Ποιο είναι το τέλειο σώμα για εσάς;

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.
Κι εγω έτσι τηνε θέλω, αλλά μου ρχονται και τέτοιες (βλ κάτω) που νομίζουν πως ειναι σαν την μουνάρα της φωτό (χωρίς να ειναι)

View attachment 145675
Η ιδανική γυνή για εμένα δεν πρέπει να είναι κόκκαλο, αλλά να έχει τις καμπύλες της, κάπως σαν αυτήν που ανέβασε η Εριφύλη. Όχι κάτι τέτοιο (μακριά τα παιδιά από τις οθόνες):
comp-a-transgender-influencer-image-75676094.jpg

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.484 μηνύματα.
Αυτό

:D

Αστειεύομαι... σε λίγο θα την βγάλω ! χαχα ειπα να ανεβάσω καμιά βλακεία. Καιρό είχα.

Τελευταία επεξεργασία:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Κακό δεν είναι να έχεις αυτοπεποιθηση. Αλλά καλό θα είναι να έχεις και αυτογνωσία :P
Υπάρχει η αυτοπεποίθηση και υπάρχει και η κλωτσά στον εγκέφαλο.

Αμα μου ρχοταν η κουκλάρα της φωτό, τριδυμα μεσα σε μια νυχτα.

Ετσι θέλω, να τρέχουνε τα ζουμιά.

Αλλά όχι και να ειναι μπαφαλούκω πατούρκα με χιλια φίλτρα και να ρχεται πομ πομ και να τρέμει η γη να σπανε τα πλακακια του Δούκα στην Αθηνα απο το βαδισμά της.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Η αδερφή μου που είναι 1,80 και τζούσι θεογκόμενα κι εγώ που είμαι σαν κατσαρίδα 1,65 και 55 κιλά πλέον😒

Θέλω να βάλω 10-15 κιλά

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Η ιδανική γυνή για εμένα δεν πρέπει να είναι κόκκαλο, αλλά να έχει τις καμπύλες της, κάπως σαν αυτήν που ανέβασε η Εριφύλη. Όχι κάτι τέτοιο (μακριά τα παιδιά από τις οθόνες):
Ελα ρε μαλάκα αυτος ειναι αντρας, τον ξέρω απο τις εκπομπές του Whatever πως λέγεται, Gorlock the Destroyer τον έχουν βγάλει. Τραβέλι ειναι.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.
Ελα ρε μαλάκα αυτος ειναι αντρας, τον ξέρω απο τις εκπομπές του Whatever πως λέγεται, Gorlock the Destroyer τον έχουν βγάλει. Τραβέλι ειναι.
Ναι, ξέρω ότι είναι άντρας. Αλλά θέλω ρε παιδί μου να δείξω την υπερβολή στο body positivity. Πέρα που το ότι για τ@ προοδευτικ@ είναι γυναίκα, αφού αυτό δηλώνει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Α ρε θεέ. Άλλους τους έπλασες κι άλλους μας έκλασες
Κι άλλους τους πορδοτίναξες.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Α ρε θεέ. Άλλους τους έπλασες κι άλλους μας έκλασες
Οι κοντές είναι μουνέτα. Οι ψηλές όσο τζουσι και να γίνουν, καταλήγουν σα μονομπλοκ μπετοκολώνες απο το 1.75 και πάνω.

Η γυναικα πρέπει να ναι οσο πιο κοντή γινεται, να ειναι μανιτζέβελη στο κρεβάτι. Δε θα κρεμάσουμε βυζαντινό λάβαρο για να ειναι 1.80

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Μη με λέτε κοντή. Δεν έχω χειρότερο🥺

(είναι αυτό που λέμε, σε ενοχλεί ό,τι είσαι)

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Μη με λέτε κοντή. Δεν έχω χειρότερο🥺

(είναι αυτό που λέμε, σε ενοχλεί ό,τι είσαι)
Δεν είναι κοντο το 1,65 για γυναίκα. Μια χαρά είναι.
Και εγώ 1,65 είμαι, κανείς δεν με έχει πει κοντή.

Νομίζω ο/η συγκεκριμενος/η το κάνει για να προκαλέσει. Δεν ξέρω αν όντως έχει ΤΌΣΟ αυτοπεποιθηση για να βγαίνει έτσι έξω.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.
Εμενα μαρεσει ένα τέτοιο σωμα.

View attachment 145672

Το πεπονέ φαίνεται να περιέχει και σιλικονούχο πολυεστέρα. Έχει παρατσιτώσει. Τςςς κάνει...Ακούς τον ήχο από τη φωτογραφία.

Λίγο πιο φυσικό το όλο καλό θα ήταν. Γενικά οι Λατίνες έχουν αυτό το φυζίκ για σεξουαλική αγωγή, όπως και οι φυλετκοί συγγενείς τους, οι Φιλιππινέζες. Είναι από τις Ασιάτισσες με κουλτούρα λατινικής Αμερικής και πολύ όμορφες καμπύλες.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Δεν είναι κοντο το 1,65 για γυναίκα. Μια χαρά είναι.
Και εγώ 1,65 είμαι, κανείς δεν με έχει πει κοντή.
Με λένε οι γονείς μου, αφού οι άλλες είναι 1,80 να πούμε 😒 και η μάνα μου πανύψηλη.

Εγώ δεν ξέρω γιατί όχι -

ilias90

Περιβόητο μέλος

Στην πραγματικότητα, ούτε το ύψος έχει τόση σημασία σε έναν άνθρωπο ούτε τα κιλά. Αυτά είναι πραγματικά επιφανειακά. Το μόνο που αληθινά μετράει είναι το αν έχει ωραίο πρόσωπο.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Στην πραγματικότητα, ούτε το ύψος έχει τόση σημασία σε έναν άνθρωπο ούτε τα κιλά. Αυτά είναι πραγματικά επιφανειακά. Το μόνο που αληθινά μετράει είναι το αν έχει ωραίο πρόσωπο.
Ναι.... ναι.... ΝΑΙ

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

ilias90

Περιβόητο μέλος

Το πεπονέ φαίνεται να περιέχει και σιλικονούχο πολυεστέρα. Έχει παρατσιτώσει. Τςςς κάνει...Ακούς τον ήχο από τη φωτογραφία.

Λίγο πιο φυσικό το όλο καλό θα ήταν. Γενικά οι Λατίνες έχουν αυτό το φυζίκ για σεξουαλική αγωγή, όπως και οι φυλετκοί συγγενείς τους, οι Φιλιππινέζες. Είναι από τις Ασιάτισσες με κουλτούρα λατινικής Αμερικής και πολύ όμορφες καμπύλες.
Δεν θα μπορούσες να λείψεις από ένα τέτοιο θέμα. Περιμένω δυνατές ατάκες και όχι φλωριές :P

Κι αυτό το πήραν άλλοι.

Εγώ κρατούσα ομπρέλα.
Ε, τι να κάνουμε ρε Εριφύλη. Αυτή τη φάτσα μας έδωσε ο Θεός, με αυτή θα πορευτούμε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια