DerrickMVPRose
Νεοφερμένο μέλος

Ευελπιστώ να ψηλώσω και άλλο αν και δεν ξέρω πως.Το ιδανικό για μένα είναι 1.90+ μιας και ασχολούμαι με μπάσκετ.Αλλά και τόσο που είμαι,είμαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ.Αλλά λέω μπας και...Έχω παίξει με άτομα 2.00 μέτρα + μπάσκετ και ξέρω πως είναι εντάξει δεν εντυπωσιάζομαι και τόσο, τους ρίχνω άνετα τάπες.Τέσπα πάω να καθήσω πάλι στη γωνιά μου.Αν κατσεις διπλα μου,θα νιωσεις λιγακι κοντος(ειμαι 2μετρα).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

Και δεν ειναι καθολου "καπως"Τι θα επρεπε δηλαδη να κανει ο ανθρωπος,να βρει μια γυναικα 2 μετρα υψος??
Ευελπιστώ να ψηλώσω και άλλο αν και δεν ξέρω πως.Το ιδανικό για μένα είναι 1.90+ μιας και ασχολούμαι με μπάσκετ.Αλλά και τόσο που είμαι,είμαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ.Αλλά λέω μπας και...Έχω παίξει με άτομα 2.00 μέτρα + μπάσκετ και ξέρω πως είναι εντάξει δεν εντυπωσιάζομαι και τόσο, τους ρίχνω άνετα τάπες.Τέσπα πάω να καθήσω πάλι στη γωνιά μου.
Στο μπασκετ δεν μετραει μονο το υψος.Εγω πχ. τα πηγαινα χαλια..Αν και ψηλος.δεν μπορουσα να ελεγξω το σωμα μου με τιποτα.Ημουν πολυ αδεξιος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

a friendly reminder by your awesome Shadowfax
prinCess.
Επιφανές μέλος

Και όταν περπατάτε στο δρόμο μαζί, αυτή δεν αισθάνεται κάπως;
Επίσης να πω ξανά ότι : ΝΑΙ, το ξέρω ότι είναι βλακεία!!!
Γουελ, επειδή το' χω ζήσει κι εγώ αυτό (ΝΤΑΞ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΜΕΤΡΟ αλλά με διαφορά 27 πόντων) η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ένιωθα ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ, ότι όλοι μας κοιτάζουν, ότι είμαι λίγη για αυτόν όσον αφορά το μπόι κι άλλες τέτοιες βλακείες. Με τον καιρό, αφού έβλεπα ότι δεν ενοχλούσε τον ίδιο, το' χαμε συζητήσει κιόλας μες στη πλάκα και μου' χε πει ότι δεν είχε καταλάβει καν τη διαφορά κι ότι είμαι χαζή που κολλάω εκεί, το ξέχασα κι εγώ και δε με ξαναένοιαξε.
Ε μετά από κάποιο καιρό συνηθίζεις και βρίσκεις και καλά στοιχεία στο θέμα, οπότε δε σε απασχολεί. Όλα στο μυαλό είναι μωρέ.

Και σκέφτομαι συνέχεια ότι δεν είμαι εγώ κοντή (λέμε τωρα) αυτός είναι πολύ ψηλός.

Ερις
Περιβόητο μέλος

Εντάξει ναι, ότι έχεις δίκιο, έχεις!! Εδώ και η ίδια το λέω ότι είναι βλακείαΑν νιωθουν αυτοι ενταξει?? Εσυ τι προβλημα εχεις και τους κρινεις??(φιλικα παντα)
Και δεν ειναι καθολου "καπως"Τι θα επρεπε δηλαδη να κανει ο ανθρωπος,να βρει μια γυναικα 2 μετρα υψος??

Mercury
Επιφανές μέλος

Γουελ, επειδή το' χω ζήσει κι εγώ αυτό (ΝΤΑΞ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΜΕΤΡΟ αλλά με διαφορά 27 πόντων) η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ένιωθα ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ, ότι όλοι μας κοιτάζουν, ότι είμαι λίγη για αυτόν όσον αφορά το μπόι κι άλλες τέτοιες βλακείες. Με τον καιρό, αφού έβλεπα ότι δεν ενοχλούσε τον ίδιο, το' χαμε συζητήσει κιόλας μες στη πλάκα και μου' χε πει ότι δεν είχε καταλάβει καν τη διαφορά κι ότι είμαι χαζή που κολλάω εκεί, το ξέχασα κι εγώ και δε με ξαναένοιαξε.
Ε μετά από κάποιο καιρό συνηθίζεις και βρίσκεις και καλά στοιχεία στο θέμα, οπότε δε σε απασχολεί. Όλα στο μυαλό είναι μωρέ.
Και σκέφτομαι συνέχεια ότι δεν είμαι εγώ κοντή (λέμε τωρα) αυτός είναι πολύ ψηλός.![]()
Ναι εγω ειμαι πολυ ψηλος!!!Ατιμα γονιδια

Γυναικες ειστε..Βρειτε τον τροπο να μας κατεβαζεται στο επιπεδο σας(στο υψος αναφερομαι)
Οταν το σκεφτεσαι αυτο,απλα κλεισε τα ματια σου.Και τσουπ...Δεν υπαρχει καμια διαφορα υψους...Εντάξει ναι, ότι έχεις δίκιο, έχεις!! Εδώ και η ίδια το λέω ότι είναι βλακεία![]()
DerrickMVPRose
Νεοφερμένο μέλος

Στο μπασκετ δεν μετραει μονο το υψος.Εγω πχ. τα πηγαινα χαλια..Αν και ψηλος.δεν μπορουσα να ελεγξω το σωμα μου με τιποτα.Ημουν πολυ αδεξιος.
Εμένα μόνο για το μπάσκετ με νοιάζει που ασχολούμαι.Για κανέναν άλλο λόγο δεν θα με ενδιέφερε να γίνω πιο ψηλός από ότι είμαι,παρά μόνο το μπάσκετ.Όλοι οι άλλοι λόγοι που έχετε αναφέρει έχουν απλώς να κάνουν με κόμπλεξ των ανθρώπων και τίποτα παραπάνω.
Ερις
Περιβόητο μέλος

εεε ναι είπαμε, εγώ το βλέπω έτσι"κάπως" με τους δικούς σου ορισμούς*
a friendly reminder by your awesome Shadowfax

Ναι σωστά όλα αυτά που λες!! Απλώς στην δική μου περίπτωση βλέπω ότι δεν ταιριάζει με τον συγκεκριμένο. Και εσύ το είπες ότι στην αρχή ένοιωθες ανάλογα.Γουελ, επειδή το' χω ζήσει κι εγώ αυτό (ΝΤΑΞ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΜΕΤΡΟ αλλά με διαφορά 27 πόντων) η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ένιωθα ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ, ότι όλοι μας κοιτάζουν, ότι είμαι λίγη για αυτόν όσον αφορά το μπόι κι άλλες τέτοιες βλακείες. Με τον καιρό, αφού έβλεπα ότι δεν ενοχλούσε τον ίδιο, το' χαμε συζητήσει κιόλας μες στη πλάκα και μου' χε πει ότι δεν είχε καταλάβει καν τη διαφορά κι ότι είμαι χαζή που κολλάω εκεί, το ξέχασα κι εγώ και δε με ξαναένοιαξε.
Και σκέφτομαι συνέχεια ότι δεν είμαι εγώ κοντή (λέμε τωρα) αυτός είναι πολύ ψηλός.![]()
Τέλος πάντων ναι, θέμα του μυαλού είναι, χαζομάρες λέω!! Δεν υπάρχει καν λόγος να το σκέφτομαι (αύριο θα λέω άλλα πάλι!!

Mercury
Επιφανές μέλος

Αν θες να πηδας ψηλα.Να δουλεψεις τα ποδια σου.Θα σου δωσουν παραπανω ωθηση απο οτι το υψος σου.Εμένα μόνο για το μπάσκετ με νοιάζει που ασχολούμαι.Για κανέναν άλλο λόγο δεν θα με ενδιέφερε να γίνω πιο ψηλός από ότι είμαι,παρά μόνο το μπάσκετ.Όλοι οι άλλοι λόγοι που έχετε αναφέρει έχουν απλώς να κάνουν με κόμπλεξ των ανθρώπων και τίποτα παραπάνω.
εεε ναι είπαμε, εγώ το βλέπω έτσι
Ναι σωστά όλα αυτά που λες!! Απλώς στην δική μου περίπτωση βλέπω ότι δεν ταιριάζει με τον συγκεκριμένο. Και εσύ το είπες ότι στην αρχή ένοιωθες ανάλογα.
Τέλος πάντων ναι, θέμα του μυαλού είναι, χαζομάρες λέω!! Δεν υπάρχει καν λόγος να το σκέφτομαι (αύριο θα λέω άλλα πάλι!!)
Επισης μπορεις να δοκιμασεις το αλλο.Να πηδας πανω του,να κρατιεσαι απο αυτον και να τον φιλας.
Οπως εδω

Μηπως ειναι αλλοι οι λογοι και απλα ψαχνεις μια δικαιολογια για να μην το πληγωσεις το παιδι??Λεω γω τωρα...
DerrickMVPRose
Νεοφερμένο μέλος

Αν θες να πηδας ψηλα.Να δουλεψεις τα ποδια σου.Θα σου δωσουν παραπανω ωθηση απο οτι το υψος σου.
Μπα μια χαρά άλμα έχω αφού μπλοκάρω,καρφώνω δεν είναι εκεί το θέμα.Τέσπα...
Mercury
Επιφανές μέλος

Μπα μια χαρά άλμα έχω αφού μπλοκάρω,καρφώνω δεν είναι εκεί το θέμα.Τέσπα...
Δεν θελω να σε στεναχωρησω.Αλλα αν ρωτας για καταλληλο υψος για μπασκετ..Μαλλον εισαι σε λαθος θεμα.

Εδω ειναι Ερωτικες σχεσεις->Καταλληλο υψος. Αλλα μοντ δεν ειμαι να κρινω.
Και μια φιλικη συμβουλη.Ποτε κατι δεν ειναι μια χαρα...Παντα μπορει να γινει καλυτερο

DerrickMVPRose
Νεοφερμένο μέλος

Δεν θελω να σε στεναχωρησω.Αλλα αν ρωτας για καταλληλο υψος για μπασκετ..Μαλλον εισαι σε λαθος θεμα.
Εδω ειναι Ερωτικες σχεσεις->Καταλληλο υψος. Αλλα μοντ δεν ειμαι να κρινω.
Και μια φιλικη συμβουλη.Ποτε κατι δεν ειναι μια χαρα...Παντα μπορει να γινει καλυτερο![]()
Στην αρχή έτσι ξεκίνησα και μετά αλλού το κατέληξα.Άμα δείτε την πρώτη μου ερώτηση θα καταλάβαιτε.Όσο για το άλλο έχεις ένα δίκιο αλλά δεν έχω κανένα παράπονο απ τον εαυτό μου.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Παρότι μ αρέσει ο άντρας να είναι αρκετά ψηλότερος από μένα (είμαι 1.64 και μ’ αρέσουν οι άνω του 1.80 συνήθως), το παραπάνω ζευγάρι μου φαίνεται εντελώς αταίριαστο - σαν παιδάκι του είναι!Ενταξει,την κοιταω,με κοιταει.Ανταλλασουμε χαμογελα και συνεχιζουμε.Αυτοπεποιθηση χρειαζεται.
Και για να δεις και παραδειγμα.Οριστε ο Σακιλ Ονιλ και η κοπελα του.
![]()

Αλλά οι ψηλοί μετράνε για δύο κυρίως λόγους ( εννοώ να υπάρχει διαφορά μίνιμουμ 15 πόντων με αυτό):
1. Σε παίρνουν αγκαλιά από τον λαιμό άνετα είτε φοράς ψηλό τακούνι είτε όχι ενώ αλλιώς οριακά δεν παθαίνεις λόρδωση

2. Έχουν πιο μακριά ..άκρα γενικώς

Βέβαια ποτέ δεν είχα σχέση με κάποιον υπερβολικά ψηλό (από 1,90 και πάνω δλδ), αλλά δεν νομίζω να με ενοχλούσε, κάθε άλλο..
Psychologist
Διάσημο μέλος

Ας σοβαρευτούμε.Δεν έχω κανένα στεγανό,όλα τα ύψη είναι φίνα αρκεί ο άνθρωπος να είναι φίνος και αυτός!
prinCess.
Επιφανές μέλος

DreamStealer
Δραστήριο μέλος

Οχι οτι δεν μιλησαμε αλλα ρε παιδι μου δεν κολλαγε το θεμα.
Προσπαθησα ευγενικα να την αποφυγω αλλα τιποτα.
Στο τελος μιλησαμε στο τηλεφωνο και ηθελε εξηγησεις γιατι την αποφευγω κλπ κλπ.
Μα καλα πρεπει να το εξηγησω? εννοω δηλαδη δεν θα την προσβαλα αν ελεγα εισαι κοντη?
Με εφερε σε δυσκολη θεση, οταν βλεπει οτι κατι δεν κολλαει και επιμενει....
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

το είπε και ο Mercury νομίζω...να χάνετε στην αγκαλιά σου
DreamStealer
Δραστήριο μέλος

να χάνετε στην αγκαλιά σου
εμ δεν σε ηξερα πιο νωρις....
θα ειχα να σου πω προτασεις οτι πρεπει για τις αποψεις σου

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

ιδανικό θεωρώ το 1,55-1,65 ... εντάξει το παράδειγμα που είπες πιο πρίν ήταν αρκετά ακραίο(σε θέμα ύψους μιλάμε)εμ δεν σε ηξερα πιο νωρις....
θα ειχα να σου πω προτασεις οτι πρεπει για τις αποψεις σου![]()
Vkey
Επιφανές μέλος

Είμαι κοντή (αν θέλετε να μάθετε το ύψος μου κοιτάτε προηγούμενες αναρτήσεις

Τα ύψη με τα οποία έχω κάνει σχέση κυμαίνονται από 2.03- 1.83....δεν έχω πέσει παρακάτω ποτέ

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε μια σχέση δεν μετράει το ύψος....
Εκτός αν είμαι ρομαντικούλα και δίνω βάση σε άλλα πράγματα...και ποτέ σε αυτό....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- gaidouri
- Andante
- GeorgePap2003
- Thinkguy
- globglogabgalab
- afantos
- Wonderkid
- AggelikiGr
- Human being
- Joji
- Nikoleta05
- camil
- jj!
- charmander
- touvlo
- giannhs2001
- Memetchi
- taketrance
- Libertus
- American Economist
- kalhkardia
- thenutritionist
- tsiobieman
- fourkaki
- Satan Claus
- Ξξξξξξ
- MarcoReus
- NatashaLP
- Μικέ
- Meryborkmas
- johnnyantony
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.