Πολιτική αναταραχή στο Ιράν (2025-2026)

Ο τραμπ πολύ χεσμενος φανηκε.

Φαίνεται δεν του βγήκε το σχέδιο και άρχισε τις υποσχέσεις (ο πόλεμος θα τελειώσει σε 4 βδομαδες ) που δεν μπορεί να εκπληρώσει.
Το δύσκολο δεν είναι να ξεκινήσεις έναν πόλεμο, είναι να τον τελειώσεις.
Πάντα ίσχυε και πάντα θα ισχύει...
Ιράκ, Αφγανιστάν, Γάζα, Ουκρανία, δεν υπάρχει λόγος το Ιράν να είναι διαφορετικό.

Αθτος είναι τρελος θα έριχνε πυρηνικά.

Και επειδή δεν μπορουν να βρουν ακόμη π είναι κ να τον εξοντώσουν... Δεν ασχολουνται μαζί του.

Ευτυχώς ο χειριστικός κωλογερος δεν θα έχει τρίτη θητεία... Αν κ μεχρι τότε προλαβαινει να κάνει πολλα.

Το καθεστώς της Β. Κορέας είναι απροσπελαστο. Δεν μπορουν να μπουν Αμερικανοί κ να κάνουν τα μπάχαλα τους εκει.
Καλά αυτός είναι άλλη φάση.

Πρώτον όταν έχεις πυρηνικά δε σε ακουμπάνε γιατί το πιθανό κέρδος δεν αξίζει το ρίσκο.

Εγώ σου λέω ότι μπορούν να τον βρουν και να τον σκοτώσουν. Τι νόημα θα έχει αν ο ίδιος ή κάποιος πιστός σε αυτόν προλάβει να ρίξει πυρηνική βόμβα σε κάποια γειτονική χώρα.

Επίσης αυτός δεν ενοχλεί κανέναν ούτε έχει κάτι που να θέλουν να του πάρουν...δεν έχει πετρέλαιο, σπάνιες γαίες, δεν ελέγχει κάποιο κρίσιμο πέρασμα ούτε εξαρτάται κάποιος από αυτόν ούτε χρειάζονται το έδαφος του για στρατιωτικές βάσεις έχουν πολλές γύρω γύρω.
Ένα απομονωμένο κράτος είναι με έναν τρελό δικτάτορα.
Θα ήθελαν να είναι όλη η Κορέα φιλοδυτική αλλά ως εκεί.

Το δύσκολο δεν είναι να ξεκινήσεις έναν πόλεμο, είναι να τον τελειώσεις.
Πάντα ίσχυε και πάντα θα ισχύει...
Ιράκ, Αφγανιστάν, Γάζα, Ουκρανία, δεν υπάρχει λόγος το Ιράν να είναι διαφορετικό.

Καλά αυτός είναι άλλη φάση.

Πρώτον όταν έχεις πυρηνικά δε σε ακουμπάνε γιατί το πιθανό κέρδος δεν αξίζει το ρίσκο.

Εγώ σου λέω ότι μπορούν να τον βρουν και να τον σκοτώσουν. Τι νόημα θα έχει αν ο ίδιος ή κάποιος πιστός σε αυτόν προλάβει να ρίξει πυρηνική βόμβα σε κάποια γειτονική χώρα.

Επίσης αυτός δεν ενοχλεί κανέναν ούτε έχει κάτι που να θέλουν να του πάρουν...δεν έχει πετρέλαιο, σπάνιες γαίες, δεν ελέγχει κάποιο κρίσιμο πέρασμα ούτε εξαρτάται κάποιος από αυτόν ούτε χρειάζονται το έδαφος του για στρατιωτικές βάσεις έχουν πολλές γύρω γύρω.
Ένα απομονωμένο κράτος είναι με έναν τρελό δικτάτορα.
Θα ήθελαν να είναι όλη η Κορέα φιλοδυτική αλλά ως εκεί.

Το Βιετνάμ γιατι το παράτησαν ;

Στον γέρο πες τα που με το που βγήκε το 17 άρχισε να ασχολείται με τη Β Κορέα.

Το Βιετνάμ γιατι το παράτησαν ;

Στον γέρο πες τα που με το που βγήκε το 17 άρχισε να ασχολείται με τη Β Κορέα.
Το Βιετνάμ το παράτησαν γιατί δε μπορούσαν να κερδίσουν.

Είναι σε μεγαλύτερη κλίμακα αυτό που έπαθαν στο Αφγανιστάν και οι Σοβιετικοί και οι Αμερικάνοι.

Ενώ σε στρατιωτική δύναμη υπερείχαν δε μπορούσαν ούτε να εξολοθρεύσουν πλήρως τους Ταλιμπάν ούτε να βάλουν μια κυβέρνηση που θα έχει τη δυνατότητα να σταθεί μόνη της.

Ερτ πιο τρατζικ πεθαινεις...δειτε και φριξτε..

1772737547848.png

Το Βιετνάμ το παράτησαν γιατί δε μπορούσαν να κερδίσουν.

Είναι σε μεγαλύτερη κλίμακα αυτό που έπαθαν στο Αφγανιστάν και οι Σοβιετικοί και οι Αμερικάνοι.

Ενώ σε στρατιωτική δύναμη υπερείχαν δε μπορούσαν ούτε να εξολοθρεύσουν πλήρως τους Ταλιμπάν ούτε να βάλουν μια κυβέρνηση που θα έχει τη δυνατότητα να σταθεί μόνη της.

Αυτό λέμε. Ότι κάποιοι χειριστικοι και υπέρ φιλόδοξοι Πρόεδροι των ΗΠΑ αντί να κάτσουν στα αυγά τους κ να αντιληφθούν ότι δεν έχει όλος ο κόσμος τη δική τους νοοτροπία κ κουλτουρα έκαναν επιχειρήσεις.

Σε όλο το κόσμο έχουν επιτεθεί. Στην Ιαπωνία... Στο Βιετνάμ στη Μέση Ανατολή παντου....

Και έχεις κ ταμ πρόβατα από κάτω κ κουνάνε τα σημαιάκια. Και μόλις πεις κάτι αντίθετο " Είσαι αριστερός " Απλά δεν είμαι ελιτιστης ρουφιάνος αρχιχλαπατσας.

Θέλω μια ισορροπία σε όλα κ οχι παγκόσμιους νταηδες κ ανακατοσουρηδες.

Στο μεταξυ τα κνωδαλα που ειναι υπερ του Ιραν καλο θα ειναι να δουν τωρα το ντοκιμαντερ του BBC που θα παιξει στον σκαι...που περιγραφει τη ζωη των ανθρωπων που ζουν στο ΙΡΑΝ.

Ετσι για να δουν τι υποστηριζουν...αν και υποψιαζομαι οτι ειναι και αυτοι τοσο μισανθρωποι οσο και το ιρανικο καθεστως που υποστηριζουν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καλα και εγω ειμαι αρειανη δεν το συζητω.Να σοβαρευτουμε.

Νια για αυτο εγραψα πιο πανω.,να σοβαρευτουμε.

Ξερω οτι παει εναντια στην ιδεολογια σου, αλλα θα γραφω οτι επιθυμω.
Δεν είναι θέμα ιδεολογίας αλλά ουσίας. Έμμεσα προχθές έλεγες για μένα περί ξεροκεφαλίας. Τα μηνύματα σου είναι ξεκάθαρα οπαδικά. Θα φάτε φάπες και μλκιες. Την εσείς δει Μεσσιανικός Απόστολος που θα σώσει τον Ιρανικό λαό από την καταπίεση. Ηρέμησε και εσύ, οι δικοί σου που σέβονται τα γυναικεία δικαιώματα την πρώτη μέρα του πολέμου σκότωσαν 160 κοριτσάκια σε σχολείο.

Αφού αδιαφορείς τόσο για τα μνημεία μπορείς άνετα να τα βρεις με τζιχαντιστές, την ίδια αντίληψη μαζί σου έχουν. Αμέτρητα τα πανέμορφα αρχαία μνημεία σε Ιορδανία (Πέτρα), Αφγανιστάν (μεγάλο άγαλμα του Βούδα), Συρία (Χαλέπι) που ανατινάχτηκαν και διαλύθηκαν ως "ειδωλολατρικά".

που θα παιξει στον σκαι...
Είμαι σίγουρος για την αμεροληψία αυτού του ντοκυμανταίρ και ειδικά τη δεδομένη στιγμή.

Είμαι στη φάση όπου βλέπω αυτό και περίμενα να ακουστούν σειρήνες πολέμου για να κατευθυνθούμε σε καταφύγια.

Τι ζούμε μλκ

IMG_5718.jpeg

Είμαι στη φάση όπου βλέπω αυτό και περίμενα να ακουστούν σειρήνες πολέμου για να κατευθυνθούμε σε καταφύγια.

Τι ζούμε μλκ

IMG_5718.jpeg

Αμα έχεις την μιλφοιλ και το κουμπαρο τον Αργυρό, και τον Αρχιχλαπατσα Αδωνη μη φοβάσαι τοποτα.

Θα τους έχει τη Κυριακή τραπέζι στο σπίτι η Ευγενία μας... Ψητό κοτόπουλο στο φουρνο για τπυς Πρέσβεις μας... Πρέπει να χουμε καλές σχέσεις.

Σε εξέλιξη τώρα πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ.

Οι Νάρκισσοι έτσι κάνουν... Τα θέλουν όλα δικά τους. Το πιστευω αυτό για τον βαψομαλεα ενοικο του Λευκού οίκου.

Σε εξέλιξη τώρα πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ.

Οι Νάρκισσοι έτσι κάνουν... Τα θέλουν όλα δικά τους. Το πιστευω αυτό για τον βαψομαλεα ενοικο του Λευκού οίκου.
Μα ισχύει. Οι Ιρανοί φαίνεται να είχαν συμφωνήσει ώστε η πυρηνική ενέργεια να ΜΗ χρησιμοποιηθεί για πυρηνικά όπλα αλλά για ενεργειακή κάλυψη υπό την παρακολούθηση διεθνών παρατηρητών.

Οι Αμερικανοί όμως μετά από αυτό ήρθαν με νεες απαιτήσεις που ήθελαν εξευτελισμό του Ιράν όπως η πλήρης διάλυση των πυρηνικών εγκαταστάσεων και η παράδοση του εμπλουτισμένου ουρανίου στις ΗΠΑ. Καμμία χώρα με ελάχιστη εθνική αξιοπρέπεια (άγνωστες λέξεις για τους βαλκανοέλληνες) δεν θα αποδέχονταν τέτοιες εξευτελιστικές απαιτήσεις.

Με λίγα λόγια, οι ΗΠΑ δεν είχαν ποτέ τη διάθεση για διαπραγματεύσεις με το Ιράν. Ήταν ένα αποτυχημένο πρόσχημα για να δικαιολογηθεί η επίθεση. Δεν κρατήθηκαν βέβαια ούτε τα προσχήματα αφού μέχρι και την Πέμπτη διαβάζαμε πως ο Τραμπ δηλώνει απογοητευμένος με τις συνομιλίες με το Ιράν όμως έχει ελπίδες για ειρήνη. Και Παρασκευή μαθαίνουμε για την κοινή επίθεση ΗΠΑ μαζί με τους χέστες του Ισραήλ ενάντια στο Ιράν... Μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας.

Σε εξέλιξη μεγάλη πυραυλικη επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ. Οχι τίποτα άλλο θα βουίζει παλι η πολη απόψε κ ο κόσμος θα τρέχει πανικοβλητος στα καταφυγια αλλά για τους Χλαπατσες που κάθονται στο καναπέ κ κουνάνε σημαιάκια... Ζητώ ο Πόλεμος...

Μα ισχύει. Οι Ιρανοί φαίνεται να είχαν συμφωνήσει ώστε η πυρηνική ενέργεια να ΜΗ χρησιμοποιηθεί για πυρηνικά όπλα αλλά για ενεργειακή κάλυψη υπό την παρακολούθηση διεθνών παρατηρητών.

Οι Αμερικανοί όμως μετά από αυτό ήρθαν με νεες απαιτήσεις που ήθελαν εξευτελισμό του Ιράν όπως η πλήρης διάλυση των πυρηνικών εγκαταστάσεων και η παράδοση του εμπλουτισμένου ουρανίου στις ΗΠΑ. Καμμία χώρα με ελάχιστη εθνική αξιοπρέπεια (άγνωστες λέξεις για τους βαλκανοέλληνες) δεν θα αποδέχονταν τέτοιες εξευτελιστικές απαιτήσεις.

Με λίγα λόγια, οι ΗΠΑ δεν είχαν ποτέ τη διάθεση για διαπραγματεύσεις με το Ιράν. Ήταν ένα αποτυχημένο πρόσχημα για να δικαιολογηθεί η επίθεση. Δεν κρατήθηκαν βέβαια ούτε τα προσχήματα αφού μέχρι και την Πέμπτη διαβάζαμε πως ο Τραμπ δηλώνει απογοητευμένος με τις συνομιλίες με το Ιράν όμως έχει ελπίδες για ειρήνη. Και Παρασκευή μαθαίνουμε για την κοινή επίθεση ΗΠΑ μαζί με τους χέστες του Ισραήλ ενάντια στο Ιράν... Μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας.

Κανένας δεν μας κοροιδευει εγώ δεν τον γουστάρω αυτόν χρόνια τώρα.... Ρχω καταλάβει τι ρόλο βαράει... Τώρα κάτι τσιρακια που χοροπηδάνε θα τσιμπήσουν καμια θεσουλα αυριο μεθαυριo. Μην ανησυχείς. Κανέναν δεν ξέρω να χειροκροταει χωρίς λόγο εκτός και αν είναι ο βλάκας της χρονιάς.

Εγώ το έγραψα κ προηγουμενως από ένα σημείο κ μετα δε ανεβαίνεις σε μεγάλες θέσεις αν δεν έχεις διασυνδέσεις τυχαίο που όταν έσκασε η Μιλφοιλ πηγανε όλοι να τη γνωρίσουν ; ακόμη κ αρχηγοί σωμάτων... Ασε ρε φίλε... Όλοι αυτοί Στηβ ίδια κλίκα γυρίζουνε.

Μου έγινε ο άλλος τώρα μετα τηναποστρατεια του. Ξαφνικά διευθυντής στη Προεδρική Φρουρά... Αυτά δε γινονται έτσι.

Και μη ξεχνιόμαστε

Αλλά είπαμε... Σανό από τα KFC και τα Starbucks οποίος πιατευει ότι οι Αμερικανοί ήθελαν να ρίξουν τους Μουλάδες για τα ανθρώπινα δικαιώματα και των γυναικών κτλ. Ο βαψομαλιας είναι ένας μεγάλος ψευτης εδώ κ χρονια κ ανισόρροπος. Επίτηδες για να γίνεται αιφνιδιαστικός κ να φοβίζει.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back