Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

12-06-22

21:32
Που βγαίνετε για να διασκεδάσετε ;;;; ποιο μέρος σας αρέσει να πηγαινετε με φίλους φίλες η και το αμόρε σας ; ψηφίστε τώρα!
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

12-06-22

21:38
Θέατρο, συνέχεια, αν γινόταν και κάθε μέρα θα το έκαναΠου βγαίνετε για να διασκεδάσετε ;;;; ποιο μέρος σας αρέσει να πηγαινετε με φίλους φίλες η και το αμόρε σας ; ψηφίστε τώρα!

Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.261 μηνύματα.

12-06-22

21:39
Για βράδυ μπυραρία η rock bar
Dizzy και dubliner στα Λαδάδικα
Πειρατές στον Εύοσμο
Για καφέ άνω Πόλη και κάστρα πιο συχνά
Dizzy και dubliner στα Λαδάδικα
Πειρατές στον Εύοσμο
Για καφέ άνω Πόλη και κάστρα πιο συχνά
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

12-06-22

21:43
Θέατρο, συνέχεια, αν γινόταν και κάθε μέρα θα το έκανανιώθω σαν να πάω σπίτι μου. Εκτός αυτού, κάτι που δεν έχεις στην ψηφοφορία, μου αρέσει να πηγαίνω στα δάση των Αθηνών (Πάρνηθα, Πεντέλη) και βραδινή βόλτα στις παραλίες.
![]()
Οκ fixed. Αν και είχα στο μυαλό μου βραδινές εξόδους. Όταν σκεφτόμουν τη ψηφοφορία. Να προσεχεις όταν πηγαινεις βράδυ σε βουνά κ παραλιες.

Btw η παρνηθα είναι 5-10 λεπτά από το σπίτι μου.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

12-06-22

21:45
Πουθενά. Δεν με βλέπει ο ήλιος.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

12-06-22

21:48
Τυχερέ και δεν πας? Μου αρέσουν πολύ επίσης οι λόφοι της Αθήνας, έχω πάει σε όλους. Γενικά είμαι πολύ weird άτομο, δεν θα πάω σε πολύ κόσμο και βαβούρα. Θα πάρω το αγόρι και θα το πάω βραδινή βολτίτσα στην θάλασσα, να κοιτάμε τα αστέριαΟκ fixed. Αν και είχα στο μυαλό μου βραδινές εξόδους. Όταν σκεφτόμουν τη ψηφοφορία. Να προσεχεις όταν πηγαινεις βράδυ σε βουνά κ παραλιες.
Btw η παρνηθα είναι 5-10 λεπτά από το σπίτι μου.
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

12-06-22

21:54
Η μία ψήφος στα στριπ κλαμπ να υποθέσω ότι είναι δική σου Ντέβιλ; 

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-06-22

21:59
Πουθενά. Δεν με βλέπει ο ήλιος.
Εχω συμπεριλάβει και για εσάς επιλογή αμα προσέξεις καλύτερα

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

12-06-22

22:00
Ψήφισα!Εχω συμπεριλάβει και για εσάς επιλογή αμα προσέξεις καλύτερα![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-06-22

22:08
Τυχερέ και δεν πας? Μου αρέσουν πολύ επίσης οι λόφοι της Αθήνας, έχω πάει σε όλους. Γενικά είμαι πολύ weird άτομο, δεν θα πάω σε πολύ κόσμο και βαβούρα.
Η αλήθεια είναι οτι πάω μέχρι ένα σημείο πιο πάνω απο τις ταβέρνες της Παρνηθας (εκει που τελειω΄νουν) και ως εκεί. Αλλα οντως δικιο έχεις ειναι ευκαιρια να έχω το βουνό στη γειτονιά μου και να μην πηγαινω πιο συχνά.
Θα πάρω το αγόρι και θα το πάω βραδινή βολτίτσα στην θάλασσα, να κοιτάμε τα αστέρια
Δεν ειναι weird αυτο. Ειναι απο τα καλύτερα μην πώ το καλύτερο σκηνικό. Και εγω ψοφάω για κάτι τέτοια.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

12-06-22

22:09
Όλο εκπλήξεις είσαι σήμεραΗ αλήθεια είναι οτι πάω μέχρι ένα σημείο πιο πάνω απο τις ταβέρνες της Παρνηθας (εκει που τελειω΄νουν) και ως εκεί. Αλλα οντως δικιο έχεις ειναι ευκαιρια να έχω το βουνό στη γειτονιά μου και να μην πηγαινω πιο συχνά.
Δεν ειναι weird αυτο. Ειναι απο τα καλύτερα μην πώ το καλύτερο σκηνικό. Και εγω ψοφάω για κάτι τέτοια.

Joji
Επιφανές μέλος

12-06-22

22:09
Διάβασα Πάνθηρας, φταίει το vibe που δίνειςταβέρνες της Παρνηθας
Scarlett
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Scarlett αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 136 μηνύματα.

12-06-22

22:18
Εμείς με την παρέα σε μπαρ σε καμια συναυλία ( που έχω να πάω πριν τον κοβιντ βέβαια αλλά θα πάμε και φέτος)και σίγουρα θερινο θέατρο κάθε καλοκαίρι (Βεάκειο συνήθως)φέτος ψάχνουμε όμως και μερικές ακόμα εναλλακτικές!
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

12-06-22

22:34
Οι κουτσαβάκηδες αράζουμε στο πάρκο πάνω από τη Ροτόντα εδώ στη Σαλόνικα. ΌΤΑΝ βγαίνουμε.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

12-06-22

23:04
Γενικά λίγο απ'ολα, αλλά τα τελευταία χρόνια λίγο η καραντίνα λίγο το ένα λίγο το άλλο έγινα σπιτόγατα. Αν δεν κάνω λάθος βράδυ έχω να βγω από τα τέλη Δεκέμβρη 

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-06-22

23:07
Η μία ψήφος στα στριπ κλαμπ να υποθέσω ότι είναι δική σου Ντέβιλ;![]()
Ναί

το χω ξαναπεί οτι άσχετα με τη σοβαρότητα που έχω όταν είμαι σε σχέση αν είμαι ελεύθερος δεν έχω κολλήματα. Και δεν μ αρέσει να κάθομαι τελειως μπακούρι μόνος μου σπίτι. Δεν γινεται ένας τύπος σαν κ εμένα να κάτσει μόνος του για πάνω απο 2-3 εβδομάδες. Κάπου θα βρώ τρόπο να παίξω. (εκτος κ αν εχω σχέση και εχω να τη δώ ακομη και 2-3 μήνες εκει αλλάζει κανω υπομονή).
Τωρα αμα κάποια θεωρεί οτι ... ο γκομενος που θα βρεί μετά τη προηγουμενη του σχέση που χώρισε πριν 2-3-4 χρονια το ειχε τοσο καιρό στη ναφθαλίνη και "ετσι δειχνει οτι ειναι σοβαρός και πιστος άντρας" προφανώς δεν ταιριάζουμε ! Ιδεολογικά κυρίως. Και νδε ντρεπομαι παιδια να τα γραψω ουτε να ανοιχτώ. Και θεωρω οτι ειμαι επισης πολυ ευαισθητος σαν άνθρωπος αλλα το σέξ οταν εισαι ελεύθερος ειναι σέξ και ειναι για μένα άκυρο να το στερείσαι. Ζεις αλλη ποιοτητα ζωής , εχεις άλλη διαθεση εχεις άλλες εμπειριες αλλη αυτοπεποιθηση εισαι ένας άλλος. Τα χουμε ξαναπεί πάλι βγαινω οφφ

δε κατακρίνω όσους δεν κάνουν... απλα εγω ειμαι αλλης φιλοσοφίας. Ειδικα απο τα 27 κ μετά... πιο πριν ήμουν κ εγω πιο μαζεμένος ειδικά εκει 23-27. Κακώς... δεν εχει νόημα.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

12-06-22

23:11
Σεξ με άγνωστο?Ναίμε την αφοπλιστική ειλικρίνεια που με διακρίνει θα το παραδεχτώ !
το χω ξαναπεί οτι άσχετα με τη σοβαρότητα που έχω όταν είμαι σε σχέση αν είμαι ελεύθερος δεν έχω κολλήματα. Και δεν μ αρέσει να κάθομαι τελειως μπακούρι μόνος μου σπίτι. Δεν γινεται ένας τύπος σαν κ εμένα να κάτσει μόνος του για πάνω απο 2-3 εβδομάδες. Κάπου θα βρώ τρόπο να παίξω. (εκτος κ αν εχω σχέση και εχω να τη δώ ακομη και 2-3 μήνες εκει αλλάζει κανω υπομονή).
Τωρα αμα κάποια θεωρεί οτι ... ο γκομενος που θα βρεί μετά τη προηγουμενη του σχέση που χώρισε πριν 2-3-4 χρονια το ειχε τοσο καιρό στη ναφθαλίνη και "ετσι δειχνει οτι ειναι σοβαρός και πιστος άντρας" προφανώς δεν ταιριάζουμε ! Ιδεολογικά κυρίως. Και νδε ντρεπομαι παιδια να τα γραψω ουτε να ανοιχτώ. Και θεωρω οτι ειμαι επισης πολυ ευαισθητος σαν άνθρωπος αλλα το σέξ οταν εισαι ελεύθερος ειναι σέξ και ειναι για μένα άκυρο να το στερείσαι. Ζεις αλλη ποιοτητα ζωής , εχεις άλλη διαθεση εχεις άλλες εμπειριες αλλη αυτοπεποιθηση εισαι ένας άλλος. Τα χουμε ξαναπεί πάλι βγαινω οφφ
δε κατακρίνω όσους δεν κάνουν... απλα εγω ειμαι αλλης φιλοσοφίας. Ειδικα απο τα 27 κ μετά... πιο πριν ήμουν κ εγω πιο μαζεμένος ειδικά εκει 23-27. Κακώς... δεν εχει νόημα.

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

12-06-22

23:13
Στο κέντρο της Αθήνας, συνέχεια
Για καφέ σε roof garden μου αρέσει πολύ ! Το προηγούμενο σκ !

Για καφέ σε roof garden μου αρέσει πολύ ! Το προηγούμενο σκ !
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-06-22

23:18
Σεξ με άγνωστο?![]()
Ναι έχει τύχει να γνωρίσω χορεύτρια σε στρίπ και μέσα στην εβδομάδα που τη γνωρισα να έχουμε βρεθεί (2ο ραντεβου κ να το έχουμε κάνει).
Σοκάρεσαι ; xa xa xa

Της άρεσα - μου άρεσε - δατς all. Παιδιά πολλά ταμπού βλέπω σορρυ κιόλας. Οκ ισως έχετε άλλη φιλοσοφία. Κανενα θέμα.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

12-06-22

23:18
Στο εθνικό πριν καμιά εβδομάδα... Αριστούργημα
Οπότε με άγνωστο, ΠΟΤΈ

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Οκ εγώ ποτέ... Βασικά έχω ξαναπεί ότι ζητάω εξετάσεις αίματος και λοιπές εξετάσεις.Ναι έχει τύχει να γνωρίσω χορεύτρια σε στρίπ και μέσα στην εβδομάδα που τη γνωρισα να έχουμε βρεθεί (2ο ραντεβου κ να το έχουμε κάνει).
Σοκάρεσαι ; xa xa xa
Της άρεσα - μου άρεσε - δατς all. Παιδιά πολλά ταμπού βλέπω σορρυ κιόλας. Οκ ισως έχετε άλλη φιλοσοφία. Κανενα θέμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Mike_100
- rafaela11
- thenutritionist
- Wonderkid
- mixaelaaa
- Kate1914
- Paragontas7000
- johnsala
- chester20080
- iew
- Ωρορα
- AggelikiGr
- fourkaki
- Μήτσος10
- physicscrazy
- marww
- Joji
- Unboxholics
- Memetchi
- Scandal
- phleidhs
- fmarulezkd
- taketrance
- Indiana Jones
- Fernando_A
- GeorgePap2003
- Εριφύλη
- Meow
- Δροσουλίτης
- Georgepap_21
- Anastasia_01
- spring day
- Ariana2018
- camil
- Stelios725
- charmander
- giannhs2001
- J.Cameron
- American Economist
- ggl
- ThanasisR.
- User2350
- alexd99
- Viedo
- ΝAsty
- Αλκης Κ.
- tslef8
- eukleidhs1821
- Idontknoww
- Markiz
- Citylights
- helloo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.