Ποιο είναι το τέλειο σώμα για εσάς;

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.445 μηνύματα.
Δυστυχώς στην Ελλάδα δίνουν έμφαση στην αποδοχή του συντρόφου από το οικογενειακό περιβάλλον...ιδιως τα άτομα πιο νεαρά άτομα. Έγκριση γαρ. Ένα σωρό σχέσεις διαλύονται εξαιτίας της μη καταλληλότητας του υποψηφίου από γονείς.

Όσο μεγαλώνεις, χεστηκες για το τι θα πουν οι άλλοι. Επιτέλους, απελευθέρωση.

Dr. Gl. Luminous

Δραστήριο μέλος

Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 556 μηνύματα.
Συμφωνώ μέχρι που είπες για την τζενερ

Αυτή καταρχάς δεν τρώει τίποτα !! Αρα δεν είναι και υγιής

Το ότι κάποιος είναι αδύνατος δεν σημαίνει ότι τρώει σωστά

το ότι κάποιος έχει 15 κιλα παραπάνω δεν σημαίνει ότι δεν είναι υγιής και ότι δεν τρώει σωστά .
Δεν είπα ότι είναι πρότυπο υγείας είπα ότι μου αρέσει το σώμα της. Και ακόμα και σωστή διατροφή να κάνει τόσες πλαστικές είναι πολύ επιβαρυντικές για τον οργανισμό ειδικά BBL είναι βαριές επεμβάσεις.

Στο πρόσωπο δεν μου αρέσει όντως μοιάζει 35+, έστω μοιάζει με ωραία 35αρα. Τα fillers και το μποτοξ μεγαλώνουν θέλουν προσοχή.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Βγηκα μετα απο 6 χρονια σχέση το 2021 και έβλεπα ακριβως αυτό.

Σιχάθηκα την ωρα και τη στιγμή. Είχα τις επιτυχιες μου βεβαια εκτοτε (πιο πολύ περιστασιακές και κατα τύχη) αλλά αισθανομαι απελπισία για ολα αυτά.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
Δεν ενιωσα απελπισια για τη σχέση βρε. Γι αυτα που ειδα στην πιάτσα εξω, μετά απο τη σχέση.

Σκέψου οτι ημουν σε συνεχεις σχεδον σχέσεις (πολλές, άλλες μικρές άλλες μακρόχρονες) απο το 2007 ως το 2021, δεν ειχα μεινει ποτε για πολύ μονος (ενα ετος βαρια το 2014).

Οπότε φαντάσου για να βγαινω στην πιατσα το 2021 μετα το 2014 τι σοκ έφαγα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Να σας πω ένα μυστικό, μεταξύ μας τώρα. Ο άντρας δεν θα θαυμάσει μια γυναίκα για το σώμα της. Ή που θα κ@υλώσει ή τίποτα :P ...

Μεταξύ μας τώρα το θηλυκό ειναι θηλυκό και ο άντρας θα καυλωσει μόνο από τον τρόπο που θα περπατάει :redface: :redface: :D
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αν δεν είναι ΑΥΤΟ θηλυκό, τότε ποιο είναι; 🥲
Μάλλον έχουμε διαφορετική αντίληψη περί θηλυκότητας μάλλον χαχαχαι :D

Τελευταία επεξεργασία:

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.533 μηνύματα.
Μεταξύ μας τώρα το θηλυκό ειναι θηλυκό και ο άντρας θα καυλωσει μόνο από τον τρόπο που θα περπατάει :redface: :redface: :D:D
Καλά, θέλει και εμφάνιση (τουλάχιστον εγώ θέλω και εμφάνιση). Αλλά ναι, το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες. Είναι η θηλυκότητα που αποπνέει μια γυναίκα, που λόγω του φεμινισμού και γενικά του σύγχρονου κόσμου, χάνεται. Όσο όμορφη κι αν είναι μια γυναίκα, αν ντύνεται σαν άντρας, μιλάει σαν άντρας και φέρεται σαν άντρας, είναι τελείως ξενέρωτο. Η γυναίκα πρέπει να είναι γυναίκα, τελείωσε.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.
Το fit θεωρώ ή ελαφρώς γυμνασμένο πιστεύω.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.
, αν ντύνεται σαν άντρας
Βέβαια εδώ να λέμε την αλήθεια αν φορεσει κάτι θηλυκό μια κοπέλα στον δρόμο μετά πάνε και την παρενοχλουνε και αν γίνει κάτι, λένε "α εσύ φταις που φορούσες κολλητό φόρεμα"
Η κοινωνία είναι χαζή. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη οι γάμοι που μπορούμε και φοράμε κάτι της προκοπής 😂

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.575 μηνύματα.
Βέβαια εδώ να λέμε την αλήθεια αν φορεσει κάτι θηλυκό μια κοπέλα στον δρόμο μετά πάνε και την παρενοχλουνε και αν γίνει κάτι, λένε "α εσύ φταις που φορούσες κολλητό φόρεμα"
Η κοινωνία είναι χαζή. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη οι γάμοι που μπορούμε και φοράμε κάτι της προκοπής 😂

E ειδικά αν η άλλη έχει πυραυλόβυζα, τουρλωμένα πεπόνια με σκληρά κοτσάνια. Θες να αλληθωρίζει και ο ιερέας; :upside: Η κοινωνία γενικά πάντα κρίνει. Άσχετα τι κάνεις, καλό ή κακό, κρίνει.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.533 μηνύματα.
Καλά, δεν εννοώ να ντύνεται πρόστυχα η άλλη. Γυναικεία εννοώ να ντύνεται. Βλέπεις πολλά μικρά, αγόρια κορίτσια, και ντύνονται σαν άφυλοι. Έχει χαθεί η θηλυκότητα στις γυναίκες και η αρρενωπότητα στον άντρα, αυτό εννοώ. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που πολλοί νέοι άντρες στρέφονται σε μεγαλύτερες. Γιατί είναι αληθινές γυναίκες.

E ειδικά αν η άλλη έχει πυραυλόβυζα, τουρλωμένα πεπόνια με σκληρά κοτσάνια.
"Τα κανόνια του Βυζαρόνε."

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.
E ειδικά αν η άλλη έχει πυραυλόβυζα, τουρλωμένα πεπόνια με σκληρά κοτσάνια. Θες να αλληθωρίζει και ο ιερέας; :upside: Η κοινωνία γενικά πάντα κρίνει. Άσχετα τι κάνεις, καλό ή κακό, κρίνει.
Καλύτερα να κρύβουν. Εξάπτουν παραπάνω την περιέργεια/φαντασία :P.
Πιστεύω βέβαια το καλύτερο στυλ ήταν γύρω στο Βικτοριανό era. Τώρα ντύνονται με μαλακίες.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.575 μηνύματα.
Καλύτερα να κρύβουν. Εξάπτουν παραπάνω την περιέργεια/φαντασία :P.
Πιστεύω βέβαια το καλύτερο στυλ ήταν γύρω στο Βικτοριανό era. Τώρα ντύνονται με μαλακίες.

Ειδικά ορισμένες που έχουν και μεγάλη χαράδρα χιονδρομικού. Βλέπεις όλο τον καταράκτη. :P

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ειδικά ορισμένες που έχουν και μεγάλη χαράδρα χιονδρομικού. Βλέπεις όλο τον καταράκτη. :P
Χιονοδρομικού λέει :hehe:.
Νομίζω πως λειτουργεί κάπως υποσυνείδητα. Αυτή που καλύπτεται περισσότερο δείχνει πως είναι πιο κλειστή, πως δεν εμπιστεύεται τον εαυτό της στον οποιονδήποτε, άρα είναι σαν να σε καλεί να την ξεκλειδώσεις. Challenge = more fun.

nPb

Επιφανές μέλος

Είναι και φουσκωμενοσηκωμένα και πεσμένα τιτία, φτιάχνοντας μια μεγάλη χαράδρα χιονοδρομικού στη μέση. Δείχνουν γυναίκα με έντονη σεξουαλικότητα, χυμώδη, ορμή, βασταγερή που απλά δεν ελέγχει την λίμπιντό της. Είναι η εικόνα του θηλυκού που ναι μεν αλλά.

Βέβαια υπάρχει ένα θέμα σχετικά με την δημόσια υγιεινή ή προσφέρεται και σαλάτα τυροκαυτερής. Ναι μεν το παίζει τάξης και ηθική, όπως συμβαίνει στους γάμους για τα ξελιγωμένα βλέμματα της θείας Μπίας αλλά την ίδια στιγμή ο 45χρονος φίλος Τάκης (που μοιάζει για 60χρονος και συνήθως είναι φίλος του αδερφού της ξαδέρφης που δεν ξέρεις από που είναι ξαδέρφη) την κοιτάει αδιάφορα και η άλλη ψάχνεται ενώ την ίδια στιγμή πιέζει το μικροσκοπικό φόρεμα να καλύψει μεν το στήθος που στέκει χυμώδες και την ίδια στιγμή να το κάνει αν ήταν τρόπος ολόσωμη μπούργκα ή φόρμα. Σου λέει εμένα κοιτάει, τα τιτία μου κοιτάει, τι κοιτάει ο Τάκητςς;

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Όπα...
Εδώ έχω ένσταση γιατί έχει τσουβαλοποιηθει και ο όρος θηλυκότητα.

Πότε μα ποτέ μια γυναίκα που συνδυάζει θηλυκότητα και σεβασμό θα δεχτεί χυδαία παρενόχληση..
Κοπλιμέντα φιλοφρόνηση ναι θα δεχτεί αλλά σε καμία των περιπτώσεων χυδαία παρενόχληση...

Κανένας δεν μπορεί να σου πει ότι φταις σαν γυναικα σε αυτή την περίπτωση.
Όποιος τολμήσει και πει κάτι αντιλαμβανεσαι το δικό του κόμπλεξ..

Τώρα αν περνάς από κάπου και δεχτείς κάτι όμορφο, ε φυσικό δεν είναι;

Σε όλο αυτό τον εξευτελισμό του γυναικείου φύλου που βλέπουμε πολλές φορές θα πρέπει σε τέτοιες κουβέντες να μιλάμε τι σημαίνει θηλυκό και τι όχι :D

. Ναι μεν το παίζει τάξης και ηθική, όπως συμβαίνει στους γάμους
Αυτό είναι ένα ξεχωριστω θέμα από μόνο του που αν ανοιχτεί θα πέσουν όλοι οι κομπλεξικοί απο την μια να βγάλουν όλους τους γάμους άκυρους και από την άλλη όλοι οι κρυφογ@μι@δες ότι είναι πιστοί στην γυναίκα και στο στεφάνι τους :bleh:

Τελευταία επεξεργασία:

ilias90

Περιβόητο μέλος

φουσκωμενοσηκωμένα και πεσμένα τιτία,
μεγάλη χαράδρα χιονοδρομικού στη μέση.
σαλάτα τυροκαυτερής.
npb, θα κάνω φόλλου το νήμα μόνο και μόνο για να διαβάζω αυτά που γράφεις. Συνέχισε!

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.
2e35ba94babbaa4d10eb74ec0b764c0b.jpg

...Γενικά επειδή μου αρέσουν αρκετά τα κοστούμια , οι γυναίκες που φοράνε αντρικά ρούχα αλλά κρατάνε στοιχεία γυναίκας... όπως καμπυλωτό, όχι αρκετά γυμνασμένο σώμα, το βρίσκω αρκετά όμορφο.

Στον άντρα επίσης βρίσκω ωραίο το μέτριο στο σώμα, ούτε υπερβολικά γυμνασμένο ούτε αδύνατο. Γενικά ο συνδυασμός και των δυο φύλων όσον αφορά τα χαρακτηριστικά μου δείχνουν αρμονία και είναι το τέλειο μου.

Δηλαδή το unisex, αν και δεν αρέσει σε αρκετούς ειδικά στα άτομα προηγούμενης δεκαετίας, το βρίσκω αξιοθαύμαστο και αρμονικό.

Τέλειο δεν υπάρχει μιας που κανένας δεν είναι τέλειος όσα χρήματα σε πλαστικές και σε κρέμες κι αν δώσουμε, η ομορφιά είναι υποκειμενική αλλά αν δω τον παραπάνω συνδιασμό τότε η ματιά μου αυτόματα φεύγει από τα βιβλία, κινητό ή ο,τιδήποτε άλλο κάνω (πράγμα αρκετά σπάνιο και φυσικά με άλλα χαρακτηριστικά που θα βγω από το θέμα αν τα αναφέρω)

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
View attachment 145716

...Γενικά επειδή μου αρέσουν αρκετά τα κοστούμια , οι γυναίκες που φοράνε αντρικά ρούχα αλλά κρατάνε στοιχεία γυναίκας... όπως καμπυλωτό, όχι αρκετά γυμνασμένο σώμα, το βρίσκω αρκετά όμορφο.

Στον άντρα επίσης βρίσκω ωραίο το μέτριο στο σώμα, ούτε υπερβολικά γυμνασμένο ούτε αδύνατο. Γενικά ο συνδυασμός και των δυο φύλων όσον αφορά τα χαρακτηριστικά μου δείχνουν αρμονία και είναι το τέλειο μου.

Δηλαδή το unisex, αν και δεν αρέσει σε αρκετούς ειδικά στα άτομα προηγούμενης δεκαετίας, το βρίσκω αξιοθαύμαστο και αρμονικό.

Τέλειο δεν υπάρχει μιας που κανένας δεν είναι τέλειος όσα χρήματα σε πλαστικές και σε κρέμες κι αν δώσουμε, η ομορφιά είναι υποκειμενική αλλά αν δω τον παραπάνω συνδιασμό τότε η ματιά μου αυτόματα φεύγει από τα βιβλία, κινητό ή ο,τιδήποτε άλλο κάνω (πράγμα αρκετά σπάνιο και φυσικά με άλλα χαρακτηριστικά που θα βγω από το θέμα αν τα αναφέρω)
Παίζει να είσαι από τους λίγους όντως!!

αυτό το στυλ το ανδρόγυνο γενικά είναι πολύ σεξι αλλά συνήθως μόνο εμείς οι γυναίκες το βρίσκουμε έτσι 😂

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.
Τέλειο δεν ξέρω ποιο είναι, αλλά ωραίο σώμα που σίγουρα θα τραβήξει το βλέμμα μου είναι το ψηλό και γεροδεμένο (παρατήρηση: όχι το φουσκωμένο των μποντιμπίλντερ).
Τέλειο δεν υπάρχει μιας που κανένας δεν είναι τέλειος
Προσυπογράφω, αυτό ακριβώς.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια