Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

02-03-25

01:11
Εντωμεταξυ η εριφυλη είναι μια χαρά ασούμε και περιμενει τωρα με το τεφτέρι σα το γυφτο στη γωνία να της πουμε "σωπα σωπα κι εσυ μουνάρα εισαι".Δεν θα μπορούσες να λείψεις από ένα τέτοιο θέμα. Περιμένω δυνατές ατάκες και όχι φλωριές
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ε, τι να κάνουμε ρε Εριφύλη. Αυτή τη φάτσα μας έδωσε ο Θεός, με αυτή θα πορευτούμε.
Ασε μας μωρη Εριφυλη, δε σ εχουμε καταλάβει.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα.

02-03-25

01:14
Νομίζω κάποιοι λαοί φυλετικά έχουν πιο θηλυκά προσόντα κατάλληλα για σεξ. Σε στέλνουν στον παράδεισο με 5-6 γύρους. Ξέρουν να νιώθουν γυναίκες με κάθε φυσικότητα και να μη το ζαλίζουν όπως στην Ελλάδα.
Μπορεί να παίζει ρόλο ο τρόπος ζωής, η διατροφή, η κακή αυτοεκτίμηση, η γατοσκυλομιζερια πολλών γυναικών του δυτικού κόσμου που έχουν υποβαθμίσει τη σεξουαλικότητά τους ως κοινωνική συνθήκη.
Μπορεί να παίζει ρόλο ο τρόπος ζωής, η διατροφή, η κακή αυτοεκτίμηση, η γατοσκυλομιζερια πολλών γυναικών του δυτικού κόσμου που έχουν υποβαθμίσει τη σεξουαλικότητά τους ως κοινωνική συνθήκη.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

02-03-25

01:15
Ρε φιλε τι μουγκαφόν αυτες οι φιλιππινέζες, δεν ανοιγουν με τιποτα σαν χαρακτηρες, στρειδια στο καμάκι.Νομίζω κάποιοι λαοί φυλετικά έχουν πιο θηλυκά προσόντα κατάλληλα για σεξ. Σε στέλνουν στον παράδεισο με 5-6 γύρους. Ξέρουν να νιώθουν γυναίκες με κάθε φυσικότητα και να μη το ζαλίζουν όπως στην Ελλάδα.
Μπορεί να παίζει ρόλο ο τρόπος ζωής, η διατροφή, ξ κακή αυτοεκτίμηση, η γατοσκυλομιζερια πολλών γυναικών του δυτικού κόσμου που έχουν υποβαθμίσει τη σεξουαλικότητά τους ως κοινωνική συνθήκη.
Λατίνες και αφρικάνες πάω τρένο. Πιναυς ομως γιοκ.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

02-03-25

01:16
Καλά, γενικά το είπα εγώ. Πέρα από την πλάκα τώρα, για τη φάτσα μας όλοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Για τον χαρακτήρα και το μυαλό, μπορούμε.Εντωμεταξυ η εριφυλη είναι μια χαρά ασούμε και περιμενει τωρα με το τεφτέρι σα το γυφτο στη γωνία να της πουμε "σωπα σωπα κι εσυ μουνάρα εισαι".
Αν και στα ερωτικά είμαι επιφανειακός αρκετά, αλλά τι να κάνουμε. Καθείς με τα ελαττώματά του...
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα.

02-03-25

01:18
Ρε φιλε τι μουγκαφόν αυτες οι φιλιππινέζες, δεν ανοιγουν με τιποτα σαν χαρακτηρες, στρειδια στο καμάκι.
Λατίνες και αφρικάνες πάω τρένο. Πιναυς ομως γιοκ.
Ε αφού έχουν φάει το κερατόνε από τα κοντά pinoy στη χώρα τους, το φυσάνε. Οι φιλιππινεζοι άντρες τις απατούν σε βαθμό επιδημίας.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.484 μηνύματα.

02-03-25

01:19
Εντωμεταξυ η εριφυλη είναι μια χαρά ασούμε και περιμενει τωρα με το τεφτέρι σα το γυφτο στη γωνία να της πουμε "σωπα σωπα κι εσυ μουνάρα εισαι".
Kλασσικά θέλει να ασχολούνται μαζί της. Τα ίδια και τα ίδια. :/
Valder
Τιμώμενο Μέλος

02-03-25

01:19
ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ!;;;!!!Ε αφού έχουν φάει το κερατόνε από τα κοντά pinoy στη χώρα τους, το φυσάνε. Οι φιλιππινεζοι άντρες τις απατούν σε βαθμό επιδημίας.

nPb
Επιφανές μέλος

02-03-25

01:23
Δεν υπάρχει γενικά το είδος γυναίκας από λατινική Αμερική, κάποιες χώρες Αφρικής και άπω Ανατολής. Είναι γλυκούλες και δεν εμφανίζουν συμπλέγματα, ανασφάλειες. Ίσως επειδή ζουν με στερήσεις ξέρουν να εκτιμούν τη ζωή καλύτερα. Ο τρόπος επικοινωνίας με μια κοπέλα από την Μαλαισία δεν έχει καμιά σχέση με μια Γαλλίδα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

02-03-25

01:24
Μαλαισιανές ναι, αγαπώ και Ινδονήσιες πολύ. (όσες είναι κοσμικές και δεν ειναι Μουσουλμάνες έστω, πρήζουν παπάρια με τη θρησκεια τους).Δεν υπάρχει γενικά το είδος γυναίκας από λατινική Αμερική, κάποιες χώρες Αφρικής και άπω Ανατολής. Είναι γλυκούλες και δεν εμφανίζουν συμπλέγματα, ανασφάλειες. Ίσως επειδή ζουν με στερήσεις ξέρουν να εκτιμούν τη ζωή καλύτερα. Ο τρόπος επικοινωνίας με μια κοπέλα από την Μαλαισία δεν έχει καμιά σχέση με μια Γαλλίδα.
Αφρικάνες επίσης ειναι λιγο γλωσσουδες, αντιμιλάνε μεν, αλλά είναι λυσσαλέες για white dick μου το χουν πει στα ίσα.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

02-03-25

01:29
Ε, πάλι καλά πλέον υπάρχουν τρόποι να την αλλάξειςΑυτή τη φάτσα μας έδωσε ο Θεός, με αυτή θα πορευτούμε.
nPb
Επιφανές μέλος

02-03-25

01:31
Γενικά είναι πολύ καθαρές, προσέχουν το ημερήσιο μπάνιο τους και με βάση την κουλτούρα τους κάνουν 2 φορές. Αλλάζουν ρούχα. Λόγω γονιδίων δεν μυρίζουν. Οι κοπέλες από Αφρικανικές χώρες και οι Ινδές έχουν μια ιδιαίτερη μυρωδιά δέρματος.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

02-03-25

02:06
Πω black pussy θέλω να δω πως μυριζει μαυρο κατάμαυρο, φουλ στην τρίχα κι όλας να χει μαζέψει ορμονίλα ωραία.Οι κοπέλες από Αφρικανικές χώρες και οι Ινδές έχουν μια ιδιαίτερη μυρωδιά δέρματος.
Της λεω της αλληνης θέλω the darkest shade of black, the darkest the better. Μεσα σε μιση ωρα ειχαμε καταλήξει να συζηταμε για το πόσο wet is your pussy.
Πολλοί τις φοβούνται δεν ξερω γιατί, το πολύ μαυρο, τους σκιάζει. Εμένα με φτιάχνει.
Είναι και βαθυμούνες, θα κάνει bottom out.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.484 μηνύματα.

02-03-25

02:13
Jesus!
ευτυχώς η ώρα είναι μετά τις 2 και τα παιδια έχουν παει για υπνο
ευτυχώς η ώρα είναι μετά τις 2 και τα παιδια έχουν παει για υπνο

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

02-03-25

02:45
Έμπαινες;Εμενα μαρεσει ένα τέτοιο σωμα.

Κάτι σου 'χα πει τις προάλλες γι' «ανθρώπους συγκεκριμένων επαγγελματικών κλάδων» που «ζουν στο δικό τους κόσμο» κ.λπ. κι εδώ με τέτοια περίπτωση έχουμε να κάνουμε, οπότε μη σου φανεί περίεργο ό,τι κι αν διαβάσεις!Δεν είναι κοντο το 1,65 για γυναίκα. Μια χαρά είναι.
Και εγώ 1,65 είμαι, κανείς δεν με έχει πει κοντή.

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

02-03-25

02:48
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

02-03-25

08:15
Θα σου πω εγώ, που τα έχω δει από την στραβή και από την ανάποδηΠω black pussy θέλω να δω πως μυριζει μαυρο κατάμαυρο, φουλ στην τρίχα κι όλας να χει μαζέψει ορμονίλα ωραία.
Μυρίζει πολύ μα πολύ τσίσα

και αιδοίο, εννοείται, γενικά ένα όξινο πράγμα.
Πέρα από τη πλάκα όμως :
Γενικά έχω να πω πως το κόμπλεξ με τη τρίχα το έχουμε πολύ εδώ στην Ελλάδα. Τα ποσοστά με βάση αυτά που βλέπω κάθε μέρα είναι ότι δεν τη θέλουν εδώ τη τρίχα.
Η γνώμη μου είναι ότι το καλύτερο είναι όχι να την εξαφανίζεις, ούτε και να το παρατας, αλλά να αφήνεις όσο χρειάζεται για να προστατέψεις τη περιοχή, γιατί για κάποιο λόγο υπάρχει εκεί, και αυτός είναι για προστασία
Άσχετο με το θέμα, αλλά ναι .
Συμφωνώ μέχρι που είπες για την τζενερΚαλά το υγεία είναι και σχετικό, πλέον θα έλεγα ότι από την ιατρική κοινότητα είναι αποδεκτό bmi μέχρι 30 αλλά εφόσον πληρούνται κάποια κριτήρια όπως υψηλή μυϊκή μάζα, χαμηλή περιφέρεια μέσης ( δηλαδή όχι ενδοσπλαγχνιο λίπος), καλές τροφές όχι τηγανητά κλπ
Βέβαια αν έχεις παραπάνω κιλά έχεις όντως υψηλότερη πιθανότητα μεγαλώνοντας να γίνουν περισσότερα.
Επίσης αν είναι τέλειο ή όχι είναι και λιγάκι υποκειμενικό αν και γενικά υπάρχουν αντικειμενικά στάνταρ στην ομορφιά. Σε κάποιους όντως αρέσουν οι αφρατούλες.
Προσωπικά το σώμα της δεν μου αρέσει αλλά φαίνεται ότι έχει καλή γραμμή, δηλαδή με μικρή απώλεια βάρους θα ήτανε πολύ πιο ωραία σε σχέση με τη μέση γυναίκα.
Τα δικά μου αγαπημένα
View attachment 145670Εάν και σε πολλούς δεν αρέσει γιατί παραείναι ψεύτικο, προσωπικά μου αρέσει αυτή η υπερβολή
View attachment 145671κλασική αξία
Honorable mentions: salma hayek, georgina rodriguez, alexandra daddario
Αυτή καταρχάς δεν τρώει τίποτα !! Αρα δεν είναι και υγιής
Το ότι κάποιος είναι αδύνατος δεν σημαίνει ότι τρώει σωστά
το ότι κάποιος έχει 15 κιλα παραπάνω δεν σημαίνει ότι δεν είναι υγιής και ότι δεν τρώει σωστά .
Τέλος.
η παχυσαρκία με το μια γυναίκα να έχει τις καμπύλες της είναι πολύ μακριά
δεν ξέρω τι φωτό έβαλε η Εριφύλλη, μιλάω γενικά.
Κάθε άνθρωπος επίσης έχει το δικό του σκελετό και τις δικές του ανάγκες
Δύο άνθρωποι μπορεί να είναι ακριβώς στα ίδια κιλά, και τον έναν να τον δεις ότι έχει καμπύλες και τον άλλον όχι. Και να είναι και οι 2 οκ
Αν οι εξετάσεις σας είναι καλές παιδιά, μην σκάτε για τα 10 κιλά.
δεν αναφέρομαι φυσικά σε ανθρώπους παχύσαρκους .
δεν μπορούμε όλοι να είμαστε τζενερ και θα πω και ΕΥΤΥΧΩΣ γιατί δεν είναι ένα υγιές πρότυπο.
αποδοχή παιδιά, αποδοχή• και αν κάτι μπορείτε να το αλλάξετε με καλό τρόπο ζωής κάντε το, ΑΝ το θέλετε (δεν μιλάμε για λόγους υγείας)
Όλα τα άλλα είναι απλά φτιαχτα της κοινωνίας μας
όλες τραβηγμένες και κομμένες. Που οκευ ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, αλλά δεν υπάρχει το στάδιο της ηλικίας πια. Κι αυτό ισχύει και για πολλά εφηβακια που τα βλέπεις και μοιάζουν για 20+ χρονών .
Η τζενερ είναι ένα κοριτσάκι 27 χρονών και μοιάζει για 35+
Κρίμα. Θα μου πείτε στα αρχιδια σας αλλά οκευ τη γνώμη μου λέω
επίσης βαριέμαι, είναι ωραία η διαφορετικότητα στους ανθρώπους .
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.415 μηνύματα.

02-03-25

08:46
Βάλ αν θες Φιλιππινέζα, δεν πιάνουν τα καμακια που γίνονται στις πιο (πως να το πω και όμορφα)....εεε ξέρεις λαούςΚΑΙ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ!;;;!!!![]()
![]()
![]()
(που θαυμάζει και πάνω ο @nPb που να ήξερε ότι η εμπειρία αυτών των γυναικών- και των αντίστοιχων ανδρών Λατίνων που θεωρούνται τοπ εραστές ειδικά στο σεξ -από κάπου πηγάζει

Στις Φιλιππινέζες παρουσιαζεσαι ως ευγενικός οικογενειάρχης με καλή δουλειά κύριος. Είναι συντηρητικές, βλέπουν τον γάμο με πιο ρεαλιστικά κριτήρια. Τότε τις κερδίζεις.
Εντός της σχέσης είναι πολύ γλυκές κοπέλες με μεγάλη έμφαση στην οικογένεια.
Όσο για τις αφρικανές, και αυτές είναι φοβερές, έχουν τρελή ενέργεια. Και εκείνες προέρχονται από πιο παραδοσιακό μπακγκραουντ οπότε και εσύ θα πρέπει να έχεις τον παραδοσιακό ρόλο του άντρα στην σχέση.
+ Θα τρως και jollof rice που τα σπάει.
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

02-03-25

08:51
Πολυ ωραίο αλλά όχι θηλυκό για γυναίκα ..Έπεσα πάνω σε αυτό το εμετικό ποστ στο τουίτερ και πραγματικά αναρωτιέμαι
Θα έδινα την ψυχούλα μου για να έχω τέτοια κορμάρα! (όσες δεν βάζουμε κιλό, ξέρουμε). Το να αποκαλείς φακλάνα ένα τέτοιο κορμί είναι σκέτη γελοιότητα.
View attachment 145669
Καλύτερο πιστεύω και άκρως θηλυκό της Παπαριζου όπως είναι τώρα...
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.415 μηνύματα.

02-03-25

08:52
Κάτσε βρε, η κοπέλα τι έχει;Καλύτερο πιστεύω και άκρως θηλυκό της Παπαριζου όπως είναι τώρα...
Κοντεύουν να σκίσουν τα ρούχα οι καμπύλες της, πως δεν είναι θηλυκό το σώμα της;

adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

02-03-25

08:53
Για γυναικα μιλάμε ....θηλυκόΗ ιδανική γυνή για εμένα δεν πρέπει να είναι κόκκαλο, αλλά να έχει τις καμπύλες της, κάπως σαν αυτήν που ανέβασε η Εριφύλη. Όχι κάτι τέτοιο (μακριά τα παιδιά από τις οθόνες):
Δεν το περίμενα αυτό από εσένα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- phleidhs
- Giorgkalo
- fockos
- Kate1914
- rafaela11
- Εριφύλη
- American Economist
- taketrance
- Reader
- Dr. Gl. Luminous
- louminis
- Paragontas7000
- Memetchi
- iew
- AggelikiGr
- Ωρορα
- charmander
- giannhs2001
- Scandal
- BatGuin
- fmarulezkd
- ROM32
- jj!
- Jack of Spades
- bibliofagos
- Joji
- Libertus
- Wonderkid
- camil
- User2350
- despoina13
- epote
- Unboxholics
- Mike_100
- GeorgePap2003
- Debugging_Demon
- Luludaki
- vasilis123321
- marww
- Βασιλης1234
- Requiem
- Hased Babis
- Panagiotis849
- Abiogenesis
- Athens2002
- A350
- Shadowban
- Δροσουλίτης
- ggl
- Maynard
- edweimaste
- iiTzArismaltor_
- χημεια4λαιφ
- Meow
- Helen06
- Arianara S3
- Ilma
- Πύρος
- Ace of Spades
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.