Είμαι άντρας, 26 χρονών και 1.60 ύψος.
Η κοπέλα μου είναι επίσης 26 χρονών και 1.62 ύψος.
Ομολογώ ότι θα μου άρεσε να ήμουν λίγο πιο ψηλός αλλά όχι ότι είναι και κανένα πρόβλημα.
Η μόνη περίπτωση που νιώθω λίγο άβολα είναι όταν πάω σε κανένα club. Φοράνε όλες 12ποντα και νιώθω λίγο περίεργα.
Βρήκα όμως τη λύση... σταμάτησα να πηγαίνω club

Πάντως ένα σας λέω... αν ήμουν γυναίκα, όσο κοντή κι αν ήμουν, τακούνια θα φόραγα μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, κι αυτό επειδή καταντήσαμε να είναι παράξενο να πας κάπου καλά και να μη βάλεις.
Υπάρχει λόγος που ο Θεός έκανε τις γυναίκες πιο κοντές από τους άντρες. Για να είναι cute (γλυκές).
Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλετε να ψηλώνετε και να φτάνετε τους άντρες. Είναι ωραίο η γυναίκα να είναι κοντή, όπως είναι ωραίο ο άντρας να είναι ψηλός.
Και εκτός από το θέμα ύψους, υπάρχει και το θέμα της εμφάνισης (της αισθητικής). Όταν βλέπω γυναίκες με 12ποντα μου παραπέμπει σε στυλ sexy bitch. Ok θα μου πείτε σε κάποιους αρέσει άρα έγγυται σε 'σας αν θέλετε να δείχνετε γλυκές-ομορφούλες (όπως δηλαδή σας έπλασε ο Θεός) ή αν θέλετε να δείχνετε δυναμικές-ανεξάρτητες κ.τ.λ. Προσωπικά πάντως δεν έμεινα ποτέ να κοιτάω γυναίκα με τακούνια που κρατάει τη τσάντα με στυλάκι και περπατάει σα να κάνει πασαρέλα.
Σημείωση: Τα πιο πάνω θα τα έλεγα ακόμα κι ήμουν 1.90 και αποτελούν προσωπικές εκτιμήσεις. Δεν αντιπροσωπεύω όλο τον αντρικό πληθυσμό