kounelaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μονο εγω το παθαινω αυτο εδω και καιρο?
Θελω τα χρωματα πισω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σκεφτόμουν να το ρωτήσω κάποια στιγμή στο Ερωτήσεις κι Απαντήσεις αλλά με πρόλαβες..
Έτσι αναγκάζομαι να κάνω επεργασία στα μηνύματα που θέλω χρώμα.. Στην Πλήρης Επεξεργασία μου βγάζει μόνο το άσπρο! 
moukelis
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γατόφιλη
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool