Γιατι να στο ειπε κανεις πεστου να δοκιμασει και "γλαροσουπα"...μπορει να το κανει ολοημερο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:εγώ μια φορά χτύπησα 5ωρο και μετά πέρασε κάνα εξάμηνο μέχρι να ξανακάνω σεξ![]()
.
εμ, δεν αναπληρώνται με γρήγορες ταχύτητες τα bodily fluids γουικμ. Θέλει ρέγουλα..

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Mario:Συγγνωμη αλλα το 8ωρο ρε συ Κ.Ε. ειναι υποθετικο ή οντως καποιος στο ειπε;![]()
Γιατι να στο ειπε κανεις πεστου να δοκιμασει και "γλαροσουπα"...μπορει να το κανει ολοημερο!![]()
το είπε κάποιος....
συγκεκριμένα το έγραψε σε θέμα στο e-steki

Giovanna
Επιφανές μέλος

Τοτε τι να πω;;;;
Μπραβο στα παιδια και εισ' ανωτερα....
P.S.Ελπιζω να ξερουν οτι απαξ και γινει η "εισοδος" πρεπει να υπαρχει και καποια κινηση εκατερωθεν.
Οχι μπηκαμε και περιμενουμε...

Παντως sorry παιδια εγω αυτα τα θεωρω υπερ-υπερβολες...

Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Mario:Μπραβο στα παιδια και εισ' ανωτερα....
P.S.Ελπιζω να ξερουν οτι απαξ και γινει η "εισοδος" πρεπει να υπαρχει και καποια κινηση εκατερωθεν.
Οχι μπηκαμε και περιμενουμε...![]()
LOL

Κι εγώ ποιότητα ψηφίζω. Καλή είναι κι η ποσότητα , αλλά με διαλείμματα (μη τρελαθούμε κιόλας)!
Giovanna
Επιφανές μέλος

ΦΙΛΕ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!

susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλωστε..και απο τους 2 εξαρταται..αν θα ειναι ποσοτικο η ποιοτικο..

Στην πρώτη περίπτωση νομίζω ότι η σχέση ποιότητα – ποσότητα δεν μπορεί να συνυπάρξει. Στην δεύτερη περίπτωση όμως οι 4-5 ώρες πιστεύω ότι είναι μια χαρά και ενίοτε μπορούν να αυξηθούν κιόλας! Σε τέτοια περίπτωση, φυσικά μπορεί να υπάρχει ενα μαγικό 8ωρο, το θέμα ειναι να σε εμπνέει το άνθρωπος που έχεις απέναντί σου και να χρησιμοποιείς πολύ την φαντασία σου!
Nikos -S-
Νεοφερμένο μέλος

Ποσοτητα:Στις πιο πολλες περιπτωσεις το κανεις για να το κανεις γιατι εχεις κα.....ες (καούρες

Οποτε δεν τιθεται θεμα ψηφοφοριας πιστευω το δειχνει κ το ποσοστο τις εκατο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxnikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Nikos -S-:κ λες "ωχ τι εκανα?"
Τι μου θυμησες τωρα...![]()
Γιαυτο φανατικα ποιοτητα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erodia
Δραστήριο μέλος

hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Εννοειται πως δεν λεμε οχι στο πολυ και καλο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Eγω τωρα που χανω την αισθηση του χρονου και δε με ενδιαφερει μετα να μαθω ποσο κρατησε, ειμαι σοκαριστικός , τραγικος, αρρωστος, στον κοσμο μου, ή μπορω να παιξω κι εγω με το τοπι ;
Νομίζω ότι απλώς έπιασες το νόημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποιότητα.Το καλό σεξ αφήνει την ίδια αίσθηση ικανοποίησης είτε διαρκέσει 10 λεπτά είτε 10 ώρες(εντάξει στην δεύτερη περίπτωση μπορείς και να το περηφανευτείς στους κολλητούς![]()
).
Το πολύ σε διάρκεια σεξ αν δεν είναι ικανοποιητικό και σε κάνει να σκέφτεσαι πότε θα τελειώσουμε έχω και δουλειές, δεν έχει ουσία.
Συμφωνώ ποιότητα παρα ποσότητα γιατι το κακό σεξ ευχεσαι μετά να μν το ειχες κανει ενω το καλο....

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Το ιδιο διλημα ειχαμε μ'ενα φιλο μου μικροι οταν πηγαιναμε στο σουπερμαρκετ να αγορασουμε ενα-δυο κρουασαν. Στεκομασταν μπροστα απ'τα κρουασαν και ανρωτιομασταν: Ενα μολτο ή δυο ρεκορ;ποιότητα ή ποσότητα?

Ποτε δεν καταλαβα ποια ηταν η ιδανικοτερη λυση.

Παντως οπως ελεγε κι ενας μεγαλος ανδρας(γιατι μεγαλος θα ηταν σιγουρα αμα εχει πει ευτο το πραγμα)-του οποιου το ονομα, μου διαφευγει- το σεξ ειναι οπως ενα βιβλιαρακι οδηγιων. Οσο κακο κι αν ειναι, ποτε δεν ειναι ασχημο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.