Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

- Κάλυμνο
- Κω
- Ρόδο
- Κέρκυρα
- Θεσσαλονίκη
- Σαμοθράκη
- Πάρο
- Κρήτη σίγουρα
Είναι τόσες οι ομορφιές στην Ελλάδα που δεν αρκεί ένα ποστ να γράψεις τις περιοχές.Γενικά θα ήθελα να κάνω τις διακοπές μου σε διάφορα μέρη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Εξάλλου θέλω να γυρίσω όλο τον κόσμο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος

1) Αυστραλία
2)Μπόρα Μπόρα
3)Φίτζι
4) Phi Phi island Ταιλάνδη
5) Ιαπωνία
6)Κίνα
7) Μαλδίβες
8) Παναμάς
9) Νότια Γαλλία
Χειμώνας
Νέα Υόρκη
Αυστρία
Ρώσία
Αγγλία
Ισλανδία
Νορβηγία-Σουηδία-Φινλανδία
Σιβηρία
Αλάσκα
Παταγονία
Χριστούγεννα
Λαπωνία
Παρίσι
Νεα Υορκη
Λοιπές χρονολογίες
Ινδία
Αίγυπτο
Αριζόνα
Μαρόκο
Ντουμπάι
Νεπαλ
Μογγολία
Θιβετ
Περού
Νησιά Πάσχα
Κωνσταντινούπολη
Κροατία
Βραζιλία
Αργεντινή
Ισπανία
Αμαζόνιο
Σαχάρα
Ναι έχω κόλλημα με τα ταξίδια
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος

χειμώνας: 1)από εξωτερικό:Γαλλία,Μόσχα,Βερολίνο,Κωνσταντινούπολη,Τόκιο 2)από Ελλάδα:στον Όλυμπο
Άνοιξη:1)από εξωτερικό:Ρώμη,Μαδρίτη 2)από Ελλάδα:Βόλο,Ναύπλιο
Καλοκαίρι:1)από εξωτερικό:Σίδνεϊ,Χαβάι,μπόρα μπόρα,Μαλδίβες 2)από Ελλάδα:να είχα ένα καραβάκι και να πήγαινα σε όλα τα Ελλήνικα νησιά

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Αίγυπτος:

Αυτοί οι προορισμοί είναι όνειρα ζωής.

Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λονδίνο:
![]()
![]()
Ποσο παιζει να θελω να παω Λονδινο!!;;!!

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Ποσο παιζει να θελω να παω Λονδινο!!;;!!![]()
Κοινό μας όνειρο

dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ποσο παιζει να θελω να παω Λονδινο!!;;!!![]()
Λονδίνο και Παρίσι

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Χριστουγεννα στο Μοναχο![]()
( μαλλον θα πραγματοποιηθει ^_^)
Καποια στιγμηηη στην Νεα Υορκη![]()
Βενετια οπως και δηποτε![]()
Μια ανοιξη στο Βερολινο!!![]()
Στην Βιεννη εναν χειμωνιατικο μηνα![]()
Επισης εναν χειμωνιατικο μηνα στο Salzburg![]()
Για Χριστουγεννα κλασεις ανωτερο και το Βερολινο και η Βιεννη απο το Μοναχο. Το Μοναχο αξιζει να πας για λιγες μερες την περιοδο του Oktoberfest...
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Για Χριστουγεννα κλασεις ανωτερο και το Βερολινο και η Βιεννη απο το Μοναχο. Το Μοναχο αξιζει να πας για λιγες μερες την περιοδο του Oktoberfest...
Ich denke das Berlin ist schöner im Frühling als im Winter!

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Ich denke das Berlin ist schöner im Frühling als im Winter!η αδερφη μου εχει παει τον Απριλη και μου εχει πει τα καλυτερα
. Καλα για την περιοδο του Oktoberfest δεν το συζητω... Η Αυστρια ειναι υπεροχη τον χειμωνα!
Ολες τις εποχες ειναι καλο. Αλλα τα Χριστουγεννα νομιζω χτυπαει τοπ. Το διαστημα δηλαδη 25/11-25/12. Ισως η πιο αδιαφορη περιοδος ειναι γυρω στο Φεβρουαριο.
Γενικα μπροστα στο Βερολινο, το Μοναχο ειναι μια μετριοτητα...
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ολες τις εποχες ειναι καλο. Αλλα τα Χριστουγεννα νομιζω χτυπαει τοπ. Το διαστημα δηλαδη 25/11-25/12. Ισως η πιο αδιαφορη περιοδος ειναι γυρω στο Φεβρουαριο.
Γενικα μπροστα στο Βερολινο, το Μοναχο ειναι μια μετριοτητα...
Βασικα αυτη τη περιοδο ( μαλλον) θα ειμαι στο Μοναχο

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Βασικα αυτη τη περιοδο ( μαλλον) θα ειμαι στο Μοναχοοποτε θα σου πω... Δεν ξερω εγω το Μοναχο το εχω τοπ στη καρδια μου... Νομιζω οτι ειναι μια πολη την οποια πρεπει να επισκεφτει ο καθενας μας... Ειναι ενα ''κινητο μουσειο''
Κοιτα και η πρωτευουσα συνισταται για λατρεις των μουσειων. Εγω που δν ειμαι τετοιος, βρηκα το Μοναχο απλα μετριο. Με απογοητευσε να πω την αληθεια, περιμενα πολυ περισσοτερα. Οχι μονο χανει σε συγκριση με το Βερολινο, αλλα και απο το Αμβουργο. Δν ξερω, ισως οι Βαυαροι εχουν δημιουργησει ενα μυθο γυρω απο το Μοναχο και νομιζεις οτι ειναι Η πολη.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Κοιτα και η πρωτευουσα συνισταται για λατρεις των μουσειων. Εγω που δν ειμαι τετοιος, βρηκα το Μοναχο απλα μετριο. Με απογοητευσε να πω την αληθεια, περιμενα πολυ περισσοτερα. Οχι μονο χανει σε συγκριση με το Βερολινο, αλλα και απο το Αμβουργο. Δν ξερω, ισως οι Βαυαροι εχουν δημιουργησει ενα μυθο γυρω απο το Μοναχο και νομιζεις οτι ειναι Η πολη.

Κοιτα... Βασικα.. στο Μοναχο εχω παει 2 φορες αλλα οχι χριστουγεννα. Εμενα μου αρεσε

merry poppins
Δραστήριο μέλος

Για αυτους που θελουν να πάνε Λονδινακι, είναι πολύ ομορφο τα Χριστουγεννα...
ολες τις εποχες λεει αλλα ειδικα τα Χριστουγεννα ειναι...τοσο λαμπερο

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Detectiveal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- thenutritionist
- iew
- touvlo
- charmander
- Kate1914
- taketrance
- Reader
- American Economist
- Εριφύλη
- Libertus
- Scandal
- mixaelaaa
- AggelikiGr
- rafaela11
- Wonderkid
- fmarulezkd
- johnt
- Sosstoss
- Ilma
- Ωρορα
- Helen06
- jj!
- marww
- Δροσουλίτης
- Arianara S3
- ggl
- camil
- Athens2002
- Βασιλης1234
- Abiogenesis
- Unboxholics
- Joji
- tslef8
- penelopenick
- Μαυρίκιος
- Johnny15
- nicks1999
- Stelios725
- Ariana2018
- giannhs2001
- User2350
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.