Οι πιο πολλές γυναίκες δεν ενδιαφερόμαστε για τα εξωτερικά σας προσόντα (ύψος, βάρος, χρήμα, εξουσία, μόρφωση κ.ά.).
Αυτές τις γυναίκες θέλω να τις δω κάποια μέρα.
Θα μπορούσα να τα πιάσω ένα ένα αν κάναμε κουβέντα αλλά μιας που πρόσφατα ασχολήθηκα πολύ και με προβλημάτισε η μόρφωση, πόσο σίγουρη είσαι για την όχι και τόση σημασία της; Πόσο; Ποια πιστεύεις θα κοίταζε κάποιο συναισθηματικό και τρυφερό παιδί του χωριού που ασχολείται με τα ξύλα σου λέω εγώ κι έχει βγάλει άντε μέχρι λύκειο;
Οι γυναίκες είναι -κατά κύριο λόγο- συναισθηματικά όντα και δίνουν έμφαση στο χαρακτήρα του άνδρα.
Κι εδώ λες πως οι άντρες δεν είναι συναισθηματικά όντα όσο εμείς; Ξέρεις τι πάει να πει συναίσθημα για αυτούς; Πολλές φορες πιο πολλά από ότι λέει για εμάς. Απλά ξέρουν να φιλτράρουν.
Επίσης εδώ συγχώραμε λίγο μα θα το πάω στο άκρο (μου αρέσει) γιατί θέλω να επιβεβαιώσω κάποιες σκέψεις μου. Αν -κατά κύριο λόγο- είμαστε συναισθηματικά όντα τότε γιατί όλες όλες όλες σε άνδρες Α.ΜΕ.Α. κάνουν την πάπια και περιγελούν φεύγοντας; Είναι τα συναισθήματα πάνω από όλα αυτά που κοιτάμε, μας κερδίζουν/γοητεύουν, μας κρατάνε. (αυτό γίνεται και σλόγκαν)[FONT="]
[/FONT]
Επίσης, όλοι οι άνδρες έχουν υψηλά στάνταρτς για τις γυναίκες.
Έχουν ναι. Κι αν όχι όλοι τότε σχεδόν όλοι. Μα δώστους κοπέλα με ελαττώματα που όμως θα της γουστάρουν αρκετά και πες μου αν θα την άφηναν ή όχι.
Θέλουν, δηλαδή, ψηλές, ξανθιές, αδύνατες κ.ά. Σας το λέω!
Μπορώ να πω πως είναι ένα πρότυπο που γοητεύει. Είναι μέχρι η πραγματικότητα να τους κάνει να διαγράψουν κάθε θεογκόμενα που απλά θαυμάζουν μα δεν έχουν. Πωςνατοπω είναι μέχρι να γευτούν πραγματικά κάτι ουάου που όμως δεν ανταποκρίνεται στο ψηλή-ξανθιά-αδύνατη.
Μας έχετε κάνει κομπλεξικές!
Κάτι μου λέει πως πιο πολύ άλλες γυναίκες μας ταϊζουν τούτα τα κόμπλεξ. Τώρα αν σε άφησε ο άλλος για την κοιλιά σου ή για τα καστανά μαλλιά σου τότε πες μου γιατί να σου αφήσει κόμπλεξ; Σκέψου και βρες ποιος είναι αυτός με το κόμπλεξ.
Ε, δεν θα νιώσω και κομπλεξική που είμαι κάτω από 1.75 ούτε θα φοράω γόβες στιλέτο να βγάλω κιρσούς. Πάνω από 5 εκατοστά τακούνι δεν μπορώ να το υποστηρίξω!
Όχι πάλι με το ύψος. Δείξτε έλεος.
Μην πιάσω πάλι την τρέλα σας με τα αδύνατα σώματα!
Τρέλα τους; Όχι ΚΑΙ τρέλα μας; Δε νομίζω Τάκη.
Δεν ήθελα να σας θίξω.
Σίγουρα δεν θίχτηκε κανείς.
Απλώς ξεσκέπασα μια
πραγματικότητα.
Πόσο σίγουρη;