Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

07-09-23

14:32
με πιάνει μια ανεξήγητη γαλήνη σε τέτοια μέρηΣε πιασε η αναλαμπή ;![]()
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

18-11-23

16:35
Καλησπέρα!
Κάποια πρόταση στο κέντρο για κρασί/κοκτέιλ;
Κάποια πρόταση στο κέντρο για κρασί/κοκτέιλ;

Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

18-11-23

16:42
Μπαράκια, σπίτι και σε χαλαρούς εξωτερικούς χώρους (φάση λιμάνι ή σε παγκάκια σε λόφους, σε πάρκα κτλ)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σε ποια πόλη;Καλησπέρα!
Κάποια πρόταση στο κέντρο για κρασί/κοκτέιλ;![]()
Guest 881237
Επισκέπτης

18-11-23

16:43
Κέντρο Αθήνας !Μπαράκια, σπίτι και σε χαλαρούς εξωτερικούς χώρους (φάση λιμάνι ή σε παγκάκια σε λόφους, σε πάρκα κτλ)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σε ποια πόλη;
Ναι, μαγαζιά εννοώ

Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

18-11-23

16:46
Δεν γνωρίζω τότεΚέντρο Αθήνας !
Ναι, μαγαζιά εννοώ![]()

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

20-11-23

16:55
Αυτές τις μέρες σκεφτόμουν πως στη Θεσσαλονίκη τα περισσότερα καφέ-μπαρ ειδικά στο κέντρο είναι ένα και το ίδιο, λίγο βαρετουτσικα..θα μου πείτε, η παρέα κάνει την ατμόσφαιρα, αλλά θα ήταν ωραία να είχαμε περισσότερα πιο "θεματικά" μαγαζιά ή με τον δικό τους χαρακτήρα.
Παρεπιμπτοντως μια που ανακάλυψα φέτος είναι το little big house προς άνω πόλη που φιλοξενεί και καμιά 10 γατιά
και κάνουν φοβερά κεικ δικά τους. 🩷
Επίσης, αναρωτιέμαι, υπάρχει κάποιο μπαρ που να παίζει τζαζ; θα ήταν τόσο ωραίο..
Παρεπιμπτοντως μια που ανακάλυψα φέτος είναι το little big house προς άνω πόλη που φιλοξενεί και καμιά 10 γατιά

Επίσης, αναρωτιέμαι, υπάρχει κάποιο μπαρ που να παίζει τζαζ; θα ήταν τόσο ωραίο..
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.

20-11-23

18:14
Δοκίμασε αυτό για jazzΑυτές τις μέρες σκεφτόμουν πως στη Θεσσαλονίκη τα περισσότερα καφέ-μπαρ ειδικά στο κέντρο είναι ένα και το ίδιο, λίγο βαρετουτσικα..θα μου πείτε, η παρέα κάνει την ατμόσφαιρα, αλλά θα ήταν ωραία να είχαμε περισσότερα πιο "θεματικά" μαγαζιά ή με τον δικό τους χαρακτήρα.
Παρεπιμπτοντως μια που ανακάλυψα φέτος είναι το little big house προς άνω πόλη που φιλοξενεί και καμιά 10 γατιάκαι κάνουν φοβερά κεικ δικά τους. 🩷

Duende Jazz Upstairs, Ελ. Βενιζέλου 45, 1ος όροφος
Δες πρωτα το πρόγραμμα του.. Έχει διάφορες βραδιές
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

20-11-23

18:23
Σε ευχαριστω πάρα πολύ!Δοκίμασε αυτό για jazz
Duende Jazz Upstairs, Ελ. Βενιζέλου 45, 1ος όροφος
Δες πρωτα το πρόγραμμα του.. Έχει διάφορες βραδιές
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

20-11-23

18:31
Το ξέθαψαν και το πήρε το μάτι μου...
Πας Πειρατές; Εμένα το ρεντ ρόουζ (ακριβώς απέναντι) είναι το στέκι μου χρόνια!Για βράδυ μπυραρία η rock bar
Dizzy και dubliner στα Λαδάδικα
Πειρατές στον Εύοσμο
Για καφέ άνω Πόλη και κάστρα πιο συχνά
Guest 030894
Επισκέπτης

20-11-23

18:33
πουθενα
rafaela11
Περιβόητο μέλος

20-11-23

18:33
Παιδιά μόνο εγώ παίρνω ένα περίεργο vibe στους πειρατές συνηθωςΤο ξέθαψαν και το πήρε το μάτι μου...
Πας Πειρατές; Εμένα το ρεντ ρόουζ (ακριβώς απέναντι) είναι το στέκι μου χρόνια!
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

20-11-23

18:35
Ωραίο μαγαζί είναι, αν σου αρέσει η μέταλ.Παιδιά μόνο εγώ παίρνω ένα περίεργο vibe στους πειρατές συνηθως
Δεν έχω δει κάτι περίεργο, βέβαια να έχω πάει συνολικά 5-6 φορές.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

20-11-23

18:36
Προφανώς και μαρεσει η μουσική και έχω πάει απλώς μου φαίνονται λίγο τρόμπες μερικοί εκεί μέσα, και απέφυγα να ξανά πάωΩραίο μαγαζί είναι, αν σου αρέσει η μέταλ.
Δεν έχω δει κάτι περίεργο, βέβαια να έχω πάει συνολικά 5-6 φορές.

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.

20-11-23

18:45
Αν πάντως θέλεις ήσυχα καφέ προτεινω τα εξής:Προφανώς και μαρεσει η μουσική και έχω πάει απλώς μου φαίνονται λίγο τρόμπες μερικοί εκεί μέσα, και απέφυγα να ξανά πάω![]()

8 + 2 καφέ για διάβασμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - exostis
Από Drink a Book Η εργασιακή σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά, το ακαδημαϊκό εξάμηνο είναι προ των πυλών και η ανάγκη για αποφόρτιση είναι μεγάλη. Για εσένα που αναζητάς reading friendly καφέ για εργασία, μελέτη ή χαλαρή ανάγνωση, συγκεντρώσαμε τα 10 αγαπημένα καφέ για διάβασμα στο κέντρο της...

rafaela11
Περιβόητο μέλος

20-11-23

19:01
Μικρή φριντα και tabya είναι όντως υπέροχαΑν πάντως θέλεις ήσυχα καφέ προτεινω τα εξής:
![]()
8 + 2 καφέ για διάβασμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - exostis
Από Drink a Book Η εργασιακή σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά, το ακαδημαϊκό εξάμηνο είναι προ των πυλών και η ανάγκη για αποφόρτιση είναι μεγάλη. Για εσένα που αναζητάς reading friendly καφέ για εργασία, μελέτη ή χαλαρή ανάγνωση, συγκεντρώσαμε τα 10 αγαπημένα καφέ για διάβασμα στο κέντρο της...exostis.gr

Και οι ενοχές μαρεσουν προσωπικά πολύ
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.261 μηνύματα.

20-11-23

21:59
Ωραίο μαγαζί. πήγαινα, απλα επειδή είναι λίγο μακριά απο εκεί που μένω, όταν είναι να βγω για μπύρα πλέον προτιμώ λαδάδικα. dizzydolls ή the pub.Πας Πειρατές; Εμένα το ρεντ ρόουζ (ακριβώς απέναντι) είναι το στέκι μου χρόνια!
Κάμπια
Διάσημο μέλος

20-11-23

22:07
Αχ παιδιά γενικότερα πείτε μπαράκια με ωραία μουσικούλα (και jazz προφανώς) στην Θεσσαλονίκη και στην Κέρκυρα άμα γνωρίζετε 

rafaela11
Περιβόητο μέλος

20-11-23

23:54
Η υφήλιος είναι το αγαπημένο μου μπαρ στη ΘεσσαλονίκηΑχ παιδιά γενικότερα πείτε μπαράκια με ωραία μουσικούλα (και jazz προφανώς) στην Θεσσαλονίκη και στην Κέρκυρα άμα γνωρίζετε![]()

The pulp bar, wonderwall fun bar, stin taratsa
Χμμ αυτά μου έρχονται
Kely1234567
Νεοφερμένο μέλος
Η Kely1234567 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

29-12-23

21:10
Γεια σας. Σκέφτηκα ένα θέμα για κουβέντα. Σε τι είδους μαγαζιά σας αρέσει να διασκεδάζετε;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.108 μηνύματα.

29-12-23

21:20
Σε μαγαζια κουτουκια...ταβερνακια...μπαρακια και σπιτακια γενικα..
...πλεον...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Mike_100
- rafaela11
- thenutritionist
- Wonderkid
- mixaelaaa
- Kate1914
- Paragontas7000
- johnsala
- chester20080
- iew
- Ωρορα
- AggelikiGr
- fourkaki
- Μήτσος10
- physicscrazy
- marww
- Joji
- Unboxholics
- Memetchi
- Scandal
- phleidhs
- fmarulezkd
- taketrance
- Indiana Jones
- Fernando_A
- GeorgePap2003
- Εριφύλη
- Meow
- Δροσουλίτης
- Georgepap_21
- Anastasia_01
- spring day
- Ariana2018
- camil
- Stelios725
- charmander
- giannhs2001
- J.Cameron
- American Economist
- ggl
- ThanasisR.
- User2350
- alexd99
- Viedo
- ΝAsty
- Αλκης Κ.
- tslef8
- eukleidhs1821
- Idontknoww
- Markiz
- Citylights
- helloo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.