kwstas21
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Όσο για την ποσότητα γιατί πρέπει σόνι και καλά να είναι κάτι ζωώδες???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

not
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos kant
Νεοφερμένο μέλος

Τα αρσενικα δεν λενε οχι σε καθε γρηγορη επαφη ,
ορμομενα καθαρα απο το ενστικτο .
Τα θηλυκα παλι χρειαζονται τον χρονο τους (και εδω συνανταμε την ποσοτητα).
Ποσοτητα χρονικη λοιπον για ποιοτικη συνευρεση (εστω και ζωοδες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
enrose
Δραστήριο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Η ποσότητα είναι διάρκεια ή συχνότητα? Αν η διάρκεια είναι πέραν της ώρας μαζί με τα προκαταρκτικά, τότε δεν το θέλω. Κάτι δεν πάει καλά αν αντέχουν και οι δύο τόσο πολύ. Η συχνότητα τώρα δεν είναι θέμα, γιατί σε μακροχρόνια σχέση πιό πολύ από 2-3 φορές τη μέρα (στις διακοπές) δεν παίζει να γίνει. Βέβαια αυτά τα 1-2 φορές το μήνα (ή και καθόλου για 1-2 μήνες) είναι λίγο βασανιστήρια, αλλά αν είναι προσωρινά και δικαιολογημένα αντέχονται (γέννα, φαρμακευτική αγωγή, κλπ). Μια φορά (παλιά στο Τέξας) είχα κάνει το "ρεκόρ" των 8 σε μια μέρα, που οι τελευταίες σίγουρα δεν είχαν και πολλή ποιότητα. Οπότε στην τελική διαλέγω το ταπεινό 2-3 φορές την εβδομάδα με μέση διάρκεια κομπλέ γύρω στα 15-40 λεπτά. Το θεωρητικά ιδανικο...βέβαια δεν είναι με παραγγελία αυτα!
Διαφωνώ. Εαν δεν παραδοθεί ο πλακούντας στην κάτοχό του, έπειτα από τουλάχιστον δίωρο σφυροκόπημα σε όλες τις στάσεις, τότε δεν γίνεται δουλειά. Τουλάχιστον για δυο φορές τη μέρα.
Σοβαρολογώ και δεν μετανιώνω όταν το κάνω έτσι, αρκεί να τους αρέσει κι εκείνων.

enrose
Δραστήριο μέλος

Αποκλειεται δηλαδη να αντεχουν;
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Διαφωνώ. Εαν δεν παραδοθεί ο πλακούντας στην κάτοχό του, έπειτα από τουλάχιστον δίωρο σφυροκόπημα σε όλες τις στάσεις, τότε δεν γίνεται δουλειά. Τουλάχιστον για δυο φορές τη μέρα.
Σοβαρολογώ και δεν μετανιώνω όταν το κάνω έτσι, αρκεί να τους αρέσει κι εκείνων.![]()
Ο πλακούντας;
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

WTF???Εαν δεν παραδοθεί ο πλακούντας στην κάτοχό του

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ρε μαν, έχεις τέσσερεις ολόκληρες ώρες ελεύθερες κάθε μέρα????έπειτα από τουλάχιστον δίωρο σφυροκόπημα σε όλες τις στάσεις, τότε δεν γίνεται δουλειά. Τουλάχιστον για δυο φορές τη μέρα.

my job sucks.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ο πλακούντας;
Παρακαλείσθε να μην εκλαμβάνετε τοις μετρητοίς τις εκφράσεις μου. Εαν εκλαμβάναμε τοις μετρητοίς αυτό που είπα, τότε η σωστή έκφραση είναι "η μήτρα" για να είμαστε και ιατρικά ορθοί (εκτός κι αν πάω με έγκυο).
WTF???![]()
Κυριολεκτικά what the frak όμως, κι απ' τα καλύτερα fraks ever, αυτό λέω κι εγώ!
Ρε μαν, έχεις τέσσερεις ολόκληρες ώρες ελεύθερες κάθε μέρα????
my job sucks.
Είχα. Τώρα ασχολούμαι με τη γάτα μου, την κηπουρική των μπονζάι, το κατασκεύασμα βεντάλιας από σημαδεμένα τραπουλόχαρτα, το σκόρπισμα των ονείρων μου στον άνεμο και την εδραίωση της παγκόσμιας κυριαρχίας μου ως το πιό αυτάρεσκο alpha male ever to walk the Earth.
And yes, your job (trolling) sucks, bigtime!

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Να αντέχουν μπορούν μια χαρά, να το απολαμβάνουν όχι. Αλλιώς θα είχαν τελειώσει μέσα στην ώρα σίγουρα.Λεγοντας ποσοτητα εγω τουλαχιστον καταλαβαινω τη συχνοτητα, δεν νομιζω να αναφερομαστε σε 5 λεπτα, μιλαμε παντα σε φυσιολογικα πλαισια! Εξηγησε μου μονο τι εννοεις με τη φραση '' κατι δεν παει καλα αν αντεχουν και οι δυο τοσο πολυ'' ;
Αποκλειεται δηλαδη να αντεχουν;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.