Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

23-11-24

20:09
Κι εγώ βαριόμουν να πάω τέλη Δεκέμβρη και λέω, δεν βγήκε που δεν βγήκε ο αριθμός, δεν αλλάζω και το ραντεβού;Και εγώ για τέλη Ιανουαρίου, καθώς δεν έχω όρεξη.![]()

Και καλά που το σκέφτηκα καθώς το πιο πρόσφατο που βρήκα ήταν για τέλη Φλεβάρη.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

20-12-24

19:43
Καλησπέρα, αύριο θα πάω να βγάλω την καινούργια ταυτότητα και ήθελα να ρωτήσω.
Έχω βγάλει τα δυο παράβολα (10 ευρώ και 50 λεπτά) και ανεβασει την φωτογραφία, χρειάζεται κάτι άλλο;
Κάπου διάβασα ότι πρέπει να βγάλω έναν καινούργιο αριθμό σαν ΑΜΚΑ και ΑΦΜ ισχύει; Δεν έλεγε κάτι τέτοιο η σελίδα της αστυνομίας
Έχω βγάλει τα δυο παράβολα (10 ευρώ και 50 λεπτά) και ανεβασει την φωτογραφία, χρειάζεται κάτι άλλο;
Κάπου διάβασα ότι πρέπει να βγάλω έναν καινούργιο αριθμό σαν ΑΜΚΑ και ΑΦΜ ισχύει; Δεν έλεγε κάτι τέτοιο η σελίδα της αστυνομίας
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

20-12-24

19:51
Οχι κομπλέ είσαι.Καλησπέρα, αύριο θα πάω να βγάλω την καινούργια ταυτότητα και ήθελα να ρωτήσω.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

20-12-24

19:53
Έδωσες τη άδεια στο site του gov να χρησιμοποιήσει η αστυνομία τη φωτογραφία σου; Αλλιώς η αστυνομία δε θα βρει τη φωτογραφία σου στο σύστημα τους και θα σε τραβήξει ο αστυνομικός φωτογραφία.και ανεβασει την φωτογραφία, χρειάζεται κάτι άλλο;
Δες εδω
Μήνυμα στο θέμα 'Πράσινο φως για τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες από το ΣτΕ' https://www.e-steki.gr/threads/Πράσ...κές-ταυτότητες-από-το-ΣτΕ.180455/post-5109819
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δε έχει ανακοινωθεί ακόμη για το προσωπικό αριθμό, οπότε λογικά θα βγάλεις χωρίς προσωπικό αριθμόΚάπου διάβασα ότι πρέπει να βγάλω έναν καινούργιο αριθμό σαν ΑΜΚΑ και ΑΦΜ ισχύει; Δεν έλεγε κάτι τέτοιο η σελίδα της αστυνομίας
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

20-12-24

19:58
Ναι ευτυχώς το είδα τελευταία στιγμή, είναι αρκετά εύκολο να το αγνοήσειςΈδωσες τη άδεια στο site του gov να χρησιμοποιήσει η αστυνομία τη φωτογραφία σου; Αλλιώς η αστυνομία δε θα βρει τη φωτογραφία σου στο σύστημα τους και θα σε τραβήξει ο αστυνομικός φωτογραφία.
Δες εδω
Μήνυμα στο θέμα 'Πράσινο φως για τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες από το ΣτΕ' https://www.e-steki.gr/threads/Πράσινο-φως-για-τις-νέες-ηλεκτρονικές-ταυτότητες-από-το-ΣτΕ.180455/post-5109819
Οχι κομπλέ είσαι.
Ευχαριστω!Έδωσες τη άδεια στο site του gov να χρησιμοποιήσει η αστυνομία τη φωτογραφία σου; Αλλιώς η αστυνομία δε θα βρει τη φωτογραφία σου στο σύστημα τους και θα σε τραβήξει ο αστυνομικός φωτογραφία.
Δες εδω
Μήνυμα στο θέμα 'Πράσινο φως για τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες από το ΣτΕ' https://www.e-steki.gr/threads/Πράσινο-φως-για-τις-νέες-ηλεκτρονικές-ταυτότητες-από-το-ΣτΕ.180455/post-5109819
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

10-02-25

15:15
Έχουμε κανένα νέο; @American Economist
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

10-02-25

15:23
Έχουμε κανένα νέο; @American Economist
Τίποτα ακόμα φίλε, δεν νομίζω ότι θα μπει ποτέ σε εφαρμογή ο προσωπικός αριθμός πολίτη. Εγώ είχα κάνει μια τελευταία μετάθεση του ραντεβού για τέλη Φεβρουαρίου, μπας και γίνει τίποτα. Όμως πλέον δεν παίρνω άλλη αναβολή, είναι δεδομένο ότι δεν έχει νόημα να περιμένουμε άλλο. Έχω κλείσει ραντεβού και για εξέταση αναγνώρισης της ομάδας αίματος, ενώ θα πάω και για φωτογραφίες αυτές τις ημέρες.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.

10-02-25

16:27
Παίδες, ξέρετε η νέα ταυτότητα <μπαίνει> αυτόματα στο gov.gr δηλ ενημερώνεται πχ η δου, ότι αλλάξαμε;
Ουριήλ
Διάσημο μέλος

10-02-25

18:31
Για ΔΟΥ δεν γνωρίζω αλλά νομίζω ναι γιατί όταν παρέλαβα την ταυτότητα το gov αυτόματα ανανέωσε τον ΑΤΠαίδες, ξέρετε η νέα ταυτότητα <μπαίνει> αυτόματα στο gov.gr δηλ ενημερώνεται πχ η δου, ότι αλλάξαμε;
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

13-02-25

14:20

Δ. Παπαστεργίου: Ο Προσωπικός Αριθμός θα ενσωματωθεί στις ταυτότητες
Ο Προσωπικός Αριθμός πήρε το πράσινο φως από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Scandal
Διαχειριστής

04-03-25

19:25
Τι θα γίνει ρε παιδιά, για μέσα Μαϊου το έχω μεταφέρει το ραντεβού μου 
Να θες να πάρεις το χάραγμα του αντιχρίστου και να σου λένε όχι, μόνο στην Ελλάδα!

Να θες να πάρεις το χάραγμα του αντιχρίστου και να σου λένε όχι, μόνο στην Ελλάδα!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

04-03-25

19:36
Ακουσα κατι οτι πας με την ταυτοτητα στις τραπεζες μετα κι αυτες ενημερωνουν τους παντες οτι αλλαξες ΑΔΤ, ισχύει;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

04-03-25

19:37
Χωρίς πλάκα τώρα, ξέρεις πόσες κυρίες γνωρίζω που δε θέλουν ούτε ν΄ ακούνε για καινούρια ταυτότητα ; Αυτό, ακριβώς...την θεωρούν "το χάραγμα"...Τι θα γίνει ρε παιδιά, για μέσα Μαϊου το έχω μεταφέρει το ραντεβού μου
Βρε καλή μου, βρε χρυσή μου, τίποτα δεν πιάνει. Τα παράτησα κι εγώ. Στην τελική, δεν είναι δικό μου θέμα. Με ρώτησαν και είπα την άποψή μου...
Σε αυτό το σημείο να πω ότι η εκκλησία δε θα πρέπει ν΄ ανακατεύεται σε/με κάτι τέτοια. Θλίβομαι που το λέω, αλλά δεν είναι η δουλειά της αυτή...Δεν τα γνωρίζουν όλα οι ιερείς (έκαστος εφ' ω ετάχθη...). Άνθρωποι είναι. Χίλιες φορές ένα "δεν ξέρω, τί να σας πω. Βγάλτε την ή μην την βγάλετε..." παρά δογματισμός και απολυτότητα...
Scandal
Διαχειριστής

04-03-25

19:39
Έλα μωρέ εντάξει, δε θυμάσαι τι συγκεντρώσεις κάνανε για την αναίρεση της αναγραφής θρησκεύματος στις ταυτότητες μερικές δεκαετίες πριν; Αδιαφορούμε και ο κόσμος προχωράει.Χωρίς πλάκα τώρα, ξέρεις πόσες κυρίες γνωρίζω που δε θέλουν ούτε ν΄ ακούνε για καινούρια ταυτότητα ; Αυτό, ακριβώς...την θεωρούν "το χάραγμα"...
Βρε καλή μου, βρε χρυσή μου, τίποτα δεν πιάνει. Τα παράτησα κι εγώ. Στην τελική, δεν είναι δικό μου θέμα. Με ρώτησαν και είπα την άποψή μου...
Σε αυτό το σημείο να πω ότι η εκκλησία δε θα πρέπει ν΄ ανακατεύεται σε/με κάτι τέτοια. Θλίβομαι που το λέω, αλλά δεν είναι η δουλειά της αυτή...Δεν τα γνωρίζουν όλα οι ιερείς (έκαστος εφ' ω ετάχθη...). Άνθρωποι είναι. Χίλιες φορές ένα "δεν ξέρω, τί να σας πω. Βγάλτε την ή μην την βγάλετε..." παρά δογματισμός και απολυτότητα...
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

04-03-25

19:41
Εγώ την έβγαλα, ελπίζω μέχρι το 2034 που λήγει και θα χρειαστεί ανανέωση να έχει εφαρμοστεί ο προσωπικός αριθμός πολίτη.Τι θα γίνει ρε παιδιά, για μέσα Μαϊου το έχω μεταφέρει το ραντεβού μου

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

04-03-25

19:43
Ναι, κάπως έτσι. Ό,τι συνέβη και τότε, θα γίνει και τώρα. Αλλά γιατί να μη δουλεύει και λίγο η λογική και να πηγαίνουμε ανάποδα ;Έλα μωρέ εντάξει, δε θυμάσαι τι συγκεντρώσεις κάνανε για την αναίρεση της αναγραφής θρησκεύματος στις ταυτότητες μερικές δεκαετίες πριν; Αδιαφορούμε και ο κόσμος προχωράει.
Δηλαδή έχουμε τόσα τσιπάκια σε κινητό, κάρτες, κ.λπ., άλλους τόσους αριθμούς να μας προσδιορίζουν (ΑΜΚΑ, ΑΦΜ...) της ταυτότητας μάς μάραναν...
Απλά αν το σκεφτούν και δεν είναι ξεροκέφαλοι να βλέπουν δράκους εκεί που δεν υπάρχουν...όλα καλά...
Τις προάλλες είπα σε κάποια κυρία που με είχε πρήξει με το θέμα αυτό να κάνει το σταυρό της, να πάει και η αμαρτία πάνω μου...
Εε μα, δηλαδή, δεν ήξερα τί άλλο να της πω...

04-03-25

20:27
Ελλάδα e-steki έτος 2058:
Τι θα γίνει ρε παιδιά, για μέσα Μαϊου το έχω μεταφέρει το ραντεβού μου![]()
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

04-03-25

20:30
Τι θα γίνει ρε παιδιά, για μέσα Μαϊου το έχω μεταφέρει το ραντεβού μου
Χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα. Και εγώ για μέσα Μαΐου το έχω μεταφέρει το ραντεβού. Ούτε συνεννοημένοι να είμασταν, κάθε φορά τον ίδιο μήνα έχουμε ραντεβού όμως δεν πάμε ποτέ στο τέλος.

04-03-25

20:32
Έχω αποκλειστικές εικόνες του Φώτη μόλις καταφέρει να βγάλει ταυτότητα με τον νέο αριθμό!

Scandal
Διαχειριστής

28-03-25

00:36

Υποχρεωτικός ο προσωπικός αριθμός στις νέες ταυτότητες
Τι αλλάζει στις νέες ταυτότητες με την υποχρεωτική αναγραφή του Π.Α.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Vera
- taketrance
- Memetchi
- American Economist
- giannhs2001
- back2967
- A350
- charmander
- Unicex
- Wonderkid
- AggelikiGr
- touvlo
- johnsala
- fourkaki
- J.Cameron
- fmarulezkd
- Joji
- Fernando_A
- Kate1914
- Unboxholics
- theodle
- jj!
- synthnightingale
- Hecticism
- phleidhs
- chester20080
- kost28
- ROM32
- Αντικειμενικός
- afantos
- Totreno
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- Hased Babis
- Steliosgkougkou
- Εριφύλη
- Panagiotis849
- Maynard
- Shadowban
- arko
- Paragontas7000
- Meow
- aggorf
- ggl
- exotic xo
- epote
- fockos
- Helen06
- camil
- alexd99
- Βασιλης1234
- gademis
- Libertus
- User2350
- Γιώτα Γιαννακού
- Εχέμυθη
- Captaingeorge
- marww
- eukleidhs1821
- Maraki4you
- GeorgePap2003
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.