]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Μοζίλλα Φάιερφόξ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KoRaKi
Εκκολαπτόμενο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

το safari είναι μόνο για linux?Αρχική Δημοσίευση από KoRaKi :Safari

KoRaKi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone :το safari είναι μόνο για linux?![]()
Νομίζω είναι μόνο για το OSX της apple

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

οοουπςςςςςςςΑρχική Δημοσίευση από KoRaKi :Νομίζω είναι μόνο για το OSX της apple![]()

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δεν είναι δυνατόν ο όπερα να εμφανίσει το WYSIWYG editor....

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Τουλάχιστον είναι αρκετά έξυπνο να καταλάβει οτι πρέπει να χρησιμοποιήσει το παλιό ξε-WYSIWYG. Και παίζει άσχετα με το agent string (ωραίο το vBulletin). Και στον explorer 5.5 του Mac έχει πρόβλημα οποτε υποθέτω θα το φτιάξουν καποια στιγμή.bold Προς χρήστες του OPERA ....:
Δεν είναι δυνατόν ο όπερα να εμφανίσει το WYSIWYG editor....![]()
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σύμφωνα με την vBulletin το θέμα πρόβλημα υπάρχει γιατί o opera δεν υποστηρίζει key elements που είναι απαραίτητα για την εμφάνιση του WYSIWYG.Να υποθέσω το ίδιο και για τον explorer 5.5 του Mac ? Άρα ότι δεν πρέπει να περιμένουμε κάποια κινήση από την vbulletin αλλά από απο τους browsers ?Αρχική Δημοσίευση από gademis:Τουλάχιστον είναι αρκετά έξυπνο να καταλάβει οτι πρέπει να χρησιμοποιήσει το παλιό ξε-WYSIWYG. Και παίζει άσχετα με το agent string (ωραίο το vBulletin). Και στον explorer 5.5 του Mac έχει πρόβλημα οποτε υποθέτω θα το φτιάξουν καποια στιγμή.
Δεν ξέρω
Εγω πάντως για αυτό το σκόπο πήγα σε Netscape
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Ελα ρε Exposed. Εσύ ειδικά αμα σου αρέσει η Opera κάνε και χωρίς WYSIWYG. Μεθάυριο που θα σε βάλουν να γράψεις καμια διπλωματική σε TeX τι θα κάνεις δηλαδη;Εγω πάντως για αυτό το σκόπο πήγα σε Netscape
Μαλλον είναι αυτό που λές πάντως. Εχουν πρόβλημα όλα τα WYSIWYG text boxes (δοκίμασα opera στο blogger). Αρα περιμένουμε την όπερα να υλοποιήσει rich text textboxes.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από gademis:Ελα ρε Exposed. Εσύ ειδικά αμα σου αρέσει η Opera κάνε και χωρίς WYSIWYG. Μεθάυριο που θα σε βάλουν να γράψεις καμια διπλωματική σε TeX τι θα κάνεις δηλαδη;
Μαλλον είναι αυτό που λές πάντως. Εχουν πρόβλημα όλα τα WYSIWYG text boxes (δοκίμασα opera στο blogger). Αρα περιμένουμε την όπερα να υλοποιήσει rich text textboxes.
Δεν αντέχω βρε συ να γράφω αλλό bbcode , Αν και μου άρεσε ο Opera πολυ περισσότερο απο οποιοδήποτε αλλό browser , αλλά ενταξεί .... δεν βρίσκω άλλη λυσή.....

Ως τώρα αφού απέριψα τον IE από τότε που βρήκα τον πρώτο Opera (που τον χρησιμοποίησα μέχρι να βγεί ο Firefox) και έχωντας χρησιμοποιήσει λίγο Netscape και λίγο περισσότερο Firefox ( Φλογαλώπηξ για τους αναρχικούς

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Έμενα πάλι μου άρεσε πολύ ο opera αλλά τον άλλαξα για το WYSIWYG ... Τώρα έχω netscape και μου φαίνεται ελαφρώς καλλίτερος από τον firefox...Αρχική Δημοσίευση από keaster:Προς το παρόν είμαι στην αναζήτηση ενός browser για τα μέτρα μου.
Ως τώρα αφού απέριψα τον IE από τότε που βρήκα τον πρώτο Opera (που τον χρησιμοποίησα μέχρι να βγεί ο Firefox) και έχωντας χρησιμοποιήσει λίγο Netscape και λίγο περισσότερο Firefox ( Φλογαλώπηξ για τους αναρχικούς) έχω καταλήξει στον browser Maxthlon ο οποίος προς το παρόν αν και δεν με ικανοποιεί ιδιαίτερα προσφέρει πολλές ευκολίες στην πλοηγησή μου στο internet. Το κακό με αυτόν είναι ότι χρησιμοποιεί την μηχανή του IE πράγμα που εκνευρίζει αρκετές φορές.
Πάντως την μηχανή του firefox πολλές φορες μου σπάει τα νεύρα!
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Έμφανίζει όμως τις σελίδες πολλές φορές λάθος τουλάχιστον με διαφορετικό τρόπο από τον ie ... Δεν μπορώ να πηγένω σε σελίδες και να την βλέπω διαφορετική σε σχέση το πως την έχει σχεδιαστείΑρχική Δημοσίευση από giostau:Firefox δαγκωτό!!!
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Και τώρα τελευταία έχουν βελτιωθεί πολύ τα πράγματα στον τομέα αυτό. Θυμάμαι πρίν τον FF (επι Opera 4 η 5) σελίδες απλά δεν δούλευαν. Αν ομως θέλεις να το βελτιώσεις αυτό τότε πρέπει να MHN χρησιμοποιείς ΙΕ για να δείχνεις μεγαλύτερο μερίδιο στους εναλλακτικούς browsers και να αρχίσουν όλοι να γράφουν cross-platform HTML κώδικα, η έστω να βάζουν αλλαγμένο κώδικα ανάλογα με το browser.Έμφανίζει όμως τις σελίδες πολλές φορές λάθος τουλάχιστον με διαφορετικό τρόπο από τον ie ... Δεν μπορώ να πηγένω σε σελίδες και να την βλέπω διαφορετική σε σχέση το πως την έχει σχεδιαστεί
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πάντως η γνώμη μου είναι ότι κάτι πρέπει να γίνει με τους browser .... Δεν είναι εφικτό μια σελίδα να σχεδιαστεί ώστε το απότελεσμα να φαίνεται εξίσου κάλο σε όλους τους browser .....Αρχική Δημοσίευση από gademis:Και τώρα τελευταία έχουν βελτιωθεί πολύ τα πράγματα στον τομέα αυτό. Θυμάμαι πρίν τον FF (επι Opera 4 η 5) σελίδες απλά δεν δούλευαν. Αν ομως θέλεις να το βελτιώσεις αυτό τότε πρέπει να MHN χρησιμοποιείς ΙΕ για να δείχνεις μεγαλύτερο μερίδιο στους εναλλακτικούς browsers και να αρχίσουν όλοι να γράφουν cross-platform HTML κώδικα, η έστω να βάζουν αλλαγμένο κώδικα ανάλογα με το browser.
πχ το www.e-steki.com δεν έχω ίδεα πως φαίνεται πχ στο safari για τον απλό λόγο ότι είναι αδύνατον να τρέξω safari ....
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Standards υπάρχουν, απλά ο καθένας εφαρμόζει ή τα μισά (FF) ή και λειτουργίες εκτώς των στάνταρς (M$, και είναι εξ ίσου κακό αυτό). Μπορεί κανενας να τους πείσει να ακολουθήσουν όλοι το ίδιο; Ενδείκτικό είναι το test που υπάρχει για το CSS2 standard. Είναι ενας συγκεκριμένος κώδικας που κανονικά θα έπρεπε να βγάζει μια χαμογελαστή φατσούλα. Κανενας browser δεν τη βγάζει σωστά (δείτε και δείτε). Το safari είναι πιό κοντά στο σωστό αποτέλεσμα πάντως.Πάντως η γνώμη μου είναι ότι κάτι πρέπει να γίνει με τους browser ....
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Και ιδού το ερώτημα τώρα , ο σχεδιαστής μιας σελίδας με βάση τι θα φτιάξει την σελίδα;Αρχική Δημοσίευση από gademis:Standards υπάρχουν, απλά ο καθένας εφαρμόζει ή τα μισά (FF) ή και λειτουργίες εκτώς των στάνταρς (M$, και είναι εξ ίσου κακό αυτό). Μπορεί κανενας να τους πείσει να ακολουθήσουν όλοι το ίδιο; Ενδείκτικό είναι το test που υπάρχει για το CSS2 standard. Είναι ενας συγκεκριμένος κώδικας που κανονικά θα έπρεπε να βγάζει μια χαμογελαστή φατσούλα. Κανενας browser δεν τη βγάζει σωστά (δείτε και δείτε). Το safari είναι πιό κοντά στο σωστό αποτέλεσμα πάντως.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Just for the record πάντως πήγα για λίγο σε Opera αλλά δεν άντεξα και γύρισα στα γνωστά μονοπάτια της καμμένης αλεπούς...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.