Alessandra
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Πώς, καλέ, στέλνω fax από το pc;;;;;
Χρησιμοποιώντας το 56k modem που (πιθανότατα) ήδη έχεις, και ένα πρόγραμμα των windows που επίσης ηδη έχεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra
Διάσημο μέλος

Έχω το speedstream router αυτή τη στιγμή, έχω σύνδεση με tellas. Έχω και το modem που λες πάνω στο pc.
https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12
Septagram
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν εχεις pstn , οτι σου λεει ο djohn.
Alessandra
Διάσημο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, δεν εννούσα αυτό το "μόντεμ" τέσπα, δες αν σε βολέψει αυτό που είπε ο συνάδελφος, κι αν όχι βλέπουμε

Alessandra
Διάσημο μέλος

Ευχαριστώ, παιδιά. Θα το δοκιμάσω. :kiss::kiss:
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι μόδεμ εννοούσες;
Ευχαριστώ, παιδιά. Θα το δοκιμάσω. :kiss::kiss:
(56K, ή pstn αν προτιμάς. Όλα τα λαπ έχουν ένα τέτοιο ενσωματωμένο, επίσης αρκετά desktops (οι μητρικές τους) έχουν ενσωματωμένο.)
Alessandra
Διάσημο μέλος

Τώρα που έχω σύνδεση adsl , όμως, τι γίνεται;
Nicht verstehen..

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Όταν αγόρασα το πσ είχε ενσωματωμένο μόντεμ για σύνδεση pstn. Αυτό εννοείς;
Τώρα που έχω σύνδεση adsl , όμως, τι γίνεται;
Nicht verstehen..![]()
Ναι αυτό το μόντεμ. Δοκίμασε πάντως το λινκ του συναδέλφου και αν δεν κάνεις δουλειά τότε φτιάχνουμε το άλλο..
Βικτωρία39112
Νεοφερμένο μέλος

ναι θα ΄θελεσ.....Ενταξει οτι πεις, μην βαλεις τα κλαματα και εχω τυψεις μετα...

Δεν έχω πολλές απαιτήσεις, να κάνει τη δουλειά του θέλω.

Καμία πρόταση;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
petran_r21
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τώρα, αν χρειάζεσαι απλά φωτοτυπίες και που και που ίσως όντως να σε συμφέρει να πηγαίνεις σε αντίστοιχο κατάστημα, αλλά και πάλι π.χ. ένα πολυμηχάνημα της lexmark παίρνει μελάνια αξίας των 10-15€ (ανά χρώμα). Αν εκτυπώνεις μόνο μαύρο και θεωρώντας ότι σε νορμαλ ποιότητα το μαύρο βγάζει τουλάχιστον 200 σελίδες, τότε η σελίδα θα σου βγαίνει 5cent
petran_r21
Δραστήριο μέλος

Υ.Γ.Σε μαγαζι με φωτοτυπιες μπορεις και να εκτυπωσεις αν του πας flash usb?
ΚΟΡΩΝΕΥΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επειδή αυτό που έχω τα έχει τινάξει λιγουλάκι, τι πρέπει να προσέξω σε ένα πολυμηχάνημα;
Δεν έχω πολλές απαιτήσεις, να κάνει τη δουλειά του θέλω.
Καμία πρόταση;
αναλογα το τι θελεις τι απαιτησεις εχεις και τι χρηματα διαθετεις
π.χ 1.αν δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις τοτε τα απλα φτηνα πολυμηχανηματα θα σου κανουν την δουλεια οποιο και αν παρεις
2. αν εχεις γραφειο και θα χρειαστεις να βγαλεις και καμια φωτοτυπια παραπανω και να σκαναρεις και να στελνεις και να παιρνεις φαξ τοτε πας σε λειζερ εκτυπωτη .
3 αν εχεις πολλες απαιτησεις τοτε εκει ξεφευγουμε ... και σε τιμες και σε δυνατοτητες
επισης σου τονιζω πως τα φαξ μπορεις και να παιρνεις και να στελνεις και να αποθηκευονται στον υπολογιστη μεσω ενος απλου μοντεμ 56κ και ενος προγραμματας (winfax) υπαρχουν και αλλα προγραμματα βεβαια . αλλα με αυτον τον συνδυασμο γλιτωνεις απο χαρτουρα
θα τα εχεις ολα σε ψηφιακη μορφη και το πιο καλο θα μπορεις να γραφεις στο word και να το στελνεις με την μια..
Αρα σου προτεινω ενα απλο πολυμηχανημα ( βρισκεις κανον μεχρι 100 ευρω αρκετα καλα μοντελα ) και με το winfaχ και με ενα απλο μοντεμ (40 ευρω περιπου) κανεις την δουλεια σου με τα φαξ
ελπιζω να βοηθησα
petran_r21
Δραστήριο μέλος

Αλλα τα χρωματα δεν τα εχει ξεχωριστα και αν τελειωσει καποιο πρεπει να τα αλλαξω ολα.Δεν εχω βρει canon που να τα εχει ξεχωριστα.Και οπως ειπα μπορει να χρειαστει καποια φορα να εκτυπωσω 150 σελιδες τοτε θα καταναλωσω πολυ μελανι.Ακομη τα μελανια μπορει να ξεραθαουν η να χαλασει η κεφαλη(ειχα injekt epson και δεν μου αφησε καλη εντυπωση).Θελω να πω οτι o injekt εχει αρκετα μειονεκτηματα λογω μελανιων ειδικα αν κοστιζει 50 ευρω και το κοστος μπορει μακροχρονια να ξεφυγει.
Απο την αλλη laser βρισκεις απο 135 ευρω.Ειναι μονοχρωμος αλλα γρηγορος.Δεν χρειαζεται να τρεχεις για μελανια και το Toner συμφωνα με την δικια μου χρηση θα αγορασω 1 το πολυ στα 4 χρονια.Βεβαια κοστιζει περισσοτερο,ειναι για χρηση γραφειου απο οτι λενε και για την ποιοτητα δεν ξερω τι παιζει.
ΚΟΡΩΝΕΥΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οι απαιτησεις μου ειναι απλες δεν εχω γραφειο κλπ.Fax δεν με ενδιαφερει δεν χρειαζομαι. Η προφανης λυση ειναι ενα φθηνο πολυμηχανημα.Αλλα φοβαμαι μην φαω τα λεφτα στα μελανια.Αν σκεφτεις δηλαδη οτι με το που το αγοραζεις πρεπει να αγορασεις και μελανια οποτε ανεβαινει το κοστος.Αν παρω εναν injekt canon που λες,πχ αυτος που φαινεται καλος https://www.plaisio.gr/Peripherals/Printers/Printers---Mfp/Mfp/Canon-Inkjet-Pixma-MP495-4499B009.htm
Αλλα τα χρωματα δεν τα εχει ξεχωριστα και αν τελειωσει καποιο πρεπει να τα αλλαξω ολα.Δεν εχω βρει canon που να τα εχει ξεχωριστα.Και οπως ειπα μπορει να χρειαστει καποια φορα να εκτυπωσω 150 σελιδες τοτε θα καταναλωσω πολυ μελανι.Ακομη τα μελανια μπορει να ξεραθαουν η να χαλασει η κεφαλη(ειχα injekt epson και δεν μου αφησε καλη εντυπωση).Θελω να πω οτι o injekt εχει αρκετα μειονεκτηματα λογω μελανιων ειδικα αν κοστιζει 50 ευρω και το κοστος μπορει μακροχρονια να ξεφυγει.
Απο την αλλη laser βρισκεις απο 135 ευρω.Ειναι μονοχρωμος αλλα γρηγορος.Δεν χρειαζεται να τρεχεις για μελανια και το Toner συμφωνα με την δικια μου χρηση θα αγορασω 1 το πολυ στα 4 χρονια.Βεβαια κοστιζει περισσοτερο,ειναι για χρηση γραφειου απο οτι λενε και για την ποιοτητα δεν ξερω τι παιζει.
να σε πω ο κανον που μου δειχνεις για την δουλεια που θα τον εχεις θα σου κανει πολλη καλη δουλεια .
κοιτα τα ιντζεκτ δεν ειναι τοσο ασχημα οσο μου λες ... για μια και δυο εκτυπωσεις 150 σελιδων αντεχουν .
εξαλλου αν καποια στιγμη τελειωσει το μαυρο τοτε μεσα απο τις επιλογες κανει το μαυρο με μιξη χρωματων .
οταν τον αγορασεις εχει μελανια . ( στους HP εχει το μισο για να μειωσουν το κοστος )
περιπου με το μαυρο μελανι εκτυπωνεις (το λιγοτερο) στις 800 - 1000 σελιδες
αρα 800/50 = 35 λεπτα την σελιδα το χειροτερο . ( στην χειροτερη )
στην καλυτερη περιπου 15 λεπτα την σελιδα (αναλογα την ποιοτητα που θα επιλεξεις)
ελπιζω να βοηθησα
υ.γ μακρια απο HP μεγαλο κοστος για ενα καλο μηχανημα - μεγαλο κοστος σε μελανακια
για τα λειζερ που λες δεν νομιζω οτι θα σου χρειαστει γιατι θα εχεις μονο ασπρομαυρη εκτυπωση και θα χρειαστεις μερικες φορες να εκτυπωσεις και εγχρωμες
οποτε θα σου αυξηθει το κοστος .
το τονερ για λειζερ βγαζει περιπου 3000-4000 σελιδες αλλα να ξερεις πως απο ενα σημειο οταν θα τελειωνει το τονερ στα ακρα της εκτυπωμενης σελιδας δεν θα εχεις καλη εκτυπωση .
αρα αφου δεν εχεισ γραφειο και εισαι φοιτητης ιντζεκτ .
petran_r21
Δραστήριο μέλος

Παντως καθε φορα που θα αλλαζω μελανια θα μου κοστιζουν κοντα στα 40 ευρω πολλα χρηματα αφου το πολυμηχανημα κανει 70.Εχω βρει και με 50 ευρω canon https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.407311
Υ.Γ.εκτος απο τους canon προτεινεις κατι αλλο?
ΚΟΡΩΝΕΥΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος

αυτα που λεει ειναι ( μαλλον το μαξιμουν απο μαυρες σελιδες που μπορει να βγαλει - δηλαδη εκτυπωνει 200 μαυρες σελιδες σκετες )
ο γενικος κανονας ειναι οτι απλα με ιντζεκτ εχεις περιπου στις 1000 σελιδες (μινιμουμ εγω με τον παλιο μου εκτυπωτη ειχα βγαλει πανω απο 1000 σε χαμηλη ποιοτητα) με λειζερ πας στις 4000 .... εκτυπωσεις .. παντως ο κανον που μου εδειξες ειναι καλος και θα τον βαλω στα υπ'οψιν μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.