Πράσινο φως για τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες από το ΣτΕ

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.418 μηνύματα.
Μπες εδώ και κάνε επικαιροποίηση στοιχείων. Και θα "την τραβήξει" αυτόματα η εφορία. Έτσι θεωρώ, τουλάχιστον...

Μόνο διεύθυνση και τηλέφωνα με αφήνει να αλλάξω από εδώ🥲
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αχ διαβάζω ότι πρέπει να περιμένω κάποιες μέρες και ότι την βόλτα στον εφκα δεν την γλιτώνω. Μάλιστα 😬

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Μόνο διεύθυνση και τηλέφωνα με αφήνει να αλλάξω από εδώ🥲

Αχ διαβάζω ότι πρέπει να περιμένω κάποιες μέρες και ότι την βόλτα στον εφκα δεν την γλιτώνω. Μάλιστα 😬
Δες κι εδώ. Μπορείς ν' αλλάξεις κάποια από τα στοιχεία τού μητρώου. Δεν ξέρω αν σε αφήνει την ταυτότητα ή πρέπει υποχρεωτικά να ενημερωθεί αυτόματα...

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.706 μηνύματα.
Όσοι βγάλατε την νεα ταυτότητα, ποσες ημέρες σας πήρε να ανανεωθούν τα στοιχεία της στην εφορία (πχ στην βεβαίωση στοιχείων φυσικού προσώπου);

Έχω από την Δευτέρα που την έχω πάρει αλλά ονλαιν φαίνεται ακόμη η παλιά.
Τώρα θα σε γελάσω, δε θυμάμαι πόσο καιρό πήρε. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι από την αστυνομία μου είπαν να πάω κατευθείαν στα ΚΕΠ για να κάνω εκεί επικαιροποίηση. Οπότε μόνο αυτό έκανα, τώρα για την εφορία... ειλικρινά δε θυμάμαι καθόλου πόσο καιρό πήρε, ή αν απλά έγινε επικαιροποίηση και εκεί όταν πήγα στα ΚΕΠ.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.
Εσεις που βγάλατε τη νεα ταυτότητα, τη φωτογραφία που τη βγαλατε; Σε φωτογράφο ή σε τραβάνε φωτογραφία στο αστυνομικό τμήμα;

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.
Τώρα θα σε γελάσω, δε θυμάμαι πόσο καιρό πήρε. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι από την αστυνομία μου είπαν να πάω κατευθείαν στα ΚΕΠ για να κάνω εκεί επικαιροποίηση. Οπότε μόνο αυτό έκανα, τώρα για την εφορία... ειλικρινά δε θυμάμαι καθόλου πόσο καιρό πήρε, ή αν απλά έγινε επικαιροποίηση και εκεί όταν πήγα στα ΚΕΠ.

Αναγράφεται πάνω στην ταυτότητα ο προσωπικός αριθμός πολίτη??

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.699 μηνύματα.
Αναγράφεται πάνω στην ταυτότητα ο προσωπικός αριθμός πολίτη??
Όχι δεν έχει βγει ακόμα ο αριθμός πολίτη.
Και κρίνοντας από το ότι έφαγαν πρόστιμο ακόμα και για την τωρινή χωρίς τον αριθμό πολίτη θα αργήσει ακόμα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.418 μηνύματα.
O ΕΦΚΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ. ΝΑΙΙΙΙΙΙ
Τι σεξουλιαρικα είναι αυτά που γίνονται, μοντερνισμός, συγχρονισμός εφορίας και εφκα μαζί.
Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου
I used to pray for days like this😂😂

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.
Όχι δεν έχει βγει ακόμα ο αριθμός πολίτη.
Και κρίνοντας από το ότι έφαγαν πρόστιμο ακόμα και για την τωρινή χωρίς τον αριθμό πολίτη θα αργήσει ακόμα.

Άρα λες να πάω να την βγάλω ώστε να τελειώνω??

back2967

Διάσημο μέλος

Εγώ αυτό έκανα όταν βρήκα ανοιχτό ραντεβού.

Από ότι έχουν πει δεν θα είναι υποχρεωτικό να ξαναπάς για να γράψεις τον προσωπικό αριθμό επάνω όοοταν βγει, είναι ανεξάρτητα, είναι στην λογική αν τον θες γραμμένο στην ταυτότητα για να τον θυμάσαι εύκολα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Εσεις που βγάλατε τη νεα ταυτότητα, τη φωτογραφία που τη βγαλατε; Σε φωτογράφο ή σε τραβάνε φωτογραφία στο αστυνομικό τμήμα;
Στο αστυνομικό τμήμα. Κατέβασα στο gov wallet και το δίπλωμα οδήγησης κ έχει την ίδια φωτό.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Πήγαινε, δεν νομίζω να γίνει αυτό με τον μοναδικό αριθμό πολίτη σύντομα.
Θέλει μεγάλη γραφειοκρατία πίσω από αυτό για να αλλάξουν σε ολους

Στο τμήμα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Εγώ αυτό έκανα όταν βρήκα ανοιχτό ραντεβού.

Από ότι έχουν πει δεν θα είναι υποχρεωτικό να ξαναπάς για να γράψεις τον προσωπικό αριθμό επάνω όοοταν βγει, είναι ανεξάρτητα, είναι στην λογική αν τον θες γραμμένο στην ταυτότητα για να τον θυμάσαι εύκολα.

Μια χαρά λοιπόν. Κάποιες ερωτήσεις αν είναι εύκολο.

1) Πρέπει να πας κάποιο αποδεικτικό όσο αφορά την ομάδα αίματος??

2) Την φωτογραφία της πας εσύ ή την βγάζουν εκεί?? Αν την πηγές εσύ έτοιμη την πηγές σε usb stick?

3) Το ύψος το λες εσύ ή σε μετρούν εκείνοι στο τμήμα?

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Είναι προαιρετικό. Αν θέλεις να αναγράφεται, φέρνεις χαρτι από μικροβιολογικό
2) Την φωτογραφία της πας εσύ ή την βγάζουν εκεί?? Αν την πηγές εσύ έτοιμη την πηγές σε usb stick?
Σε βγάζουν εκεί έχουν δική τους μηχανή.
Έχουν εκεί να σε μετρήσουν.
Εμένα δεν με μέτρησαν καν:P

back2967

Διάσημο μέλος

Μια χαρά λοιπόν. Κάποιες ερωτήσεις αν είναι εύκολο.

1) Δεν πήγα τίποτα αλλά δεν λέει και ομάδα αίματος η ταυτότητα. Νομίζω αν θες να γράφει πρέπει να πας.

2) Την έβγαλαν εκεί. Αν σε ενδιαφέρει να είναι καλή (όσο γίνεται) πας σε φωτογράφο, αν δεν σε νοιάζει και το αφήνεις στην φωτογραφική τέχνη του κάθε αστυνομικού την βγάζεις εκεί. Ξέρω ότι υπάρχει το myphoto που την ανεβάζει ο φωτογράφος, δεν ξέρω αν δέχονται και στικάκια

3) Μετράνε αυτοί

American Economist

Επιφανές μέλος

Είναι προαιρετικό. Αν θέλεις να αναγράφεται, φέρνεις χαρτι από μικροβιολογικό

Σε βγάζουν εκεί έχουν δική τους μηχανή.

Έχουν εκεί να σε μετρήσουν.
Εμένα δεν με μέτρησαν καν:P
1) Δεν πήγα τίποτα αλλά δεν λέει και ομάδα αίματος η ταυτότητα. Νομίζω αν θες να γράφει πρέπει να πας.

2) Την έβγαλαν εκεί. Αν σε ενδιαφέρει να είναι καλή (όσο γίνεται) πας σε φωτογράφο, αν δεν σε νοιάζει και το αφήνεις στην φωτογραφική τέχνη του κάθε αστυνομικού την βγάζεις εκεί. Ξέρω ότι υπάρχει το myphoto που την ανεβάζει ο φωτογράφος, δεν ξέρω αν δέχονται και στικάκια

3) Μετράνε αυτοί

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Πάντως γνωστοί μου είπαν ότι δεν μέτρησα το ύψος τους, το είπαν εκείνοι.

Εντάξει 1.76 είμαι δεν έχω αλλάξει ύψος λογικά.😂😂

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
ρε παιδιά αφού δεν υπάρχουν ραντεβού...
131313.png

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.
ρε παιδιά αφού δεν υπάρχουν ραντεβού...
View attachment 139094
Εγώ από Ιούλιο έκλεισα για 30 Σεπτεμβρίου, τώρα μάλλον επίτηδες βγάζουν πολύ λίγα διαθέσιμα ραντεβού για να προλάβουν να εφαρμόσουν το προσωπικό αριθμό του πολίτη και μετά να ανοίξουν ξανά τα ραντεβού.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.066 μηνύματα.
Εγώ όταν μπαίνω μου βγάζει σε κουτί:
Στο σύστημα κράτησης που ακολουθεί θα δείτε τα διαθέσιμα ραντεβού έως 30-09-2024.

Επίσης δεν πρόλαβα εισιτήρια Coldplay London 2025 στο pre-sale σήμερα, οπότε ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. :lol:

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Τελευταία επεξεργασία:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

Κλείστε τώρα. Μόλις άνοιξε η πλατφόρμα και έχει πολλα ραντεβού.
Αναλυτικές και σαφείς οδηγίες. Μια χαρά...Σε πάει βήμα - βήμα...

Τα καλά να λέγονται...Άμα θέλουν "παπάδες κάνουν"...

Ευχαριστούμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια