Οι απαιτησεις μου ειναι απλες δεν εχω γραφειο κλπ.Fax δεν με ενδιαφερει δεν χρειαζομαι. Η προφανης λυση ειναι ενα φθηνο πολυμηχανημα.Αλλα φοβαμαι μην φαω τα λεφτα στα μελανια.Αν σκεφτεις δηλαδη οτι με το που το αγοραζεις πρεπει να αγορασεις και μελανια οποτε ανεβαινει το κοστος.Αν παρω εναν injekt canon που λες,πχ αυτος που φαινεται καλος
https://www.plaisio.gr/Peripherals/Printers/Printers---Mfp/Mfp/Canon-Inkjet-Pixma-MP495-4499B009.htm
Αλλα τα χρωματα δεν τα εχει ξεχωριστα και αν τελειωσει καποιο πρεπει να τα αλλαξω ολα.Δεν εχω βρει canon που να τα εχει ξεχωριστα.Και οπως ειπα μπορει να χρειαστει καποια φορα να εκτυπωσω 150 σελιδες τοτε θα καταναλωσω πολυ μελανι.Ακομη τα μελανια μπορει να ξεραθαουν η να χαλασει η κεφαλη(ειχα injekt epson και δεν μου αφησε καλη εντυπωση).Θελω να πω οτι o injekt εχει αρκετα μειονεκτηματα λογω μελανιων ειδικα αν κοστιζει 50 ευρω και το κοστος μπορει μακροχρονια να ξεφυγει.
Απο την αλλη laser βρισκεις απο 135 ευρω.Ειναι μονοχρωμος αλλα γρηγορος.Δεν χρειαζεται να τρεχεις για μελανια και το Toner συμφωνα με την δικια μου χρηση θα αγορασω 1 το πολυ στα 4 χρονια.Βεβαια κοστιζει περισσοτερο,ειναι για χρηση γραφειου απο οτι λενε και για την ποιοτητα δεν ξερω τι παιζει.