Νεογέννητος
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλά φέτος δεν θα το αγγίξω καν, γαμώτο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Το αδύνατο, όχι το χυμώδες.
Αλλα όχι αυτά τα σώματα που έχουν όσες έχουν νευρική ανορεξία.
Με φώναξε κανείς;

Duh εγώ λόγω μεταβολισμού και πολύχρονης ενασχόλησης με το μπαλλέτο είμαι αδύνατη. Πολύ. Δεν με ένοιαζε ποτέ, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια έτυχε να βρεθώ σε μια παρέα που όλες οι κοπέλες έχουν θέμα με το σώμα/τα κιλά τους, με αποτέλεσμα να μπω κι εγώ σ'αυτό το τρυπάκι (του να το σκέφτομαι). Έτσι ναι μεν θέλω να πάρω μερικά kg, άλλα κάτι μου λέει πως αν δω καμιά έντονη διαφορά στον καθρέφτη (κι οι αίθουσες χορού έχουν πολλούς

Θέλω να πάω 2 χρόνια πίσω που τα είχα καλά με τον εαυτό μου και τα σχόλια τύπου "φάε κάτι" περνούσαν από δίπλα μου και δεν με άγγιζαν.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

nektariosmakris
Εκκολαπτόμενο μέλος

τι λετε μωρε τοσες ωραιες δεν εχετε δει? μα κατι ερωτησεις

υ.γ. η γερμανικη σημαια ειναι παντελως τυχαια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mikachu
Νεοφερμένο μέλος

μιας που αναφερατε παραλιες κλπ
μ χει τυχει να δω αντρα τιγκαρισμενο στο μπειμπι οιλ + φετες 'ηπειρος' ,ανοιγοντας αραχτος το ποδαρι στη ξαπλωστρα να δουμε 4κεφαλους.
NO my friend! ΔΕΝ αρεσεις. ΣΟΥ αρεσεις
γινε λιγο πιο ανθρωπινος π μ ρθες παραλια με τ μαλλι ξυλο απ το τζελ και κατι κανεις.
απτην αλλη παλι εχω πετυχει και αντρα ανετο χαλαρο γελαστο και ακομπλεξαριστο χωρις φετες χωρις γυμ με τς μπυριτσες του κ τσουκουτσουκου εγινε τ κακο

το ιδιο και με γυναικες. βρε κοπελα μου, κορμαρα εχεις! τι μου κρυβεσαι ? γτ πρεπει να γινεσαι κομαντο γ να μπεις στη θαλασσα?
οφ τοπικ ρε παιδια αλλα δν μαρεσει. καπου πρπ να ξεσπασω

ο αντρας ο σωστος για μενα πρπ να ναι μελαχρινος, τριχωτος, πλατες, φλεβες σε ολα τα μερη 'ανελλιπως''

παλαμες μεγαλες τραχιες,στιβαρα χερια (οχι αρνολντ), φουσκωτα μπουτια και BONUS βεβαιως βεβαιως παιρνει η αγαπημενη κοιλιτσα...

αρκουδος με λιγα λογια

ολα τα υπολοιπα δεκτα αρκει να μην αγαπαει το σωμα του περισσοτερο απο μενα.. .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
mairou
Εκκολαπτόμενο μέλος

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

συνεπώς κάτι τύπου beyonce or something

καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

Οοο με προλαβε αλλησυνεπώς κάτι τύπου beyonce or something![]()

Klaus
Διάσημο μέλος

Δεν θες άντρα τον Ted θες ειδικά άμα γουστάρεις και καφρίλεςThere's no perfect body dudes
μιας που αναφερατε παραλιες κλπ
μ χει τυχει να δω αντρα τιγκαρισμενο στο μπειμπι οιλ + φετες 'ηπειρος' ,ανοιγοντας αραχτος το ποδαρι στη ξαπλωστρα να δουμε 4κεφαλους.
NO my friend! ΔΕΝ αρεσεις. ΣΟΥ αρεσεις
γινε λιγο πιο ανθρωπινος π μ ρθες παραλια με τ μαλλι ξυλο απ το τζελ και κατι κανεις.
απτην αλλη παλι εχω πετυχει και αντρα ανετο χαλαρο γελαστο και ακομπλεξαριστο χωρις φετες χωρις γυμ με τς μπυριτσες του κ τσουκουτσουκου εγινε τ κακο
το ιδιο και με γυναικες. βρε κοπελα μου, κορμαρα εχεις! τι μου κρυβεσαι ? γτ πρεπει να γινεσαι κομαντο γ να μπεις στη θαλασσα?
οφ τοπικ ρε παιδια αλλα δν μαρεσει. καπου πρπ να ξεσπασω
ο αντρας ο σωστος για μενα πρπ να ναι μελαχρινος, τριχωτος, πλατες, φλεβες σε ολα τα μερη 'ανελλιπως''
παλαμες μεγαλες τραχιες,στιβαρα χερια (οχι αρνολντ), φουσκωτα μπουτια και BONUS βεβαιως βεβαιως παιρνει η αγαπημενη κοιλιτσα...
αρκουδος με λιγα λογια
ολα τα υπολοιπα δεκτα αρκει να μην αγαπαει το σωμα του περισσοτερο απο μενα.. .

Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Σίγουρα το όμορφο εξωτερικά, είτε αυτό καλείται αδύνατο, είτε γυμνασμένο, είτε με καμπύλες, γοητεύει και ελκύει! Αλλά για μένα προσωπικά δεν είναι τίποτα πιο γοητευτικό και πιο ελκυστικό από την τον γαλήνιο ανθρώπινο χαρακτήρα. Έτσι απλά. Άλλωστε η ομορφιά που εκπέμπει κανείς προέρχεται από μέσα του!
"Να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα αντί για σώμα με ψυχή."
Wayne W. Dyer
ανατολή
Νεοφερμένο μέλος

Αν ρωτήσετε και για τύπο σώματος; Αχλάδι δαγκωτό!
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

OlgaXa
Νεοφερμένο μέλος

στις γυναικεεεες θεωρω τελειες τις καμπυλες,δεν μαρεσει το ανορεξικο(αν κ εχω περασει ανορεξια)εβαλα μυαλο

γενικα αν κολλησω με τον αλλον μπορει να ειναι να ειναι καποια κιλα παραπανω ας πουμε και να μην με νοιαζει,οπως λενε οταν εχει ο αντρας μυαλο η γυναικα χανει το δικο της

athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

φυσικά ένα φυσιολογικό βάρος είναι όμορφο και υγιές..
αλλά γνωρισα πρόσφατα μια αρκετά παχουλή κοπέλα, για παράδειγμα, και θαύμασα το πόσο ακομπλεξάριστη ήταν με αυτό, γιατί έλαμπε το πρόσωπό της και εντάξει φοβερή η τύπισσα..! καμία ανασφάλεια.. τουλάχιστον αυτό έβγαζε! πόσο ωραίο πράγμα να είσαι ο εαυτός σου!!
αυτό που δε μ' αρέσει είναι να παραπονιέται κανείς για τα κιλά του, τη στιγμή που δε κάνει τίποτα για αυτό, και επίσης αυτό που κοροϊδεύω, είναι η ευκολη λύση: χάπια φάρμακα κρέμες κτλ που δεν έχουν να κάνουν με γυμναστική και φυσική άσκηση.. φουντώνω όταν τα βλέπω αυτά!
εξαιρούνται φυσικά τα άτομα που έχουν πρόβλημα (κληρονομικό, ή είναι άρρωστα).. εκεί μπαίνουν άλλα πράγματα στη μέση..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Δηλαδη κοριτσια απο οτι καταλαβα δεν θελετε κατι ακραιο αλλα οχι και κατι αδυναμο δηλαδη σαν την φωτογραφια πανω.. Δεν λεω η καθε μια με τα γουστα της αλλα ενταξει λεμε ενα καλο αντρικο σωμα πως ειναι..Οσο για κοριτσια πιστευω μας αρεσει να ειστε αδυνατες αλλα με πιασιματα ... Ουτε παχουλες ουτε λεπτες δηλαδη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

ρε παιδιά, άμα κολλήσεις με κάποιον/-α, το σώμα δεν έχει τόση σημασία. κι εμένα προσωπικά μ' αρέσουν οι αδύνατοι αλλά, αν μου κεντρίσει το ενδιαφέρον κάποιος που δεν πληροί αυτές τις προϋποθέσεις, ε δεν θα με νοιάξει και τόσο![]()
Συμφωνώ.Γενικά,το "όμορφο σώμα" στις μέρες μας, είναι αυτό που μας πλασάρουν τα media... Η ομορφιά όμως είναι κατι υποκειμενικό. Και εξάλλου,μπορεί να ερωτευτείς κάποιον ανεξάρτητα από την εμφάνιση!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- phleidhs
- Giorgkalo
- fockos
- Kate1914
- rafaela11
- Εριφύλη
- American Economist
- taketrance
- Reader
- Dr. Gl. Luminous
- louminis
- Paragontas7000
- Memetchi
- iew
- AggelikiGr
- Ωρορα
- charmander
- giannhs2001
- Scandal
- BatGuin
- fmarulezkd
- ROM32
- jj!
- Jack of Spades
- bibliofagos
- Joji
- Libertus
- Wonderkid
- camil
- User2350
- despoina13
- epote
- Unboxholics
- Mike_100
- GeorgePap2003
- Debugging_Demon
- Luludaki
- vasilis123321
- marww
- Βασιλης1234
- Requiem
- Hased Babis
- Panagiotis849
- Abiogenesis
- Athens2002
- A350
- Shadowban
- Δροσουλίτης
- ggl
- Maynard
- edweimaste
- iiTzArismaltor_
- χημεια4λαιφ
- Meow
- Helen06
- Arianara S3
- Ilma
- Πύρος
- Ace of Spades
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.