BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

05-01-22

16:47
μου αρέσει που υπάρχει θέμα με ένα σχόλιο τελείως εσφαλμένο.Και όχι παλαιάς κοπής. Αυτοί σκοτώνουν αβέρτα μιας και είναι της μόδας.
Σοβαρά τώρα κοπέλες κυρίως
Βρίσκετε αγόρια; πως πάμε;
Οι άντρες παλιάς κοπής σκοτώνουν αβέρτα.
Οχι οχι μην τα ισοπεδώνουμε όλα, καταρχάς όσοι σκοτώνουν χάνουν τελείως την ανθρώπινη υπόστασή τους ανεξάρτητα αν είναι άνδρες ή γυναίκες ή δεν προσδιορίζονται σε κάποιο από τα 2 φύλα.
Τωρα το πως να βρεις έναν άντρα είναι καθαρά βάσει των προτιμήσεων σου. Και του τι ελκύεις. Παίζει και η χημεία ρόλο.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.812 μηνύματα.

05-01-22

17:00
μου αρέσει που υπάρχει θέμα με ένα σχόλιο τελείως εσφαλμένο.
Οι άντρες παλιάς κοπής σκοτώνουν αβέρτα.
Οχι οχι μην τα ισοπεδώνουμε όλα, καταρχάς όσοι σκοτώνουν χάνουν τελείως την ανθρώπινη υπόστασή τους ανεξάρτητα αν είναι άνδρες ή γυναίκες ή δεν προσδιορίζονται σε κάποιο από τα 2 φύλα.
Τωρα το πως να βρεις έναν άντρα είναι καθαρά βάσει των προτιμήσεων σου. Και του τι ελκύεις. Παίζει και η χημεία ρόλο.
Γιατί συνήθως οι βαρείς πεπόνια άντρες σηκώνουν χέρι;

Βράσε μου ένα γκαφέ και μπλύνε μου μια γκάλτσα.
Ο πολιτισμένος διάλογος και η ευγένεια θεωρείται ξενερουά.

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

05-01-22

17:09
Δεν είναι ανάγκη να φαίνεται η "αντρίιιιιιλλλα" από μακριά ούτε είναι το μοναδικό στοιχείο που επισφραγίζει μια κακοποιητικη συμπεριφορά έως δολοφονία.Γιατί συνήθως οι βαρείς πεπόνια άντρες σηκώνουν χέρι;Οι παλαιάς κοπής σε αντικολλητικό πάγκο κουζίνας, δεν δέχονται γκουβέντα που θήγει την αντρίιιιιιλλλα τους.
Βράσε μου ένα γκαφέ.
Ο πολιτισμένος διάλογος και η ευγένεια θεωρείται ξενερουά.![]()
Κι ένας λέκτορας υπεράνω πάσης υποψίας δες εδώ.
Ίσως το θυμάστε μερικοί.

Θεσσαλονίκη: Γιατί ο λέκτορας σκότωσε με αρσενικό σύζυγο και γιαγιά το 2013 | ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τα κίνητρα της διπλής ανθρωποκτονίας αναφέρονται στο σκεπτικό του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης που καταδίκασε σε δις ισόβια τον κατηγορούμενο
www.dikastikoreportaz.gr
Συμφωνώ σε ότι είπε η @BeatrixKiddo .
Σε αυτήν ακριβώς την ψυχοπαθολογία αναζητούμε τα αίτια συμπεριφορων τέτοιων που μπορει να αφορούν και γυναίκες και άνδρες,
μαζί με άλλους παράγοντες βεβαίως.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.380 μηνύματα.

05-01-22

17:21
Σε αυτο το σημείο ας μου επιτραπεί η υπενθύμιση της λέξεως "συντηρητισμός". Θα φανεί λίγο άκυρη με το θέμα αλλά ξέρω εγω γιατί την βάζω.
Συντήρηση έχουμε, όταν θεωρούμε μια αξία ωφέλιμη και την μεταφέρουμε στο μέλλον παρέα με την πάροδο του χρόνου.
Παραδόξως -και εσφαλμένα κατα τη γνώμη μου- έχει ταυτιστεί με το "παρωχημένο" που είναι μια άλλη λέξη. Η ελληνική γλώσσα είναι αρκούντως επαρκής στον λεξιλογικό της πλούτο ώστε να προσφέρει ένα κατάλληλο αντίδοτο απέναντι σε πάσης φύσεως μηδενισμούς του τύπου "οι συντηρητικοί είναι παρωχημένοι" κλπ.
Απεχθάνομαι τον όρο "παλαιάς κοπής". Τον εχω ταυτίσει με τους 50άρηδες διαφημισάκηδες αυτομπεσαλήδες διαζυγιάκηδες των σοσιαλ που ψάχνουν θηλυκό που να τσιμπάει στο catering του όλα στο πιάτο, και νιώθουν οι ίδιοι αυτό το cuckoldry ως προέκταση του μορίου τους. Σου ανοιγω την πόρτα και σε κερνάω μπας και σε ριξω ένα πράγμα.
Αντιθέτως θα χρησιμοποιήσω τον όρο "συντηρητικοί".
Όχι, οι συντηρητικοί δεν είναι απαραίτητα όλοι περίεργοι, ούτε θέλουν τη γυναίκα κλειδαμπαρωμένη ή σε ένα τάφο να κοιτάει τα ραδίκια ανάποδα.
Είναι άνθρωποι που θεωρούν ότι το παρελθόν μέσα στην όλη αρνητικότητά του, είχε και κάποια καλά στοιχεία στα οποία πιστεύουν και τα μεταφέρουν μαζί τους στο μέλλον.
Άλλο συντηρητικός λοιπόν, άλλο παλαιάς κοπής, άλλο αρσενικό, άλλο παρωχημένος και άλλο μουρλός που σκοτώνει.
Για κάποιο λόγο η γλώσσα έχει τόσες λέξεις, κι όποιος επιτηδευμένα τις εξισώνει, προάγει σκόπιμο μηδενισμό.
Συνεχίστε.
Συντήρηση έχουμε, όταν θεωρούμε μια αξία ωφέλιμη και την μεταφέρουμε στο μέλλον παρέα με την πάροδο του χρόνου.
Παραδόξως -και εσφαλμένα κατα τη γνώμη μου- έχει ταυτιστεί με το "παρωχημένο" που είναι μια άλλη λέξη. Η ελληνική γλώσσα είναι αρκούντως επαρκής στον λεξιλογικό της πλούτο ώστε να προσφέρει ένα κατάλληλο αντίδοτο απέναντι σε πάσης φύσεως μηδενισμούς του τύπου "οι συντηρητικοί είναι παρωχημένοι" κλπ.
Απεχθάνομαι τον όρο "παλαιάς κοπής". Τον εχω ταυτίσει με τους 50άρηδες διαφημισάκηδες αυτομπεσαλήδες διαζυγιάκηδες των σοσιαλ που ψάχνουν θηλυκό που να τσιμπάει στο catering του όλα στο πιάτο, και νιώθουν οι ίδιοι αυτό το cuckoldry ως προέκταση του μορίου τους. Σου ανοιγω την πόρτα και σε κερνάω μπας και σε ριξω ένα πράγμα.
Αντιθέτως θα χρησιμοποιήσω τον όρο "συντηρητικοί".
Όχι, οι συντηρητικοί δεν είναι απαραίτητα όλοι περίεργοι, ούτε θέλουν τη γυναίκα κλειδαμπαρωμένη ή σε ένα τάφο να κοιτάει τα ραδίκια ανάποδα.
Είναι άνθρωποι που θεωρούν ότι το παρελθόν μέσα στην όλη αρνητικότητά του, είχε και κάποια καλά στοιχεία στα οποία πιστεύουν και τα μεταφέρουν μαζί τους στο μέλλον.
Άλλο συντηρητικός λοιπόν, άλλο παλαιάς κοπής, άλλο αρσενικό, άλλο παρωχημένος και άλλο μουρλός που σκοτώνει.
Για κάποιο λόγο η γλώσσα έχει τόσες λέξεις, κι όποιος επιτηδευμένα τις εξισώνει, προάγει σκόπιμο μηδενισμό.
Συνεχίστε.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.812 μηνύματα.

05-01-22

17:29
Δεν είναι ανάγκη να φαίνεται η "αντρίιιιιιλλλα" από μακριά ούτε είναι το μοναδικό στοιχείο που επισφραγίζει μια κακοποιητικη συμπεριφορά έως δολοφονία.
Κι ένας λέκτορας υπεράνω πάσης υποψίας δες εδώ.
Ίσως το θυμάστε μερικοί.
![]()
Θεσσαλονίκη: Γιατί ο λέκτορας σκότωσε με αρσενικό σύζυγο και γιαγιά το 2013 | ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τα κίνητρα της διπλής ανθρωποκτονίας αναφέρονται στο σκεπτικό του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης που καταδίκασε σε δις ισόβια τον κατηγορούμενοwww.dikastikoreportaz.gr
Συμφωνώ σε ότι είπε η @BeatrixKiddo .
Σε αυτήν ακριβώς την ψυχοπαθολογία αναζητούμε τα αίτια συμπεριφορων τέτοιων μαζί με άλλους παράγοντες βεβαίως.
Δεν νομίζω ότι κάποιος είναι υπεράνω καχυποψίας. Υπάρχουν σημάδια απλά ο εγωισμός των ανθρώπων δεν τα βλέπει. Αυτό ισχύει και στα δυο φύλα. Βέβαια το διαφημισμένο πρότυπο του κλασόμαγκα έχει περάσει στην κοινή γνώμη από τα ΜΜΕ, τη λογοτεχνία και φυσικά την κουλτούρα για να μη χαθεί ο τέλειος μπολιτισμός μας. Ακόμη και με τον δολοφόνο της Καρολάιν όλοι το βρήκαν ως άλλοθι του "ευγενικού, κούκλου με το παγωμένο βλέμμα" σε σχέση με το κλασικό πρότυπο κότας που βρίζει σαν κάφρος και βγάζει μαχαίρι. Βέβαια κανείς δεν έβλεπε ότι ο τύπος ήταν ότι να 'ναι από τον τρόπο που μιλούσε σε δημοσιογράφους.
Φίλτατη, το ξέρεις και εσύ πολύ καλά ποια πρότυπα ανδρών κάνουν τις γυναίκες να παραμιλούν. Όταν ακούς και σου λέει η άλλη ότι θέλω τον άλλο να με κάνει να ψάχνομαι σαν γυναίκα, αυτό λέει πολλά ότι θέλει έναν τύπο βίος και αλητεία.
Guest 528707
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

05-01-22

17:44
Τι εννοείς με αυτό?Φίλτατη, το ξέρεις και εσύ πολύ καλά ποια πρότυπα ανδρών κάνουν τις γυναίκες να παραμιλούν. Όταν ακούς και σου λέει η άλλη ότι θέλω τον άλλο να με κάνει να ψάχνομαι σαν γυναίκα, αυτό λέει πολλά ότι θέλει έναν τύπο βίος και αλητεία.

Μπορεις να δώσεις κάποια παραδείγματα?
Τι σημαίνει ψάχνομαι σαν γυναίκα όταν είμαι σε σχέση?
nPb
Επιφανές μέλος

05-01-22

17:52
Τι εννοείς με αυτό?
Μπορεις να δώσεις κάποια παραδείγματα?
Τι σημαίνει ψάχνομαι σαν γυναίκα όταν είμαι σε σχέση?
Είναι από τα δικηγορίστικα των γυναικών.
Ορισμένες φορές ψάχνω να δω τι πίνει ο κόσμος και τα λέει αυτά. Το λένε και παντρεμένες αυτό. Οι γυναίκες θέλουν να ψάχνονται όταν ο άντρας τις κάνει να ψάχνονται αλλά εννοείται ο άλλος, ο ευγενικός είναι ο μούχλας, ο νερόβραστος, ο καλός παιδίς που είναι καλός μόνο για φίλος τρίτης σειράς.
Guest 528707
Επισκέπτης

05-01-22

18:01
Ειλικρινα δεν μπορώ να καταλάβω τι λες..Είναι από τα δικηγορίστικα των γυναικών.
Ορισμένες φορές ψάχνω να δω τι πίνει ο κόσμος και τα λέει αυτά. Το λένε και παντρεμένες αυτό. Οι γυναίκες θέλουν να ψάχνονται όταν ο άντρας τις κάνει να ψάχνονται αλλά εννοείται ο άλλος, ο ευγενικός είναι ο μούχλας, ο νερόβραστος, ο καλός παιδίς που είναι καλός μόνο για φίλος τρίτης σειράς.
Τι εννοείς να ψάχνονται βρε καλό μου ?
Να τις επιτρέπει ο άντρας να ψάχνεται και αλλού, ερωτικά δηλαδή ή γενικά?
Έλα παντρεμένη είμαι και εγώ αλλά βλέπεις αυτό δεν μπορώ να το καταλαβω ή δεν μπορώ να φανταστώ πως γίνεται

nPb
Επιφανές μέλος

05-01-22

18:11
Ειλικρινα δεν μπορώ να καταλάβω τι λες..
Τι εννοείς να ψάχνονται βρε καλό μου ?
Να τις επιτρέπει ο άντρας να ψάχνεται και αλλού, ερωτικά δηλαδή ή γενικά?
Έλα παντρεμένη είμαι και εγώ αλλά βλέπεις αυτό δεν μπορώ να το καταλαβω ή δεν μπορώ να φανταστώ πως γίνεται![]()
Oύτε και εγώ καταλαβαίνω πώς σκέφτονται οι άντρες που ρίχνουν διαφορετικές γυναίκες κάθε δεύτερη μέρα.

Χέλγκα Ρουφιχστόλεν από Πάντερμπορν:
- "Γεια, τι λέει;" και μπλα μπλα...η κουβέντα φτάνει στην καραντίνα, ενεργειακή κρίση του Πούτιν, μοναξιά, γατιά, σκυλιά
- Κάπου στο ξεκούδουνο της καιροκουβέντας λέει: "ο άντρας μου και εγώ αγαπιόμαστε αλλά κάπου με κάνει να ψάχνομαι, έχει έναν τρόπο αυτός!, είναι λίγο απότομος αλλά μου αρέσει πολύ, δεν μου αφήνει κενά σημεία, εσύ όμως δεν πας πίσω..όμορφος"
- από το όμορφος η συζήτηση περνάει σε πιο προσωπικά επίπεδα γνωριμίας: τι τρως, τι πίνεις και δεν μας δίνεις και πότε τον δίνεις έτσι γιατί σαν γυναίκα το βλέπω αλλιώς, δεν μου αρέσει η υποκρισία
η Χέλγκα όμως είναι 55 ετών και είναι γυναίκα παντρεμένη!
Τι πάει λάθος σε αυτή την περίπτωση;
Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.

05-01-22

18:19
Χάθηκαν φίλη θεματοθέτρια τα αρσενικά 
Δεν μπορείς να σταυρώσεις άνδρα της προκοπής πλέον, όλο κάποιο κουσούρι μη αναστρέψιμο θα έχουν
Mε το κυάλι τους ψάχνω κι εγώ...

Δεν μπορείς να σταυρώσεις άνδρα της προκοπής πλέον, όλο κάποιο κουσούρι μη αναστρέψιμο θα έχουν

Guest 528707
Επισκέπτης

05-01-22

18:23
Αυτο ειναι άλλο κομμάτι και όταν μιλάμε για ερωτικες προσεγγίσεις κανένας μας δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.Oύτε και εγώ καταλαβαίνω πώς σκέφτονται οι άντρες που ρίχνουν διαφορετικές γυναίκες κάθε δεύτερη μέρα.Ή μάλλον τι βλέπουν, ακούν κτλ οι γυναίκες που τρώνε το παραμύθι για να είναι μαζί τους. Να ψάχνονται γενικά. Ακόμη και ερωτικά απλά ο ψευτοκαθωσπρεπισμός δεν το σηκώνει.
Δεν μπορείς όπως λες μέρα πάρα μέρα να βρισκεις μια υποψήφια γυναίκα η οποία θα πλήρη τα βασικά χαρακτηριστικά που έχεις θέση πλέον ως χαρακτήρας

Μιλάμε για ανθρωπους και πολύ βασικά χαρακτηριστικά, οπότε πόσες πιθανότητες έχεις να συναντάς ανθρώπους στην ζωή σου που θα πεις ,ναι ρε φίλε αυτή η γυναίκα μπορεί να είναι αυτό που ζητάω!
Ότι ο γάμος τους έχει τελειωσει αλλα αυτοί που τον απαρτίζουν ζουν στο δικό τους συννεφάκι με ότι συνεπάγεται μέσα σε αυτό , απλα τα πράγματα .Χέλγκα Ρουφιχστόλεν από Πάντερμπορν:
- "Γεια, τι λέει;" και μπλα μπλα...η κουβέντα φτάνει στην καραντίνα, ενεργειακή κρίση του Πούτιν, μοναξιά, γατιά, σκυλιά
- Κάπου στο ξεκούδουνο της καιροκουβέντας λέει: "ο άντρας μου και εγώ αγαπιόμαστε αλλά κάπου με κάνει να ψάχνομαι, έχει έναν τρόπο αυτός!, είναι λίγο απότομος αλλά μου αρέσει πολύ, δεν μου αφήνει κενά σημεία, εσύ όμως δεν πας πίσω..όμορφος"
- από το όμορφος η συζήτηση περνάει σε πιο προσωπικά επίπεδα γνωριμίας: τι τρως, τι πίνεις και δεν μας δίνεις και πότε τον δίνεις έτσι γιατί σαν γυναίκα το βλέπω αλλιώς, δεν μου αρέσει η υποκρισία
η Χέλγκα όμως είναι 55 ετών και είναι γυναίκα παντρεμένη!
Τι πάει λάθος σε αυτή την περίπτωση;
Φυσικά μιλάω και για τους δυο , εφόσον αυτός οποίος βρίσκει πόρτα και μπαίνει μέσα σε ένα γάμο είναι γιατί ακριβώς ο ένας την άνοιξε και ο άλλος δεν ενδιαφέρθηκε να την κλείσει ποτέ

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

05-01-22

19:28
Ναι αλλά δε θέλουμε όλες οι γυναίκες τους ίδιους τύπους ανδρών.Δεν νομίζω ότι κάποιος είναι υπεράνω καχυποψίας. Υπάρχουν σημάδια απλά ο εγωισμός των ανθρώπων δεν τα βλέπει. Αυτό ισχύει και στα δυο φύλα. Βέβαια το διαφημισμένο πρότυπο του κλασόμαγκα έχει περάσει στην κοινή γνώμη από τα ΜΜΕ, τη λογοτεχνία και φυσικά την κουλτούρα για να μη χαθεί ο τέλειος μπολιτισμός μας. Ακόμη και με τον δολοφόνο της Καρολάιν όλοι το βρήκαν ως άλλοθι του "ευγενικού, κούκλου με το παγωμένο βλέμμα" σε σχέση με το κλασικό πρότυπο κότας που βρίζει σαν κάφρος και βγάζει μαχαίρι. Βέβαια κανείς δεν έβλεπε ότι ο τύπος ήταν ότι να 'ναι από τον τρόπο που μιλούσε σε δημοσιογράφους.
Φίλτατη, το ξέρεις και εσύ πολύ καλά ποια πρότυπα ανδρών κάνουν τις γυναίκες να παραμιλούν. Όταν ακούς και σου λέει η άλλη ότι θέλω τον άλλο να με κάνει να ψάχνομαι σαν γυναίκα, αυτό λέει πολλά ότι θέλει έναν τύπο βίος και αλητεία.
Και από αυτό ξεκινάει ο προβληματισμός που θέτεις.
Helen93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Helen93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 136 μηνύματα.

05-01-22

20:08
Να φανταστώ το έχεις πιάσει και από ψυχολογική σκοπιά το θέμα και έχεις εμβαθύνει περισσοτεροΧάθηκαν φίλη θεματοθέτρια τα αρσενικά

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.476 μηνύματα.

05-01-22

20:21
Θυμάμαι το μοιρολόι της νονάς μου (ετών 40 plus ανύπαντρης):
- Χάθηκαν οι άντρες! Πλέον ένας άντρας ή παντρεμένος ή ακαμάτης ή αδελφή θα είναι

Κατακεραυνώστε ελεύθερα
- Χάθηκαν οι άντρες! Πλέον ένας άντρας ή παντρεμένος ή ακαμάτης ή αδελφή θα είναι

Κατακεραυνώστε ελεύθερα

Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

06-01-22

06:12
Δηλαδη τι το awkward ειχε αυτο ; καλα εντάξει ο αλλος που μοιραζει χαρτάκια .... αλλα αυτο εδω γιατι ειναι creepy;
Αυτο πάλι το κακό έχει ; θα μπορουσα κ εγώ να στο ζητήσω.
Αυτο πάλι τι κακο έχει ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δηλαδη εχουμε τρεις διααφορετικους ανθρωπους ο ενας σου ειπε εισαι ομορφη κ δουλευει στο ταδε μαγαζι επειδη ηθελε καπως να πιασει κουβεντα (ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ δεν τον ρωτησες κάτι) εχουμε εναν αλλο ο οποιος σου ειπε ωραιο μαλλι οπως ειχα πει εγω παλια σε κάποια ωραιο ρολοι... και εναν ακομη που σου ζητησε να τον βοηθησεις σε ένα βιντεάκι το οποιο μου φαινεται μια χαρα νορμάλ ειδικα το τελευταιο.
Αρα και εγω που ειπα στην αλλη τις προαλλες
"Θα ηθελα να σε γνωρισω γιατι μ αρεσεις" ήμουν creepy. Ok εντάξει... δεν ταιριάζουμε ολοι με ολες , και εγω θα βαριομουν Νέλλη να ακουσω τέτοιες δικαιολογιες απο κάποια που έχει ξεπεράσει τα 28
απο ενα μικρο κοριτσι 18-20-24 ετων ναι θα το δικαιολογουσα... αλλα οχι απο μια 30αρα. Θα την ηθελα πιο απελευθερωμενη. Μπαινεις εδω κ γράφεις και καλα κανεις... διαβασε κ μια κριτική λοιπον απο μένα.
Απο μενα θα ηταν "τωρα αυτη τι λεει.... θα κανουμε τιποτα ή να το ριξουμε στα φιλοσοφικα;"
Απο αυτη την οπτικη γωνια, ναι, δεν ηταν τοσο creepy, αλλα προσωπικα οταν καποιος αγνωστος με πλησιαζει χωρις να εχει προηγηθει οπτικη επαφη, θελω να το κανει σωστα. Δεν πας να την πεσεις ετσι αγαρμπα. Θα μπορουσε αυτος στην παραλια, εκει που τραβουσα βιντεο εναν αετο και με διεκοψε, να μου πει "γεια, να σε διακοψω λιγο; Σε ειδα και μου αρεσες, ειμαι ο ταδε και δουλευω στο ταδε μαγαζι". Οταν ερχεται στο ακυρο απο πισω σου χωρις να τον δεις και να καταλαβεις οτι καποιος σε πλησιαζει και σου την πεφτει ετσι ξερα, ναι το βρισκω creepy. Με τρομαξε. Θα μπορουσε να με ρωτησει τι βλεπω, να ρωτησει το ονομα μου, να μαθει περισσοτερα για εμενα, αλλα οχι, αυτος εστιασε στην εμφανιση, πεταξε οτι δουλευει στο ταδε μαγαζι και εφυγε. Ουσιαστικα η συζητηση ηταν για αυτον. Δεν φανηκε να θελει να μαθει κατι για εμενα.Οι τελευταίοι που ανέφερες ήθελαν ξεκάθαρα να σε προσεγγίσουν κάπως και να ανοίξουν συζήτηση οπότε επέλεξαν να εστιάσουν σε κάτι πάνω σου για να έχουν πάτημα. Δεν το θεωρώ κακό. Πολλοί το κάνουν. Εμένα ας πούμε πολύ συχνά όταν βγω βόλτα με τον σκύλο θα μου πουν «Τι όμορφος ο σκύλος, τι ράτσα είναι;». Αν ενδιαφέρομαι να συνεχίσω την συζήτηση θα πω και την «ράτσα», θα πω και δυο πράγματα παρά πάνω. Αν δω ότι δεν το συνεχίζει ο ίδιος ή ότι δεν οδηγεί κάπου η συζήτηση σταματάω και εγώ και λέμε «καλή συνέχεια», κόσμια, ούτε γάτα ούτε ζημιά και καμία παρεξήγηση. Μια φορά ήρθε ένας δίπλα μου ενώ περίμενα να περάσω τον δρόμο με τον σκύλο και μου έκανε την ίδια ακριβώς ερώτηση που ανέφερα πιο πάνω. Ο συγκεκριμένος κοιτούσε επίμονα και δεν μου έδωσε καλά vibes οπότε του λέω απλά «Ημίαιμο είναι» και έφυγα. Το πήρε το μήνυμα. Αν ξέρεις να διαβάζεις τον άλλον, δεν θα έχεις θέμα. Απλώς μην θεωρείς ότι όλοι έχουν κακές προθέσεις ή είναι περίεργοι. Αν το νιώσεις μέσα σου, σαν ένστικτο, ναι, εντάξει λογικό να φύγεις βολίδα. Ούτε εγώ θα καθόμουν να μιλήσω στον τυπά που μοίραζε χαρτάκια. Αλλά και εσύ αν δες κάποιον ο οποίος φαίνεται συζητήσιμος (δεν θα πέσεις πάντα μέσα αλλά δεν υπάρχει κάτι κακό στο να προσπαθήσεις) μίλα του! Το πιο πιθανό αν δεν ενδιαφέρεται καθόλου θα στο δείξει.
Ο αλλος πισω μου στο πεζοδρομιο ηταν περιεργος επισης. Χωρις να με δει απο μπροστα απλα σχολιαζει το μαλλι μου και μαλιστα σε περιοχη οπου οι περισσοτεροι ειναι γκει. Δεν ξερεις αν ηταν καμακι ή απλα αν καποιος γκει θελησε να σχολιασει το μαλλι σου.
Δεν εχω θεμα να μου πιασουν την κουβεντα στο ακυρο, το αντιθετο μαλιστα. Αλλα αυτα τα περιστατικα ηταν περιεργα. Γενικα ειναι περιεργη φαση εδω. Πολλες φορες ανοιγω την συζητηση με ξενους, αλλα σε αντιμετωπιζουν σαν να τους σπαταλας τον χρονο. Συνηθως αυτοι με τα σκυλια ειναι οι πιο προσιτοι.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.

06-01-22

10:04
Απο αυτη την οπτικη γωνια, ναι, δεν ηταν τοσο creepy, αλλα προσωπικα οταν καποιος αγνωστος με πλησιαζει χωρις να εχει προηγηθει οπτικη επαφη, θελω να το κανει σωστα.Δεν πας να την πεσεις ετσι αγαρμπα.
Σώπα ρε Νέλλη που θα κάτσεις και στη γωνία να τον περάσεις απο εξεταστική επιτροπή τον άνθρωπο. Άμα θέλει έρχεται και άμα θέλεις ανταποκρίνεσαι. Αμα δεν γουστάρεις ειναι οκ αλλα οχι να βγάζεις τον άλλον περίεργο. Μια χαρα ηταν οι προσεγγίσεις που διάβασα , απο τη στιγμή που έγινε η αρχή μπορουσες να είσαι και εσύ πιό ομιλιτική.
Γενικα εκεινο που καταλαβαινω ειναι οτι μερικές παίρνουν εξαρχης μια θέση κριτή κτλπ , χωρις να βλέπουν τα δικά τους, αυτο δεν θα λειτουργήσει. Δεν εχει κανεις καμία ορεξη να μπαινει εξαρχης σε μια σχέση που θα ειναι χειριστική.
καλη τυχη, πάντα οι άλλοι θα φταινε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.746 μηνύματα.

06-01-22

12:29
Πρέπει να φτιάξουμε θρεντ:
Που είναι τα θηλυκά;
Θα ήταν σεξιστικό πιστεύετε;
Που είναι τα θηλυκά;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

06-01-22

14:32
οχι καθολου γιατι συνανταμε και συναντατε περιπτωσεις γυναικων που σιγουρα καποιες δεν ξερουν τι θελουν.Πρέπει να φτιάξουμε θρεντ:
Που είναι τα θηλυκά;
Ωραιο θεμα απο μενα ειναι ναι.Δεν το βλεπω σεξιστικο αλλα ως μια απορια που χαθηκαν εκεινοι οι αντρες οι γυναικες που θελουμε πραγματικα? Γενικη η ερωτηση.

06-01-22

19:34
Είναι και ο τρόπος που λες κάτι. Μπορεί με παρόμοια προσέγγιση , ο ένας να φανεί νορμάλ και ο άλλος να φανεί περίεργος ή γλοιώδης ή τρομακτικός .Αυτο πάλι τι κακο έχει ;
Αρα και εγω που ειπα στην αλλη τις προαλλες
"Θα ηθελα να σε γνωρισω γιατι μ αρεσεις" ήμουν creepy. Ok εντάξει...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- MarcoReus
- Libertus
- Joji
- Requiem
- Μήτσος10
- milsa
- marww
- Efewq
- Galini66
- hirasawayui
- xifomaxos
- Sevasti
- User2350
- MONTA
- camil
- _pathfinder_
- kn9919
- Ταπεινή παπαρούνα
- sofoula2430
- L0st
- Scandal
- Helen93
- Paragontas7000
- charmander
- giannhs2001
- CiNeFiL
- Mt73
- Gigahis
- taketrance
- Nickx
- Free_demo_n_female
- Wonderkid
- Johnny15
- fretoe
- SlimShady
- Panos_02
- jj!
- Mhtrogoal
- Viedo
- American Economist
- Memetchi
- ggl
- korlef
- Μαυρίκιος
- GiorgosAsi
- Αλκης Κ.
- Ole Gunnar Solskjaer
- Snifer
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- physicscrazy
- chester20080
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.