Πού θα πάτε φέτος διακοπές;

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.
Η aegean ,όντως δεν θα το κάνει θέμα !!! Πέρυσι σκέψου ότι είχα κλείσει να ταξιδέψω με lufthansa και μου το άλλαξαν στο check in σε aegean ... Στο εισιτήριο που είχα κλείσει εγώ είχα ένα προσωπικό αντικείμενο+ μια βαλίτσα καμπίνας. Το αντίστοιχο στην aegean όμως ήταν μόνο προσωπικό αντικείμενο. Το είπα στην κοπέλα στο τσεκ ιν κ μου λέει δεν πειράζει . Στην επιβίβαση όμως μου έκαναν "παρατήρηση " (ευγενικά)κ μου είπαν να ξέρετε ότι μόνο με προσωπικό αντικείμενο μπορείτε να ταξιδέψετε κανονικά αλλά δεν πειράζει . Της εξήγησα τι έγινε αλλά μάλλον δεν κατάλαβε γτ μου λέει "εντάξει απλά να το ξέρετε για την επόμενη φορά "

Ουσιαστικά νόμιζαν ότι έχω πάρει μαζί μου μια ολόκληρη βαλίτσα επιπλέον κ πάλι δεν με χρέωσαν οπότε μην φοβάσαι :)
Ωραια, είναι 1η φορα που μπαίνω σε αεροπλανο και με ψιλοαγχωσε

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Γράψε άκυρο σε αυτό που είπα !!! Τελικά νομίζω ότι μπορούσα μόνο βαλίτσα κ το προσωπικό αντικείμενο ήταν το επιπλέον. Όπως κ να χει μην φοβάσαι ... Ή αφαίρεσε κάτι από την βαλίτσα κ φόρεσε το :shifty:

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.
Το νου σου στο παράθυρο!:P

Γράψε άκυρο σε αυτό που είπα !!! Τελικά νομίζω ότι μπορούσα μόνο βαλίτσα κ το προσωπικό αντικείμενο ήταν το επιπλέον. Όπως κ να χει μην φοβάσαι ... Ή αφαίρεσε κάτι από την βαλίτσα κ φόρεσε το :shifty:
Μου θύμισες χρυσές εποχές Ryanair 2010-2016 που φορούσαν οι γριές δυο-δυο τα κεντήματα Μάιο μήνα!:lol:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια