Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
merry poppins
Δραστήριο μέλος

Λατρευω Σκωτια...Πανεμορφη ( μονο να παρεις μπουφαν ειτε χειμωνα ειτε καλοκαιρι). και για χειμωνα δε λεει πολυ, νυχτωνει πολυ νωριςΣκωτία!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mea Culpa
Νεοφερμένο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Εξωτερικό, Λονδίνο.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

υδωρ
Νεοφερμένο μέλος

Detectiveal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είχαμε πάει με το σχολείο εκδρομή... φοβερά μιλάμε κ δεν πειράζει που νυχτώνει νωρίς! είναι τόσο όμορφαΛατρευω Σκωτια...Πανεμορφη ( μονο να παρεις μπουφαν ειτε χειμωνα ειτε καλοκαιρι). και για χειμωνα δε λεει πολυ, νυχτωνει πολυ νωρις![]()

merry poppins
Δραστήριο μέλος

Σκωτία!!!
Είχαμε πάει με το σχολείο εκδρομή... φοβερά μιλάμε κ δεν πειράζει που νυχτώνει νωρίς! είναι τόσο όμορφα![]()
Ζούσα στο Εδιμβουργο και μου αρεσε πολυ, αν σου αρεσε η Σκωτια πιστευω θα σου αρεσει και η Ιρλανδια

Dias
Επιφανές μέλος

Ειδικά ο αρχαίος πολιτισμός της Τουρκίας είναι πολύ ωραίος. Θα δεις τις αρχαίες τουρκικές πόλεις που λέγονται Τροία, Έφεσος, Στρατονίκεια, Πέργαμος, Μίλητος, Αλικαρνασσός. Θα μάθεις για τους μεγάλους αρχαίους τούρκους που ονομάζονταν Όμηρος, Ηρόδοτος, Θαλής, Πυθαγόρας. Επίσης, αν πας εις-την-πόλη (= Ισταμπούλ), θα δεις το τούρκικο Αγιά-σοφιά τζαμί και τη μεγάλη του τουρκικού γένους σχολή.Από εξωτερικό θα ήθελα να επισκεπτώ την Τουρκία και όποιες άλλες χώρες της Ασίας έχουν αρκετά μουσεία που να προβάλουν τον αρχαίο πολιτισμό τους για να τα εξερευνήσω.
Υ.Γ. Δεν είμαι εθνικιστής, αλλά...

cha0s
Περιβόητο μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Detectiveal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα φροντίσω να την επισκεφτώ τότε!Ζούσα στο Εδιμβουργο και μου αρεσε πολυ, αν σου αρεσε η Σκωτια πιστευω θα σου αρεσει και η Ιρλανδια![]()
Εκεί πήγαμε εμείς κ ήταν πολύ όμορφα, τέλεια αγάλματα, πίνακες κτλ. αλλά μας γύριζαν όλη μέρα! Ιδανικά για φίλους της τέχνης κ λάτρεις του ωραίου (κ του φαγητού)Για πενταήμερη: Ρώμη!!![]()
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Ειδικά ο αρχαίος πολιτισμός της Τουρκίας είναι πολύ ωραίος. Θα δεις τις αρχαίες τουρκικές πόλεις που λέγονται Τροία, Έφεσος, Στρατονίκεια, Πέργαμος, Μίλητος, Αλικαρνασσός. Θα μάθεις για τους μεγάλους αρχαίους τούρκους που ονομάζονταν Όμηρος, Ηρόδοτος, Θαλής, Πυθαγόρας. Επίσης, αν πας εις-την-πόλη (= Ισταμπούλ), θα δεις το τούρκικο Αγιά-σοφιά τζαμί και τη μεγάλη του τουρκικού γένους σχολή.
Υ.Γ. Δεν είμαι εθνικιστής, αλλά...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ μιλούσα για την Αίγυπτο κυρίως αγαπητέ Δία

Αμέσως να μας κάνεις παρατήρηση

Και όταν μιλάω για Τουρκία εννοώ κυρίως Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη οι οποίες είχαν "κάποια ιστορία" αν και όχι τόσο μεγάλη όσο η Ελλάδα αλλά θέλω να τα επισκεφτώ γιατί επίσης εκεί ζούσαν χρόνια πριν Έλληνες και ακόμα ζουν κάποιοι αλλά όχι τόσοι όσο παλαιότερα......

Απαπα

Υ.Γ.Προς θεού δεν σε χαρακτήρισε κανείς εθνικιστή

Guest 875331
Επισκέπτης

Dias
Επιφανές μέλος

Για την Πόλη δε θα συμφωνήσω με τίποτα. Η Σμύρνη, ναι είναι μια τσιμεντούπολη. Όμως, αν βγείς λίγο παραέξω υπάρχουν και άλλα για να δεις. Η αγιασοφιά σήμερα δεν είναι τζαμί, αλλά μουσείο υπό την προστασία της UNESCO. Υπάρχουν μέσα και τα μουσουλμανικά σύμβολα, αλλά και οι χριστιανικές αγιογραφίες. Για τα γλυκά θα συμφωνήσω απόλυτα.Η Κωνσταντινούπολη και η Σμύρνη σαν πόλεις είναι απαίσιες. Και όπως είπε κι ο Δίας την Αγία Σοφία την έχουν κάνει τζαμί για να μην προσβάλλονται. Εγώ όταν είχα πάει Τουρκία το μόνο που μου άρεσε ήταν τα γλυκά.

Johnnie Hunter
Νεοφερμένο μέλος

Да здравствует Россия!
Gate4
Επιφανές μέλος

Η Κωνσταντινούπολη είναι πανέμορφη πόλη ρε συ, τι λες;Η Κωνσταντινούπολη και η Σμύρνη σαν πόλεις είναι απαίσιες. Και όπως είπε κι ο Δίας την Αγία Σοφία την έχουν κάνει τζαμί για να μην προσβάλλονται. Εγώ όταν είχα πάει Τουρκία το μόνο που μου άρεσε ήταν τα γλυκά.
![]()

Εγώ όταν είχα πάει εντυποσιάστηκα πολύ θέλω να ξαναπάω!!
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

merry poppins
Δραστήριο μέλος

σκοπευω να παω φετοςΙΣΛΑΝΔΙΑ!!!

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

σκοπευω να παω φετοςκαιανυπομονω
![]()
Περιμένουμε φωτορεπορτάζ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- thenutritionist
- iew
- touvlo
- charmander
- Kate1914
- taketrance
- Reader
- American Economist
- Εριφύλη
- Libertus
- Scandal
- mixaelaaa
- AggelikiGr
- rafaela11
- Wonderkid
- fmarulezkd
- johnt
- Sosstoss
- Ilma
- Ωρορα
- Helen06
- jj!
- marww
- Δροσουλίτης
- Arianara S3
- ggl
- camil
- Athens2002
- Βασιλης1234
- Abiogenesis
- Unboxholics
- Joji
- tslef8
- penelopenick
- Μαυρίκιος
- Johnny15
- nicks1999
- Stelios725
- Ariana2018
- giannhs2001
- User2350
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.