Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Εγω παντως εχω διαβασει οτι εχουν και οι αντρες πολλαπλους οργασμους!
?????
Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος

?????
Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο
Οτι το διαβασα, ειναι σιγουρο. Αλλα μπορει να το διαβασα και σε κανενα περιοδικο οποτε να μην ισχυει. Αλλα ειχε και αντρες που ελεγαν οτι τους εχει συμβει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Οτι το διαβασα, ειναι σιγουρο. Αλλα μπορει να το διαβασα και σε κανενα περιοδικο οποτε να μην ισχυει. Αλλα ειχε και αντρες που ελεγαν οτι τους εχει συμβει.
Συσπάσεις παθαίνει και ο άντρας 2-3-4 φορές αλλα δεν νομίζω να είναι αυτό πολλαπλός οργασμός.

torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Θα συμφωνήσω με τον Γιαννη. Μπορεί πολλές φορες να διαφέρει η ενταση σε εναν αντρικο οργασμό και η διάρκεια αλλα απ'όσο ξέρω και απο εμπειρίες ενας αντρας θέλει λιγα λεπτά για να ξαναμπει σε εναν ρυθμό πόσο μάλλον να τελειώσει ξανα. Ειναι καθαρα θεμα μορφολογίας ,μετά τον οργασμό χαλαρώνει για λίγο και χαλαρός πως θα ξαναφτάσει στην κορύφωση?Απλά απ'ότι μου είχε εξομολογιθεί ένας πρώην το κόλπο στον άντρα είναι να μπορεί τελευταία στιγμή να κρατηθεί κι έτσι να κρατήσει την ένταση για περισσότερο (ομως μετά απο αυτό μην ζητήσετε 2ο στο καπάκι εστω για κανα ,μισάωρο γιατί θα το πάθει το εγκεφαλικό
)
Πάντως σύμφωνα με τους ουρολόγους αυτό δεν κάνει καλό καθώς το ανεβοκατέβασμα του ..... υγρού μπορεί να προκαλέσει προβλήματα (μένουν κατάλοιπα στερεοποιούνται και προκαλούν συμφώρηση στην περιοχή)
Και όσο για το 2ο, ε κανα-δυο ώρες πιο μετά καλά είναι, (άσε να πάρουμε και καμια ανάσα βρε αδερφέ!)
dooo
Διακεκριμένο μέλος

2 ώρες?!?!?!?!?!?!?!?! σε δυο ώρες έχουμε τελιώσει 10 φορές και χωρίς εσάς άμα λάχειΚαι όσο για το 2ο, ε κανα-δυο ώρες πιο μετά καλά είναι, (άσε να πάρουμε και καμια ανάσα βρε αδερφέ!)

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

2 ώρες?!?!?!?!?!?!?!?! σε δυο ώρες έχουμε τελιώσει 10 φορές και χωρίς εσάς άμα λάχει![]()
Για αυτό υπάρχουν 2 ανακαλύψεις
1. Ποδόσφαιρο 90' + καθυστερίσεις + ημίχρονο
2. "Δονούμενη Αναπλήρωση Σεξουαλική Επιθημίας" το γωστό Δ.Α.ΣΕ
έτσι όλοι περνάνε ευχάριστα το 2 ωρο και μετά συνεχίζουν μαζί της δραστηριότες τους!

bisbirikos
Πολύ δραστήριο μέλος

εχετε μπερδεψει τον οργασμο με την εκσπερματιση...
Μπορει να υπαρξει το 1ο χωρις απαραιτητα και το 2ο.
Εξασκηση ενος μυ ειναι.
torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μακαρι!
maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Για αντρικό οργασμό αυτό πρώτη φορά το ακούω.Γκουχ,
εχετε μπερδεψει τον οργασμο με την εκσπερματιση...
Μπορει να υπαρξει το 1ο χωρις απαραιτητα και το 2ο.
Εξασκηση ενος μυ ειναι.

io-io
Διάσημο μέλος

Για αντρικό οργασμό αυτό πρώτη φορά το ακούω.![]()
Ναι καλε! Υπαρχουν και ειδικες ασκησεις για... προπονηση. Δεν ξερω λεπτομερειες δυστυχως...

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ναι καλε! Υπαρχουν και ειδικες ασκησεις για... προπονηση. Δεν ξερω λεπτομερειες δυστυχως...![]()
Να μάθεις εσύ ή κάποιος άλλος και να μας ενημερώσετε!
Τι φίλοι είμαστε ρε!

io-io
Διάσημο μέλος

Οκ, θα ρωτησω αυτον τον φιλο μου που μου το ειχε αναφερει... Αλλα ντρεπομαι και λιγο στο ξεκαρφωτο..Να μάθεις εσύ ή κάποιος άλλος και να μας ενημερώσετε!
Τι φίλοι είμαστε ρε!![]()
"Εεεε, να σου πω ρε παιδι μου.. εσυ πως το... εκπαιδευσες???"

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

πω πω... πολύ ύπουλο αυτό αλλά θα πιάσει στάνταρ...
σε κάθε άντρα με λίγο εγωισμό θα έπιανε δλδ

PYLH
Δραστήριο μέλος

Και 2) " Τη χούφτωσες ρε ???...Χούφτωστην...χούφτωστην...!!! " ( Δ.Παπαγιανόπουλος πρός Λ.Κωνσταντάρα)

Είσαστε φοβεροί όλοι.....!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Πάντως σύμφωνα με τους ουρολόγους αυτό δεν κάνει καλό καθώς το ανεβοκατέβασμα του ..... υγρού μπορεί να προκαλέσει προβλήματα (μένουν κατάλοιπα στερεοποιούνται και προκαλούν συμφώρηση στην περιοχή
'Εχεις δίκιο σ'αυτό, μου το έχουν πει και γιατροί (συνάδελφοι δηλαδή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τωρα το τι κινδυνους εχει να αποτρεπεται η εκσπερματιση, δε ξερω. Η φυση και η φυσικη επιλογη παντως, μας εχει φτιαξει με σκοπο να βγαινουν τα στρατιωτακια, οχι να πηγαινουν περα δωθε σαν φραπεδιά

lilith
Δραστήριο μέλος

Όμως στο θέμα αυτό, εγώ έχω να πω ένα...
"Ουκ εν τω πολλώ τω ευ, αλλά εν τω ευ το πολύ" !!!

.
bisbirikos
Πολύ δραστήριο μέλος

Οσο περισσοτεροι τοσο και πιο εντονοι -κατι που δεν ισχυει για τους αντρικους αφου μειωνεται η ποσοτητα σπερματος.
Που μας παει στη μη εκσπερματιση στον οργασμο:
Αμα πετυχει, ο β' ειναι ακομα πιο εντονος απο τον 1ο (που δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο αφου δεν υπαρχει σπερμα) κοκ...
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Τωρα το τι κινδυνους εχει να αποτρεπεται η εκσπερματιση, δε ξερω. Η φυση και η φυσικη επιλογη παντως, μας εχει φτιαξει με σκοπο να βγαινουν τα στρατιωτακια, οχι να πηγαινουν περα δωθε σαν φραπεδιάΥποθετω ομως οτι δεν πρεπει να ειναι και πολυ ανησυχητικο.
Ευθύνεται για προστάτη η καθυστέρηση σε κάποιες περιπτώσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.