Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:20 Η Unboxholics: #761 02-11-25 21:20 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Click για ανάπτυξη... Για το Μοναχο και το Βερολινο γενικα ξερω πως καμια σχεση σαν πολεις. Εχω παει μονο Μόναχο και ηταν ωραια, βεβαια ειχα παει και στις γυρω περιοχες(garmisch ωστε να ανεβω στο zugspitze). Τα ατομα που μενουν Μοναχο μου ειπαν οτι το Βερολινο ειναι αρκετα πεσμενο κυριως σε θεμα κοσμου. Ελβετια και Δανια κοιτα μονο(προσωπικα θα πηγαινα Ελβετια). Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.957 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:22 Ο Skiyo έγραψε: #762 02-11-25 21:22 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Έχω πάει Δανία στη Κοπεγχάγη και Ελβετια Ζυρίχη και Λουκέρνη. Λοιπόν να γνωρίζεις ότι στη Ελβετία είναι πανάκριβα, δε νομίζω να βρεις φθηνή διαμονή και φαγητό. Το φαγητό το κυριο πιάτο κάνει γύρω 25-30 ευρώ. Έχει πραγματάκια να δεις, μπορείς να πάρεις και τρένο να κάνεις εκδρομή σε άλλη πόλη αυθημερόν. Στη Κοπεγχάγη μου άρεσε πολύ, είναι πιο μαζεμένη πόλη οπότε σε 3-4 μέρες έχεις δει αρκετά πράγματα. Βρίσκεις εύκολα οικονομικά ξενοδοχεία και το κόστος του φαγητού ψιλοπάλευεται αν ξέρεις που θα πας. Έχει διάφορα μουσεία, η πόλη περπατιέται, γενικά η πόλη είναι πολύ όμορφη και θα βγάλεις πολλές φωτογραφίες. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:24 Ο American Economist: #763 02-11-25 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Έχω πάει Δανία στη Κοπεγχάγη και Ελβετια Ζυρίχη και Λουκέρνη. Λοιπόν να γνωρίζεις ότι στη Ελβετία είναι πανάκριβα, δε νομίζω να βρεις φθηνή διαμονή και φαγητό. Το φαγητό το κυριο πιάτο κάνει γύρω 25-30 ευρώ. Έχει πραγματάκια να δεις, μπορείς να πάρεις και τρένο να κάνεις εκδρομή σε άλλη πόλη αυθημερόν. Στη Κοπεγχάγη μου άρεσε πολύ, είναι πιο μαζεμένη πόλη οπότε σε 3-4 μέρες έχεις δει αρκετά πράγματα. Βρίσκεις εύκολα οικονομικά ξενοδοχεία και το κόστος του φαγητού ψιλοπάλευεται αν ξέρεις που θα πας. Έχει διάφορα μουσεία, η πόλη περπατιέται, γενικά η πόλη είναι πολύ όμορφη και θα βγάλεις πολλές φωτογραφίες. Click για ανάπτυξη... Γενικά που σου άρεσε περισσότερο μεταξύ των 2;; Από θέμα ασφαλείας ήταν ok? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Για το Μοναχο και το Βερολινο γενικα ξερω πως καμια σχεση σαν πολεις. Εχω παει μονο Μόναχο και ηταν ωραια, βεβαια ειχα παει και στις γυρω περιοχες(garmisch ωστε να ανεβω στο zugspitze). Τα ατομα που μενουν Μοναχο μου ειπαν οτι το Βερολινο ειναι αρκετα πεσμενο κυριως σε θεμα κοσμου. Ελβετια και Δανια κοιτα μονο(προσωπικα θα πηγαινα Ελβετια). Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ελβετία θέλω. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.957 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:29 Ο Skiyo έγραψε: #764 02-11-25 21:29 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Γενικά που σου άρεσε περισσότερο μεταξύ των 2;; Από θέμα ασφαλείας ήταν ok? Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά μου άρεσε η Κοπεγχάγη, νοικιάσα και ποδήλατο για 3 μέρες και γύρισα όλη τη πόλη οπότε ένιωθα αρκετά ανεξάρτητος. Αλλά αν έχεις τη ευκαιρία και λεφτά να πας Ελβετία μη τη χάσεις. Και οι δύο χώρες είναι αρκετά ασφαλείς, αν και έβρισκα τους Δανούς πιο φιλικούς και χαρούμενους. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:31 Ο American Economist: #765 02-11-25 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εμένα προσωπικά μου άρεσε η Κοπεγχάγη, νοικιάσα και ποδήλατο για 3 μέρες και γύρισα όλη τη πόλη οπότε ένιωθα αρκετά ανεξάρτητος. Αλλά αν έχεις τη ευκαιρία και λεφτά να πας Ελβετία μη τη χάσεις. Και οι δύο χώρες είναι αρκετά ασφαλείς, αν και έβρισκα τους Δανούς πιο φιλικούς και χαρούμενους. Click για ανάπτυξη... Κοίτα για 3 νύχτες λέμε (4 ημέρες δηλαδή) και λογικά Ιανουάριο. Οσο αφορά το κόστος, έως €1,000 δίνω δεν έχω θέμα. Εννοώ το συνολικό κόστος μαζί με τα αεροπορικά που μου βγαίνουν στα €230 με Aegean. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:34 Η glayki έγραψε: #766 02-11-25 21:34 Εχω πάει Λουκέρνη ( πανεμορφη ) , αλλά πανάκριβη . Με το ποσό που διαθέτεις δε θα έχεις θέμα. Και οι αποστάσεις για να επισκεφτεί ς και μια άλλη πολη είναι κοντινές. Κοπεγχάγη έχεις αρκετά πράγματα να δεις ( έχει και ένα φανταστικό ενυδρείο μεταξυ άλλων) και πιο οικονομική ( έχει παει η κόρη μου με πολυ καλές εντυπώσεις) taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.297 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 22:34 Ο taketrance: #767 02-11-25 22:34 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Κοπεγχάγη έχεις αρκετά πράγματα να δεις ( έχει και ένα φανταστικό ενυδρείο μεταξυ άλλων) και πιο οικονομική ( έχει παει η κόρη μου με πολυ καλές εντυπώσεις) Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω αν συγκριτικά με Λουκέρνη/Ελβετια είναι φτηνότερη αλλά στο φαγητό/ποτό η Κοπεγχάγη είναι πολύ ακριβή. Αν και το φαγητό είναι highlight σε αυτήν την πόλη και τα αξίζει. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 23:17 Η Chem2000 έγραψε: #768 02-11-25 23:17 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βερολίνο Click για ανάπτυξη... Εγώ που πήγα Βερολίνο πρόπερσι μου άρεσε πολύ πάντως! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #769 05-12-25 19:46 Οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του πλανήτη βάση των επιβατών που μετέφεραν. Η American Airlines σταθερά στην κορυφή με 226 εκατομμύρια επιβάτες, η μόνη εταιρεία με πάνω από 200 εκατομμύρια επιβάτες. Η Ευρώπη έχει 2 αεροπορικές μέσα στην δεκάδα, και οι δύο low cost. @Skiyo πιστεύω θα σου αρέσει μιας και ταξιδεύεις αρκετά με αεροπλάνο από όσο έχω καταλάβει. Τελευταία επεξεργασία: 5 Δεκεμβρίου 2025 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.957 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 20:13 Ο Skiyo έγραψε: #770 05-12-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: @Skiyo πιστεύω θα σου αρέσει μιας και ταξιδεύεις αρκετά με αεροπλάνο από όσο έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Ισχύει, ταξιδεύω τουλάχιστον 6-10 φορές το χρόνο με αεροπλάνο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 First Προηγούμενη 39 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 39 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 296 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 euretra Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 Jim175 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Click για ανάπτυξη... Για το Μοναχο και το Βερολινο γενικα ξερω πως καμια σχεση σαν πολεις. Εχω παει μονο Μόναχο και ηταν ωραια, βεβαια ειχα παει και στις γυρω περιοχες(garmisch ωστε να ανεβω στο zugspitze). Τα ατομα που μενουν Μοναχο μου ειπαν οτι το Βερολινο ειναι αρκετα πεσμενο κυριως σε θεμα κοσμου. Ελβετια και Δανια κοιτα μονο(προσωπικα θα πηγαινα Ελβετια).
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.957 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:22 Ο Skiyo έγραψε: #762 02-11-25 21:22 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Έχω πάει Δανία στη Κοπεγχάγη και Ελβετια Ζυρίχη και Λουκέρνη. Λοιπόν να γνωρίζεις ότι στη Ελβετία είναι πανάκριβα, δε νομίζω να βρεις φθηνή διαμονή και φαγητό. Το φαγητό το κυριο πιάτο κάνει γύρω 25-30 ευρώ. Έχει πραγματάκια να δεις, μπορείς να πάρεις και τρένο να κάνεις εκδρομή σε άλλη πόλη αυθημερόν. Στη Κοπεγχάγη μου άρεσε πολύ, είναι πιο μαζεμένη πόλη οπότε σε 3-4 μέρες έχεις δει αρκετά πράγματα. Βρίσκεις εύκολα οικονομικά ξενοδοχεία και το κόστος του φαγητού ψιλοπάλευεται αν ξέρεις που θα πας. Έχει διάφορα μουσεία, η πόλη περπατιέται, γενικά η πόλη είναι πολύ όμορφη και θα βγάλεις πολλές φωτογραφίες. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:24 Ο American Economist: #763 02-11-25 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Έχω πάει Δανία στη Κοπεγχάγη και Ελβετια Ζυρίχη και Λουκέρνη. Λοιπόν να γνωρίζεις ότι στη Ελβετία είναι πανάκριβα, δε νομίζω να βρεις φθηνή διαμονή και φαγητό. Το φαγητό το κυριο πιάτο κάνει γύρω 25-30 ευρώ. Έχει πραγματάκια να δεις, μπορείς να πάρεις και τρένο να κάνεις εκδρομή σε άλλη πόλη αυθημερόν. Στη Κοπεγχάγη μου άρεσε πολύ, είναι πιο μαζεμένη πόλη οπότε σε 3-4 μέρες έχεις δει αρκετά πράγματα. Βρίσκεις εύκολα οικονομικά ξενοδοχεία και το κόστος του φαγητού ψιλοπάλευεται αν ξέρεις που θα πας. Έχει διάφορα μουσεία, η πόλη περπατιέται, γενικά η πόλη είναι πολύ όμορφη και θα βγάλεις πολλές φωτογραφίες. Click για ανάπτυξη... Γενικά που σου άρεσε περισσότερο μεταξύ των 2;; Από θέμα ασφαλείας ήταν ok? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Για το Μοναχο και το Βερολινο γενικα ξερω πως καμια σχεση σαν πολεις. Εχω παει μονο Μόναχο και ηταν ωραια, βεβαια ειχα παει και στις γυρω περιοχες(garmisch ωστε να ανεβω στο zugspitze). Τα ατομα που μενουν Μοναχο μου ειπαν οτι το Βερολινο ειναι αρκετα πεσμενο κυριως σε θεμα κοσμου. Ελβετια και Δανια κοιτα μονο(προσωπικα θα πηγαινα Ελβετια). Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ελβετία θέλω. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.957 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:29 Ο Skiyo έγραψε: #764 02-11-25 21:29 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Γενικά που σου άρεσε περισσότερο μεταξύ των 2;; Από θέμα ασφαλείας ήταν ok? Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά μου άρεσε η Κοπεγχάγη, νοικιάσα και ποδήλατο για 3 μέρες και γύρισα όλη τη πόλη οπότε ένιωθα αρκετά ανεξάρτητος. Αλλά αν έχεις τη ευκαιρία και λεφτά να πας Ελβετία μη τη χάσεις. Και οι δύο χώρες είναι αρκετά ασφαλείς, αν και έβρισκα τους Δανούς πιο φιλικούς και χαρούμενους. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:31 Ο American Economist: #765 02-11-25 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εμένα προσωπικά μου άρεσε η Κοπεγχάγη, νοικιάσα και ποδήλατο για 3 μέρες και γύρισα όλη τη πόλη οπότε ένιωθα αρκετά ανεξάρτητος. Αλλά αν έχεις τη ευκαιρία και λεφτά να πας Ελβετία μη τη χάσεις. Και οι δύο χώρες είναι αρκετά ασφαλείς, αν και έβρισκα τους Δανούς πιο φιλικούς και χαρούμενους. Click για ανάπτυξη... Κοίτα για 3 νύχτες λέμε (4 ημέρες δηλαδή) και λογικά Ιανουάριο. Οσο αφορά το κόστος, έως €1,000 δίνω δεν έχω θέμα. Εννοώ το συνολικό κόστος μαζί με τα αεροπορικά που μου βγαίνουν στα €230 με Aegean. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:34 Η glayki έγραψε: #766 02-11-25 21:34 Εχω πάει Λουκέρνη ( πανεμορφη ) , αλλά πανάκριβη . Με το ποσό που διαθέτεις δε θα έχεις θέμα. Και οι αποστάσεις για να επισκεφτεί ς και μια άλλη πολη είναι κοντινές. Κοπεγχάγη έχεις αρκετά πράγματα να δεις ( έχει και ένα φανταστικό ενυδρείο μεταξυ άλλων) και πιο οικονομική ( έχει παει η κόρη μου με πολυ καλές εντυπώσεις) taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.297 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 22:34 Ο taketrance: #767 02-11-25 22:34 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Κοπεγχάγη έχεις αρκετά πράγματα να δεις ( έχει και ένα φανταστικό ενυδρείο μεταξυ άλλων) και πιο οικονομική ( έχει παει η κόρη μου με πολυ καλές εντυπώσεις) Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω αν συγκριτικά με Λουκέρνη/Ελβετια είναι φτηνότερη αλλά στο φαγητό/ποτό η Κοπεγχάγη είναι πολύ ακριβή. Αν και το φαγητό είναι highlight σε αυτήν την πόλη και τα αξίζει. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 23:17 Η Chem2000 έγραψε: #768 02-11-25 23:17 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βερολίνο Click για ανάπτυξη... Εγώ που πήγα Βερολίνο πρόπερσι μου άρεσε πολύ πάντως! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #769 05-12-25 19:46 Οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του πλανήτη βάση των επιβατών που μετέφεραν. Η American Airlines σταθερά στην κορυφή με 226 εκατομμύρια επιβάτες, η μόνη εταιρεία με πάνω από 200 εκατομμύρια επιβάτες. Η Ευρώπη έχει 2 αεροπορικές μέσα στην δεκάδα, και οι δύο low cost. @Skiyo πιστεύω θα σου αρέσει μιας και ταξιδεύεις αρκετά με αεροπλάνο από όσο έχω καταλάβει. Τελευταία επεξεργασία: 5 Δεκεμβρίου 2025 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.957 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 20:13 Ο Skiyo έγραψε: #770 05-12-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: @Skiyo πιστεύω θα σου αρέσει μιας και ταξιδεύεις αρκετά με αεροπλάνο από όσο έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Ισχύει, ταξιδεύω τουλάχιστον 6-10 φορές το χρόνο με αεροπλάνο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 First Προηγούμενη 39 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 39 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 296 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 euretra Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 Jim175 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Έχω πάει Δανία στη Κοπεγχάγη και Ελβετια Ζυρίχη και Λουκέρνη. Λοιπόν να γνωρίζεις ότι στη Ελβετία είναι πανάκριβα, δε νομίζω να βρεις φθηνή διαμονή και φαγητό. Το φαγητό το κυριο πιάτο κάνει γύρω 25-30 ευρώ. Έχει πραγματάκια να δεις, μπορείς να πάρεις και τρένο να κάνεις εκδρομή σε άλλη πόλη αυθημερόν. Στη Κοπεγχάγη μου άρεσε πολύ, είναι πιο μαζεμένη πόλη οπότε σε 3-4 μέρες έχεις δει αρκετά πράγματα. Βρίσκεις εύκολα οικονομικά ξενοδοχεία και το κόστος του φαγητού ψιλοπάλευεται αν ξέρεις που θα πας. Έχει διάφορα μουσεία, η πόλη περπατιέται, γενικά η πόλη είναι πολύ όμορφη και θα βγάλεις πολλές φωτογραφίες.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:24 Ο American Economist: #763 02-11-25 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Έχω πάει Δανία στη Κοπεγχάγη και Ελβετια Ζυρίχη και Λουκέρνη. Λοιπόν να γνωρίζεις ότι στη Ελβετία είναι πανάκριβα, δε νομίζω να βρεις φθηνή διαμονή και φαγητό. Το φαγητό το κυριο πιάτο κάνει γύρω 25-30 ευρώ. Έχει πραγματάκια να δεις, μπορείς να πάρεις και τρένο να κάνεις εκδρομή σε άλλη πόλη αυθημερόν. Στη Κοπεγχάγη μου άρεσε πολύ, είναι πιο μαζεμένη πόλη οπότε σε 3-4 μέρες έχεις δει αρκετά πράγματα. Βρίσκεις εύκολα οικονομικά ξενοδοχεία και το κόστος του φαγητού ψιλοπάλευεται αν ξέρεις που θα πας. Έχει διάφορα μουσεία, η πόλη περπατιέται, γενικά η πόλη είναι πολύ όμορφη και θα βγάλεις πολλές φωτογραφίες. Click για ανάπτυξη... Γενικά που σου άρεσε περισσότερο μεταξύ των 2;; Από θέμα ασφαλείας ήταν ok? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Για το Μοναχο και το Βερολινο γενικα ξερω πως καμια σχεση σαν πολεις. Εχω παει μονο Μόναχο και ηταν ωραια, βεβαια ειχα παει και στις γυρω περιοχες(garmisch ωστε να ανεβω στο zugspitze). Τα ατομα που μενουν Μοναχο μου ειπαν οτι το Βερολινο ειναι αρκετα πεσμενο κυριως σε θεμα κοσμου. Ελβετια και Δανια κοιτα μονο(προσωπικα θα πηγαινα Ελβετια). Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ελβετία θέλω. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.957 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:29 Ο Skiyo έγραψε: #764 02-11-25 21:29 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Γενικά που σου άρεσε περισσότερο μεταξύ των 2;; Από θέμα ασφαλείας ήταν ok? Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά μου άρεσε η Κοπεγχάγη, νοικιάσα και ποδήλατο για 3 μέρες και γύρισα όλη τη πόλη οπότε ένιωθα αρκετά ανεξάρτητος. Αλλά αν έχεις τη ευκαιρία και λεφτά να πας Ελβετία μη τη χάσεις. Και οι δύο χώρες είναι αρκετά ασφαλείς, αν και έβρισκα τους Δανούς πιο φιλικούς και χαρούμενους. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:31 Ο American Economist: #765 02-11-25 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εμένα προσωπικά μου άρεσε η Κοπεγχάγη, νοικιάσα και ποδήλατο για 3 μέρες και γύρισα όλη τη πόλη οπότε ένιωθα αρκετά ανεξάρτητος. Αλλά αν έχεις τη ευκαιρία και λεφτά να πας Ελβετία μη τη χάσεις. Και οι δύο χώρες είναι αρκετά ασφαλείς, αν και έβρισκα τους Δανούς πιο φιλικούς και χαρούμενους. Click για ανάπτυξη... Κοίτα για 3 νύχτες λέμε (4 ημέρες δηλαδή) και λογικά Ιανουάριο. Οσο αφορά το κόστος, έως €1,000 δίνω δεν έχω θέμα. Εννοώ το συνολικό κόστος μαζί με τα αεροπορικά που μου βγαίνουν στα €230 με Aegean. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:34 Η glayki έγραψε: #766 02-11-25 21:34 Εχω πάει Λουκέρνη ( πανεμορφη ) , αλλά πανάκριβη . Με το ποσό που διαθέτεις δε θα έχεις θέμα. Και οι αποστάσεις για να επισκεφτεί ς και μια άλλη πολη είναι κοντινές. Κοπεγχάγη έχεις αρκετά πράγματα να δεις ( έχει και ένα φανταστικό ενυδρείο μεταξυ άλλων) και πιο οικονομική ( έχει παει η κόρη μου με πολυ καλές εντυπώσεις) taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.297 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 22:34 Ο taketrance: #767 02-11-25 22:34 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Κοπεγχάγη έχεις αρκετά πράγματα να δεις ( έχει και ένα φανταστικό ενυδρείο μεταξυ άλλων) και πιο οικονομική ( έχει παει η κόρη μου με πολυ καλές εντυπώσεις) Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω αν συγκριτικά με Λουκέρνη/Ελβετια είναι φτηνότερη αλλά στο φαγητό/ποτό η Κοπεγχάγη είναι πολύ ακριβή. Αν και το φαγητό είναι highlight σε αυτήν την πόλη και τα αξίζει. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 23:17 Η Chem2000 έγραψε: #768 02-11-25 23:17 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βερολίνο Click για ανάπτυξη... Εγώ που πήγα Βερολίνο πρόπερσι μου άρεσε πολύ πάντως! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #769 05-12-25 19:46 Οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του πλανήτη βάση των επιβατών που μετέφεραν. Η American Airlines σταθερά στην κορυφή με 226 εκατομμύρια επιβάτες, η μόνη εταιρεία με πάνω από 200 εκατομμύρια επιβάτες. Η Ευρώπη έχει 2 αεροπορικές μέσα στην δεκάδα, και οι δύο low cost. @Skiyo πιστεύω θα σου αρέσει μιας και ταξιδεύεις αρκετά με αεροπλάνο από όσο έχω καταλάβει. Τελευταία επεξεργασία: 5 Δεκεμβρίου 2025 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.957 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 20:13 Ο Skiyo έγραψε: #770 05-12-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: @Skiyo πιστεύω θα σου αρέσει μιας και ταξιδεύεις αρκετά με αεροπλάνο από όσο έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Ισχύει, ταξιδεύω τουλάχιστον 6-10 φορές το χρόνο με αεροπλάνο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 First Προηγούμενη 39 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 39 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 296 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 euretra Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 Jim175 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Έχω πάει Δανία στη Κοπεγχάγη και Ελβετια Ζυρίχη και Λουκέρνη. Λοιπόν να γνωρίζεις ότι στη Ελβετία είναι πανάκριβα, δε νομίζω να βρεις φθηνή διαμονή και φαγητό. Το φαγητό το κυριο πιάτο κάνει γύρω 25-30 ευρώ. Έχει πραγματάκια να δεις, μπορείς να πάρεις και τρένο να κάνεις εκδρομή σε άλλη πόλη αυθημερόν. Στη Κοπεγχάγη μου άρεσε πολύ, είναι πιο μαζεμένη πόλη οπότε σε 3-4 μέρες έχεις δει αρκετά πράγματα. Βρίσκεις εύκολα οικονομικά ξενοδοχεία και το κόστος του φαγητού ψιλοπάλευεται αν ξέρεις που θα πας. Έχει διάφορα μουσεία, η πόλη περπατιέται, γενικά η πόλη είναι πολύ όμορφη και θα βγάλεις πολλές φωτογραφίες. Click για ανάπτυξη... Γενικά που σου άρεσε περισσότερο μεταξύ των 2;; Από θέμα ασφαλείας ήταν ok? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Για το Μοναχο και το Βερολινο γενικα ξερω πως καμια σχεση σαν πολεις. Εχω παει μονο Μόναχο και ηταν ωραια, βεβαια ειχα παει και στις γυρω περιοχες(garmisch ωστε να ανεβω στο zugspitze). Τα ατομα που μενουν Μοναχο μου ειπαν οτι το Βερολινο ειναι αρκετα πεσμενο κυριως σε θεμα κοσμου. Ελβετια και Δανια κοιτα μονο(προσωπικα θα πηγαινα Ελβετια). Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ελβετία θέλω.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.957 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:29 Ο Skiyo έγραψε: #764 02-11-25 21:29 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Γενικά που σου άρεσε περισσότερο μεταξύ των 2;; Από θέμα ασφαλείας ήταν ok? Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά μου άρεσε η Κοπεγχάγη, νοικιάσα και ποδήλατο για 3 μέρες και γύρισα όλη τη πόλη οπότε ένιωθα αρκετά ανεξάρτητος. Αλλά αν έχεις τη ευκαιρία και λεφτά να πας Ελβετία μη τη χάσεις. Και οι δύο χώρες είναι αρκετά ασφαλείς, αν και έβρισκα τους Δανούς πιο φιλικούς και χαρούμενους. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:31 Ο American Economist: #765 02-11-25 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εμένα προσωπικά μου άρεσε η Κοπεγχάγη, νοικιάσα και ποδήλατο για 3 μέρες και γύρισα όλη τη πόλη οπότε ένιωθα αρκετά ανεξάρτητος. Αλλά αν έχεις τη ευκαιρία και λεφτά να πας Ελβετία μη τη χάσεις. Και οι δύο χώρες είναι αρκετά ασφαλείς, αν και έβρισκα τους Δανούς πιο φιλικούς και χαρούμενους. Click για ανάπτυξη... Κοίτα για 3 νύχτες λέμε (4 ημέρες δηλαδή) και λογικά Ιανουάριο. Οσο αφορά το κόστος, έως €1,000 δίνω δεν έχω θέμα. Εννοώ το συνολικό κόστος μαζί με τα αεροπορικά που μου βγαίνουν στα €230 με Aegean. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:34 Η glayki έγραψε: #766 02-11-25 21:34 Εχω πάει Λουκέρνη ( πανεμορφη ) , αλλά πανάκριβη . Με το ποσό που διαθέτεις δε θα έχεις θέμα. Και οι αποστάσεις για να επισκεφτεί ς και μια άλλη πολη είναι κοντινές. Κοπεγχάγη έχεις αρκετά πράγματα να δεις ( έχει και ένα φανταστικό ενυδρείο μεταξυ άλλων) και πιο οικονομική ( έχει παει η κόρη μου με πολυ καλές εντυπώσεις) taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.297 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 22:34 Ο taketrance: #767 02-11-25 22:34 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Κοπεγχάγη έχεις αρκετά πράγματα να δεις ( έχει και ένα φανταστικό ενυδρείο μεταξυ άλλων) και πιο οικονομική ( έχει παει η κόρη μου με πολυ καλές εντυπώσεις) Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω αν συγκριτικά με Λουκέρνη/Ελβετια είναι φτηνότερη αλλά στο φαγητό/ποτό η Κοπεγχάγη είναι πολύ ακριβή. Αν και το φαγητό είναι highlight σε αυτήν την πόλη και τα αξίζει. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 23:17 Η Chem2000 έγραψε: #768 02-11-25 23:17 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βερολίνο Click για ανάπτυξη... Εγώ που πήγα Βερολίνο πρόπερσι μου άρεσε πολύ πάντως! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #769 05-12-25 19:46 Οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του πλανήτη βάση των επιβατών που μετέφεραν. Η American Airlines σταθερά στην κορυφή με 226 εκατομμύρια επιβάτες, η μόνη εταιρεία με πάνω από 200 εκατομμύρια επιβάτες. Η Ευρώπη έχει 2 αεροπορικές μέσα στην δεκάδα, και οι δύο low cost. @Skiyo πιστεύω θα σου αρέσει μιας και ταξιδεύεις αρκετά με αεροπλάνο από όσο έχω καταλάβει. Τελευταία επεξεργασία: 5 Δεκεμβρίου 2025 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.957 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 20:13 Ο Skiyo έγραψε: #770 05-12-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: @Skiyo πιστεύω θα σου αρέσει μιας και ταξιδεύεις αρκετά με αεροπλάνο από όσο έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Ισχύει, ταξιδεύω τουλάχιστον 6-10 φορές το χρόνο με αεροπλάνο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 First Προηγούμενη 39 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 39 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 296 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 euretra Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 Jim175 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Γενικά που σου άρεσε περισσότερο μεταξύ των 2;; Από θέμα ασφαλείας ήταν ok? Click για ανάπτυξη... Εμένα προσωπικά μου άρεσε η Κοπεγχάγη, νοικιάσα και ποδήλατο για 3 μέρες και γύρισα όλη τη πόλη οπότε ένιωθα αρκετά ανεξάρτητος. Αλλά αν έχεις τη ευκαιρία και λεφτά να πας Ελβετία μη τη χάσεις. Και οι δύο χώρες είναι αρκετά ασφαλείς, αν και έβρισκα τους Δανούς πιο φιλικούς και χαρούμενους.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:31 Ο American Economist: #765 02-11-25 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εμένα προσωπικά μου άρεσε η Κοπεγχάγη, νοικιάσα και ποδήλατο για 3 μέρες και γύρισα όλη τη πόλη οπότε ένιωθα αρκετά ανεξάρτητος. Αλλά αν έχεις τη ευκαιρία και λεφτά να πας Ελβετία μη τη χάσεις. Και οι δύο χώρες είναι αρκετά ασφαλείς, αν και έβρισκα τους Δανούς πιο φιλικούς και χαρούμενους. Click για ανάπτυξη... Κοίτα για 3 νύχτες λέμε (4 ημέρες δηλαδή) και λογικά Ιανουάριο. Οσο αφορά το κόστος, έως €1,000 δίνω δεν έχω θέμα. Εννοώ το συνολικό κόστος μαζί με τα αεροπορικά που μου βγαίνουν στα €230 με Aegean. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:34 Η glayki έγραψε: #766 02-11-25 21:34 Εχω πάει Λουκέρνη ( πανεμορφη ) , αλλά πανάκριβη . Με το ποσό που διαθέτεις δε θα έχεις θέμα. Και οι αποστάσεις για να επισκεφτεί ς και μια άλλη πολη είναι κοντινές. Κοπεγχάγη έχεις αρκετά πράγματα να δεις ( έχει και ένα φανταστικό ενυδρείο μεταξυ άλλων) και πιο οικονομική ( έχει παει η κόρη μου με πολυ καλές εντυπώσεις) taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.297 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 22:34 Ο taketrance: #767 02-11-25 22:34 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Κοπεγχάγη έχεις αρκετά πράγματα να δεις ( έχει και ένα φανταστικό ενυδρείο μεταξυ άλλων) και πιο οικονομική ( έχει παει η κόρη μου με πολυ καλές εντυπώσεις) Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω αν συγκριτικά με Λουκέρνη/Ελβετια είναι φτηνότερη αλλά στο φαγητό/ποτό η Κοπεγχάγη είναι πολύ ακριβή. Αν και το φαγητό είναι highlight σε αυτήν την πόλη και τα αξίζει. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 23:17 Η Chem2000 έγραψε: #768 02-11-25 23:17 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βερολίνο Click για ανάπτυξη... Εγώ που πήγα Βερολίνο πρόπερσι μου άρεσε πολύ πάντως! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #769 05-12-25 19:46 Οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του πλανήτη βάση των επιβατών που μετέφεραν. Η American Airlines σταθερά στην κορυφή με 226 εκατομμύρια επιβάτες, η μόνη εταιρεία με πάνω από 200 εκατομμύρια επιβάτες. Η Ευρώπη έχει 2 αεροπορικές μέσα στην δεκάδα, και οι δύο low cost. @Skiyo πιστεύω θα σου αρέσει μιας και ταξιδεύεις αρκετά με αεροπλάνο από όσο έχω καταλάβει. Τελευταία επεξεργασία: 5 Δεκεμβρίου 2025 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.957 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 20:13 Ο Skiyo έγραψε: #770 05-12-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: @Skiyo πιστεύω θα σου αρέσει μιας και ταξιδεύεις αρκετά με αεροπλάνο από όσο έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Ισχύει, ταξιδεύω τουλάχιστον 6-10 φορές το χρόνο με αεροπλάνο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 First Προηγούμενη 39 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 39 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 296 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 euretra Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 Jim175 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Εμένα προσωπικά μου άρεσε η Κοπεγχάγη, νοικιάσα και ποδήλατο για 3 μέρες και γύρισα όλη τη πόλη οπότε ένιωθα αρκετά ανεξάρτητος. Αλλά αν έχεις τη ευκαιρία και λεφτά να πας Ελβετία μη τη χάσεις. Και οι δύο χώρες είναι αρκετά ασφαλείς, αν και έβρισκα τους Δανούς πιο φιλικούς και χαρούμενους. Click για ανάπτυξη... Κοίτα για 3 νύχτες λέμε (4 ημέρες δηλαδή) και λογικά Ιανουάριο. Οσο αφορά το κόστος, έως €1,000 δίνω δεν έχω θέμα. Εννοώ το συνολικό κόστος μαζί με τα αεροπορικά που μου βγαίνουν στα €230 με Aegean.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:34 Η glayki έγραψε: #766 02-11-25 21:34 Εχω πάει Λουκέρνη ( πανεμορφη ) , αλλά πανάκριβη . Με το ποσό που διαθέτεις δε θα έχεις θέμα. Και οι αποστάσεις για να επισκεφτεί ς και μια άλλη πολη είναι κοντινές. Κοπεγχάγη έχεις αρκετά πράγματα να δεις ( έχει και ένα φανταστικό ενυδρείο μεταξυ άλλων) και πιο οικονομική ( έχει παει η κόρη μου με πολυ καλές εντυπώσεις) taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.297 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 22:34 Ο taketrance: #767 02-11-25 22:34 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Κοπεγχάγη έχεις αρκετά πράγματα να δεις ( έχει και ένα φανταστικό ενυδρείο μεταξυ άλλων) και πιο οικονομική ( έχει παει η κόρη μου με πολυ καλές εντυπώσεις) Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω αν συγκριτικά με Λουκέρνη/Ελβετια είναι φτηνότερη αλλά στο φαγητό/ποτό η Κοπεγχάγη είναι πολύ ακριβή. Αν και το φαγητό είναι highlight σε αυτήν την πόλη και τα αξίζει. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 23:17 Η Chem2000 έγραψε: #768 02-11-25 23:17 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βερολίνο Click για ανάπτυξη... Εγώ που πήγα Βερολίνο πρόπερσι μου άρεσε πολύ πάντως! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #769 05-12-25 19:46 Οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του πλανήτη βάση των επιβατών που μετέφεραν. Η American Airlines σταθερά στην κορυφή με 226 εκατομμύρια επιβάτες, η μόνη εταιρεία με πάνω από 200 εκατομμύρια επιβάτες. Η Ευρώπη έχει 2 αεροπορικές μέσα στην δεκάδα, και οι δύο low cost. @Skiyo πιστεύω θα σου αρέσει μιας και ταξιδεύεις αρκετά με αεροπλάνο από όσο έχω καταλάβει. Τελευταία επεξεργασία: 5 Δεκεμβρίου 2025 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.957 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 20:13 Ο Skiyo έγραψε: #770 05-12-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: @Skiyo πιστεύω θα σου αρέσει μιας και ταξιδεύεις αρκετά με αεροπλάνο από όσο έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Ισχύει, ταξιδεύω τουλάχιστον 6-10 φορές το χρόνο με αεροπλάνο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 First Προηγούμενη 39 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 39 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 296 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 euretra Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 Jim175 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχω πάει Λουκέρνη ( πανεμορφη ) , αλλά πανάκριβη . Με το ποσό που διαθέτεις δε θα έχεις θέμα. Και οι αποστάσεις για να επισκεφτεί ς και μια άλλη πολη είναι κοντινές. Κοπεγχάγη έχεις αρκετά πράγματα να δεις ( έχει και ένα φανταστικό ενυδρείο μεταξυ άλλων) και πιο οικονομική ( έχει παει η κόρη μου με πολυ καλές εντυπώσεις)
taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.297 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 22:34 Ο taketrance: #767 02-11-25 22:34 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Κοπεγχάγη έχεις αρκετά πράγματα να δεις ( έχει και ένα φανταστικό ενυδρείο μεταξυ άλλων) και πιο οικονομική ( έχει παει η κόρη μου με πολυ καλές εντυπώσεις) Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω αν συγκριτικά με Λουκέρνη/Ελβετια είναι φτηνότερη αλλά στο φαγητό/ποτό η Κοπεγχάγη είναι πολύ ακριβή. Αν και το φαγητό είναι highlight σε αυτήν την πόλη και τα αξίζει. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 23:17 Η Chem2000 έγραψε: #768 02-11-25 23:17 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βερολίνο Click για ανάπτυξη... Εγώ που πήγα Βερολίνο πρόπερσι μου άρεσε πολύ πάντως! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #769 05-12-25 19:46 Οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του πλανήτη βάση των επιβατών που μετέφεραν. Η American Airlines σταθερά στην κορυφή με 226 εκατομμύρια επιβάτες, η μόνη εταιρεία με πάνω από 200 εκατομμύρια επιβάτες. Η Ευρώπη έχει 2 αεροπορικές μέσα στην δεκάδα, και οι δύο low cost. @Skiyo πιστεύω θα σου αρέσει μιας και ταξιδεύεις αρκετά με αεροπλάνο από όσο έχω καταλάβει. Τελευταία επεξεργασία: 5 Δεκεμβρίου 2025 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.957 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 20:13 Ο Skiyo έγραψε: #770 05-12-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: @Skiyo πιστεύω θα σου αρέσει μιας και ταξιδεύεις αρκετά με αεροπλάνο από όσο έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Ισχύει, ταξιδεύω τουλάχιστον 6-10 φορές το χρόνο με αεροπλάνο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 First Προηγούμενη 39 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 39 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 296 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 euretra Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 Jim175 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Κοπεγχάγη έχεις αρκετά πράγματα να δεις ( έχει και ένα φανταστικό ενυδρείο μεταξυ άλλων) και πιο οικονομική ( έχει παει η κόρη μου με πολυ καλές εντυπώσεις) Click για ανάπτυξη... Δε ξέρω αν συγκριτικά με Λουκέρνη/Ελβετια είναι φτηνότερη αλλά στο φαγητό/ποτό η Κοπεγχάγη είναι πολύ ακριβή. Αν και το φαγητό είναι highlight σε αυτήν την πόλη και τα αξίζει.
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 23:17 Η Chem2000 έγραψε: #768 02-11-25 23:17 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βερολίνο Click για ανάπτυξη... Εγώ που πήγα Βερολίνο πρόπερσι μου άρεσε πολύ πάντως! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #769 05-12-25 19:46 Οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του πλανήτη βάση των επιβατών που μετέφεραν. Η American Airlines σταθερά στην κορυφή με 226 εκατομμύρια επιβάτες, η μόνη εταιρεία με πάνω από 200 εκατομμύρια επιβάτες. Η Ευρώπη έχει 2 αεροπορικές μέσα στην δεκάδα, και οι δύο low cost. @Skiyo πιστεύω θα σου αρέσει μιας και ταξιδεύεις αρκετά με αεροπλάνο από όσο έχω καταλάβει. Τελευταία επεξεργασία: 5 Δεκεμβρίου 2025 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.957 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 20:13 Ο Skiyo έγραψε: #770 05-12-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: @Skiyo πιστεύω θα σου αρέσει μιας και ταξιδεύεις αρκετά με αεροπλάνο από όσο έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Ισχύει, ταξιδεύω τουλάχιστον 6-10 φορές το χρόνο με αεροπλάνο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 First Προηγούμενη 39 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 39 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 296 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 euretra Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 Jim175 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βερολίνο Click για ανάπτυξη... Εγώ που πήγα Βερολίνο πρόπερσι μου άρεσε πολύ πάντως!
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #769 05-12-25 19:46 Οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του πλανήτη βάση των επιβατών που μετέφεραν. Η American Airlines σταθερά στην κορυφή με 226 εκατομμύρια επιβάτες, η μόνη εταιρεία με πάνω από 200 εκατομμύρια επιβάτες. Η Ευρώπη έχει 2 αεροπορικές μέσα στην δεκάδα, και οι δύο low cost. @Skiyo πιστεύω θα σου αρέσει μιας και ταξιδεύεις αρκετά με αεροπλάνο από όσο έχω καταλάβει. Τελευταία επεξεργασία: 5 Δεκεμβρίου 2025 Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.957 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 20:13 Ο Skiyo έγραψε: #770 05-12-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: @Skiyo πιστεύω θα σου αρέσει μιας και ταξιδεύεις αρκετά με αεροπλάνο από όσο έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Ισχύει, ταξιδεύω τουλάχιστον 6-10 φορές το χρόνο με αεροπλάνο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 First Προηγούμενη 39 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 39 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του πλανήτη βάση των επιβατών που μετέφεραν. Η American Airlines σταθερά στην κορυφή με 226 εκατομμύρια επιβάτες, η μόνη εταιρεία με πάνω από 200 εκατομμύρια επιβάτες. Η Ευρώπη έχει 2 αεροπορικές μέσα στην δεκάδα, και οι δύο low cost. @Skiyo πιστεύω θα σου αρέσει μιας και ταξιδεύεις αρκετά με αεροπλάνο από όσο έχω καταλάβει.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.957 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2025 στις 20:13 Ο Skiyo έγραψε: #770 05-12-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: @Skiyo πιστεύω θα σου αρέσει μιας και ταξιδεύεις αρκετά με αεροπλάνο από όσο έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Ισχύει, ταξιδεύω τουλάχιστον 6-10 φορές το χρόνο με αεροπλάνο.
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: @Skiyo πιστεύω θα σου αρέσει μιας και ταξιδεύεις αρκετά με αεροπλάνο από όσο έχω καταλάβει Click για ανάπτυξη... Ισχύει, ταξιδεύω τουλάχιστον 6-10 φορές το χρόνο με αεροπλάνο.