Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

04-08-24

12:32
Δεν ήξερα ότι μονάχα οι Νομπελίστες είναι σημαντικοί.
Δηλαδή μου λες πως δεν υπάρχει περίπτωση να υπήρξε ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, αλλά παρόλα αυτα να μην αναγνωρίστηκε όσο ζούσε; Ο Τέσλα που είπε η Εριφύλη πχ, δεν πήρε Νόμπελ, για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Δεν ήταν όμως σημαντικός; Οι αδελφοί Ράιτ απ' όσο ξέρω δεν έλαβαν Νόμπελ. Με τη λογική σου και αυτοί ασήμαντοι ήταν. Τι έκαναν μωρέ, μόνο έκαναν το αρχαίο όνειρο του ανθρώπου να πετάξει πραγματικότητα. Νόμπελ δε πήραν, οπότε και αυτοί άχρηστοι είναι με τη λογική αυτή.
Οπότε άτοπο το σχόλιο.
Τώρα συζητάμε άνευ ουσίας. Εμένα μ' αρέσει να ξεχωρίζω κάποιους και να λέω να αυτός είναι παράδειγμα προς μίμηση. Οπως έχω το πορτραίτο του Ιησού Χριστού κρεμασμένο στο δωμάτιο μου δεν θα έβαζα κανενός άλλου. Ο Χίτλερ είχε ένα πορτραίτο πάνω από το γραφείο του του Χέντρι Φορντ.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.699 μηνύματα.

04-08-24

12:40
Ε ωραία, και γιατί να είναι μονάχα οι Νομπελίστες τέτοια παραδείγματα;Εμένα μ' αρέσει να ξεχωρίζω κάποιους και να λέω να αυτός είναι παράδειγμα προς μίμηση.
Τέλος πάντων, επειδή δεν πρόκειται να με πείσεις και ούτε εγώ πρόκειται να πείσω εσένα, μόνο θα λέμε τα ίδια χωρίς να καταλήγουμε κάπου, συγχώρα με αλλά εγώ αποχωρώ από τη συζήτηση.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.205 μηνύματα.
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

04-08-24

13:19
Εσύ να φανταστώ είσαι το κυρίως αξιοθέατο του τσίρκου?
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.205 μηνύματα.

04-08-24

13:24
Αχ! Με προσέβαλες! Πόσο πονάω! Με διέλυσες! Ωϊμέ!Εσύ να φανταστώ είσαι το κυρίως αξιοθέατο του τσίρκου?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...