merry poppins
Δραστήριο μέλος

εννοειται...Περιμένουμε φωτορεπορτάζ!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

σκοπευω να παω φετοςκαιανυπομονω
![]()
Χώρο στις βαλίτσες σου έχεις?χιχιχι Αν θέλεις να μάθεις λίγα ισλανδικά πριν πας στείλε μου μήνυμα αν και οι περισσότεροι Ισλανδοί μιλάνε τόσο καλά αγγλικά που είναι σαν να είναι 2η μητρική γλώσσα.Περιμένω κ εγώ φωτο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
merry poppins
Δραστήριο μέλος

Χώρο στις βαλίτσες σου έχεις?χιχιχι Αν θέλεις να μάθεις λίγα ισλανδικά πριν πας στείλε μου μήνυμα αν και οι περισσότεροι Ισλανδοί μιλάνε τόσο καλά αγγλικά που είναι σαν να είναι 2η μητρική γλώσσα.Περιμένω κ εγώ φωτο
E..ολο και θα σε βολεψω καπου στο σακιδιο

Vegasmaster
Νεοφερμένο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Κορέα

stelaraspistoli
Νεοφερμένο μέλος

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

θα ηθελα να παω στην ταιλανδη . τροπικο νησι αααααααααααααα![]()
Η Ταυλάνδη δεν είναι νησί!
E..ολο και θα σε βολεψω καπου στο σακιδιομονο ελπιζω να μην εισαι πολυ βαρυς γιατι θα σε κουβαλαω στη πλατη μου
για τα ισλανδικα..εχει καποιες ωραιες προτασεις στο οδηγο που χω παρει
καλα ανυπομονω να τραβηξω φωτο...γενικα αυτη η απομονωση της Ισλανδιας με συγκινει ιδιαιτερα
Θα πας με τουριστικό γραφείο ή τα' κλεισες μόνος σου?Αν θα είχες την καλοσύνη στείλε μου σε προσωπικό ΄μήνυμα τιμές ξενοδοχεία κτλ γιατί ψήνομαι όλο και περισσότερο.χιχιΜόλις γίνω 18 θα είναι το δώρο για την ενηλικίωσή μου!
mindcircus
Περιβόητο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Εγω θα προτιμουσα στη θεση σας τιποτα μπαλι, μαλδιβες, η αλπεις.... Ησυχια και ηρεμια...

Κάμπια
Διάσημο μέλος

Εξωτερικό: Ιταλία
American Economist
Επιφανές μέλος

•Από εξωτερικό σίγουρα Αυστραλία καθώς έχω ακούσει τα καλύτερα. Ιταλία επίσης θα ήθελα να πάω.
Guest 881237
Επισκέπτης

juste un instant
Επιφανές μέλος

Ωραίο νησί αλλά αν θυμάμαι καλά χτυπήθηκε πολύ από τον κόβιντΜάλτα !
glayki
Περιβόητο μέλος

Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος

Skiyo
Διάσημο μέλος

Για τη βόρεια Κορέα έχω ακούσει ότι ταξιδευεις μόνο με οργανωμένο εγκεκριμένο πρακτορείο και έχεις πολλούς περιορισμούς όσο ταξιδεύεις. Πχ δεν μπορείς να μιλήσεις με ντόπιο, δεν μπορείς να κυκλοφορείς χωρίς το γκρουπ σου με το ξεναγό, δεν μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες αν δεν δώσει άδεια ο ξεναγοςΣτη Βόρεια Κορέα! Να δω από κοντά πως είναι το καθεστώς για το οποίο μου μιλούσαν από τα φοιτητικά μου χρόνια γιατί στην Κούβα που πήγα το βρήκα "γιαλαντζί" και εγώ αναζητάω το original.
Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος

Ναι, κάπως έτσι είναι τα πράγματα, εντούτοις όμως πραγματικά θα ήθελα κάποια στιγμή να πάω. Μου έχουν πει πως το τουριστικό της κομμάτι είναι φτιαγμένο με την λογική ενός τεράστιου κινηματογραφικού στούντιο, δηλαδή πως είναι απόλυτα ελεγχόμενο αυτό που θα δεις και θα βιώσεις και αυτό από μόνο του μου ακούγεται σαν εμπειρία-πρόκληση.Για τη βόρεια Κορέα έχω ακούσει ότι ταξιδευεις μόνο με οργανωμένο εγκεκριμένο πρακτορείο και έχεις πολλούς περιορισμούς όσο ταξιδεύεις. Πχ δεν μπορείς να μιλήσεις με ντόπιο, δεν μπορείς να κυκλοφορείς χωρίς το γκρουπ σου με το ξεναγό, δεν μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες αν δεν δώσει άδεια ο ξεναγος
glayki
Περιβόητο μέλος

Για ποιο λόγο να θέλεις να δεις κάτι που δε θα είναι το αυθεντικό;θα πρότεινα να διαβάσεις και το εξής:"ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΙΜΝαι, κάπως έτσι είναι τα πράγματα, εντούτοις όμως πραγματικά θα ήθελα κάποια στιγμή να πάω. Μου έχουν πει πως το τουριστικό της κομμάτι είναι φτιαγμένο με την λογική ενός τεράστιου κινηματογραφικού στούντιο, δηλαδή πως είναι απόλυτα ελεγχόμενο αυτό που θα δεις και θα βιώσεις και αυτό από μόνο του μου ακούγεται σαν εμπειρία-πρόκληση.
ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ
ΜΕΓΑΛΟΥΔΗ ΦΡΑΓΚΙΣΚΑ"
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- thenutritionist
- iew
- touvlo
- charmander
- Kate1914
- taketrance
- Reader
- American Economist
- Εριφύλη
- Libertus
- Scandal
- mixaelaaa
- AggelikiGr
- rafaela11
- Wonderkid
- fmarulezkd
- johnt
- Sosstoss
- Ilma
- Ωρορα
- Helen06
- jj!
- marww
- Δροσουλίτης
- Arianara S3
- ggl
- camil
- Athens2002
- Βασιλης1234
- Abiogenesis
- Unboxholics
- Joji
- tslef8
- penelopenick
- Μαυρίκιος
- Johnny15
- nicks1999
- Stelios725
- Ariana2018
- giannhs2001
- User2350
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.