Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

io-io
Διάσημο μέλος

io-io
Διάσημο μέλος

Τα περισσοτερα τραγουδια των FFC μου αρεσουν πολυ, αν και συνηθως δεν ακουω τετοια μουσικη.
Ναι, ναι, και FFC!!
underwater
Περιβόητο μέλος

Να εκφρασω την αγαπη μου για τον πρωην τραγουδιστη των Active Member Νικητα??Αυτους ακουγα και Razastarr, τωρα Ροδες!
Ναι, κι εγώ τρελαίνομαι για Νικήτα.

Αν και δεν ακούω hip-hop μου αρέσουν μερικά τραγούδια από τις Ρόδες και τους Active Member, αν και οι δεύτεροι το παρατραβάνε με τα κουλτουριάρικά τους.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Μιλαμε για Ελληνικα συγκροτηματα?
Καθαρο hip hop στην Ελλαδα δεν υπαρχει..
(Πολλοι καλοι οι Active Member παντως..)
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Και οι TXC τι ήταν?Μιλαμε για Ελληνικα συγκροτηματα?

ΥΓ:οι πιο πολλοί που λέτε(πχ FFC) είναι rap,όχι hip-hop,αν και είναι σχεδόν το ίδιο...
io-io
Διάσημο μέλος

Ναι, κι εγώ τρελαίνομαι για Νικήτα.Θυμάμαι το συλλαλητήριο το 1999 που είχε κάψει το αμερικανικό του διαβατήριο. Ήθελε πολλά κότσια!
Ναι, ναι!!
Εχω αυτογραφο....

Οι Active Member κουλτουρα?
Μιλαμε για Ελληνικα συγκροτηματα?
(Πολλοι καλοι οι Active Member παντως..)
Πλακα κανεις τωρα?Και βεβαια υπαρχει hip hop στην Ελλαδα!!!
Βορεια Αστερια
RNS
Ladose
Λογος Απειλη
Απεχεις
Ορθολογιστες
Elements
Αρτεμης Ευθυμης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia
Διάσημο μέλος

Ναι, κι εγώ τρελαίνομαι για Νικήτα.Θυμάμαι το συλλαλητήριο το 1999 που είχε κάψει το αμερικανικό του διαβατήριο. Ήθελε πολλά κότσια!
Χαχαχαχα...δεν είμαι η μόνη του φαν λοιπόν!!

Ιδού και τα πειστήρια...
Το περίεργο είναι οτι το 1999 που εγώ ήμουν 9 χρονών (!) το όλο σκηνικό με το διαβατήριο μου είχε φανεί πολύ...ηρωικό!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Kύπριος θα είναι αυτός.Αρτεμης Ευθυμης

Το θυμάμαι και εγώ το σκηνικό και ας μην ήμουν 9.Χαχαχαχα...δεν είμαι η μόνη του φαν λοιπόν!!
Ιδού και τα πειστήρια...![]()
Το περίεργο είναι οτι το 1999 που εγώ ήμουν 9 χρονών (!) το όλο σκηνικό με το διαβατήριο μου είχε φανεί πολύ...ηρωικό!!Νταξ, τώρα που το καλοσκέφτομαι μπορεί να είχε παίξει ρόλο και το ότι ο Νικήτας είχε φακίδες...
...νταξ τι περιμένει κανείς από ένα 9χρονο;!

Δε μου είχε πει και πολλά η κίνηση (είχαν ήδη ακουστεί οι νέες ταυτότητες

Εγώ πάντως ακόμη γουστάρω το:
Tsipouro
Διάσημο μέλος

A/E ρε Μπόρατ... Οι 2 mc's των Terror X Crew ήταν.Αρχική Δημοσίευση από Borat:Kύπριος θα είναι αυτός.![]()
Giorgos_ZN
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστινακι10382
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609
Επισκέπτης

FFC?Μιλαμε για Ελληνικα συγκροτηματα?
Καθαρο hip hop στην Ελλαδα δεν υπαρχει..)
TXC?
Ολα αυτα ειναι ραπ.Χιπ Χοπ ειναι η ολη φαση και περιλαμβανει ραπ,γκραφφιτι,Dj,breakdanceΥΓ:οι πιο πολλοί που λέτε(πχ FFC) είναι rap,όχι hip-hop,αν και είναι σχεδόν το ίδιο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anasfalhs
Νεοφερμένο μέλος

FFC
Ψυχόδραμα
,με όποια σειρά θέλετε.
Σαν ράπερς Άγνωστος Χειμώνας απο Ψυχόδραμα,Detro από Μουσικοί Ισοβίτες(μου αρέσει μόνο ο Detro όχι τόσο το συγκρότημα),B.D. Foxmoor από Active Member.
Η φαντασίωσή μου να δω τους 2 πρώτους μαζί έχει εκπληρωθεί,ο 3ος δυστυχώς δεν κολλάει μαζί τους.
Συγκροτήματα στυλ ZN,BDC,Giants,Bpeis τα σιχαίνομαι.
Μου αρέσουν όμως ο Τάκι Τσαν και ο Άσαρκος πολύ,ίσως και ο Dask καθαρά μόνοι τους,αλλά το στυλ των παραπάνω συγκροτημάτων είναι άθλιο.Δεν είναι ραπ να ανοίγεις κόντρα για να αποκτήσεις φήμη ούτε σε ένα δίστιχο να βρίζεις 6-7 φορές.
TXC δεν πρόλαβα αλλά Α/Ε επίσης τους σιχαίνομαι για άλλους λόγους και δεν με τρελαίνουν και όλας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

active member
logos apeilh
voreia asteria
anapoda kapela
txc
Guest 515609
Επισκέπτης

debbaki97
Νεοφερμένο μέλος

active member
giants
bong da city!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.