glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2025 στις 18:59 Η glayki έγραψε: #741 09-07-25 18:59 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Ψάχνω να πάω 2-3 ημέρες Κύπρο τέλη Αυγούστου, και δεν ξέρω ποια πόλη να επιλέξω. Μεταξύ της Λευκωσίας, Λάρνακας και Πάφου ποια θεωρείτε καλύτερη επιλογή;; Ποια πόλη έχει περισσότερα να δεις και να κάνεις;; Click για ανάπτυξη... Ρίξε μια ματιά και στη Λεμεσό. Λεμεσός: Στη νοτιότερη πόλη της Ευρώπης, με τους ουρανοξύστες και την απογειωμένη γαστρονομία Έχοντας έντονη «αίσθηση» Ντουμπάι, είναι ένας προορισμός για όλο τον χρόνο, χάρη στην πλούσια νυχτερινή ζωή και τα πάμπολλα αξιοθέατα www.travel.gr Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.979 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2025 στις 19:12 Ο Skiyo έγραψε: #742 09-07-25 19:12 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Ψάχνω να πάω 2-3 ημέρες Κύπρο τέλη Αυγούστου, και δεν ξέρω ποια πόλη να επιλέξω. Μεταξύ της Λευκωσίας, Λάρνακας και Πάφου ποια θεωρείτε καλύτερη επιλογή;; Ποια πόλη έχει περισσότερα να δεις και να κάνεις;; Click για ανάπτυξη... Στη Λευκωσία νομίζω έχει περισσότερα πράγματα να δεις. Για Λάρνακα δε ξέρω πολλά άλλα η Πάφος είναι μικρή παραθαλάσσια περιοχή και ειναι μακριά από τη Λευκωσία και Λάρνακα που είναι πιο ζωντανές πόλεις από ότι πιστεύω. Αλλά τέλη Αυγούστου; Θα πεθάνεις από τη ζέστη αν δε έχεις αμάξι να νοικιάσεις ή να πας για μπάνιο στη θάλασσα. Σκέψου μέχρι το τέλη Οκτωβρίου έχουν κοντά 30 βαθμούς. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2025 στις 19:21 Ο American Economist: #743 09-07-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ρίξε μια ματιά και στη Λεμεσό. Λεμεσός: Στη νοτιότερη πόλη της Ευρώπης, με τους ουρανοξύστες και την απογειωμένη γαστρονομία Έχοντας έντονη «αίσθηση» Ντουμπάι, είναι ένας προορισμός για όλο τον χρόνο, χάρη στην πλούσια νυχτερινή ζωή και τα πάμπολλα αξιοθέατα www.travel.gr Click για ανάπτυξη... Βασικά όντως, τώρα που βλέπω την Λεμεσό μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ σύγχρονη πόλη δίπλα στην θάλασσα. Θα το τσεκάρω καθώς μου αρέσει σαν μέρος όπως το βλέπω. Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Στη Λευκωσία νομίζω έχει περισσότερα πράγματα να δεις. Για Λάρνακα δε ξέρω πολλά άλλα η Πάφος είναι μικρή παραθαλάσσια περιοχή και ειναι μακριά από τη Λευκωσία και Λάρνακα που είναι πιο ζωντανές πόλεις από ότι πιστεύω. Αλλά τέλη Αυγούστου; Θα πεθάνεις από τη ζέστη αν δε έχεις αμάξι να νοικιάσεις ή να πας για μπάνιο στη θάλασσα. Σκέψου μέχρι το τέλη Οκτωβρίου έχουν κοντά 30 βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω για την ζέστη, είναι ένα θέμα. Ομως θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο άρα θα είμαστε ok θεωρώ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 13:31 Ο Paragontas7000: #744 10-07-25 13:31 Πουθενα. Κανα χωριο για καμια εβδομαδα. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 15:44 Η adams33 έγραψε: #745 10-07-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βασικά όντως, τώρα που βλέπω την Λεμεσό μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ σύγχρονη πόλη δίπλα στην θάλασσα. Θα το τσεκάρω καθώς μου αρέσει σαν μέρος όπως το βλέπω. Το ξέρω για την ζέστη, είναι ένα θέμα. Ομως θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο άρα θα είμαστε ok θεωρώ. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά θα σου έλεγα ξανασκέψου το ... Τον Αύγουστο ακόμα δεν μπορείς να κυκλοφορείς...Δεν είναι μόνο η ζεστη είναι και η υγρασία που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα στην οποία δύσκολα αντέχεις αρκετή ώρα έξω... Αν έχεις αντοχές σε αυτό τότε οκ !! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 15:50 Ο American Economist: #746 10-07-25 15:50 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Προσωπικά θα σου έλεγα ξανασκέψου το ... Τον Αύγουστο ακόμα δεν μπορείς να κυκλοφορείς...Δεν είναι μόνο η ζεστη είναι και η υγρασία που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα στην οποία δύσκολα αντέχεις αρκετή ώρα έξω... Αν έχεις αντοχές σε αυτό τότε οκ !! Click για ανάπτυξη... Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:15 Η adams33 έγραψε: #747 10-07-25 16:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Χαχα όταν το ακούω αυτό... Δεν έχει καμία σχέση η ζεστη στη Κύπρο με της Ελλάδος... Αν μπορείς να το αναβαλεις πάντως για λίγο αργότερα θα το χαρείς περισσότερο το ταξίδι σου !! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:17 Ο American Economist: #748 10-07-25 16:17 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Χαχα όταν το ακούω αυτό... Δεν έχει καμία σχέση η ζεστη στη Κύπρο με της Ελλάδος... Αν μπορείς να το αναβαλεις πάντως για λίγο αργότερα θα το χαρείς περισσότερο το ταξίδι σου !! Click για ανάπτυξη... Θα το δω μήπως μπορέσω να πάω Σεπτέμβριο αν είναι, βέβαια πρέπει να μπορούν και τα παιδιά με τα οποία θα πάω. Θέλω όμως να επισκεφτώ την Κύπρο οπωσδήποτε, καθώς ακούω πολύ καλά λόγια από όσους έχουν πάει. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:20 Η rafaela11: #749 10-07-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Σκέψου μόνο ότι είναι πολύ πιο κοντά στην Αφρική Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.124 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 17:47 Η Grand Duchess: #750 10-07-25 17:47 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Απ' όσο μου έχουν πει Κύπριοι είναι η σκόνη που είναι το θέμα και η υγρασία, γίνεται αποπνικτική η ατμόσφαιρα. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.979 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 22:40 Ο Skiyo έγραψε: #751 19-07-25 22:40 Βλέπω Netflix, με φωνάζει ο πατέρας μου. -Πατερας: Ελα λίγο εδώ -Εγω: Ερχομαι Μπαίνω στο γραφείο και βλέπω ότι κοιτάζει αεροπορικά και Airbnb για Μάλτα τέλη Ιουλίου δηλαδή τη επόμενη εβδομάδα. -Εγω: Οκ κλείσε τα. 3 μέρες στη Μάλτα. Συνήθως δε κλείνουμε τα εισητηρία τελευταία στιγμή, πόσο μάλλον που κλείσαμε μια εβδομάδα πριν ταξιδέψουμε εξωτερικό. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 22:44 Η Chem2000 έγραψε: #752 19-07-25 22:44 Πήγα ήδη Σπέτσες και Κύθνο οπότε no more vacation δυστυχώς Άντε χωριό για κανένα 3ήμερο και μέχρι εκεί. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 12:34 Ο American Economist: #753 30-07-25 12:34 Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.157 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:50 Η touvlo έγραψε: #754 30-07-25 17:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. Click για ανάπτυξη... δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:46 Ο American Economist: #755 30-07-25 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη Click για ανάπτυξη... Τα καλύτερα αεροδρόμια του 2025, βάση των βραβείων Skytrax. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2025 στις 14:24 Ο American Economist: #756 11-08-25 14:24 Χθες ταξίδεψα από Χίο για Πειραιά με το πλοίο Ariadne, το μεγαλύτερο πλοίο που είχε μπει ποτέ στην γραμμή Πειραιά-Χίος-Μυτιλήνη με μήκος 197 μέτρα. Πραγματικά το πιο ωραίο ταξίδι που έχω κάνει με πλοίο, τεράστιοι χώροι, άνετες καμπίνες, πολύ ωραία καταστρώματα για βόλτα, ενώ το προσωπικό πολύ ευγενικό. Μάλιστα είναι τόσο μεγάλο πλοίο που χάνεσαι από ένα σημείο και μετά. @Skiyo American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:50 Ο American Economist: #757 02-11-25 20:50 Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:58 Ο paskmak έγραψε: #758 02-11-25 20:58 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:08 Ο American Economist: #759 02-11-25 21:08 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:13 Ο paskmak έγραψε: #760 02-11-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Στο Βερολίνο να πας να δεις τι; Χίπηδες , τουρκαραβες και λοιπή βρωμια. Καμία ποιότητα το ίδιο όπως και στην υπόλοιπη ανατολική Γερμανία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Ψάχνω να πάω 2-3 ημέρες Κύπρο τέλη Αυγούστου, και δεν ξέρω ποια πόλη να επιλέξω. Μεταξύ της Λευκωσίας, Λάρνακας και Πάφου ποια θεωρείτε καλύτερη επιλογή;; Ποια πόλη έχει περισσότερα να δεις και να κάνεις;; Click για ανάπτυξη... Ρίξε μια ματιά και στη Λεμεσό. Λεμεσός: Στη νοτιότερη πόλη της Ευρώπης, με τους ουρανοξύστες και την απογειωμένη γαστρονομία Έχοντας έντονη «αίσθηση» Ντουμπάι, είναι ένας προορισμός για όλο τον χρόνο, χάρη στην πλούσια νυχτερινή ζωή και τα πάμπολλα αξιοθέατα www.travel.gr
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.979 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2025 στις 19:12 Ο Skiyo έγραψε: #742 09-07-25 19:12 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Ψάχνω να πάω 2-3 ημέρες Κύπρο τέλη Αυγούστου, και δεν ξέρω ποια πόλη να επιλέξω. Μεταξύ της Λευκωσίας, Λάρνακας και Πάφου ποια θεωρείτε καλύτερη επιλογή;; Ποια πόλη έχει περισσότερα να δεις και να κάνεις;; Click για ανάπτυξη... Στη Λευκωσία νομίζω έχει περισσότερα πράγματα να δεις. Για Λάρνακα δε ξέρω πολλά άλλα η Πάφος είναι μικρή παραθαλάσσια περιοχή και ειναι μακριά από τη Λευκωσία και Λάρνακα που είναι πιο ζωντανές πόλεις από ότι πιστεύω. Αλλά τέλη Αυγούστου; Θα πεθάνεις από τη ζέστη αν δε έχεις αμάξι να νοικιάσεις ή να πας για μπάνιο στη θάλασσα. Σκέψου μέχρι το τέλη Οκτωβρίου έχουν κοντά 30 βαθμούς. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2025 στις 19:21 Ο American Economist: #743 09-07-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ρίξε μια ματιά και στη Λεμεσό. Λεμεσός: Στη νοτιότερη πόλη της Ευρώπης, με τους ουρανοξύστες και την απογειωμένη γαστρονομία Έχοντας έντονη «αίσθηση» Ντουμπάι, είναι ένας προορισμός για όλο τον χρόνο, χάρη στην πλούσια νυχτερινή ζωή και τα πάμπολλα αξιοθέατα www.travel.gr Click για ανάπτυξη... Βασικά όντως, τώρα που βλέπω την Λεμεσό μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ σύγχρονη πόλη δίπλα στην θάλασσα. Θα το τσεκάρω καθώς μου αρέσει σαν μέρος όπως το βλέπω. Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Στη Λευκωσία νομίζω έχει περισσότερα πράγματα να δεις. Για Λάρνακα δε ξέρω πολλά άλλα η Πάφος είναι μικρή παραθαλάσσια περιοχή και ειναι μακριά από τη Λευκωσία και Λάρνακα που είναι πιο ζωντανές πόλεις από ότι πιστεύω. Αλλά τέλη Αυγούστου; Θα πεθάνεις από τη ζέστη αν δε έχεις αμάξι να νοικιάσεις ή να πας για μπάνιο στη θάλασσα. Σκέψου μέχρι το τέλη Οκτωβρίου έχουν κοντά 30 βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω για την ζέστη, είναι ένα θέμα. Ομως θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο άρα θα είμαστε ok θεωρώ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 13:31 Ο Paragontas7000: #744 10-07-25 13:31 Πουθενα. Κανα χωριο για καμια εβδομαδα. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 15:44 Η adams33 έγραψε: #745 10-07-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βασικά όντως, τώρα που βλέπω την Λεμεσό μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ σύγχρονη πόλη δίπλα στην θάλασσα. Θα το τσεκάρω καθώς μου αρέσει σαν μέρος όπως το βλέπω. Το ξέρω για την ζέστη, είναι ένα θέμα. Ομως θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο άρα θα είμαστε ok θεωρώ. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά θα σου έλεγα ξανασκέψου το ... Τον Αύγουστο ακόμα δεν μπορείς να κυκλοφορείς...Δεν είναι μόνο η ζεστη είναι και η υγρασία που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα στην οποία δύσκολα αντέχεις αρκετή ώρα έξω... Αν έχεις αντοχές σε αυτό τότε οκ !! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 15:50 Ο American Economist: #746 10-07-25 15:50 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Προσωπικά θα σου έλεγα ξανασκέψου το ... Τον Αύγουστο ακόμα δεν μπορείς να κυκλοφορείς...Δεν είναι μόνο η ζεστη είναι και η υγρασία που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα στην οποία δύσκολα αντέχεις αρκετή ώρα έξω... Αν έχεις αντοχές σε αυτό τότε οκ !! Click για ανάπτυξη... Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:15 Η adams33 έγραψε: #747 10-07-25 16:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Χαχα όταν το ακούω αυτό... Δεν έχει καμία σχέση η ζεστη στη Κύπρο με της Ελλάδος... Αν μπορείς να το αναβαλεις πάντως για λίγο αργότερα θα το χαρείς περισσότερο το ταξίδι σου !! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:17 Ο American Economist: #748 10-07-25 16:17 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Χαχα όταν το ακούω αυτό... Δεν έχει καμία σχέση η ζεστη στη Κύπρο με της Ελλάδος... Αν μπορείς να το αναβαλεις πάντως για λίγο αργότερα θα το χαρείς περισσότερο το ταξίδι σου !! Click για ανάπτυξη... Θα το δω μήπως μπορέσω να πάω Σεπτέμβριο αν είναι, βέβαια πρέπει να μπορούν και τα παιδιά με τα οποία θα πάω. Θέλω όμως να επισκεφτώ την Κύπρο οπωσδήποτε, καθώς ακούω πολύ καλά λόγια από όσους έχουν πάει. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:20 Η rafaela11: #749 10-07-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Σκέψου μόνο ότι είναι πολύ πιο κοντά στην Αφρική Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.124 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 17:47 Η Grand Duchess: #750 10-07-25 17:47 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Απ' όσο μου έχουν πει Κύπριοι είναι η σκόνη που είναι το θέμα και η υγρασία, γίνεται αποπνικτική η ατμόσφαιρα. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.979 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 22:40 Ο Skiyo έγραψε: #751 19-07-25 22:40 Βλέπω Netflix, με φωνάζει ο πατέρας μου. -Πατερας: Ελα λίγο εδώ -Εγω: Ερχομαι Μπαίνω στο γραφείο και βλέπω ότι κοιτάζει αεροπορικά και Airbnb για Μάλτα τέλη Ιουλίου δηλαδή τη επόμενη εβδομάδα. -Εγω: Οκ κλείσε τα. 3 μέρες στη Μάλτα. Συνήθως δε κλείνουμε τα εισητηρία τελευταία στιγμή, πόσο μάλλον που κλείσαμε μια εβδομάδα πριν ταξιδέψουμε εξωτερικό. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 22:44 Η Chem2000 έγραψε: #752 19-07-25 22:44 Πήγα ήδη Σπέτσες και Κύθνο οπότε no more vacation δυστυχώς Άντε χωριό για κανένα 3ήμερο και μέχρι εκεί. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 12:34 Ο American Economist: #753 30-07-25 12:34 Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.157 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:50 Η touvlo έγραψε: #754 30-07-25 17:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. Click για ανάπτυξη... δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:46 Ο American Economist: #755 30-07-25 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη Click για ανάπτυξη... Τα καλύτερα αεροδρόμια του 2025, βάση των βραβείων Skytrax. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2025 στις 14:24 Ο American Economist: #756 11-08-25 14:24 Χθες ταξίδεψα από Χίο για Πειραιά με το πλοίο Ariadne, το μεγαλύτερο πλοίο που είχε μπει ποτέ στην γραμμή Πειραιά-Χίος-Μυτιλήνη με μήκος 197 μέτρα. Πραγματικά το πιο ωραίο ταξίδι που έχω κάνει με πλοίο, τεράστιοι χώροι, άνετες καμπίνες, πολύ ωραία καταστρώματα για βόλτα, ενώ το προσωπικό πολύ ευγενικό. Μάλιστα είναι τόσο μεγάλο πλοίο που χάνεσαι από ένα σημείο και μετά. @Skiyo American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:50 Ο American Economist: #757 02-11-25 20:50 Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:58 Ο paskmak έγραψε: #758 02-11-25 20:58 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:08 Ο American Economist: #759 02-11-25 21:08 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:13 Ο paskmak έγραψε: #760 02-11-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Στο Βερολίνο να πας να δεις τι; Χίπηδες , τουρκαραβες και λοιπή βρωμια. Καμία ποιότητα το ίδιο όπως και στην υπόλοιπη ανατολική Γερμανία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Ψάχνω να πάω 2-3 ημέρες Κύπρο τέλη Αυγούστου, και δεν ξέρω ποια πόλη να επιλέξω. Μεταξύ της Λευκωσίας, Λάρνακας και Πάφου ποια θεωρείτε καλύτερη επιλογή;; Ποια πόλη έχει περισσότερα να δεις και να κάνεις;; Click για ανάπτυξη... Στη Λευκωσία νομίζω έχει περισσότερα πράγματα να δεις. Για Λάρνακα δε ξέρω πολλά άλλα η Πάφος είναι μικρή παραθαλάσσια περιοχή και ειναι μακριά από τη Λευκωσία και Λάρνακα που είναι πιο ζωντανές πόλεις από ότι πιστεύω. Αλλά τέλη Αυγούστου; Θα πεθάνεις από τη ζέστη αν δε έχεις αμάξι να νοικιάσεις ή να πας για μπάνιο στη θάλασσα. Σκέψου μέχρι το τέλη Οκτωβρίου έχουν κοντά 30 βαθμούς.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2025 στις 19:21 Ο American Economist: #743 09-07-25 19:21 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ρίξε μια ματιά και στη Λεμεσό. Λεμεσός: Στη νοτιότερη πόλη της Ευρώπης, με τους ουρανοξύστες και την απογειωμένη γαστρονομία Έχοντας έντονη «αίσθηση» Ντουμπάι, είναι ένας προορισμός για όλο τον χρόνο, χάρη στην πλούσια νυχτερινή ζωή και τα πάμπολλα αξιοθέατα www.travel.gr Click για ανάπτυξη... Βασικά όντως, τώρα που βλέπω την Λεμεσό μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ σύγχρονη πόλη δίπλα στην θάλασσα. Θα το τσεκάρω καθώς μου αρέσει σαν μέρος όπως το βλέπω. Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Στη Λευκωσία νομίζω έχει περισσότερα πράγματα να δεις. Για Λάρνακα δε ξέρω πολλά άλλα η Πάφος είναι μικρή παραθαλάσσια περιοχή και ειναι μακριά από τη Λευκωσία και Λάρνακα που είναι πιο ζωντανές πόλεις από ότι πιστεύω. Αλλά τέλη Αυγούστου; Θα πεθάνεις από τη ζέστη αν δε έχεις αμάξι να νοικιάσεις ή να πας για μπάνιο στη θάλασσα. Σκέψου μέχρι το τέλη Οκτωβρίου έχουν κοντά 30 βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω για την ζέστη, είναι ένα θέμα. Ομως θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο άρα θα είμαστε ok θεωρώ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 13:31 Ο Paragontas7000: #744 10-07-25 13:31 Πουθενα. Κανα χωριο για καμια εβδομαδα. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 15:44 Η adams33 έγραψε: #745 10-07-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βασικά όντως, τώρα που βλέπω την Λεμεσό μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ σύγχρονη πόλη δίπλα στην θάλασσα. Θα το τσεκάρω καθώς μου αρέσει σαν μέρος όπως το βλέπω. Το ξέρω για την ζέστη, είναι ένα θέμα. Ομως θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο άρα θα είμαστε ok θεωρώ. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά θα σου έλεγα ξανασκέψου το ... Τον Αύγουστο ακόμα δεν μπορείς να κυκλοφορείς...Δεν είναι μόνο η ζεστη είναι και η υγρασία που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα στην οποία δύσκολα αντέχεις αρκετή ώρα έξω... Αν έχεις αντοχές σε αυτό τότε οκ !! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 15:50 Ο American Economist: #746 10-07-25 15:50 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Προσωπικά θα σου έλεγα ξανασκέψου το ... Τον Αύγουστο ακόμα δεν μπορείς να κυκλοφορείς...Δεν είναι μόνο η ζεστη είναι και η υγρασία που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα στην οποία δύσκολα αντέχεις αρκετή ώρα έξω... Αν έχεις αντοχές σε αυτό τότε οκ !! Click για ανάπτυξη... Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:15 Η adams33 έγραψε: #747 10-07-25 16:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Χαχα όταν το ακούω αυτό... Δεν έχει καμία σχέση η ζεστη στη Κύπρο με της Ελλάδος... Αν μπορείς να το αναβαλεις πάντως για λίγο αργότερα θα το χαρείς περισσότερο το ταξίδι σου !! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:17 Ο American Economist: #748 10-07-25 16:17 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Χαχα όταν το ακούω αυτό... Δεν έχει καμία σχέση η ζεστη στη Κύπρο με της Ελλάδος... Αν μπορείς να το αναβαλεις πάντως για λίγο αργότερα θα το χαρείς περισσότερο το ταξίδι σου !! Click για ανάπτυξη... Θα το δω μήπως μπορέσω να πάω Σεπτέμβριο αν είναι, βέβαια πρέπει να μπορούν και τα παιδιά με τα οποία θα πάω. Θέλω όμως να επισκεφτώ την Κύπρο οπωσδήποτε, καθώς ακούω πολύ καλά λόγια από όσους έχουν πάει. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:20 Η rafaela11: #749 10-07-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Σκέψου μόνο ότι είναι πολύ πιο κοντά στην Αφρική Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.124 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 17:47 Η Grand Duchess: #750 10-07-25 17:47 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Απ' όσο μου έχουν πει Κύπριοι είναι η σκόνη που είναι το θέμα και η υγρασία, γίνεται αποπνικτική η ατμόσφαιρα. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.979 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 22:40 Ο Skiyo έγραψε: #751 19-07-25 22:40 Βλέπω Netflix, με φωνάζει ο πατέρας μου. -Πατερας: Ελα λίγο εδώ -Εγω: Ερχομαι Μπαίνω στο γραφείο και βλέπω ότι κοιτάζει αεροπορικά και Airbnb για Μάλτα τέλη Ιουλίου δηλαδή τη επόμενη εβδομάδα. -Εγω: Οκ κλείσε τα. 3 μέρες στη Μάλτα. Συνήθως δε κλείνουμε τα εισητηρία τελευταία στιγμή, πόσο μάλλον που κλείσαμε μια εβδομάδα πριν ταξιδέψουμε εξωτερικό. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 22:44 Η Chem2000 έγραψε: #752 19-07-25 22:44 Πήγα ήδη Σπέτσες και Κύθνο οπότε no more vacation δυστυχώς Άντε χωριό για κανένα 3ήμερο και μέχρι εκεί. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 12:34 Ο American Economist: #753 30-07-25 12:34 Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.157 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:50 Η touvlo έγραψε: #754 30-07-25 17:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. Click για ανάπτυξη... δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:46 Ο American Economist: #755 30-07-25 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη Click για ανάπτυξη... Τα καλύτερα αεροδρόμια του 2025, βάση των βραβείων Skytrax. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2025 στις 14:24 Ο American Economist: #756 11-08-25 14:24 Χθες ταξίδεψα από Χίο για Πειραιά με το πλοίο Ariadne, το μεγαλύτερο πλοίο που είχε μπει ποτέ στην γραμμή Πειραιά-Χίος-Μυτιλήνη με μήκος 197 μέτρα. Πραγματικά το πιο ωραίο ταξίδι που έχω κάνει με πλοίο, τεράστιοι χώροι, άνετες καμπίνες, πολύ ωραία καταστρώματα για βόλτα, ενώ το προσωπικό πολύ ευγενικό. Μάλιστα είναι τόσο μεγάλο πλοίο που χάνεσαι από ένα σημείο και μετά. @Skiyo American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:50 Ο American Economist: #757 02-11-25 20:50 Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:58 Ο paskmak έγραψε: #758 02-11-25 20:58 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:08 Ο American Economist: #759 02-11-25 21:08 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:13 Ο paskmak έγραψε: #760 02-11-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Στο Βερολίνο να πας να δεις τι; Χίπηδες , τουρκαραβες και λοιπή βρωμια. Καμία ποιότητα το ίδιο όπως και στην υπόλοιπη ανατολική Γερμανία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ρίξε μια ματιά και στη Λεμεσό. Λεμεσός: Στη νοτιότερη πόλη της Ευρώπης, με τους ουρανοξύστες και την απογειωμένη γαστρονομία Έχοντας έντονη «αίσθηση» Ντουμπάι, είναι ένας προορισμός για όλο τον χρόνο, χάρη στην πλούσια νυχτερινή ζωή και τα πάμπολλα αξιοθέατα www.travel.gr Click για ανάπτυξη... Βασικά όντως, τώρα που βλέπω την Λεμεσό μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ σύγχρονη πόλη δίπλα στην θάλασσα. Θα το τσεκάρω καθώς μου αρέσει σαν μέρος όπως το βλέπω. Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Στη Λευκωσία νομίζω έχει περισσότερα πράγματα να δεις. Για Λάρνακα δε ξέρω πολλά άλλα η Πάφος είναι μικρή παραθαλάσσια περιοχή και ειναι μακριά από τη Λευκωσία και Λάρνακα που είναι πιο ζωντανές πόλεις από ότι πιστεύω. Αλλά τέλη Αυγούστου; Θα πεθάνεις από τη ζέστη αν δε έχεις αμάξι να νοικιάσεις ή να πας για μπάνιο στη θάλασσα. Σκέψου μέχρι το τέλη Οκτωβρίου έχουν κοντά 30 βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω για την ζέστη, είναι ένα θέμα. Ομως θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο άρα θα είμαστε ok θεωρώ.
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 13:31 Ο Paragontas7000: #744 10-07-25 13:31 Πουθενα. Κανα χωριο για καμια εβδομαδα. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 15:44 Η adams33 έγραψε: #745 10-07-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βασικά όντως, τώρα που βλέπω την Λεμεσό μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ σύγχρονη πόλη δίπλα στην θάλασσα. Θα το τσεκάρω καθώς μου αρέσει σαν μέρος όπως το βλέπω. Το ξέρω για την ζέστη, είναι ένα θέμα. Ομως θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο άρα θα είμαστε ok θεωρώ. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά θα σου έλεγα ξανασκέψου το ... Τον Αύγουστο ακόμα δεν μπορείς να κυκλοφορείς...Δεν είναι μόνο η ζεστη είναι και η υγρασία που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα στην οποία δύσκολα αντέχεις αρκετή ώρα έξω... Αν έχεις αντοχές σε αυτό τότε οκ !! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 15:50 Ο American Economist: #746 10-07-25 15:50 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Προσωπικά θα σου έλεγα ξανασκέψου το ... Τον Αύγουστο ακόμα δεν μπορείς να κυκλοφορείς...Δεν είναι μόνο η ζεστη είναι και η υγρασία που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα στην οποία δύσκολα αντέχεις αρκετή ώρα έξω... Αν έχεις αντοχές σε αυτό τότε οκ !! Click για ανάπτυξη... Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:15 Η adams33 έγραψε: #747 10-07-25 16:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Χαχα όταν το ακούω αυτό... Δεν έχει καμία σχέση η ζεστη στη Κύπρο με της Ελλάδος... Αν μπορείς να το αναβαλεις πάντως για λίγο αργότερα θα το χαρείς περισσότερο το ταξίδι σου !! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:17 Ο American Economist: #748 10-07-25 16:17 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Χαχα όταν το ακούω αυτό... Δεν έχει καμία σχέση η ζεστη στη Κύπρο με της Ελλάδος... Αν μπορείς να το αναβαλεις πάντως για λίγο αργότερα θα το χαρείς περισσότερο το ταξίδι σου !! Click για ανάπτυξη... Θα το δω μήπως μπορέσω να πάω Σεπτέμβριο αν είναι, βέβαια πρέπει να μπορούν και τα παιδιά με τα οποία θα πάω. Θέλω όμως να επισκεφτώ την Κύπρο οπωσδήποτε, καθώς ακούω πολύ καλά λόγια από όσους έχουν πάει. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:20 Η rafaela11: #749 10-07-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Σκέψου μόνο ότι είναι πολύ πιο κοντά στην Αφρική Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.124 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 17:47 Η Grand Duchess: #750 10-07-25 17:47 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Απ' όσο μου έχουν πει Κύπριοι είναι η σκόνη που είναι το θέμα και η υγρασία, γίνεται αποπνικτική η ατμόσφαιρα. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.979 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 22:40 Ο Skiyo έγραψε: #751 19-07-25 22:40 Βλέπω Netflix, με φωνάζει ο πατέρας μου. -Πατερας: Ελα λίγο εδώ -Εγω: Ερχομαι Μπαίνω στο γραφείο και βλέπω ότι κοιτάζει αεροπορικά και Airbnb για Μάλτα τέλη Ιουλίου δηλαδή τη επόμενη εβδομάδα. -Εγω: Οκ κλείσε τα. 3 μέρες στη Μάλτα. Συνήθως δε κλείνουμε τα εισητηρία τελευταία στιγμή, πόσο μάλλον που κλείσαμε μια εβδομάδα πριν ταξιδέψουμε εξωτερικό. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 22:44 Η Chem2000 έγραψε: #752 19-07-25 22:44 Πήγα ήδη Σπέτσες και Κύθνο οπότε no more vacation δυστυχώς Άντε χωριό για κανένα 3ήμερο και μέχρι εκεί. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 12:34 Ο American Economist: #753 30-07-25 12:34 Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.157 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:50 Η touvlo έγραψε: #754 30-07-25 17:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. Click για ανάπτυξη... δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:46 Ο American Economist: #755 30-07-25 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη Click για ανάπτυξη... Τα καλύτερα αεροδρόμια του 2025, βάση των βραβείων Skytrax. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2025 στις 14:24 Ο American Economist: #756 11-08-25 14:24 Χθες ταξίδεψα από Χίο για Πειραιά με το πλοίο Ariadne, το μεγαλύτερο πλοίο που είχε μπει ποτέ στην γραμμή Πειραιά-Χίος-Μυτιλήνη με μήκος 197 μέτρα. Πραγματικά το πιο ωραίο ταξίδι που έχω κάνει με πλοίο, τεράστιοι χώροι, άνετες καμπίνες, πολύ ωραία καταστρώματα για βόλτα, ενώ το προσωπικό πολύ ευγενικό. Μάλιστα είναι τόσο μεγάλο πλοίο που χάνεσαι από ένα σημείο και μετά. @Skiyo American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:50 Ο American Economist: #757 02-11-25 20:50 Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:58 Ο paskmak έγραψε: #758 02-11-25 20:58 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:08 Ο American Economist: #759 02-11-25 21:08 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:13 Ο paskmak έγραψε: #760 02-11-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Στο Βερολίνο να πας να δεις τι; Χίπηδες , τουρκαραβες και λοιπή βρωμια. Καμία ποιότητα το ίδιο όπως και στην υπόλοιπη ανατολική Γερμανία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 15:44 Η adams33 έγραψε: #745 10-07-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βασικά όντως, τώρα που βλέπω την Λεμεσό μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ σύγχρονη πόλη δίπλα στην θάλασσα. Θα το τσεκάρω καθώς μου αρέσει σαν μέρος όπως το βλέπω. Το ξέρω για την ζέστη, είναι ένα θέμα. Ομως θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο άρα θα είμαστε ok θεωρώ. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά θα σου έλεγα ξανασκέψου το ... Τον Αύγουστο ακόμα δεν μπορείς να κυκλοφορείς...Δεν είναι μόνο η ζεστη είναι και η υγρασία που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα στην οποία δύσκολα αντέχεις αρκετή ώρα έξω... Αν έχεις αντοχές σε αυτό τότε οκ !! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 15:50 Ο American Economist: #746 10-07-25 15:50 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Προσωπικά θα σου έλεγα ξανασκέψου το ... Τον Αύγουστο ακόμα δεν μπορείς να κυκλοφορείς...Δεν είναι μόνο η ζεστη είναι και η υγρασία που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα στην οποία δύσκολα αντέχεις αρκετή ώρα έξω... Αν έχεις αντοχές σε αυτό τότε οκ !! Click για ανάπτυξη... Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:15 Η adams33 έγραψε: #747 10-07-25 16:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Χαχα όταν το ακούω αυτό... Δεν έχει καμία σχέση η ζεστη στη Κύπρο με της Ελλάδος... Αν μπορείς να το αναβαλεις πάντως για λίγο αργότερα θα το χαρείς περισσότερο το ταξίδι σου !! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:17 Ο American Economist: #748 10-07-25 16:17 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Χαχα όταν το ακούω αυτό... Δεν έχει καμία σχέση η ζεστη στη Κύπρο με της Ελλάδος... Αν μπορείς να το αναβαλεις πάντως για λίγο αργότερα θα το χαρείς περισσότερο το ταξίδι σου !! Click για ανάπτυξη... Θα το δω μήπως μπορέσω να πάω Σεπτέμβριο αν είναι, βέβαια πρέπει να μπορούν και τα παιδιά με τα οποία θα πάω. Θέλω όμως να επισκεφτώ την Κύπρο οπωσδήποτε, καθώς ακούω πολύ καλά λόγια από όσους έχουν πάει. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:20 Η rafaela11: #749 10-07-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Σκέψου μόνο ότι είναι πολύ πιο κοντά στην Αφρική Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.124 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 17:47 Η Grand Duchess: #750 10-07-25 17:47 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Απ' όσο μου έχουν πει Κύπριοι είναι η σκόνη που είναι το θέμα και η υγρασία, γίνεται αποπνικτική η ατμόσφαιρα. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.979 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 22:40 Ο Skiyo έγραψε: #751 19-07-25 22:40 Βλέπω Netflix, με φωνάζει ο πατέρας μου. -Πατερας: Ελα λίγο εδώ -Εγω: Ερχομαι Μπαίνω στο γραφείο και βλέπω ότι κοιτάζει αεροπορικά και Airbnb για Μάλτα τέλη Ιουλίου δηλαδή τη επόμενη εβδομάδα. -Εγω: Οκ κλείσε τα. 3 μέρες στη Μάλτα. Συνήθως δε κλείνουμε τα εισητηρία τελευταία στιγμή, πόσο μάλλον που κλείσαμε μια εβδομάδα πριν ταξιδέψουμε εξωτερικό. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 22:44 Η Chem2000 έγραψε: #752 19-07-25 22:44 Πήγα ήδη Σπέτσες και Κύθνο οπότε no more vacation δυστυχώς Άντε χωριό για κανένα 3ήμερο και μέχρι εκεί. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 12:34 Ο American Economist: #753 30-07-25 12:34 Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.157 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:50 Η touvlo έγραψε: #754 30-07-25 17:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. Click για ανάπτυξη... δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:46 Ο American Economist: #755 30-07-25 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη Click για ανάπτυξη... Τα καλύτερα αεροδρόμια του 2025, βάση των βραβείων Skytrax. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2025 στις 14:24 Ο American Economist: #756 11-08-25 14:24 Χθες ταξίδεψα από Χίο για Πειραιά με το πλοίο Ariadne, το μεγαλύτερο πλοίο που είχε μπει ποτέ στην γραμμή Πειραιά-Χίος-Μυτιλήνη με μήκος 197 μέτρα. Πραγματικά το πιο ωραίο ταξίδι που έχω κάνει με πλοίο, τεράστιοι χώροι, άνετες καμπίνες, πολύ ωραία καταστρώματα για βόλτα, ενώ το προσωπικό πολύ ευγενικό. Μάλιστα είναι τόσο μεγάλο πλοίο που χάνεσαι από ένα σημείο και μετά. @Skiyo American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:50 Ο American Economist: #757 02-11-25 20:50 Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:58 Ο paskmak έγραψε: #758 02-11-25 20:58 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:08 Ο American Economist: #759 02-11-25 21:08 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:13 Ο paskmak έγραψε: #760 02-11-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Στο Βερολίνο να πας να δεις τι; Χίπηδες , τουρκαραβες και λοιπή βρωμια. Καμία ποιότητα το ίδιο όπως και στην υπόλοιπη ανατολική Γερμανία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βασικά όντως, τώρα που βλέπω την Λεμεσό μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ σύγχρονη πόλη δίπλα στην θάλασσα. Θα το τσεκάρω καθώς μου αρέσει σαν μέρος όπως το βλέπω. Το ξέρω για την ζέστη, είναι ένα θέμα. Ομως θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο άρα θα είμαστε ok θεωρώ. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά θα σου έλεγα ξανασκέψου το ... Τον Αύγουστο ακόμα δεν μπορείς να κυκλοφορείς...Δεν είναι μόνο η ζεστη είναι και η υγρασία που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα στην οποία δύσκολα αντέχεις αρκετή ώρα έξω... Αν έχεις αντοχές σε αυτό τότε οκ !!
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 15:50 Ο American Economist: #746 10-07-25 15:50 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Προσωπικά θα σου έλεγα ξανασκέψου το ... Τον Αύγουστο ακόμα δεν μπορείς να κυκλοφορείς...Δεν είναι μόνο η ζεστη είναι και η υγρασία που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα στην οποία δύσκολα αντέχεις αρκετή ώρα έξω... Αν έχεις αντοχές σε αυτό τότε οκ !! Click για ανάπτυξη... Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:15 Η adams33 έγραψε: #747 10-07-25 16:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Χαχα όταν το ακούω αυτό... Δεν έχει καμία σχέση η ζεστη στη Κύπρο με της Ελλάδος... Αν μπορείς να το αναβαλεις πάντως για λίγο αργότερα θα το χαρείς περισσότερο το ταξίδι σου !! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:17 Ο American Economist: #748 10-07-25 16:17 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Χαχα όταν το ακούω αυτό... Δεν έχει καμία σχέση η ζεστη στη Κύπρο με της Ελλάδος... Αν μπορείς να το αναβαλεις πάντως για λίγο αργότερα θα το χαρείς περισσότερο το ταξίδι σου !! Click για ανάπτυξη... Θα το δω μήπως μπορέσω να πάω Σεπτέμβριο αν είναι, βέβαια πρέπει να μπορούν και τα παιδιά με τα οποία θα πάω. Θέλω όμως να επισκεφτώ την Κύπρο οπωσδήποτε, καθώς ακούω πολύ καλά λόγια από όσους έχουν πάει. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:20 Η rafaela11: #749 10-07-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Σκέψου μόνο ότι είναι πολύ πιο κοντά στην Αφρική Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.124 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 17:47 Η Grand Duchess: #750 10-07-25 17:47 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Απ' όσο μου έχουν πει Κύπριοι είναι η σκόνη που είναι το θέμα και η υγρασία, γίνεται αποπνικτική η ατμόσφαιρα. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.979 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 22:40 Ο Skiyo έγραψε: #751 19-07-25 22:40 Βλέπω Netflix, με φωνάζει ο πατέρας μου. -Πατερας: Ελα λίγο εδώ -Εγω: Ερχομαι Μπαίνω στο γραφείο και βλέπω ότι κοιτάζει αεροπορικά και Airbnb για Μάλτα τέλη Ιουλίου δηλαδή τη επόμενη εβδομάδα. -Εγω: Οκ κλείσε τα. 3 μέρες στη Μάλτα. Συνήθως δε κλείνουμε τα εισητηρία τελευταία στιγμή, πόσο μάλλον που κλείσαμε μια εβδομάδα πριν ταξιδέψουμε εξωτερικό. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 22:44 Η Chem2000 έγραψε: #752 19-07-25 22:44 Πήγα ήδη Σπέτσες και Κύθνο οπότε no more vacation δυστυχώς Άντε χωριό για κανένα 3ήμερο και μέχρι εκεί. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 12:34 Ο American Economist: #753 30-07-25 12:34 Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.157 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:50 Η touvlo έγραψε: #754 30-07-25 17:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. Click για ανάπτυξη... δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:46 Ο American Economist: #755 30-07-25 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη Click για ανάπτυξη... Τα καλύτερα αεροδρόμια του 2025, βάση των βραβείων Skytrax. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2025 στις 14:24 Ο American Economist: #756 11-08-25 14:24 Χθες ταξίδεψα από Χίο για Πειραιά με το πλοίο Ariadne, το μεγαλύτερο πλοίο που είχε μπει ποτέ στην γραμμή Πειραιά-Χίος-Μυτιλήνη με μήκος 197 μέτρα. Πραγματικά το πιο ωραίο ταξίδι που έχω κάνει με πλοίο, τεράστιοι χώροι, άνετες καμπίνες, πολύ ωραία καταστρώματα για βόλτα, ενώ το προσωπικό πολύ ευγενικό. Μάλιστα είναι τόσο μεγάλο πλοίο που χάνεσαι από ένα σημείο και μετά. @Skiyo American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:50 Ο American Economist: #757 02-11-25 20:50 Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:58 Ο paskmak έγραψε: #758 02-11-25 20:58 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:08 Ο American Economist: #759 02-11-25 21:08 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:13 Ο paskmak έγραψε: #760 02-11-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Στο Βερολίνο να πας να δεις τι; Χίπηδες , τουρκαραβες και λοιπή βρωμια. Καμία ποιότητα το ίδιο όπως και στην υπόλοιπη ανατολική Γερμανία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Προσωπικά θα σου έλεγα ξανασκέψου το ... Τον Αύγουστο ακόμα δεν μπορείς να κυκλοφορείς...Δεν είναι μόνο η ζεστη είναι και η υγρασία που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα στην οποία δύσκολα αντέχεις αρκετή ώρα έξω... Αν έχεις αντοχές σε αυτό τότε οκ !! Click για ανάπτυξη... Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;;
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:15 Η adams33 έγραψε: #747 10-07-25 16:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Χαχα όταν το ακούω αυτό... Δεν έχει καμία σχέση η ζεστη στη Κύπρο με της Ελλάδος... Αν μπορείς να το αναβαλεις πάντως για λίγο αργότερα θα το χαρείς περισσότερο το ταξίδι σου !! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:17 Ο American Economist: #748 10-07-25 16:17 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Χαχα όταν το ακούω αυτό... Δεν έχει καμία σχέση η ζεστη στη Κύπρο με της Ελλάδος... Αν μπορείς να το αναβαλεις πάντως για λίγο αργότερα θα το χαρείς περισσότερο το ταξίδι σου !! Click για ανάπτυξη... Θα το δω μήπως μπορέσω να πάω Σεπτέμβριο αν είναι, βέβαια πρέπει να μπορούν και τα παιδιά με τα οποία θα πάω. Θέλω όμως να επισκεφτώ την Κύπρο οπωσδήποτε, καθώς ακούω πολύ καλά λόγια από όσους έχουν πάει. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:20 Η rafaela11: #749 10-07-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Σκέψου μόνο ότι είναι πολύ πιο κοντά στην Αφρική Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.124 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 17:47 Η Grand Duchess: #750 10-07-25 17:47 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Απ' όσο μου έχουν πει Κύπριοι είναι η σκόνη που είναι το θέμα και η υγρασία, γίνεται αποπνικτική η ατμόσφαιρα. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.979 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 22:40 Ο Skiyo έγραψε: #751 19-07-25 22:40 Βλέπω Netflix, με φωνάζει ο πατέρας μου. -Πατερας: Ελα λίγο εδώ -Εγω: Ερχομαι Μπαίνω στο γραφείο και βλέπω ότι κοιτάζει αεροπορικά και Airbnb για Μάλτα τέλη Ιουλίου δηλαδή τη επόμενη εβδομάδα. -Εγω: Οκ κλείσε τα. 3 μέρες στη Μάλτα. Συνήθως δε κλείνουμε τα εισητηρία τελευταία στιγμή, πόσο μάλλον που κλείσαμε μια εβδομάδα πριν ταξιδέψουμε εξωτερικό. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 22:44 Η Chem2000 έγραψε: #752 19-07-25 22:44 Πήγα ήδη Σπέτσες και Κύθνο οπότε no more vacation δυστυχώς Άντε χωριό για κανένα 3ήμερο και μέχρι εκεί. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 12:34 Ο American Economist: #753 30-07-25 12:34 Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.157 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:50 Η touvlo έγραψε: #754 30-07-25 17:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. Click για ανάπτυξη... δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:46 Ο American Economist: #755 30-07-25 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη Click για ανάπτυξη... Τα καλύτερα αεροδρόμια του 2025, βάση των βραβείων Skytrax. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2025 στις 14:24 Ο American Economist: #756 11-08-25 14:24 Χθες ταξίδεψα από Χίο για Πειραιά με το πλοίο Ariadne, το μεγαλύτερο πλοίο που είχε μπει ποτέ στην γραμμή Πειραιά-Χίος-Μυτιλήνη με μήκος 197 μέτρα. Πραγματικά το πιο ωραίο ταξίδι που έχω κάνει με πλοίο, τεράστιοι χώροι, άνετες καμπίνες, πολύ ωραία καταστρώματα για βόλτα, ενώ το προσωπικό πολύ ευγενικό. Μάλιστα είναι τόσο μεγάλο πλοίο που χάνεσαι από ένα σημείο και μετά. @Skiyo American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:50 Ο American Economist: #757 02-11-25 20:50 Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:58 Ο paskmak έγραψε: #758 02-11-25 20:58 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:08 Ο American Economist: #759 02-11-25 21:08 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:13 Ο paskmak έγραψε: #760 02-11-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Στο Βερολίνο να πας να δεις τι; Χίπηδες , τουρκαραβες και λοιπή βρωμια. Καμία ποιότητα το ίδιο όπως και στην υπόλοιπη ανατολική Γερμανία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Χαχα όταν το ακούω αυτό... Δεν έχει καμία σχέση η ζεστη στη Κύπρο με της Ελλάδος... Αν μπορείς να το αναβαλεις πάντως για λίγο αργότερα θα το χαρείς περισσότερο το ταξίδι σου !!
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:17 Ο American Economist: #748 10-07-25 16:17 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Χαχα όταν το ακούω αυτό... Δεν έχει καμία σχέση η ζεστη στη Κύπρο με της Ελλάδος... Αν μπορείς να το αναβαλεις πάντως για λίγο αργότερα θα το χαρείς περισσότερο το ταξίδι σου !! Click για ανάπτυξη... Θα το δω μήπως μπορέσω να πάω Σεπτέμβριο αν είναι, βέβαια πρέπει να μπορούν και τα παιδιά με τα οποία θα πάω. Θέλω όμως να επισκεφτώ την Κύπρο οπωσδήποτε, καθώς ακούω πολύ καλά λόγια από όσους έχουν πάει. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:20 Η rafaela11: #749 10-07-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Σκέψου μόνο ότι είναι πολύ πιο κοντά στην Αφρική Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.124 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 17:47 Η Grand Duchess: #750 10-07-25 17:47 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Απ' όσο μου έχουν πει Κύπριοι είναι η σκόνη που είναι το θέμα και η υγρασία, γίνεται αποπνικτική η ατμόσφαιρα. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.979 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 22:40 Ο Skiyo έγραψε: #751 19-07-25 22:40 Βλέπω Netflix, με φωνάζει ο πατέρας μου. -Πατερας: Ελα λίγο εδώ -Εγω: Ερχομαι Μπαίνω στο γραφείο και βλέπω ότι κοιτάζει αεροπορικά και Airbnb για Μάλτα τέλη Ιουλίου δηλαδή τη επόμενη εβδομάδα. -Εγω: Οκ κλείσε τα. 3 μέρες στη Μάλτα. Συνήθως δε κλείνουμε τα εισητηρία τελευταία στιγμή, πόσο μάλλον που κλείσαμε μια εβδομάδα πριν ταξιδέψουμε εξωτερικό. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 22:44 Η Chem2000 έγραψε: #752 19-07-25 22:44 Πήγα ήδη Σπέτσες και Κύθνο οπότε no more vacation δυστυχώς Άντε χωριό για κανένα 3ήμερο και μέχρι εκεί. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 12:34 Ο American Economist: #753 30-07-25 12:34 Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.157 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:50 Η touvlo έγραψε: #754 30-07-25 17:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. Click για ανάπτυξη... δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:46 Ο American Economist: #755 30-07-25 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη Click για ανάπτυξη... Τα καλύτερα αεροδρόμια του 2025, βάση των βραβείων Skytrax. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2025 στις 14:24 Ο American Economist: #756 11-08-25 14:24 Χθες ταξίδεψα από Χίο για Πειραιά με το πλοίο Ariadne, το μεγαλύτερο πλοίο που είχε μπει ποτέ στην γραμμή Πειραιά-Χίος-Μυτιλήνη με μήκος 197 μέτρα. Πραγματικά το πιο ωραίο ταξίδι που έχω κάνει με πλοίο, τεράστιοι χώροι, άνετες καμπίνες, πολύ ωραία καταστρώματα για βόλτα, ενώ το προσωπικό πολύ ευγενικό. Μάλιστα είναι τόσο μεγάλο πλοίο που χάνεσαι από ένα σημείο και μετά. @Skiyo American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:50 Ο American Economist: #757 02-11-25 20:50 Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:58 Ο paskmak έγραψε: #758 02-11-25 20:58 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:08 Ο American Economist: #759 02-11-25 21:08 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:13 Ο paskmak έγραψε: #760 02-11-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Στο Βερολίνο να πας να δεις τι; Χίπηδες , τουρκαραβες και λοιπή βρωμια. Καμία ποιότητα το ίδιο όπως και στην υπόλοιπη ανατολική Γερμανία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Χαχα όταν το ακούω αυτό... Δεν έχει καμία σχέση η ζεστη στη Κύπρο με της Ελλάδος... Αν μπορείς να το αναβαλεις πάντως για λίγο αργότερα θα το χαρείς περισσότερο το ταξίδι σου !! Click για ανάπτυξη... Θα το δω μήπως μπορέσω να πάω Σεπτέμβριο αν είναι, βέβαια πρέπει να μπορούν και τα παιδιά με τα οποία θα πάω. Θέλω όμως να επισκεφτώ την Κύπρο οπωσδήποτε, καθώς ακούω πολύ καλά λόγια από όσους έχουν πάει. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 16:20 Η rafaela11: #749 10-07-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Σκέψου μόνο ότι είναι πολύ πιο κοντά στην Αφρική Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.124 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 17:47 Η Grand Duchess: #750 10-07-25 17:47 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Απ' όσο μου έχουν πει Κύπριοι είναι η σκόνη που είναι το θέμα και η υγρασία, γίνεται αποπνικτική η ατμόσφαιρα. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.979 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 22:40 Ο Skiyo έγραψε: #751 19-07-25 22:40 Βλέπω Netflix, με φωνάζει ο πατέρας μου. -Πατερας: Ελα λίγο εδώ -Εγω: Ερχομαι Μπαίνω στο γραφείο και βλέπω ότι κοιτάζει αεροπορικά και Airbnb για Μάλτα τέλη Ιουλίου δηλαδή τη επόμενη εβδομάδα. -Εγω: Οκ κλείσε τα. 3 μέρες στη Μάλτα. Συνήθως δε κλείνουμε τα εισητηρία τελευταία στιγμή, πόσο μάλλον που κλείσαμε μια εβδομάδα πριν ταξιδέψουμε εξωτερικό. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 22:44 Η Chem2000 έγραψε: #752 19-07-25 22:44 Πήγα ήδη Σπέτσες και Κύθνο οπότε no more vacation δυστυχώς Άντε χωριό για κανένα 3ήμερο και μέχρι εκεί. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 12:34 Ο American Economist: #753 30-07-25 12:34 Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.157 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:50 Η touvlo έγραψε: #754 30-07-25 17:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. Click για ανάπτυξη... δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:46 Ο American Economist: #755 30-07-25 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη Click για ανάπτυξη... Τα καλύτερα αεροδρόμια του 2025, βάση των βραβείων Skytrax. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2025 στις 14:24 Ο American Economist: #756 11-08-25 14:24 Χθες ταξίδεψα από Χίο για Πειραιά με το πλοίο Ariadne, το μεγαλύτερο πλοίο που είχε μπει ποτέ στην γραμμή Πειραιά-Χίος-Μυτιλήνη με μήκος 197 μέτρα. Πραγματικά το πιο ωραίο ταξίδι που έχω κάνει με πλοίο, τεράστιοι χώροι, άνετες καμπίνες, πολύ ωραία καταστρώματα για βόλτα, ενώ το προσωπικό πολύ ευγενικό. Μάλιστα είναι τόσο μεγάλο πλοίο που χάνεσαι από ένα σημείο και μετά. @Skiyo American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:50 Ο American Economist: #757 02-11-25 20:50 Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:58 Ο paskmak έγραψε: #758 02-11-25 20:58 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:08 Ο American Economist: #759 02-11-25 21:08 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:13 Ο paskmak έγραψε: #760 02-11-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Στο Βερολίνο να πας να δεις τι; Χίπηδες , τουρκαραβες και λοιπή βρωμια. Καμία ποιότητα το ίδιο όπως και στην υπόλοιπη ανατολική Γερμανία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Σκέψου μόνο ότι είναι πολύ πιο κοντά στην Αφρική
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.124 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2025 στις 17:47 Η Grand Duchess: #750 10-07-25 17:47 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Απ' όσο μου έχουν πει Κύπριοι είναι η σκόνη που είναι το θέμα και η υγρασία, γίνεται αποπνικτική η ατμόσφαιρα. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.979 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 22:40 Ο Skiyo έγραψε: #751 19-07-25 22:40 Βλέπω Netflix, με φωνάζει ο πατέρας μου. -Πατερας: Ελα λίγο εδώ -Εγω: Ερχομαι Μπαίνω στο γραφείο και βλέπω ότι κοιτάζει αεροπορικά και Airbnb για Μάλτα τέλη Ιουλίου δηλαδή τη επόμενη εβδομάδα. -Εγω: Οκ κλείσε τα. 3 μέρες στη Μάλτα. Συνήθως δε κλείνουμε τα εισητηρία τελευταία στιγμή, πόσο μάλλον που κλείσαμε μια εβδομάδα πριν ταξιδέψουμε εξωτερικό. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 22:44 Η Chem2000 έγραψε: #752 19-07-25 22:44 Πήγα ήδη Σπέτσες και Κύθνο οπότε no more vacation δυστυχώς Άντε χωριό για κανένα 3ήμερο και μέχρι εκεί. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 12:34 Ο American Economist: #753 30-07-25 12:34 Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.157 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:50 Η touvlo έγραψε: #754 30-07-25 17:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. Click για ανάπτυξη... δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:46 Ο American Economist: #755 30-07-25 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη Click για ανάπτυξη... Τα καλύτερα αεροδρόμια του 2025, βάση των βραβείων Skytrax. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2025 στις 14:24 Ο American Economist: #756 11-08-25 14:24 Χθες ταξίδεψα από Χίο για Πειραιά με το πλοίο Ariadne, το μεγαλύτερο πλοίο που είχε μπει ποτέ στην γραμμή Πειραιά-Χίος-Μυτιλήνη με μήκος 197 μέτρα. Πραγματικά το πιο ωραίο ταξίδι που έχω κάνει με πλοίο, τεράστιοι χώροι, άνετες καμπίνες, πολύ ωραία καταστρώματα για βόλτα, ενώ το προσωπικό πολύ ευγενικό. Μάλιστα είναι τόσο μεγάλο πλοίο που χάνεσαι από ένα σημείο και μετά. @Skiyo American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:50 Ο American Economist: #757 02-11-25 20:50 Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:58 Ο paskmak έγραψε: #758 02-11-25 20:58 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:08 Ο American Economist: #759 02-11-25 21:08 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:13 Ο paskmak έγραψε: #760 02-11-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Στο Βερολίνο να πας να δεις τι; Χίπηδες , τουρκαραβες και λοιπή βρωμια. Καμία ποιότητα το ίδιο όπως και στην υπόλοιπη ανατολική Γερμανία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τόσο χάλια είναι σε θέμα ζέστης;; Πόσο χειρότερα από την Αθήνα μπορεί να είναι;; Click για ανάπτυξη... Απ' όσο μου έχουν πει Κύπριοι είναι η σκόνη που είναι το θέμα και η υγρασία, γίνεται αποπνικτική η ατμόσφαιρα.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.979 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 22:40 Ο Skiyo έγραψε: #751 19-07-25 22:40 Βλέπω Netflix, με φωνάζει ο πατέρας μου. -Πατερας: Ελα λίγο εδώ -Εγω: Ερχομαι Μπαίνω στο γραφείο και βλέπω ότι κοιτάζει αεροπορικά και Airbnb για Μάλτα τέλη Ιουλίου δηλαδή τη επόμενη εβδομάδα. -Εγω: Οκ κλείσε τα. 3 μέρες στη Μάλτα. Συνήθως δε κλείνουμε τα εισητηρία τελευταία στιγμή, πόσο μάλλον που κλείσαμε μια εβδομάδα πριν ταξιδέψουμε εξωτερικό. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 22:44 Η Chem2000 έγραψε: #752 19-07-25 22:44 Πήγα ήδη Σπέτσες και Κύθνο οπότε no more vacation δυστυχώς Άντε χωριό για κανένα 3ήμερο και μέχρι εκεί. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 12:34 Ο American Economist: #753 30-07-25 12:34 Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.157 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:50 Η touvlo έγραψε: #754 30-07-25 17:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. Click για ανάπτυξη... δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:46 Ο American Economist: #755 30-07-25 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη Click για ανάπτυξη... Τα καλύτερα αεροδρόμια του 2025, βάση των βραβείων Skytrax. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2025 στις 14:24 Ο American Economist: #756 11-08-25 14:24 Χθες ταξίδεψα από Χίο για Πειραιά με το πλοίο Ariadne, το μεγαλύτερο πλοίο που είχε μπει ποτέ στην γραμμή Πειραιά-Χίος-Μυτιλήνη με μήκος 197 μέτρα. Πραγματικά το πιο ωραίο ταξίδι που έχω κάνει με πλοίο, τεράστιοι χώροι, άνετες καμπίνες, πολύ ωραία καταστρώματα για βόλτα, ενώ το προσωπικό πολύ ευγενικό. Μάλιστα είναι τόσο μεγάλο πλοίο που χάνεσαι από ένα σημείο και μετά. @Skiyo American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:50 Ο American Economist: #757 02-11-25 20:50 Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:58 Ο paskmak έγραψε: #758 02-11-25 20:58 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:08 Ο American Economist: #759 02-11-25 21:08 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:13 Ο paskmak έγραψε: #760 02-11-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Στο Βερολίνο να πας να δεις τι; Χίπηδες , τουρκαραβες και λοιπή βρωμια. Καμία ποιότητα το ίδιο όπως και στην υπόλοιπη ανατολική Γερμανία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βλέπω Netflix, με φωνάζει ο πατέρας μου. -Πατερας: Ελα λίγο εδώ -Εγω: Ερχομαι Μπαίνω στο γραφείο και βλέπω ότι κοιτάζει αεροπορικά και Airbnb για Μάλτα τέλη Ιουλίου δηλαδή τη επόμενη εβδομάδα. -Εγω: Οκ κλείσε τα. 3 μέρες στη Μάλτα. Συνήθως δε κλείνουμε τα εισητηρία τελευταία στιγμή, πόσο μάλλον που κλείσαμε μια εβδομάδα πριν ταξιδέψουμε εξωτερικό.
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 22:44 Η Chem2000 έγραψε: #752 19-07-25 22:44 Πήγα ήδη Σπέτσες και Κύθνο οπότε no more vacation δυστυχώς Άντε χωριό για κανένα 3ήμερο και μέχρι εκεί. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 12:34 Ο American Economist: #753 30-07-25 12:34 Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.157 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:50 Η touvlo έγραψε: #754 30-07-25 17:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. Click για ανάπτυξη... δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:46 Ο American Economist: #755 30-07-25 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη Click για ανάπτυξη... Τα καλύτερα αεροδρόμια του 2025, βάση των βραβείων Skytrax. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2025 στις 14:24 Ο American Economist: #756 11-08-25 14:24 Χθες ταξίδεψα από Χίο για Πειραιά με το πλοίο Ariadne, το μεγαλύτερο πλοίο που είχε μπει ποτέ στην γραμμή Πειραιά-Χίος-Μυτιλήνη με μήκος 197 μέτρα. Πραγματικά το πιο ωραίο ταξίδι που έχω κάνει με πλοίο, τεράστιοι χώροι, άνετες καμπίνες, πολύ ωραία καταστρώματα για βόλτα, ενώ το προσωπικό πολύ ευγενικό. Μάλιστα είναι τόσο μεγάλο πλοίο που χάνεσαι από ένα σημείο και μετά. @Skiyo American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:50 Ο American Economist: #757 02-11-25 20:50 Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:58 Ο paskmak έγραψε: #758 02-11-25 20:58 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:08 Ο American Economist: #759 02-11-25 21:08 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:13 Ο paskmak έγραψε: #760 02-11-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Στο Βερολίνο να πας να δεις τι; Χίπηδες , τουρκαραβες και λοιπή βρωμια. Καμία ποιότητα το ίδιο όπως και στην υπόλοιπη ανατολική Γερμανία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πήγα ήδη Σπέτσες και Κύθνο οπότε no more vacation δυστυχώς Άντε χωριό για κανένα 3ήμερο και μέχρι εκεί.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 12:34 Ο American Economist: #753 30-07-25 12:34 Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.157 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:50 Η touvlo έγραψε: #754 30-07-25 17:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. Click για ανάπτυξη... δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:46 Ο American Economist: #755 30-07-25 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη Click για ανάπτυξη... Τα καλύτερα αεροδρόμια του 2025, βάση των βραβείων Skytrax. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2025 στις 14:24 Ο American Economist: #756 11-08-25 14:24 Χθες ταξίδεψα από Χίο για Πειραιά με το πλοίο Ariadne, το μεγαλύτερο πλοίο που είχε μπει ποτέ στην γραμμή Πειραιά-Χίος-Μυτιλήνη με μήκος 197 μέτρα. Πραγματικά το πιο ωραίο ταξίδι που έχω κάνει με πλοίο, τεράστιοι χώροι, άνετες καμπίνες, πολύ ωραία καταστρώματα για βόλτα, ενώ το προσωπικό πολύ ευγενικό. Μάλιστα είναι τόσο μεγάλο πλοίο που χάνεσαι από ένα σημείο και μετά. @Skiyo American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:50 Ο American Economist: #757 02-11-25 20:50 Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:58 Ο paskmak έγραψε: #758 02-11-25 20:58 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:08 Ο American Economist: #759 02-11-25 21:08 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:13 Ο paskmak έγραψε: #760 02-11-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Στο Βερολίνο να πας να δεις τι; Χίπηδες , τουρκαραβες και λοιπή βρωμια. Καμία ποιότητα το ίδιο όπως και στην υπόλοιπη ανατολική Γερμανία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.157 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:50 Η touvlo έγραψε: #754 30-07-25 17:50 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. Click για ανάπτυξη... δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:46 Ο American Economist: #755 30-07-25 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη Click για ανάπτυξη... Τα καλύτερα αεροδρόμια του 2025, βάση των βραβείων Skytrax. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2025 στις 14:24 Ο American Economist: #756 11-08-25 14:24 Χθες ταξίδεψα από Χίο για Πειραιά με το πλοίο Ariadne, το μεγαλύτερο πλοίο που είχε μπει ποτέ στην γραμμή Πειραιά-Χίος-Μυτιλήνη με μήκος 197 μέτρα. Πραγματικά το πιο ωραίο ταξίδι που έχω κάνει με πλοίο, τεράστιοι χώροι, άνετες καμπίνες, πολύ ωραία καταστρώματα για βόλτα, ενώ το προσωπικό πολύ ευγενικό. Μάλιστα είναι τόσο μεγάλο πλοίο που χάνεσαι από ένα σημείο και μετά. @Skiyo American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:50 Ο American Economist: #757 02-11-25 20:50 Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:58 Ο paskmak έγραψε: #758 02-11-25 20:58 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:08 Ο American Economist: #759 02-11-25 21:08 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:13 Ο paskmak έγραψε: #760 02-11-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Στο Βερολίνο να πας να δεις τι; Χίπηδες , τουρκαραβες και λοιπή βρωμια. Καμία ποιότητα το ίδιο όπως και στην υπόλοιπη ανατολική Γερμανία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Τα πιο μεγάλα αεροδρόμια του πλανήτη, βάση της επιβατικής κίνησης του 2024. Click για ανάπτυξη... δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 20:46 Ο American Economist: #755 30-07-25 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη Click για ανάπτυξη... Τα καλύτερα αεροδρόμια του 2025, βάση των βραβείων Skytrax. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2025 στις 14:24 Ο American Economist: #756 11-08-25 14:24 Χθες ταξίδεψα από Χίο για Πειραιά με το πλοίο Ariadne, το μεγαλύτερο πλοίο που είχε μπει ποτέ στην γραμμή Πειραιά-Χίος-Μυτιλήνη με μήκος 197 μέτρα. Πραγματικά το πιο ωραίο ταξίδι που έχω κάνει με πλοίο, τεράστιοι χώροι, άνετες καμπίνες, πολύ ωραία καταστρώματα για βόλτα, ενώ το προσωπικό πολύ ευγενικό. Μάλιστα είναι τόσο μεγάλο πλοίο που χάνεσαι από ένα σημείο και μετά. @Skiyo American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:50 Ο American Economist: #757 02-11-25 20:50 Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:58 Ο paskmak έγραψε: #758 02-11-25 20:58 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:08 Ο American Economist: #759 02-11-25 21:08 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:13 Ο paskmak έγραψε: #760 02-11-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Στο Βερολίνο να πας να δεις τι; Χίπηδες , τουρκαραβες και λοιπή βρωμια. Καμία ποιότητα το ίδιο όπως και στην υπόλοιπη ανατολική Γερμανία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δε μας βάζεις και τα πιο οργανωμένα; Υπάρχουν μεγάλα αεροδρόμια, πχ Βερολίνο, που είναι καλά οργανωμένα και φτάνεις μια χαρά στην επόμενη πτήση. Υπάρχουν και κάποια σαν το Paris de gaulle, ή της Φρανκφούρτης, που είναι χαώδη Click για ανάπτυξη... Τα καλύτερα αεροδρόμια του 2025, βάση των βραβείων Skytrax.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2025 στις 14:24 Ο American Economist: #756 11-08-25 14:24 Χθες ταξίδεψα από Χίο για Πειραιά με το πλοίο Ariadne, το μεγαλύτερο πλοίο που είχε μπει ποτέ στην γραμμή Πειραιά-Χίος-Μυτιλήνη με μήκος 197 μέτρα. Πραγματικά το πιο ωραίο ταξίδι που έχω κάνει με πλοίο, τεράστιοι χώροι, άνετες καμπίνες, πολύ ωραία καταστρώματα για βόλτα, ενώ το προσωπικό πολύ ευγενικό. Μάλιστα είναι τόσο μεγάλο πλοίο που χάνεσαι από ένα σημείο και μετά. @Skiyo American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:50 Ο American Economist: #757 02-11-25 20:50 Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:58 Ο paskmak έγραψε: #758 02-11-25 20:58 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:08 Ο American Economist: #759 02-11-25 21:08 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:13 Ο paskmak έγραψε: #760 02-11-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Στο Βερολίνο να πας να δεις τι; Χίπηδες , τουρκαραβες και λοιπή βρωμια. Καμία ποιότητα το ίδιο όπως και στην υπόλοιπη ανατολική Γερμανία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χθες ταξίδεψα από Χίο για Πειραιά με το πλοίο Ariadne, το μεγαλύτερο πλοίο που είχε μπει ποτέ στην γραμμή Πειραιά-Χίος-Μυτιλήνη με μήκος 197 μέτρα. Πραγματικά το πιο ωραίο ταξίδι που έχω κάνει με πλοίο, τεράστιοι χώροι, άνετες καμπίνες, πολύ ωραία καταστρώματα για βόλτα, ενώ το προσωπικό πολύ ευγενικό. Μάλιστα είναι τόσο μεγάλο πλοίο που χάνεσαι από ένα σημείο και μετά. @Skiyo
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:50 Ο American Economist: #757 02-11-25 20:50 Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:58 Ο paskmak έγραψε: #758 02-11-25 20:58 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:08 Ο American Economist: #759 02-11-25 21:08 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:13 Ο paskmak έγραψε: #760 02-11-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Στο Βερολίνο να πας να δεις τι; Χίπηδες , τουρκαραβες και λοιπή βρωμια. Καμία ποιότητα το ίδιο όπως και στην υπόλοιπη ανατολική Γερμανία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά.
paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:58 Ο paskmak έγραψε: #758 02-11-25 20:58 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:08 Ο American Economist: #759 02-11-25 21:08 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:13 Ο paskmak έγραψε: #760 02-11-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Στο Βερολίνο να πας να δεις τι; Χίπηδες , τουρκαραβες και λοιπή βρωμια. Καμία ποιότητα το ίδιο όπως και στην υπόλοιπη ανατολική Γερμανία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 295 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Searching chester20080 Sotiris 12 thenutritionist iew rafaela11 AggelikiGr charmander Libertus taketrance American Economist Kate1914 Ωρορα Μαρια43 Unboxholics Εριφύλη Ilma Scandal Paragontas7000 touvlo fmarulezkd Wonderkid GeorgePap2003 Jack of Spades Μήτσος10 Fernando_A Memetchi vas 78 kalhkardia Soulgazer Giorgakys vasilis123321 giannhs2001 Joji userguest Natsuko jj! ck_chrysiis Helen06 Giorgkalo Lathy bibliofagos fockos еще один пророк р... mixaelaaa BatGuin Arianara S3 Luludaki theodle fourkaki physicscrazy phleidhs Φινεύς teacher_40 grtt melmel Antonia Alexandra Maraki_lar_1980 Totreno Esperos1 marww Ariana2018 suaimhneas msk epote Maria23667 Alessandra Eliza Δροσουλίτης Human being User2350 P.Dam. ggl Εχέμυθη Countdown yellow glaros22 camil Βασιλης1234 Ιντερλουδιο augustine Meow Maraki4you Sosstoss Μαυρίκιος Abiogenesis hirasawayui Τodoroki Johnny15 maria89 xristarac eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 Panagiotis849 kleoniki05 penelopenick Maria_Xagorari thegreeknick bigthor tsiobieman AK-92 SlimShady giannis777 J.Cameron Έμμα Αναστασία197 Idontknoww Στεφανος56 tslef8 oups Stelios725 nicks1999 Citylights alexd99 parrot/παπαγάλος Mexicanos Nikoleta_Giann VasoGrimes Viedo bruh_234 Mt73 sophiaa F1L1PAS Nikoleta93 edouardos CiNeFiL New member gregory nub Giii GeoCommand gwgw_5 Ryuzaki ag97 Satan Claus Inquisitive Ace of Spades Helen93 globglogabgalab Kostis-Palamas Nikos350zed azula Nickx barkos Loozen sunsetpp Unseen skygge Necropolis Johnman97 johnietraf norbit Eua5 angies ΠηνελόπηΤ Cookie_Monster orchidea Scott leo41 nicole1982 igeorgeoikonomo iminspain harry akritas McManus pacheiko Βλα Μπλακ Πητ Nefeloula Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;; Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:08 Ο American Economist: #759 02-11-25 21:08 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:13 Ο paskmak έγραψε: #760 02-11-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Στο Βερολίνο να πας να δεις τι; Χίπηδες , τουρκαραβες και λοιπή βρωμια. Καμία ποιότητα το ίδιο όπως και στην υπόλοιπη ανατολική Γερμανία. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Βερολίνο μια άθλια παραγκούπολη είναι. Δανία βόρεια - ψυχρή χώρα. Ο καλύτερος προορισμός είναι Ελβετία από άποψης οργάνωσης και φύσης , ειδικά τον χειμώνα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις.
paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.323 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 21:13 Ο paskmak έγραψε: #760 02-11-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Στο Βερολίνο να πας να δεις τι; Χίπηδες , τουρκαραβες και λοιπή βρωμια. Καμία ποιότητα το ίδιο όπως και στην υπόλοιπη ανατολική Γερμανία.
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο. Δανία και εγώ αυτό σκέφτομαι. Ότι ίσως δεν έχεις πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Click για ανάπτυξη... Στο Βερολίνο να πας να δεις τι; Χίπηδες , τουρκαραβες και λοιπή βρωμια. Καμία ποιότητα το ίδιο όπως και στην υπόλοιπη ανατολική Γερμανία.