Dr. Gl. Luminous
Δραστήριο μέλος
Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 556 μηνύματα.

15-08-24

18:59
Όλοι το θεωρούν το πιο όμορφο. Επειδή τους το έχουν περάσει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αμ το άλλο το εκνευριστικό. Βλέπουν μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ γυναίκα γύρω στα 70-75 κιλά και της λένε: να χάσεις κιλά, για την υγεία σου το λέω
Αν δουν όμως το 45κιλο δεν θα το πουν αυτό.
Εξαρτάται και το ύψος. Στο δικό μου ύψος και τα 70-75 κιλά είναι πολλά χαχα
Αλλά ως έναν μεγάλο βαθμό έχει ξεπεραστεί πιστεύω.
Κάποιος που είναι εντάξει με τον ευατό του, δεν θα πει κάτι τέτοιο. Απλά είναι και υποκριτικό γιατί εάν είναι κάποια αδύνατη που τρώει βλακείες (προφανώς σε έλλειμμα ) θα πουν α μου αρέσουν οι ακομπλεξάριστες.
Και οι αδύνατες ακούνε σχόλια τύπου δεν τρως, τα κόκκαλα δεν αρέσουν στους άνδρες κλπ κλπ αλλά η διαφορά είναι ότι προέρχεται από ζήλεια.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

15-08-24

19:01
Καλέ, εδώ εγώ είμαι 1,67 και 60 κιλά και ο μπαμπάς μου με λέει χοντρή
Γιατί με συγκρίνει με την αδερφή μου που είναι 47 κιλά άνθρωπος..
Ε κάπου έλεος με αυτό.

Ε κάπου έλεος με αυτό.
Dr. Gl. Luminous
Δραστήριο μέλος
Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 556 μηνύματα.

15-08-24

19:09
Καλέ, εδώ εγώ είμαι 1,67 και 60 κιλά και ο μπαμπάς μου με λέει χοντρήΓιατί με συγκρίνει με την αδερφή μου που είναι 47 κιλά άνθρωπος..
Ε κάπου έλεος με αυτό.
Πάντα μου έκανε εντύπωση πόσο εύκολα μιλάει κάποιος για το σώμα του άλλου, ακόμα και εάν είναι στενός συγγενής, είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα.
Μην δίνεις σημασία, το θέμα είναι εσυ απλά να αισθάνεσαι καλά με το σώμα σου.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

15-08-24

21:40
Έλλειψη ενσυναίσθησης λέγεται και δυστυχώς στην εποχή μας είναι πολύ έντονη.Πάντα μου έκανε εντύπωση πόσο εύκολα μιλάει κάποιος για το σώμα του άλλου, ακόμα και εάν είναι στενός συγγενής, είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα.
Το σωματικό βάρος συνδέεται τόσο με τα γονίδια όσο και με την σωματική και ψυχική υγεία. Επηρεάζει και επηρεάζεται από αυτά.
Για να καταλάβεις τι εννοώ, εγώ ήμουν παλιότερα σχετικά λεπτός. Που και που θα άκουγα λοιπόν καμιά γνωστή μαλακιά του στυλ : "μα καλά δεν τρως ;". Δεν με επηρέαζαν αυτά τα σχόλια γιατί δεν με ενδιέφερε το βάρος μου για να κάτσω να ασχολούμαι, οπότε από το ένα έμπαιναν από το άλλο έβγαιναν.
Από άγχος όμως, παραπάνω καθισιο λόγω πολύωρης εργασίας σε υπολογιστή, και παραπάνω φαγητό(ως αποτέλεσμα άγχους), πήρα κιλά. Άλλος φίλος για παρόμοιους λόγους που είχε αρκετά κιλά πριν, έχασε μερικά κιλά.
Και όμως ακούγαμε σχετικά καλά σχόλια και οι δύο για την "νέα" μας εμφάνιση. Προφανώς δεν κρίνω κακοπροαίρετα την πρόθεση όσων έκαναν καλά σχόλια, αλλά κατάλαβες τι θέλω να πω. Η αντιμετώπιση, και η νοοτροπία πίσω από το πώς σκεφτόμαστε το σωματικό βάρος, είναι λάθος. Έχουμε μάθει να εστιάζουμε σε λάθος πράγματα, να θέτουμε λάθος ερωτήσεις, και να εξάγουμε λάθος συμπέρασματα.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.418 μηνύματα.

15-08-24

22:10
Σήμερα ακουσα απίστευτη ερώτηση από μια από πάντα χαζοβιολα θεία εξ αγχιστείας που πήρε τηλ η μάνα μου (ήμουν δίπλα της αλλά δεν μίλησα) να της ευχηθεί για την γιορτή της.Πάντα μου έκανε εντύπωση πόσο εύκολα μιλάει κάποιος για το σώμα του άλλου, ακόμα και εάν είναι στενός συγγενής, είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα.
Μην δίνεις σημασία, το θέμα είναι εσυ απλά να αισθάνεσαι καλά με το σώμα σου.
"Τι κάνει η κόρη σου; Έχει παχύνει ή έχει ακόμη καλό σώμα ;"
Να σημειώσω ότι απλά έχω πολύ νορμαλ αναλογία ύψους/βάρους, δεν είμαι κάνα μοντέλο.
Το τι κακία έχουν κάποιες δεν περιγράφεται. Δηλαδή θέλουν να πάρουν ευχαρίστηση από το να σε δουν να μην είσαι στις καλές σου;
Ο,τι πιο wtf άκυρη ερώτηση.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

15-08-24

22:12
Εγω προσωπικα ειμαι 1,70 κ 64 κιλα και σχετικα γυμνασμενος αλλα ερχονται καποιες θειες κ αρχιζουν τα σχολια του στυλ : "Ναι ναι! Έτσι όπως τρως σε 2-3 χρονια θα είσαι 85 κιλα και αντε να βρεις κοπέλα μετά για γάμο"
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.418 μηνύματα.

15-08-24

22:12
Άσε τον να λέει. Το κοντά 1:1 είναι το πιο υγιεινό στο γυναικείο σώμα. Τα 47 κιλά για να είναι υγιεινό πρέπει η κοπέλα να μην είναι ψηλότερη από 1,55-1,58.Καλέ, εδώ εγώ είμαι 1,67 και 60 κιλά και ο μπαμπάς μου με λέει χοντρή![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Να τους λες "θεία για πες το καμαρι σου πώς πάει θα φέρει καμία νύφη στο σπίτι;" bull's eye ερώτηση που τους κάνουν να το κλείσουνθειες κ αρχιζουν τα σχολια του στυλ : "Ναι ναι! Έτσι όπως τρως σε 2-3 χρονια θα είσαι 85 κιλα και αντε να βρεις κοπέλα μετά για γάμο"

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

15-08-24

22:54

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

15-08-24

22:59
Μια χαρά υγείες σώμα είχε. Οι καμπύλες είναι φυσιολογικες σε γυναίκα κανονικού βαρους.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

15-08-24

23:00
Τέλειο σώμα! Σήμερα θα την έλεγαν χοντρή (τουλάχιστον) ξεκάθαρα.Μια χαρά υγείες σώμα είχε. Οι καμπύλες είναι φυσιολογικες σε γυναίκα κανονικού βαρους.
Έχουν αλλοιωθεί πολύ τα υγιή πρότυπα!
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

15-08-24

23:07
Το ιδανικό σώμα για εμένα.
Που βέβαια και αυτά βλακειες είναι.
Το ιδανικό σώμα είναι το υγιές, και στον κάθε άνθρωπο διαφέρει
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

15-08-24

23:12
Το δικό μου
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.540 μηνύματα.

15-08-24

23:13
Άντρας με κοιλίτσα, γλυκιά καραμελίτσα.
Γυναίκα χωρίς βυζιά, Ελλάδα χωρίς νησιά.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

15-08-24

23:13
Το υιοθετώ αυτό.Γυναίκα χωρίς βυζιά, Ελλάδα χωρίς νησιά.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

15-08-24

23:17
Μόνο γυναίκες;Άντρας με κοιλίτσα, γλυκιά καραμελίτσα.

Και σε εμάς τα θήλεα αρέσκουν τα γυμνασμενα στήθη των ανδρων, οπότε και άνδρες χωρίς γυμνασμενα βυζιά, Ελλάδα χωρίς νησια

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

15-08-24

23:17
Κάτι σαν αυτό είναι το γυναικείο σώμα που μου αρέσει 100%
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

15-08-24

23:19
Προφανώς γιατί κοιτάνε τις ινφλουενσερς που εκείνες σαφώς και κάνουν edit τις φωτό πριν τις ανεβάσουν όπως και τα μοντέλα.Έχουν αλλοιωθεί πολύ τα υγιή πρότυπα!
Και ο κόσμος νομίζει ότι όλες έτσι είναι στ' αλήθεια

Για παράδειγμα δεν μπορεί η άλλη να έχει στήθος οπίσθια τουμπανα χωρίς καμία ρυτίδα και κοιλιά ίσια. Ή έχει κάνει πλαστική (bbl κτλ) ή edit.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.540 μηνύματα.

15-08-24

23:21
Οκ.Μόνο γυναίκες;
Και σε εμάς τα θήλεα αρέσκουν τα γυμνασμενα στήθη των ανδρων, οπότε και άνδρες χωρίς γυμνασμενα βυζιά, Ελλάδα χωρίς νησια![]()
Άντρας δίχως στήθος, θρησκεία χωρίς ήθος.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

15-08-24

23:22
Αντικειμενικα στα ματια μου οι περισσοτερες δεν βλεπονταιγιατί κοιτάνε τις ινφλουενσερς
Ωραιο σωμα εχουν γυναικες οπως : Κατερινα Παπουτσακη ας πουμε
Ουτε πλαστικες ουτε μποτοξ ουτε τιποτα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- phleidhs
- Giorgkalo
- fockos
- Kate1914
- rafaela11
- Εριφύλη
- American Economist
- taketrance
- Reader
- Dr. Gl. Luminous
- louminis
- Paragontas7000
- Memetchi
- iew
- AggelikiGr
- Ωρορα
- charmander
- giannhs2001
- Scandal
- BatGuin
- fmarulezkd
- ROM32
- jj!
- Jack of Spades
- bibliofagos
- Joji
- Libertus
- Wonderkid
- camil
- User2350
- despoina13
- epote
- Unboxholics
- Mike_100
- GeorgePap2003
- Debugging_Demon
- Luludaki
- vasilis123321
- marww
- Βασιλης1234
- Requiem
- Hased Babis
- Panagiotis849
- Abiogenesis
- Athens2002
- A350
- Shadowban
- Δροσουλίτης
- ggl
- Maynard
- edweimaste
- iiTzArismaltor_
- χημεια4λαιφ
- Meow
- Helen06
- Arianara S3
- Ilma
- Πύρος
- Ace of Spades
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.