Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος
Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.

12-07-23

10:44
Και όμως, αυτή η "βιτρίνα" είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δικής τους αυθεντικότητας..Για ποιο λόγο να θέλεις να δεις κάτι που δε θα είναι το αυθεντικό;θα πρότεινα να διαβάσεις και το εξής:"ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΙΜ
ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ
ΜΕΓΑΛΟΥΔΗ ΦΡΑΓΚΙΣΚΑ"
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

12-07-23

14:45
Στην Φολέγανδρο αλλά θα καταλήξω στην Θάσο. 

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα.

21-07-23

00:00
Μπαχάμες , Νορβηγία και Ιαπωνία , αλλά απέχουμε λίγο ακόμα . Κάθε χρόνο όλο και πιο κοντά όμως
.

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

21-07-23

00:07
Κάπου που να έχει 20 βαθμούς να στανιαρω
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.

21-07-23

00:28
Αν είναι να πάω ένα μόνο ταξίδι στο υπόλοιπο της ζωής μου θα ήθελα να είναι στην Ιαπωνία.

21-07-23

00:37
@juste un instant αν παω Ρωσία για 4-5 μέρες θα είμαι ασφαλής ? 

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

21-07-23

00:38
Ισλανδία!
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

21-07-23

00:39
Πήγαινε στην Κριμαία@juste un instant αν παω Ρωσία για 4-5 μέρες θα είμαι ασφαλής ?![]()
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

21-07-23

10:24
Οι καλύτερες/ μεγαλύτερες αεροπορικές ανα κλάδο.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

21-07-23

10:51
Θα ήθελα πολύ να κάνω ενα τουρ της Γερμανίας. Ντόπια φίλη μου είπε ότι καλύτερα είναι να το χωρίσω σε 2 ταξίδια, ένα με την βόρεια Γερμανία και το δεύτερο με την νότια.
Επισης Ισλανδία, μοναδικός τόπος.
Επισης Ισλανδία, μοναδικός τόπος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πηγαινε Αγγλία ΛονδίνοΚάπου που να έχει 20 βαθμούς να στανιαρω
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

21-07-23

11:29
Είπαμε όχι να φάω όλα τα λεφτά μουΠηγαινε Αγγλία Λονδίνο![]()

Πάντως για Ισλανδία και εγώ θέλω πολύ να πάω, θέλω να νοικιάσω ένα campervan και να γυρίσω όλη τη χώρα αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να μαζέψω 4000-5000€
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

21-07-23

11:30
Ωραία ιδέα αυτή, αν είσαι της περιπέτειας.Είπαμε όχι να φάω όλα τα λεφτά μου
Πάντως για Ισλανδία και εγώ θέλω πολύ να πάω, θέλω να νοικιάσω ένα campervan και να γυρίσω όλη τη χώρα αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να μαζέψω 4000-5000€
Θα είναι once of a lifetime που λένε. Θα τα δώσεις αυτά τα χρήματα αλλά θα το θυμάσαι το ταξίδι μια ζωη
Guest 991793
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

17-08-23

22:22
Τόσα χρόνια έλεγα από μέσα μου «Σαν την Ευρώπη δεν έχει» (για διακοπές).
Όμως, άρχισα να βλέπω πρόσφατα στο ΥouΤube βίντεο ταξιδιωτικού περιεχομένου για χώρες της Ασίας και ομολογώ ότι μου κέντρισαν το ενδιαφέρον κάποιες από αυτές.
Θα ήθελα να πάω στη Νότια Κορέα (ως προηγμένη χώρα που είναι) και ίσως στο Καζακστάν
Όμως, άρχισα να βλέπω πρόσφατα στο ΥouΤube βίντεο ταξιδιωτικού περιεχομένου για χώρες της Ασίας και ομολογώ ότι μου κέντρισαν το ενδιαφέρον κάποιες από αυτές.
Θα ήθελα να πάω στη Νότια Κορέα (ως προηγμένη χώρα που είναι) και ίσως στο Καζακστάν

Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

18-08-23

07:22
Που άραγε θα θέλατε να πάτε διακοπές? Πάσχα,Χριστούγεννα,Καλοκαίρι,Απόκριες,25η,28η κ.α.
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ
Πάντα για κάποιο περίεργο λόγο ήθελα να επισκεφτώ το νησί του Πάσχα. Someday...
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

09-02-24

07:00
Που άραγε θα θέλατε να πάτε διακοπές? Πάσχα,Χριστούγεννα,Καλοκαίρι,Απόκριες,25η,28η κ.α.
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ
Στο Κάιρο. Μια μέρα ίσως.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

15-03-25

21:28
Θέλω να πάω στους Αρκιούς και να κάτσω 3-4 μήνες να αποφορτιστώ. Όνειρο

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

15-03-25

21:30
Εγώ θα ήθελα να πάω στη Γροιλανδία πριν την πάρει ο Τραμπ.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.

15-03-25

21:37
Θέλεις παρέα; όσο πιο βόρεια, τόσο καλύτερα.Εγώ θα ήθελα να πάω στη Γροιλανδία πριν την πάρει ο Τραμπ.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

15-03-25

21:40
Αχ ναι. Να πούμε και στον Βάλντερ αν θέλει να έρθει μαζί μαςΘέλεις παρέα; όσο πιο βόρεια, τόσο καλύτερα.

Ωραία θα περάσουμε. Θα πάμε και για ψάρεμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- thenutritionist
- iew
- touvlo
- charmander
- Kate1914
- taketrance
- Reader
- American Economist
- Εριφύλη
- Libertus
- Scandal
- mixaelaaa
- AggelikiGr
- rafaela11
- Wonderkid
- fmarulezkd
- johnt
- Sosstoss
- Ilma
- Ωρορα
- Helen06
- jj!
- marww
- Δροσουλίτης
- Arianara S3
- ggl
- camil
- Athens2002
- Βασιλης1234
- Abiogenesis
- Unboxholics
- Joji
- tslef8
- penelopenick
- Μαυρίκιος
- Johnny15
- nicks1999
- Stelios725
- Ariana2018
- giannhs2001
- User2350
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.