Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

23-12-21

16:50
Είναι τουλάχιστον ανώριμος...Όσον αφορά την μόστρα για τις άλλες κοπέλες ...το έκανε συνήθως συνδυαστικά ,μαζί με παράπονα του τύπου <<δεν μου μιλάς αρκετά κλπ ,φοβάμαι μην σε προσεγγίζουν άλλοι κλπ >> .Ήταν τόσο φτιαχτό και προσπαθούσε τόσο πολύ να με πείσει <<Μελινα αλήθεια σου λέω με κοιτάνε ,αλήθεια !>> ,που δεν με ενοχλούσε καν ,το έβρισκα απλώς αστείο .Βέβαια και πάλι θα έπρεπε να έχει την κρίση να σκεφτεί ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να με πληγώσει .
και τα άγουρα φρούτα κάποτε ωρμάζουν

ίσως γιαυτό και ο ποιητής είπε: "για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολύ"
Υ.Γ. με τα στάνταρ της Γιώτας, θα είχε πάρει σουτ ο νεαρός.
Εσύ για τους δικούς σου λόγους, παίρνεις γνώμες ακόμα.
Εσύ ξέρεις.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.385 μηνύματα.

23-12-21

17:01
Μην ορκίζεσαι.Είναι τουλάχιστον ανώριμος...
και τα άγουρα φρούτα κάποτε ωρμάζουν![]()
Μερικά πάνε κατευθείαν στο σάπισμα.
Σα τα κρασιά. Άλλα ωριμάζουν, κι άλλα γίνονται ξύδια.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.

23-12-21

17:03
Είναι τουλάχιστον ανώριμος...
και τα άγουρα φρούτα κάποτε ωρμάζουν
ίσως γιαυτό και ο ποιητής είπε: "για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολύ"
Υ.Γ. με τα στάνταρ της Γιώτας, θα είχε πάρει σουτ ο νεαρός.
Εσύ για τους δικούς σου λόγους, παίρνεις γνώμες ακόμα.
Εσύ ξέρεις.
Στην ηλικία του είχες αυτές τις ανασφάλειες ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μην ορκίζεσαι.
Μην είστε αυστηροιιιι στο καθένα μπορεί να τυχειιιι... Διαγωνισμό θα κάνουμε ;;;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.385 μηνύματα.

23-12-21

17:23
Όλη η ζωή είναι ένας διαγωνισμός Θείο.Μην είστε αυστηροιιιι στο καθένα μπορεί να τυχειιιι... Διαγωνισμό θα κάνουμε ;;;
Από την ώρα που γονιμοποίησε ο πατέρας μου τη μάνα μου, έμαθα να τρέχω πριν τους υπόλοιπους να προλάβω, και δεν το λεω ούτε ως προστυχιά, ούτε ως γραφικότητα.
Είναι απλά η φύση της ζωής αυτή από την αρχή της.
Γίνεσαι ανόητος (οχι εσυ, ο τύπος λεω) και ξαφνικά βγαίνεις στη σέντρα σε ένα φόρουμ απο τον άνθρωπό σου που είναι τόσο απογοητευμένος από σένα και ξαφνικά γίνεσαι αντικείμενο σχολίων.
Ενω θα μπορούσες να μην είσαι ανόητος και να έχεις μια ισχυρή προσωπικότητα και μια σταθερή σχέση ή οτιδήποτε.
Τα λάθη σου, τα σωστά μου. Ο Θάνατός σου, η Ζωή μου.
Φυσικά και κάνουμε διαγωνισμό.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.

23-12-21

17:37
Όλη η ζωή είναι ένας διαγωνισμός Θείο.
Από την ώρα που γονιμοποίησε ο πατέρας μου τη μάνα μου, έμαθα να τρέχω πριν τους υπόλοιπους να προλάβω, και δεν το λεω ούτε ως προστυχιά, ούτε ως γραφικότητα.
Είναι απλά η φύση της ζωής αυτή από την αρχή της.
Γίνεσαι ανόητος (οχι εσυ, ο τύπος λεω) και ξαφνικά βγαίνεις στη σέντρα σε ένα φόρουμ απο τον άνθρωπό σου που είναι τόσο απογοητευμένος από σένα και ξαφνικά γίνεσαι αντικείμενο σχολίων.
Ενω θα μπορούσες να μην είσαι ανόητος και να έχεις μια ισχυρή προσωπικότητα και μια σταθερή σχέση ή οτιδήποτε.
Τα λάθη σου, τα σωστά μου. Ο Θάνατός σου, η Ζωή μου.
Φυσικά και κάνουμε διαγωνισμό.
Μαζί σου... κάνουμε πόλεμο δηλαδη ;
Ετσι και μενα μια προισταμενη στη δουλειά παλιά με έβγαλε στη σεντρα χωρις δευτερη ευκαιρια.... ενω πηγα να της μιλησω δεν με δέχτηκε. Υπεροψία. Άσχημο.
βρηκα και εγω μετα κατι ανοιγματα και σαν τον πυγμάχο αανταπέδωσα.... κανεις δεν ειναι τέλειος
ολοι έχουμε τα λάθη μας. Πρέπει να ειμαστε συγκαταβατικοι. Αυτο υπαγορευουν οι στοιχειωδεις κανονες ανθρωπιας... εγω δεν εχω προβλημα να εμπλακω σε πολεμους... μην νομιζουν όμως οτι η αλλη πλευρά ειναι άτρωτη.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

23-12-21

17:43
Μαζί σου... κάνουμε πόλεμο δηλαδη ;
Ετσι και μενα μια προισταμενη στη δουλειά παλιά με έβγαλε στη σεντρα χωρις δευτερη ευκαιρια.... ενω πηγα να της μιλησω δεν με δέχτηκε. Υπεροψία. Άσχημο.
Βλέπεις τώρα γιατί πρέπει να δίνεις χειραψία με το αριστερό, αλλά να έχεις ένα χειροσίφωνα με υγρό πυρ έτοιμο στο δεξί;
(αλληγορικά μιλάω πάντα μην πεταχτεί κανείς και πει το μακρύ και το κοντό του)
Με τη διαφορά ότι τα δικά μου λάθη ζημιώνουν μόνο εμένα. Όχι άλλους.βρηκα και εγω μετα κατι ανοιγματα και σαν τον πυγμάχο αανταπέδωσα.... κανεις δεν ειναι τέλειος
ολοι έχουμε τα λάθη μας.
Των άλλων ζημιώνουν πάλι εμένα, κι όχι εκείνους.
Είναι μοτίβο. Και τα μοτίβα πρέπει να σπάνε. Πως; Με το να τους δείξεις ότι κι εσυ μπορείς να γίνεις καθίκι αμα θέλεις.
Κι εσυ ο ίδιος το είπες οτι σε ανάγκασε η φάση να αλλάξεις, σοφή επιλογή δε νομίζεις;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-12-21

17:48
Κι εσυ ο ίδιος το είπες οτι σε ανάγκασε η φάση να αλλάξεις, σοφή επιλογή δε νομίζεις;
Eννοειται στο ένα χέρι έχουμε κλαδί ελιάς στο άλλο μαστίγιο. Δεν ειμαι του πολέμου αλλα ανα πάσα στιγμη ειμαι έτοιμος για το οτιδηποτε. Ξερω πλεον σε τι κοινωνια ζώ.
Γενικά να ξέρεις οτι ειμαστε ετσι σαν κοινωνια επειδη κανεις δεν θέλει να αλλαξει κ ολοι οπως το ειπες παλευουν για επικρατηση.... κ αρκετες ψάχνουν ενα κοροιδο να του επιβάλλονται. Δεν ειναι σημερινό το πρόβλημα. Ενας φιλος μ ειπε πως πιο πολυ οι γυναικες λεει χωριζουν παρα οι άνδρες δεν ξερω αυτο κατα ποσο ισχυει πάντως σε 3 περιπτωσεις επιβεβαιωνεται που ξέρουμε απο το κοντινο μας κυκλο. Αυτο οδηγει στο συμπερασμα οτι γινονται απαιτητικες απο ενα σημειο κ μετά κ ξαφνιάζεται κ ο άντρας.
Μπορει ενδομυχα η αλλη να καταλαβαινει τι δυναμη εχει κ να σ λεει η τωρα θα επικρατησω ή ποτέ ωστε να επιβάλλει τις δικές της θέσεις ως στανταρ σε μια σχέση.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

23-12-21

17:52
Θέλεις πραγματικά να το ανοίξουμε αυτό το θέμα εδω μέσα;Eννοειται στο ένα χέρι έχουμε κλαδί ελιάς στο άλλο μαστίγιο. Δεν ειμαι του πολέμου αλλα ανα πάσα στιγμη ειμαι έτοιμος για το οτιδηποτε. Ξερω πλεον σε τι κοινωνια ζώ.
Γενικά να ξέρεις οτι ειμαστε ετσι σαν κοινωνια επειδη κανεις δεν θέλει να αλλαξει κ ολοι οπως το ειπες παλευουν για επικρατηση.... κ αρκετες ψάχνουν ενα κοροιδο να του επιβάλλονται. Δεν ειναι σημερινό το πρόβλημα. Ενας φιλος μ ειπε πως πιο πολυ οι γυναικες λεει χωριζουν παρα οι άνδρες δεν ξερω αυτο κατα ποσο ισχυει πάντως σε 3 περιπτωσεις επιβεβαιωνεται που ξέρουμε απο το κοντινο μας κυκλο. Αυτο οδηγει στο συμπερασμα οτι γινονται απαιτητικες απο ενα σημειο κ μετά κ ξαφνιάζεται κ ο άντρας.
Μπορει ενδομυχα η αλλη να καταλαβαινει τι δυναμη εχει κ να σ λεει η τωρα θα επικρατησω ή ποτέ ωστε να επιβάλλει τις δικές της θέσεις ως στανταρ σε μια σχέση.
Δεν πίνουμε καμια μπύρα λεω γω λάιβ να τα πουμε αυτά; Οχι τιποτ αλλο αλλά σηκώνουν αλκοόλ αυτα, αν δεν πίνεις γάμα το, θα πίνω εγω.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-12-21

17:57
Θέλεις πραγματικά να το ανοίξουμε αυτό το θέμα εδω μέσα;
Δεν πίνουμε καμια μπύρα λεω γω λάιβ να τα πουμε αυτά; Οχι τιποτ αλλο αλλά σηκώνουν αλκοόλ αυτα, αν δεν πίνεις γάμα το, θα πίνω εγω.
Οχι εδω μεσα δεν έχει νοημα.... θα μπουν να μας κάψουν.... θα μας σουρουν τα χειροτερα... και δεν γουσταρω αλλες ανουσιες κοντρες απο εδω. Στη τελικη και ποιοι ειμαστε εμεις να πουμε στην αλλη οτι κανει λαθος... θα τα δει μεγαλώνοντας.... αν τα δεί.
Αμα εισαι Αθήνα πάμε να πιουμε κανα ποτάκι φιλε μέσα ειμαι εγώ γιατι όχι. Φιλαδέλφεια μ αρεσει να βγαινω κ Κολοκοτρωνη εσυ δεν ξερω που εισαι.... αλλα ερχομαι σε οποια περιοχη ειναι σιγά.
Μονο τωρα που θα βγουμε..... ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ Ε ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΙΚΑ χαχα
επειδη τις προαλλες παικτηκε μια παρεξηγηση για εναν καφέ που κανονιζαμε.
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

23-12-21

17:59
Καλά τα λες κι εσύ.Μην ορκίζεσαι.
Ομως, εγώ ορίζω ως συνδετικό κρίκο ανάμεσα στα κρασιά και τα ξύδια, την "ελπίδα" να βγει καλό κρασί και όχι ξυνό ξύδι...
Αν μη τί άλλο, βλέπω να ελπίζει και όχι να μαζοχίζεται η νεαρή.
Οπότε, έκρινα σκόπιμο να αποφύγω απόλυτες στάσεις, αφήνοντας ή μάλλον με τον τρόπο μου, επιβάλλοντας την απόκτηση δικής της άποψης, παρά τα όσα διαβάζει εδώ μέσα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

23-12-21

18:00
Μην τρελαίνεσαι, δεν παρεξηγώ.Οχι εδω μεσα δεν έχει νοημα.... θα μπουν να μας κάψουν.... θα μας σουρουν τα χειροτερα... και δεν γουσταρω αλλες ανουσιες κοντρες απο εδω.
Αμα εισαι Αθήνα πάμε να πιουμε κανα ποτάκι φιλε μέσα ειμαι εγώ γιατι όχι.
Μονο τωρα που θα βγουμε..... ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ Ε ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΙΚΑ χαχα
επειδη τις προαλλες παικτηκε μια παρεξηγηση για εναν καφέ που κανονιζαμε.
Me gusta las mujeres, ή όπως στην ευχή λέγεται το γουστάρω γυναίκες, που έλεγε κι ο Ντιέγο Aρμάνδο Μαραντόνα.
Μάξιμε με εκπλήσσεις. Υπέροχο ποστ. Βγάζει νόημα.Καλά τα λες κι εσύ.
Ομως, εγώ ορίζω ως συνδετικό κρίκο ανάμεσα στα κρασιά και τα ξύδια, θέτω την "ελπίδα" να βγει καλό κρασί και όχι ξυνό ξύδι...
Αν μη τί άλλο, βλέπω να ελπίζει και όχι να μαζοχίζεται η νεαρή.
Οπότε, έκρινα σκόπιμο να αποφύγω απόλυτες στάσεις, αφήνοντας ή μάλλον με τον τρόπο μου, επιβάλλοντας την απόκτηση δικής της άποψης, παρά τα όσα διαβάζει εδώ μέσα.
Τι γίνεται ρε εδω μέσα, ήρθαν τα ίσα ανάποδα;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-12-21

18:03
Μην τρελαίνεσαι, δεν παρεξηγώ.
Me gusta las mujeres, ή όπως στην ευχή λέγεται το γουστάρω γυναίκες, που έλεγε κι ο Ντιέγο Aρμάνδο Μαραντόνα.
xaxaxa πάμε να κανουμε κανα απροσδοκητο καμάκι να μπουμε να το γράψουμε μετα εδω;;

Valder
Τιμώμενο Μέλος

23-12-21

18:07
Μπα, είμαι "widow mine" (αυτοματη ναρκη που βρίσκει σιωπηλά το στόχο της ακόμα κι αν κινηθεί πιο μακριά από την εμβέλεια).xaxaxa πάμε να κανουμε κανα απροσδοκητο καμάκι να μπουμε να το γράψουμε μετα εδω;;![]()
Φαν των μουλωχτών καταστάσεων. Ποτε μην κοιτάς τι "φωνάζει" με μένα, είναι 100% αντιπερισπασμός ή ψέμα.
Όσο κοιτάς προς Ιερουσαλήμ εγω εχω μπει Ρώμη.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-12-21

18:12
Μπα, είμαι "widow mine" (αυτοματη ναρκη που βρίσκει σιωπηλά το στόχο της ακόμα κι αν κινηθεί πιο μακριά από την εμβέλεια).
Φαν των μουλωχτών καταστάσεων. Ποτε μην κοιτάς τι "φωνάζει" με μένα, είναι 100% αντιπερισπασμός ή ψέμα.
Όσο κοιτάς προς Ιερουσαλήμ εγω εχω μπει Ρώμη.
Και εγω για πλακιτσα τα γραφω δεν ειμαι ο κουτσομπολης που νομιζουν.... αντιπερισπασμο κανω κ εγώ !
Ουτε ειμαι τοσο αγριος οσο φαινομαι.... αμα βρεις τα κουμπια μου ειμαι γατούλης αλλα... πρεπει να πεσουμε σε εξυπνη γυναικα... δυσκολο τη σημερον ημέραν.
Μάξιμος
Διάσημο μέλος

23-12-21

18:12
Και του Μαραντόνα το καράβι δεν γλύτωσε. Πέρασε απο Ξάνθη και απο Κομοτηνή.Μην τρελαίνεσαι, δεν παρεξηγώ.
Γιαυτό, να μην είσαι σίγουρος ποτέ σε αυτό που διαβάζεις, οτι το κατάλαβες.Μάξιμε με εκπλήσσεις. Υπέροχο ποστ. Βγάζει νόημα.
Η αυτού μεγαλειότης, Βάλτερ, αν κατέβω κάποια στιγμή στην Αθήνα και δεν τρέχω σαν τρεχάτος, θα ήθελα να πιούμε κανένα ... κάτι τέλος πάντων. Τελευταία πίνω μόνο τσάι. Ε, κανένα ουισκάκι το βράδυ, κανένα τσιπουράκι ή κανένα καλό κρασάκι(πάντα κόκκινο και απο 14 κάτω ποτέ. Με τους καφέδες, έχουμε πάρει διαζύγιο.Τι γίνεται ρε εδω μέσα, ήρθαν τα ίσα ανάποδα;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-12-21

18:13
Γιαυτό, να μην είσαι σίγουρος ποτέ σε αυτό που διαβάζεις, οτι το κατάλαβες.
Η αυτού μεγαλειότης, Βάλτερ, αν κατέβω κάποια στιγμή στην Αθήνα και δεν τρέχω σαν τρεχάτος, θα ήθελα να πιούμε κανένα ... κάτι τέλος πάντων. Τελευταία πίνω μόνο τσάι. Ε, κανένα ουισκάκι το βράδυ, κανένα τσιπουράκι ή κανένα καλό κρασάκι(πάντα κόκκινο και απο 14 κάτω ποτέ. Με τους καφέδες, έχουμε πάρει διαζύγιο.
Αμα θελετε ερχομαι και εγώ. Να πιουμε κανα κρασάκι να τα πούμε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

23-12-21

18:16
Γιαυτό, να μην είσαι σίγουρος ποτέ σε αυτό που διαβάζεις, οτι το κατάλαβες.
Η αυτού μεγαλειότης, Βάλτερ, αν κατέβω κάποια στιγμή στην Αθήνα και δεν τρέχω σαν τρεχάτος, θα ήθελα να πιούμε κανένα ... κάτι τέλος πάντων. Τελευταία πίνω μόνο τσάι. Ε, κανένα ουισκάκι το βράδυ, κανένα τσιπουράκι ή κανένα καλό κρασάκι(πάντα κόκκινο και απο 14 κάτω ποτέ. Με τους καφέδες, έχουμε πάρει διαζύγιο.
Αμα θελετε ερχομαι και εγώ. Να πιουμε κανα κρασάκι να τα πούμε.
Έκλεισε. Θα συνεννοηθούμε.
Μάξιμος
Διάσημο μέλος

23-12-21

18:24
Έκλεισε. Ομως, όχι φέτος. Του χρόνου...Έκλεισε. Θα συνεννοηθούμε.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

30-12-21

06:38
Ρε μπαγασες τι κάνετε εδώ?

Μπλάκ άουτ. Δεν το γράφω αρνητικά απλά τότε αλλάζει όλη η απάντηση μας συνολικά που δώσαμε στο νέο θρεντ.

Ποια είναι η άλλη?Στη τελικη και ποιοι ειμαστε εμεις να πουμε στην αλλη οτι κανει λαθος... θα τα δει μεγαλώνοντας.... αν τα δεί.
Ποια είναι η νεαρή?Αν μη τί άλλο, βλέπω να ελπίζει και όχι να μαζοχίζεται η νεαρή.
Ο εδω Αντρέας είναι που γράφει για μια που αδιαφορεί ??Τον περασμένο Μάιο ξεκίνησα να βγαίνω με ένα παιδί .Από την αρχή ήταν υπερβολικά διαχυτικός ,συνέχεια μηνύματα,,να μου κάνει μικρές ζήλιες ,τηλέφωνα ,να μου μαγειρεύει ,να μου ζητά να κοιμόμαστε μαζί (από τα πρώτα κιόλας ραντεβού) ,με γνώριζε σε όλους τους φίλους του κλπ .Εγώ ήμουν πολύ περισσότερο συγκρατημένη .Σταδιακά παρατηρούσα κάποια στοιχεία στον χαρακτήρα του όπως :ήταν πολύ επικριτικός με όλους ,ήταν οξύθυμος ,ανταγωνιστικός + μου μιλούσε συχνά για διάφορες ανασφάλειες του και όταν προσπαθούσα να τον ανεβάσω ,μου έλεγε καλά εντάξει όλοι έχουμε ατέλειες και ανασφάλειες και ΕΣΥ έχεις !Παρολο που περνούσα γενικά όμορφα μαζί του ,αυτά με ενοχλούσαν (και του το εξέφραζα)και μια μέρα ,με μια μικρή παρεξήγηση που έγινε ,ξέσπασα,φέρθηκα επιπόλαια και του είπα να το κόψουμε ,παρολο που τον ήθελα .Για λίγο καιρό εξαφανίστηκα ,περίμενα να δω αν θα προσπαθήσει να με προσεγγίσει και αν έχει θέληση να διορθώσει τα πράγματα .Άμεσα δεν έκανε τίποτα ,έμμεσα επιδίωκε κοινές εξόδους με κοινούς φίλους ,ρωτούσε για μένα ,με έψαχνε κλπ χωρίς ανταπόκριση δίκη μου .Επειδή δεν μπορούσα να τον ξεπεράσω αποφάσισα να του μιλήσω ,του είπα ότι νιώθω πράγματα για αυτόν ,φέρθηκα επιπόλαια εκείνη τη μέρα ,θα ήθελα να προσπαθήσουμε πάλι και του επισήμανα όσα με είχαν στεναχωρησει και με έκαναν να δράσω έτσι .Αυτός ενώ κατευθείαν έδειξε πάλι τρελό ενθουσιασμό ,μου ζήτησε επανασύνδεση κλπ ,ήταν εντελώς αλλαγμένος .Αραιά μηνύματα ,αραιά τηλέφωνα ,κρυο -ζέστη ,να μην θέλει να κοιμόμαστε μαζί ,να το πάμε και καλά χαλαρά και ότι σε μια σχέση πάντα ο ένας κυνηγάει περισσότερο (και τώρα είναι η σειρά μου ;!) .Ένιωθα ότι αυτή η στάση του είναι προσποιητή ,γιατί κάθε κίνηση αδιαφορίας του συνοδευόταν με ένα <<θυμάσαι τότε εσυ που μου έκανες αυτό και ήσουν πιο ψυχρή από εμένα ;>>.Τον ρώτησα λοιπόν αν το κάνει από άμυνα ή αν θέλει τον χρόνο του και μου είπε ότι <<καμία σχέση ,δεν έχω νιώσει ποτε απορριψη από εσένα για να έχω άμυνα ,ειμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου ,απλά είδα ότι εσυ υπέρ εκφράστηκες και είδα ότι θες πολύ παραπάνω από εμένα και αυτό με τρόμαξε >>.Του λέω λοιπόν ότι ίσως δεν του βγαίνει άρα θα ήταν καλύτερα να το αφήσουμε .Και εκεί Μου είπε ΟΧΙ εγώ θέλω να συνεχιστεί ...Εγώ δεν βγάζω άκρη και δεν ξέρω αν αξίζει να προσπαθω ή αν χάνω τον χρόνο μου με την όλη κατάσταση .
Μπλάκ άουτ. Δεν το γράφω αρνητικά απλά τότε αλλάζει όλη η απάντηση μας συνολικά που δώσαμε στο νέο θρεντ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.