giannhs2001
Επιφανές μέλος

Εμενα δεν με δειραν φιλε μου . Αλλα ξερω τι γινονταν . Και αυτο το δειχνουν και βιντεακια . Οι καγκουρες δεν ειναι οι emo οι punks κλπ Ειναι αυτοι που μια ζωη τραμπουκιζουν και γουσταρουν φασαρια και τσαμπουκαδες. Η μονη φυλη των εφηβων που υπηρχε υπαρχει και παντα θα υπαρχει . Οι trendy ειναι τα παιδια που ακολουθουν την μοδα πιστα και κανουν συνεχεια μοντερνα κουρεματα ή ερχονται στυλατοι κλπ . Και οι emo οι punks κλπ ειναι ανθρωποι με εναν συγκεκριμενο τροπο ζωης που το δειχνουν μεσω του ντυσιματος τους . Δεν γινονται αποδεκτοι απο το συνολο για αυτο ξεσπανε εντασεις . Αν δεις ενα βιντεακι θα δεις τους καγκουρες να λενε υπαρχουν αλλοι που τους πιανουν στους δρομους τους ξεβρακωνουν και τους βαρανε(τους emo) και οι ιδιοι λεγαν περηφανα για τον εαυτο τους . Εμεις τους πεταμε τσιχλες στα μαλλια τους ριχνουμε καμια σφαλιαρα και γενικα οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος . Εχεις να πεις τιποτα πανω σε αυτο ? Και ακομη και σημερα οι trendy του σχολειου μου μου την λενε για το look και πως πρεπει να κουρευτω κλπ . Οσο για τους καγκουρες απλα τους αποφευγω . Αν μπλεξεις με αυτους δεν ξεμπλεκεις .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Στο δευτερο που έθεσες. Με ρώτησες τι εχω να πώ για το μπούλινκ στους δρομους και από τους κάγκουρες. Προσωπικα απέχω και δεν με ενδιαφέρει αν θα βγει έξω κάποιος με μαλλι φράτζα ή φουστα ενώ ειναι αντρας. Από τη στιγμη που δεν με πειράξει δεν έχω λογο να τον πειράξω τον αντιμετωπίζω σαν κάθε άλλο άνθρωπο. Ουτε θα κοροϊδεψω ισως καμια φορά μπορει να κάνουμε μια πλακα για τον χαβαλέ και ως εκεί.
Προσωπικά επισης προτείνω την λύση της πολεμικής τέχνης και αυτοάμυνας από την μικρη ηλικια για τα παιδιά ως μέσο αποτροπης σε επιθέσεις και μπούλινκ. Και αυτό μονο αν κάποιος κινηθεί απειλητικά με σκοπο να κτυπήσει. Αν πει κάτι από μακρυά το ειπε από μακρυά μπορει να απαντήσεις κάτι απλό και να μεινει στο λεκτικό. Δεν ξέρω τι θα γινοταν βεβαια σε περιπτωση που κάποιος με εθιγε με χυδαίες εκφράσεις και τον ειχα μπροστά μου. Αλλα υπάρχουν δυσκολότερες καταστασεις ακομα και από τις παραπάνω. Κάποιος κοροϊδευει από μακρυά τον γράφεις στα @@ σου και τελος. Ξέρεις ποιος εισαι. Αν πλησιάσει με απειλητικές διαθέσεις εκει αλλάζει.
Ο Παρασκευόπουλος έχει αφησει καμια 2000 χιλιάδες κακοποιούς με τις ευεργετικές διατάξεις του. Παρακαλα μην πέσεις καμια μέρα σε κανεναν κακοποιό και άσε τους κάγκουρες. Δεν είναι πιστευω σοβαρή απειλή για την ώρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις
Περιβόητο μέλος

Έστω ότι βρίσκουμε πού είναι χαμένοι. Από εκεί και πέρα τι;
Γιατί να έχει ενδιαφέρον ένα τέτοιο θέμα;
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

giannhs2001
Επιφανές μέλος

Stitchpunk
Δραστήριο μέλος

Μου θυμισες ένα σύνθημα στα Εξάρχεια:
https://static.pblogs.gr/f/356258-Ç óõíôáãÞ ôçò áçäßáò.jpg
Τι θέλω να πω. Όλο αυτό επειδή έχεις το μαλλί σου φραντζα?? Γιατί δεν πάνε οι τρεντηδες να παίξουν ξύλο με κάποιον που απλά είναι στεναχωρημενος. Και όλο αυτό και χωρίς ιδεολογικό υπόβαθρο. Μόνο για να κλαις παρέα με 5 άτομα.. Γιατί δεν σου φτάνει να κλαις όπως ο υπολοιπος κόσμος, θέλεις να το δηλωνεις με την εμφάνισή σου. Λες και ο κόσμος δεν έχει αρκετά προβλήματα και δεν έχει πέσει η μισή Ελλαδα σε κατάθλιψη, μόνο εσύ κι άλλοι 5 που καλά καλά δεν έχετε βγει απ'το αβγο σας να ξέρετε τι είναι θλίψη. Λες και ένας όντως καταθλιπτικος άνθρωπος έχει ανάγκη να το δηλώνει στην κοινωνία με φρατζες. Αν έχεις ψυχολογικά, ασε τα σκαλια και τις φραντζες και πήγαινε να σε δει κανένας ψυχολόγος. Αύριο μεθαυριο θα βγεις στην πραγματική κοινωνία και όχι στην κοινωνία-σκαλια-σχολείο-μπουρδες. Θέλεις να πας και στην αστυνομία. Θα μπεις και τι θα τους πεις? Μισό να ριξω ένα κλαμα ανεφ λόγου και επιστρεφω? Σοβαρεψου. Όλοι υπηρξαμε έφηβοι. Αν θέλεις να το παιζεις drama queen, μην παραπονιεσαι για τις αντιδράσεις. Ο κόσμος έχει σοβαροτερα και πιο ουσιαστικά πράγματα να ασχοληθεί από την επανάσταση χωρίς αιτία που κάνεις εσύ κι άλλοι 5.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Ειδικα αυτό που έγραψες ότι σας φωνάζανε μπουκάλια στον ίμο τα κεφάλια είναι βγαλμένο από εκπομπή του Μπαξεβανη για τους τρεντοιμους και όλα αυτά τα συνάφια ;D ;D το μακρινο 2008!
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος

I want to cry every day .
Συγχαρητήρια, είσαι ο μέσος φοιτητής που θέλει να τελειώσει στην ώρα του.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

dum dum boy
Διάσημο μέλος

Τα σοβαροτερα προβληματα ο κοσμος τα εκφραζει δερνοντας μας ? Καταρχην για να εισαι Emo πρεπει να εισαι ευαισθητος/συναισθηματικος και οπαδος της Emotional Hardcore ή emocore μουσικης . Ολα τα αλλα ειναι προαιρετικα (ξερω αρκετους emo που δεν εχουν αυτο το κλασικο στυλ, ολα μαυρα φραντζα και ετσι) .Απλα εμενα με αρεσε το στυλ ιδιαιτερα και ετσι το ακολουθω . Αλλα σε καμια περιπτωση δεν λεω τον εαυτο μου emo επειδη εχω αυτο το ντυσιμο και την φραντζα . Αλλιως θα ημουν fake emo ή οπως το λενε . ΠΟΖΕΡΙ .
ή οπως το λενε τωρα: φασαίος emo

giannhs2001
Επιφανές μέλος

Poirot
Περιβόητο μέλος

Στα νεκροταφεια μας την ειχαν στημενη οι Trendy το Σαββατο και επεσε αγριο ξυλο .
Συγγνώμη, δεν μπόρεσα να κρατηθώ.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

Μ'αρέσει που γενικά είχα την τάση να κολλάω ταμπέλες με όποιους παίζαμε ξύλο σαν βλαμμένα 16χρονα που ήμασταν (που εν τω μεταξύ δεν ήταν trendy και δεν ήταν και ξύλο της προκοπής, περισσότερο βρισίδι ήταν, αλλά έπρεπε κάπως να φτιάξω λίγο το σκηνικό

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

Στο σοβαρό τώρα, το ωραίο με αυτό το θέμα, όσο και αν κάνει κάποιους να ντρέπονται και να κριντζάρουν με την πάρτη τους, είναι πως αποδεικνύει όντως ότι ο συντάκτης μπορεί να έχει αλλάξει άποψη έκτοτε. Ή το πώς εξελίσσονται οι άνθρωποι, να το θέσω καλύτερα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

Πρέπει να ζητήσεις από την ΟΔ διαγραφή του θρεντ.
Στο σοβαρό τώρα, το ωραίο με αυτό το θέμα, όσο και αν κάνει κάποιους να ντρέπονται και να κριντζάρουν με την πάρτη τους, είναι πως αποδεικνύει όντως ότι ο συντάκτης μπορεί να έχει αλλάξει άποψη έκτοτε. Ή το πώς εξελίσσονται οι άνθρωποι, να το θέσω καλύτερα.
Το μόνο που δεν άλλαξε είναι πως και τότε και τώρα είχα την τάση να μπλέκομαι σε όποια φασαρία έβρισκα μπροστά μου. Άσχετα αν προφανώς ο τρόπος που τα έγραφα ως edgy 16χρονο τότε ήταν σαφώς υπερβολικός και όποιος τα διαβάζει νομίζει πως κάναμε σκηνικά επιπέδου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αερογέφυρα.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

Καλά ναι, τα διάβαζα και έλεγα "Στην Κατερίνη; Τέτοια πράγματα στην Κατερίνη;"Το μόνο που δεν άλλαξε είναι πως και τότε και τώρα είχα την τάση να μπλέκομαι σε όποια φασαρία έβρισκα μπροστά μου. Άσχετα αν προφανώς ο τρόπος που τα έγραφα ως edgy 16χρονο τότε ήταν σαφώς υπερβολικός και όποιος τα διαβάζει νομίζει πως κάναμε σκηνικά επιπέδου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αερογέφυρα.
Να σου πω και κάτι όμως ρε Γιάννη;
Όσο και αν άλλαξες όπως λες, αυτό παραμένει διαμάντι:
Θα με βρίσεις τώρα δικαίως, αλλά αυτό το μήνυμα είναι όλα τα λεφτά.Άρχισε το δυνατό comeback !!Ο φόβος των ανθρώπων από το 2011 μέχρι σήμερα επιβεβαιωθηκε και η επιστροφή των emo στην Ελλάδα είναι και πλέον επίσημη . Γεμίζουν οι δρόμοι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης .
Ετσιι ρε μέρα με την μέρα είμαστε και ποίο πολύ ξανά ! Προσωπικά είμαι Αίμο . αν σας βγάλει ποτέ ο δρόμος το καλοκαίρι Κατερίνη ελάτε πλατεία δημαρχείου . Μαζευόμαστε 20 τουλάχιστον Αίμο και την αραζουμε στα σκαλιά . Το Αίμο στην Ελλάδα ξεκίνησε το 2007 και τέλειωσε το 2011 . Αλλά όπως φαίνεται έρχεται νέο δυναμικό κομμέbακκ το 201Θ που ξεκίνησε ήδη . Ετοιμαστείτε . Ερχόμαστε!
Αγαπητή ΟΔ αυτό το νήμα δεν πρέπει να διαγραφεί ποτέ.
Joji
Επιφανές μέλος

Τι λε ρε παιδί μουΚαταρχην για να εισαι Emo πρεπει να εισαι ευαισθητος/συναισθηματικος και οπαδος της Emotional Hardcore ή emocore μουσικης
Poirot
Περιβόητο μέλος

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το 2011 μετά το "Γλώσσα-Γλώσσα-Μαθηματικά" μαστιζόμουν από τον φόβο της επιστροφής των emo.Θα με βρίσεις τώρα δικαίως, αλλά αυτό το μήνυμα είναι όλα τα λεφτά.
Αγαπητή ΟΔ αυτό το νήμα δεν πρέπει να διαγραφεί ποτέ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.