Πού θα πάτε φέτος διακοπές;

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.608 μηνύματα.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βερολίνο τόσο χάλια είναι; Ρωτάω καθώς το Μόναχο είναι η πιο ωραία πόλη που έχω επισκεφθεί και θεωρούσα ότι το Βερολίνο θα ήταν κάτι παρόμοιο.
Για το Μοναχο και το Βερολινο γενικα ξερω πως καμια σχεση σαν πολεις. Εχω παει μονο Μόναχο και ηταν ωραια, βεβαια ειχα παει και στις γυρω περιοχες(garmisch ωστε να ανεβω στο zugspitze). Τα ατομα που μενουν Μοναχο μου ειπαν οτι το Βερολινο ειναι αρκετα πεσμενο κυριως σε θεμα κοσμου. Ελβετια και Δανια κοιτα μονο(προσωπικα θα πηγαινα Ελβετια). 😊

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.887 μηνύματα.
Ερώτηση σε όποιον έχει ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες. Μεταξύ της Ελβετίας, Δανίας, και Βερολίνο, ποιον προορισμό θεωρείται καλύτερη επιλογή για ταξίδι 3-4 ημέρες Δεκέμβριο- Ιανουάριο;;

Ελβετία έχω πάει Ζυριχη απλά δεν είχα κάτσει πολύ και δεν είχα προλάβει να δω πράγματα. Γερμανία έχω πάει Μόναχο και γενικά Βαυαρία, μου άρεσε πολύ όμως έχω ακούσει ότι το Βερολίνο διαφέρει αρκετά.​
Έχω πάει Δανία στη Κοπεγχάγη και Ελβετια Ζυρίχη και Λουκέρνη.

Λοιπόν να γνωρίζεις ότι στη Ελβετία είναι πανάκριβα, δε νομίζω να βρεις φθηνή διαμονή και φαγητό. Το φαγητό το κυριο πιάτο κάνει γύρω 25-30 ευρώ. Έχει πραγματάκια να δεις, μπορείς να πάρεις και τρένο να κάνεις εκδρομή σε άλλη πόλη αυθημερόν.
Στη Κοπεγχάγη μου άρεσε πολύ, είναι πιο μαζεμένη πόλη οπότε σε 3-4 μέρες έχεις δει αρκετά πράγματα. Βρίσκεις εύκολα οικονομικά ξενοδοχεία και το κόστος του φαγητού ψιλοπάλευεται αν ξέρεις που θα πας. Έχει διάφορα μουσεία, η πόλη περπατιέται, γενικά η πόλη είναι πολύ όμορφη και θα βγάλεις πολλές φωτογραφίες.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.363 μηνύματα.
Έχω πάει Δανία στη Κοπεγχάγη και Ελβετια Ζυρίχη και Λουκέρνη.

Λοιπόν να γνωρίζεις ότι στη Ελβετία είναι πανάκριβα, δε νομίζω να βρεις φθηνή διαμονή και φαγητό. Το φαγητό το κυριο πιάτο κάνει γύρω 25-30 ευρώ. Έχει πραγματάκια να δεις, μπορείς να πάρεις και τρένο να κάνεις εκδρομή σε άλλη πόλη αυθημερόν.
Στη Κοπεγχάγη μου άρεσε πολύ, είναι πιο μαζεμένη πόλη οπότε σε 3-4 μέρες έχεις δει αρκετά πράγματα. Βρίσκεις εύκολα οικονομικά ξενοδοχεία και το κόστος του φαγητού ψιλοπάλευεται αν ξέρεις που θα πας. Έχει διάφορα μουσεία, η πόλη περπατιέται, γενικά η πόλη είναι πολύ όμορφη και θα βγάλεις πολλές φωτογραφίες.

Γενικά που σου άρεσε περισσότερο μεταξύ των 2;; Από θέμα ασφαλείας ήταν ok?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Για το Μοναχο και το Βερολινο γενικα ξερω πως καμια σχεση σαν πολεις. Εχω παει μονο Μόναχο και ηταν ωραια, βεβαια ειχα παει και στις γυρω περιοχες(garmisch ωστε να ανεβω στο zugspitze). Τα ατομα που μενουν Μοναχο μου ειπαν οτι το Βερολινο ειναι αρκετα πεσμενο κυριως σε θεμα κοσμου. Ελβετια και Δανια κοιτα μονο(προσωπικα θα πηγαινα Ελβετια). 😊

Και εγώ Ελβετία θέλω.😂😂

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.887 μηνύματα.
Γενικά που σου άρεσε περισσότερο μεταξύ των 2;; Από θέμα ασφαλείας ήταν ok?
Εμένα προσωπικά μου άρεσε η Κοπεγχάγη, νοικιάσα και ποδήλατο για 3 μέρες και γύρισα όλη τη πόλη οπότε ένιωθα αρκετά ανεξάρτητος.
Αλλά αν έχεις τη ευκαιρία και λεφτά να πας Ελβετία μη τη χάσεις. Και οι δύο χώρες είναι αρκετά ασφαλείς, αν και έβρισκα τους Δανούς πιο φιλικούς και χαρούμενους.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.363 μηνύματα.
Εμένα προσωπικά μου άρεσε η Κοπεγχάγη, νοικιάσα και ποδήλατο για 3 μέρες και γύρισα όλη τη πόλη οπότε ένιωθα αρκετά ανεξάρτητος.
Αλλά αν έχεις τη ευκαιρία και λεφτά να πας Ελβετία μη τη χάσεις. Και οι δύο χώρες είναι αρκετά ασφαλείς, αν και έβρισκα τους Δανούς πιο φιλικούς και χαρούμενους.

Κοίτα για 3 νύχτες λέμε (4 ημέρες δηλαδή) και λογικά Ιανουάριο. Οσο αφορά το κόστος, έως €1,000 δίνω δεν έχω θέμα. Εννοώ το συνολικό κόστος μαζί με τα αεροπορικά που μου βγαίνουν στα €230 με Aegean.​

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.234 μηνύματα.
Εχω πάει Λουκέρνη ( πανεμορφη ) , αλλά πανάκριβη . Με το ποσό που διαθέτεις δε θα έχεις θέμα. Και οι αποστάσεις για να επισκεφτεί ς και μια άλλη πολη είναι κοντινές. Κοπεγχάγη έχεις αρκετά πράγματα να δεις ( έχει και ένα φανταστικό ενυδρείο μεταξυ άλλων) και πιο οικονομική ( έχει παει η κόρη μου με πολυ καλές εντυπώσεις)

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.278 μηνύματα.
Κοπεγχάγη έχεις αρκετά πράγματα να δεις ( έχει και ένα φανταστικό ενυδρείο μεταξυ άλλων) και πιο οικονομική ( έχει παει η κόρη μου με πολυ καλές εντυπώσεις)
Δε ξέρω αν συγκριτικά με Λουκέρνη/Ελβετια είναι φτηνότερη αλλά στο φαγητό/ποτό η Κοπεγχάγη είναι πολύ ακριβή. Αν και το φαγητό είναι highlight σε αυτήν την πόλη και τα αξίζει.

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.233 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια