gregory nub

Διάσημο μέλος

Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,619 μηνύματα.
Ναι, του βγαζουν τα απλυτα του για να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα (που εισεβαλαν σε ξενη χωρα, που δοκιμασαν πολεμικα αεροσκαφη για να τα πουλησουν και πολλες αλλες κτηνώδες πραξεις) Πραγματικα, ποτε θα βγαλουν βρωμα απο πολιτικο δυτικης χωρας; Μαλλον ποτε, εκτος αν εναντιωθει στους ομοιους του.

Τα συμπερασματα δικα σας :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mittenwald

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Mittenwald αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλεται Καθηγητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 812 μηνύματα.
O πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου ανήκει στη γνωστή οικογένεια των Rothschild.
Η προπαγάνδα κάποιων για να δικαιολογήσουν την εκκαθάριση της Μεσογειακής λεκάνης από "τύραννους",
καλά κρατεί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

*Serena*

Τιμώμενο Μέλος

Η Raven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Χορογράφος και μας γράφει απο Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5,992 μηνύματα.
οσο συνεργαζοταν μαζι τους ηταν καλος και απλα εκκεντρικος... οταν θελησε να μην πουλαει πετρελαιο σε δολαρια και να συσπειρωσει την αφρικη εναντιον των μεγαλων δυναμεων τους επιασε οτι ειναι κακος, παρανοικος και πρεπει να φυγει... δεν λεω οτι ηταν καλος ηγετης αλλα προς θεου αυτοι που τον εφαγαν λιγο νοιαζονται για τη σταθεροτητα και την ευημερια των Λυβιων...:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,894 μηνύματα.
Έλα κουταμάρες....εδώ δεν ξέρεις αύριο τι σου ξημερώνει, το 2050 μας μάρανε!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
Έλα κουταμάρες....εδώ δεν ξέρεις αύριο τι σου ξημερώνει, το 2050 μας μάρανε!

Στο μεταξύ, ένα μεγάλο μέρος της Σιγκαπούρης πχ ή της Ιαπωνίας μπορεί να έχει καταστραφεί, είτε απο πλημύρες είτε από αλλότροπους καταποντισμούς:hmm::hmm::hmm:....έτσι όπως το πάμε!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

A propos

Διάσημο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Φυσικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2,664 μηνύματα.
Σκληρό παζάρι για το χρέος – Τι θα προβλέπει η συμφωνία | markos.tv

To σήμα για «πολιτικές εξελίξεις» έδωσε από τις Βρυξέλλες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Βενιζέλος, καθιστώντας σαφές ότι ο ίδιος και ο πρωθυπουργός αναμένεται να θέσουν το νέο μνημόνιο σε ψηφοφορία, όπου θα απαιτηθούν 180 ψήφοι. Το διακύβευμα είναι πάρα πολύ μεγάλο, καθώς το νέο πακέτο-μνημόνιο από τη μία, φέρνει την σημαντική ελάφρυνση του δημοσίου χρέους και από την άλλη, αυξημένη επιτήρηση και βέβαιη λιτότητα για χρόνια.
Η κυβέρνηση που θα συνδέσει το όνομά της με την αναδιάρθρωση του χρέους θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις και υπέρ του δέοντος σφιχτή οικονομική διαχείριση, υπό το άγρυπνο βλέμμα των δανειστών και υπό τη «δαμόκλειο σπάθη» της εξόδου από το ευρώ. Η ελάφρυνση του χρέους έρχεται πακέτο με την νέα δομή της οικονομικής διακυβέρνησης, όπως θα την σχηματοποιηθούν οι εταίροι και μέσα από την αλλαγή της Συνθήκης της Λισαβόνας. Η νέα συνθήκη θα προβλέπει κλιμάκωση των πιέσεων για τους «απείθαρχους» του ευρώ, αρχίζοντας από χρηματικά πρόστιμα, περνώντας στην εποπτεία και καταλήγοντας, αρχικά, στην απώλεια της ψήφου και τέλος στην αποπομπή, «για τον φόβο της διάχυσης».
Προφανώς και το «πακέτο αυτό» δεν μπορεί να το επωμισθεί η σημερινή κυβερνητική πλειοψηφία.
Συγκεκριμένα ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται, δήλωσε τα εξής σε ομήγυρη δημοσιογράφων:
«Ενημέρωσα, κατ’ εντολή του Πρωθυπουργού, τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τα πάντα: Για το διαπραγματευτικό πλαίσιο, τους βασικούς αριθμούς, τα κρίσιμα ερωτήματα, τις προτεραιότητες, τους κινδύνους. Είναι προφανές ότι η Κυβέρνηση θεωρεί ότι τέτοιου είδους ζητήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και ως εκ τούτου να ψηφίζονται ει δυνατόν στην Βουλή με ευρεία πλειοψηφία, όχι επειδή αυτό είναι νομικά αναγκαίο, αλλά γιατί αυτό είναι εθνικά επιβεβλημένο και πολιτικά υπεύθυνο».
Επί της ουσίας της διαπραγμάτευσης και για το αν η ελληνική κυβέρνηση διαδραματίζει ενεργό ρόλο, ο κ. Βενιζέλος απάντησε: «Η Ελλάδα παίζει κεντρικό ρόλο στην ομάδα, η οποία διαχειρίζεται όλα τα θέματα που αφορούν την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του ελληνικού δημοσίου χρέους, σύμφωνα με τις ρητές αποφάσεις του Eurogroup και της Συνόδου Κορυφής. Δεν κινούμαστε, όμως, μονομερώς, αλλά πάντα ως μέλος της Ευρωζώνης και στο πλαίσιο των συλλογικών αποφάσεων των οργάνων της, στα οποία παρουσιάζουμε συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις, γιατί γνωρίζουμε τη σημασία που έχουν οι θεσμικές εγγυήσεις και συμπεριφορές στα θέματα αυτά».
Κυβερνητική πηγή, επεξηγώντας τη συμφωνία που στήνεται, αναφέρει ότι:
• θα μειώνει το μέγεθος του ελληνικού χρέους κατά το δυνατόν περισσότερο, με τα λιγότερα νομικά προβλήματα,
• θα περιλαμβάνει το σύνολο των ομολόγων που κατέχουν ιδιώτες επενδυτές,
• θα περιλαμβάνει τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία και τα φυσικά πρόσωπα,
• δεν θα έχει αυτοτελή επίπτωση στις συντάξεις,
• θα αφήνει ανέγγιχτες και εξασφαλισμένες τις καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες,
• το κεφάλαιο που θα αναδιαρθρωθεί αξίζει 200 δισ. ευρώ και λήγει ως το 2035,
• με βάση τις διαπραγματεύσεις το κούρεμα θα αντιστοιχεί σε άνω του 50% αυτού του ποσού,
• θα είναι σε εθελοντική βάση, αλλά ουδείς εγγυάται αν θα είναι ή όχι πιστωτικό γεγονός,
• θα έχει τη σύμφωνη γνώμη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας
• και θα έχει προκύψει ως αποτέλεσμα διαπραγματευτικής εντολής που θα έχει η ΕΕ και όχι μονομερώς η Ελλάδα.
«Το θέμα είναι να κρατηθεί όρθια η χώρα. Θα εξηγήσουμε στη Βουλή τη συμφωνία, ωστόσο θα απαιτηθεί αυξημένη συνείδηση ευθύνης», επεσήμανε ανώτατη κυβερνητική πηγή που ενημέρωσε τον ελληνικό τύπο χθες στις Βρυξέλλες.
Ήδη από τη Σύνοδο της Κυριακής φάνηκε ότι η Διεθνής Ένωση Τραπεζών IIF ενδέχεται να έχει αποδεχτεί ποσοστό απομείωσης μέχρι 40%, ο δε Μπαρόζο θέτει ως βάση διαπραγμάτευσης την έκθεση βιωσιμότητας που συνέταξε η τρόικα και αναφέρει ποσοστά από 50 ως 60%.
«Ως κράτος μέλος της Ευρωζώνης δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε μονομερείς ενέργειες που θα χαρακτηριστούν αναδιάρθρωση χρέους. Αν δεν συμφωνήσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν γίνεται τίποτα. Εμείς δεν προχωράμε, κανείς δεν προχωράει», έλεγε η ανώτατη κυβερνητική πηγή.
Η ίδια πηγή αναφέρθηκε και στο σχέδιο ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών. Σύμφωνα με τις επιδιώξεις της κυβέρνησης:
• οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες είναι διασφαλισμένες,
• η επανακεφαλαιοποίηση και η ρευστότητα του συστήματος είναι εγγυημένες,
• θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο του 2012,
• οι τράπεζες θα μείνουν προσωρινά μόνο υπό τον έλεγχο του κράτους,
• θα αντλήσουν τα αναγκαία κεφάλαια κυρίως από τις αγορές, αμέσως μετά από το ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας με αντάλλαγμα κοινές μετοχές.
• Αν δεν επαρκέσουν οι πόροι του ΤΧΣ, θα αντληθούν πόροι του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) υπό τους όρους που αυτό θα επιβάλει.
Ωστόσο, σύμφωνα με πηγή της Κομισιόν που έχει επικοινωνιακή αρμοδιότητα «δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί ο τρόπος με τον οποίο ο EFSF θα δανείζει τράπεζες και θα επιβάλει μνημόνια».
Βέβαιο είναι πάντως ότι με βάση το προσχέδιο συμπερασμάτων του Ecofin, «όσες τράπεζες αναζητήσουν κεφάλαια από κράτος μέλος ή το EFSF θα πρέπει απαραιτήτως να καταθέσουν σχέδιο αναδιάρθρωσης τους, ακόμη και σχέδιο για τη διάλυση τους ανάλογα με την περίπτωση».
Επ’ αυτού η ελληνική κυβέρνηση σχολιάζει ότι «το δημόσιο έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη μετοχική σύνθεση και την πρόοδο των τραπεζών ώστε να λειτουργούν υπέρ της ανάπτυξης, υπέρ των επιχειρήσεων και των καταναλωτών. Μας ενδιαφέρουν και οι μικρομέτοχοι, αλλά όχι οι μεγαλομέτοχοι και οι διοικήσεις. Είμαστε συνεργάτες αλλά άλλο το συμφέρον του έθνους και άλλο το συμφέρον των διοικήσεων».
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H-M

Δραστήριο μέλος

Ο H-M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μηχανικός και μας γράφει απο Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 682 μηνύματα.
«Υπάρχει ζωή μετά την παύση πληρωμών», τόνιζε το εντιτόριαλ των Φαϊνάνσιαλ Τάιμς την Παρασκευή, δύο μέρες μετά τις προεδρικές εκλογές που ανέδειξαν πρόεδρο την «βασίλισσα Κριστίνα» Κίρχνερ σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, η οποία κέρδισε μια σαρωτική νίκη εξασφαλίζοντας το 54% των ψήφων! Η δε προεκλογική μάχη, που κορυφώθηκε την Κυριακή όταν η Ελλάδα βυθιζόταν στο πένθος, ήταν κανονική φιέστα. Κι όχι για μόνο για την Κίρχνερ. «Η αξιοσημείωτη επιρροή της οφείλεται σε μεγάλο μέρος στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας που ξεκίνησε μετά την υποτίμηση και την παύση πληρωμών που επέβαλε η Αργεντινή σε χρέος ύψους 100 δις. δολ. το 2001», συνέχιζε το σημείωμα της σύνταξης της αγαπημένης εφημερίδας του Σίτι.

Επομένως μετά την παύση πληρωμών, δηλαδή την μονομερή αθέτηση των υποχρεώσεων απέναντι στους δανειστές μας όχι μόνο υπάρχει ζωή αλλά είναι και πολύ καλύτερη απ’ το ζυγό των δανειστών, του κάθε Ράιχ-ενμπαχ...

Πηγή : Σοφοκλέους 10
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H-M

Δραστήριο μέλος

Ο H-M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μηχανικός και μας γράφει απο Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 682 μηνύματα.
Το Βατικανό μόλις δημοσίευσε έκθεση προτείνοντας Παγκόσμια Κυβέρνηση για έξοδο απ' την κρίση !!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι απολύτως αληθινό: Σε έκθεση για την κρίση, τις αιτίες δημιουργίας και τον τρόπο αντιμετώπισης της που δημοσίευσε μόλις το Βατικανό, αναφέρεται πως χρειαζόμαστε μία παγκόσμια αρχή και μία παγκόσμια τάξη προκειμένου να βγούμε από την οικονομική κρίση – Η έκθεση που μπορείτε να βρείτε εδώ, περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ένα σχέδιο για τη σταδιακή δημιουργία μίας υπερεθνικής αρχής, ενώ σημειώνει πως η παγκοσμιοποίηση, αν και θεωρείται πως είναι κάτι αρνητικό, στην πραγματικότητα ενώνει τους ανθρώπους και προφανώς αποτελεί θέλημα .. Θεού.


Πηγή : XrimaNews.

Full Text: Note on financial reform from the Pontifical Council for Justice and Peace
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

D_G

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,938 μηνύματα.
Σίγουρα δεν πάμε καθόλου καλά :D:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,894 μηνύματα.
Μήπως έχουν αρχίσει και πέφτουν πολύ απότομα οι μάσκες; :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
ενώ σημειώνει πως η παγκοσμιοποίηση, αν και θεωρείται πως είναι κάτι αρνητικό, στην πραγματικότητα ενώνει τους ανθρώπους και προφανώς αποτελεί θέλημα .. Θεού.

Στο δρόμο που χάραξε ο Κρόουλι, αυτοαποκαλούμενος και Μέγα Θηρίο που κήρυττε το νόμο του θελήματος, ιδρυτής της Γνωστικής Καθολικής του Εκκλησίας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Προσωπικά δεν με εκπλήσσει καθόλου αυτό - ίσα ίσα που το περίμενα με πολύ μεγάλη ανυπομονησία μετά την συνάντηση σου Πάπα με την Άνγκελα Μέρκελ στην οποία ο πρώτος εξέφρασε τις ανησυχίες του για την κρίση στην ευρωζώνη.
Για την ακρίβεια δεν είναι άλλωστε και η πρώτη φορά που ο προκαθήμενος της Καθολικής Εκκλησίας δημοσιεύει έκθεση που αφορά τα παγκόσμια οικονομικά δεδομένα - ούτε άλλωστε είναι ο μόνος εκπρόσωπος θρησκείας που παίρνει επίσημη θέση.
Είναι και αυτό μία λαϊκίστικη πολιτική προκειμένου οι διάφορες θρησκείες να "τραβήξουν" και άλλο κόσμο!:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
Προσωπικά δεν με εκπλήσσει καθόλου αυτό - ίσα ίσα που το περίμενα με πολύ μεγάλη ανυπομονησία μετά την συνάντηση σου Πάπα με την Άνγκελα Μέρκελ στην οποία ο πρώτος εξέφρασε τις ανησυχίες του για την κρίση στην ευρωζώνη.
Για την ακρίβεια δεν είναι άλλωστε και η πρώτη φορά που ο προκαθήμενος της Καθολικής Εκκλησίας δημοσιεύει έκθεση που αφορά τα παγκόσμια οικονομικά δεδομένα - ούτε άλλωστε είναι ο μόνος εκπρόσωπος θρησκείας που παίρνει επίσημη θέση.
Είναι και αυτό μία λαϊκίστικη πολιτική προκειμένου οι διάφορες θρησκείες να "τραβήξουν" και άλλο κόσμο!:/:

Στην προκειμένη περίπτωση το μόνο που δεν τoυς ενδιαφέρει είναι οι πιστοί. Πολιτική κάνουν οι άνθρωποι. Το τελευταίο καλό που έκαναν στην ανθρωπότητα ήταν να βοηθήσουν να γκρεμιστεί το τοίχος του Βερολίνου και να απελευθερωθούν οι σκλαβωμένοι λαοί της ανατολικής Ευρώπης (βλέπε στήριξη Λεχ Βαλέσα, το κίνημα της Αλληλεγγύης, εκτέλεση Τσαουσέσκου κ.α). Υπήρχαν όμως και σκοτεινές σελίδες όπως η δηλητηρίαση του Πάππα του 12ο το 1958, η δολοφονία του Roberto Calvi, του λεγόμενου και "τραπεζίτη του Θεού" , τα άπειρα σκάνδαλα παιδεραστίας και άλλα πολλά. Χριστιανοί. Πάντα επικίνδυνοι. Διαφθείρουν τα πάντα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Muxu Su

Διάσημο μέλος

Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,019 μηνύματα.
καληνυχτα ελλαδα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rosa azul

Πολύ δραστήριο μέλος

Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,945 μηνύματα.
Νατα....:/:;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sunrise

Δραστήριο μέλος

Η Sunrise αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 643 μηνύματα.
link


 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
Πάντως το 1307, κάποια μαύρη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13, συμβολική ημερομηνία για τους πραγματικούς "μαύρους" ζηλότυπους αντίχριστους του πλανήτη (τις χριστιανικές Εκκλησίες και το alter ego τους, τους σατανιστές), σε συνεργασία Φίλιππου του Ωραίου και Πάππα Κλήμη, συνέλλαβαν τους Ναίτες ιππότες και δήμευσαν τις αμύθητες περιουσίες τους. Πάντα ζηλεύουν και φθονούν τη δύναμη, τον πλούτο και την πρόοδο των άλλων οι χριστιανοί και τα θέλουν δικά τους, είτε το ομολογούν, είτε όχι,είτε ορθόδοξοι είτε καθολικοί. Πολλοί ευγενείς και πλούσιοι τότε ενώ τους χρηματοδοτούσαν και ήταν μαζί τους, πρόδωσαν τους ιππότες του Ναού γιατί φοβήθηκαν τον αφορισμό και το κάψιμο. Ο Ζακ ντε Μολέ , οδηγήθηκε στην πυρά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,894 μηνύματα.
...συνέλλαβαν τους Ναίτες ιππότες και δήμευσαν τις αμύθητες περιουσίες τους. Πάντα ζηλεύουν και φθονούν τη δύναμη, τον πλούτο και την πρόοδο των άλλων οι χριστιανοί και τα θέλουν δικά τους, είτε το ομολογούν, είτε όχι,είτε ορθόδοξοι είτε καθολικοί.

Επαναλαμβάνεσαι....μετά τους κομμουνιστές, τώρα και οι χριστιανοί ζηλεύουν και φθονούν τον πλούτο και την πρόοδο των άλλων. Σε δικαιώνει η ιστορία, οι Ναίτες κάνανε τις περιουσίες τους με το "σταυρό στο χέρι"! :P



Ο κλέψας του κλέψαντος. :whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
Επαναλαμβάνεσαι....μετά τους κομμουνιστές, τώρα και οι χριστιανοί ζηλεύουν και φθονούν τον πλούτο και την πρόοδο των άλλων. Σε δικαιώνει η ιστορία, οι Ναίτες κάνανε τις περιουσίες τους με το "σταυρό στο χέρι"! :P



Ο κλέψας του κλέψαντος. :whistle:

Και παππικός αγόρι μου ; Μπράβο, να σε χαιρόμαστε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

epote

Διάσημο μέλος

Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,359 μηνύματα.
αληθια γιατι ειναι κακο πραγμα μια παγκοσμια κυβερνηση?

θελω να πω η ανθρωποτητα ειναι πρακτικα ενα πραγμα.

πανω σε ενα πλανητη ζουμε, ολοι μιλαμε μεταξυ μας ευκολα και γρηγορα και η μεγαλυτερη αποσταση ειναι 22 ωρες με ενα αεροπλανο προσβασημη σε ολους.

Συνεπως ειναι πολυ παραλογο να θεωρησουμε οτι ειμαστε ΕΝΑ ζωο πανω σε ΕΝΑ πλανητη με τις ΙΔΙΕΣ βασικες αναγκες με καθε αλλο ζωο εδω πανω (Ζεστη, φαι κτλ) και να πορευθουμε αναλογα (και οταν λεω αναλογα εννοω να αντιμετοπιζουμε τα προβληματα μας σαν συνολο, ητοι αν στην αφρικη πεινανε ειναι προβλημα ΟΛΩΝ και οχι μονο των νιγηριανων...)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top