσο για τα ΜΜΕ και το στυλάκι της πολύ αδύνατης που πλασάρουν συνήθως, δεν με επηρεάζει!
![]()
Συμφωνώ γενικά οπότε δε θα πολυλογίσω: Αγόρια! Έλεος με τα φανταστικά γυμνασμένα μπράτσα-πλάτες-στήθος και τη γαμπίτσα τόση δα! Για μένα ιδανικό:Στηθος γυμνασμένο τόσο ώστε να μη χρειάζεται σουτιέν(για άντρες μιλάω, ε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

QSLV γιατι γελας;
Είναι QsLv και όχι QSLV λωλ.

Και δε γελάω, απλώς χαζογελάω.

[/ουφτόπικ]
Hunter
Περιβόητο μέλος

Απ' ό,τι διαβάζω, οι περισσότεροι άντρες προτιμούν τα πιασίματα. Έχω λοιπόν μια εύλογη απορία: γιατί μόλις βλέπετε μοντέλα, χορεύτριες σε club κ.ο.κ, παθαίνετε κάτι σαν αμόκ;;;Δεν το λέω ειρωνικά, πραγματικά καιρό τώρα προσπαθώ να βρω μια απάντηση...![]()
εγω αγαπητη μου το μονο αμοκ που με πιανει οταν βλεπω τετιου ειδους κοπελες ειναι ο φοβος οτι εαν την πιασω στα χερια μου θα την σπασω στα δυο

Για μενα το τελειο σωμα δεν ειναι αυτο των μοντελων που πολλες απο μας κυνηγαμε να αποκτισουμε με μανια, αλλα αυτο που με κανει να νιωθω ομορφα με τον εαυτο μου.. Δεν υπαρχουν τα ιδια κριτηρια για ολους μας, γιατι εχουμε διαφορετικα χαρακτηριστικα.. Ξερω πολλες κοπελες που ενω ειχαν καμπυλες που τους πηγαιναν απιστευτα αδυνατισαν ξαφνικα και τωρα φιανονται χαλια!

+1 απο μενα στα γραφομενα σου

ΓΙα μένα είναι όμορφο το σώμα που έχει "προσωπικότητα", δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι εννοώ...!
Pepper-ann
Νεοφερμένο μέλος

εγω αγαπητη μου το μονο αμοκ που με πιανει οταν βλεπω τετιου ειδους κοπελες ειναι ο φοβος οτι εαν την πιασω στα χερια μου θα την σπασω στα δυο![]()
lol

Hunter
Περιβόητο μέλος

θα ωριμασουν και αυτοι μην φοβασαιlolΣε ευχαριστώ για την απάντηση!!! Και πραγματικά χαίρομαι που έκανα λάθος. Εγώ έπαιρνα για παράδειγμα τα αγόρια στην παρέα μου, που μόλις δουν χορεύτρια σε club αμέσως βγάζουν το κινητό για να τραβήξουν βίντεο. Όσο για το ύφος στα πρόσωπά τους,... απερίγραπτο!
![]()

Κρινάκι
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Καλώς ήρθες Κρινάκι με τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής σουΤέλειο σῶμα ἔχω δεῖ μόνο σέ αρχαῖα ἑλληνικά ἀγάλματα. Ἵσως οἱ ἀρχαῖοι Ἕλληνες νά γνώριζαν πῶς μπορεῖ κάποιος νά ἀποκτήσει τέλειες ἀναλογίες. Κρίμα πού δέν ἔχει σωθεῖ κάποιο χειρόγραφο πού νά δίνει ὁλοκληρωμένες πληροφορίες. Πάντως οἱ ἀρχαῖοι πρόγονοί μας ἐδιναν μεγάλη βάση στή γυμναστική διότι πίστευαν (ὅπως ἄλλωστε καί ἰσχυει) ὅτι βοηθᾶ πάρα πολύ στό να ἀποκτήσει κάποιος ἔνα ἁρμονικό σῶμα. Καί μᾶλλον αὐτό θά ἔλεγα ὅτι εἶναι τό τέλειο σῶμα.... τό ἁρμονικό!

Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να θεωρείς τα αρχαία ελληνικά αγάλματα ότι έχουν τέλειο σώμα γιατί με αυτό το πρότυπο μεγάλωσες; Θα έλεγα δηλαδή ότι αν μεγάλωνες στο Μαρόκο που για αυτούς η παχουλούλα γυναίκα δηλώνει καλή υγεία και χρήμα, μάλλον θα προτιμούσες κάτι με περισσότερα κιλάκια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς ήρθες Κρινάκι με τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής σου
Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να θεωρείς τα αρχαία ελληνικά αγάλματα ότι έχουν τέλειο σώμα γιατί με αυτό το πρότυπο μεγάλωσες; Θα έλεγα δηλαδή ότι αν μεγάλωνες στο Μαρόκο που για αυτούς η παχουλούλα γυναίκα δηλώνει καλή υγεία και χρήμα, μάλλον θα προτιμούσες κάτι με περισσότερα κιλάκια![]()
Μα τα αρχαία ελληνικά αγάλματα δεν είναι και ότι πιο αδύνατο υπάρχει, φανταγκούλη, σωστά;;;

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Ναι οκ, είχα στο νου μου τα αντρικάΜα τα αρχαία ελληνικά αγάλματα δεν είναι και ότι πιο αδύνατο υπάρχει, φανταγκούλη, σωστά;;;![]()

Πάντως κατάλαβες τι ήθελα να πω ε; Ότι εξαρτάται καθαρά από τα πρότυπα με τα οποία μεγάλωσες

Γιατί το λες; Αν μιλούσε για τα αρσενικά γλυπτά, μπορούμε να βρούμε πολύ πιο αδύνατα και γυμνασμένα κορμιά, απ' ό,τι σε άλλων πολιτισμών:
![]()
![]()
Ναι το κάτω θυμίζει λίγο το ανθρωπάκι της Μισελέν!!!

Νομίζω ότι ο φαντάγκο πάντως ανέφερε γυναίκες!

Ναι, ο Φαντάγο ναι, αλλά το Κρινάκι μιλούσε για γλυπτά γενικά... και είναι γεγονός ότι η αρχαία ελληνική γλυπτική ασχολούταν κυρίως με αρσενικά θέματα...
Και πολύ καλά έκανε .....

παραδειγμα καθολικου θετικου : αναλογιες
παραδειγμα καθολικου αρνητικου : δυσμορφιες
Ophelia
Διάσημο μέλος

Δεν υπαρχει τελειο για ολους. Ομως υπαρχουν σημεια που σε ολους προσθετουν ή αφαιρουν ποντους, ασχετα αν θα επηρεασουν το ιδιο στο τελικο αποτελεσμα.
παραδειγμα καθολικου θετικου : αναλογιες
παραδειγμα καθολικου αρνητικου : δυσμορφιες
Σε αυτό για τις δυσμορφίες δεν πολυσυμφωνώ...πάρε για παράδειγμα το Βενσάν Κασέλ, η μύτη του είναι άστα να πάνε-αντικειμενικά!! Όμως κατά τ'άλλα δεν μπορείς να πείς ότι είναι άσχημος άντρας...και χωρίς κόμπλεξ μάλιστα...αν δεν με πιστεύεις, ρώτα και την Μπελούτσι!!!

Γενικά πάντως μερικές αποκλίσεις από το ''τέλειο'' δίνουν ακόμα μεγαλύτερη γοητεία...
Άλλο παράδειγμα, ο Μπουγιούρης, γενικά θεωρείται ωραίος (καλά εμένα δεν μ'αρέσει) αλλά είναι δυνατόν καμμία να μην έχει προσέξει ότι είναι τραγικά αλίθορος;!

Σε αυτό για τις δυσμορφίες δεν πολυσυμφωνώ...πάρε για παράδειγμα το Βενσάν Κασέλ, η μύτη του είναι άστα να πάνε-αντικειμενικά!! Όμως κατά τ'άλλα δεν μπορείς να πείς ότι είναι άσχημος άντρας...και χωρίς κόμπλεξ μάλιστα...αν δεν με πιστεύεις, ρώτα και την Μπελούτσι!!!
Γενικά πάντως μερικές αποκλίσεις από το ''τέλειο'' δίνουν ακόμα μεγαλύτερη γοητεία...
Άλλο παράδειγμα, ο Μπουγιούρης, γενικά θεωρείται ωραίος (καλά εμένα δεν μ'αρέσει) αλλά είναι δυνατόν καμμία να μην έχει προσέξει ότι είναι τραγικά αλίθορος;!
Ναι, βρε , δε λεμε να ειναι τελειος ο αλλος. Δεν εννοω δλδ καποιο ελλατωμα που δεν σε καραφλιαζει. Εννοω τις σοβαρες δυσμορφιες. (πχ του Κασέλ τη μυτη ουτε που την προσεξα)
Κι ο Ρουβάς έχει στραβή μύτη, αλλά είναι κούκλος. Εμένα γενικά μ' αρέσουν οι μικροατέλειες, νομίζω ότι είναι και αυτό που δίνει ένα στοιχείο γοητείας στον άλλο.
Βασικά πιστεύω ότι το τέλειο σώμα είανι αυτό με το οποίο ο καθένας αισθάνεται άνετα και ελκυστικός! Χωρίς υπερβολές πάντα.
Tsipouro
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- phleidhs
- Giorgkalo
- fockos
- Kate1914
- rafaela11
- Εριφύλη
- American Economist
- taketrance
- Reader
- Dr. Gl. Luminous
- louminis
- Paragontas7000
- Memetchi
- iew
- AggelikiGr
- Ωρορα
- charmander
- giannhs2001
- Scandal
- BatGuin
- fmarulezkd
- ROM32
- jj!
- Jack of Spades
- bibliofagos
- Joji
- Libertus
- Wonderkid
- camil
- User2350
- despoina13
- epote
- Unboxholics
- Mike_100
- GeorgePap2003
- Debugging_Demon
- Luludaki
- vasilis123321
- marww
- Βασιλης1234
- Requiem
- Hased Babis
- Panagiotis849
- Abiogenesis
- Athens2002
- A350
- Shadowban
- Δροσουλίτης
- ggl
- Maynard
- edweimaste
- iiTzArismaltor_
- χημεια4λαιφ
- Meow
- Helen06
- Arianara S3
- Ilma
- Πύρος
- Ace of Spades
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.