backup
Νεοφερμένο μέλος

Παντρεμένοι και οι δυο βέβαια ΑΛΛΑ με τις νύφες είχαν ένα θεματάκι όλη η οικογένεια!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andrew19
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μια φορά είχα πέσει σε κάποιον που ήταν λίγο περίεργος αλλά είπα ότι δεν αξίζει να έχω βάσανα χωρίς λόγο, και άφησα τη δουλειά. Πάντως αρκετές φορές αν υπάρχει πίεση στη δουλειά βγαίνουν άλλα περίεργα μια και άλλα σου λέει το αφεντικό και σαν άνθρωπος μετά ξεχνάει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Αλλό ένα ελάτωμα του είναι ότι με ρεζιλέβει μόνο μπροστά σε τρίτους ο λόγος; δεν έχει ιδέα τι του γίνετε γιατί λήπει συνέχεια και αν δεν μπορεί να βρεί τίποτα με φωνάζει στο γραφείο του με ρωτάει που είναι π.χ. ένα χαρτί και ότν του πώ που είναι μου λέει πώς άλλαξα θέση εγώ.... τι να πώ έκείνη την στηγμή μπροστά σε τρίτο; ότι ήταν εκεί κάνα μήνα πάνω στο γραφείο του απο τότε που το τελείωσα;
Κουράγιο παιδες δεν υπάρχει τέλειο αφεντικό, πρέπει να γελάμε για να μήν κλαίμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Ας υποθέσουμε ότι είσαστε σε ένα εργασιακό τομέα, όπου ο προϊστάμενος, ο υποδιευθυντής κλπ. είναι κακά άτομα, σας πιέζουν, σας προσβάλλουν μπροστά σε συναδέλφους και σε κόσμο, αλλά έχετε δίπλα σας εξαιρετικούς συναδέλφους, που σας φέρονται πραγματικά σαν φίλοι και αδελφοί, σας υποστηρίζουν και σας καλύπτουν μπροστά στους προϊσταμένους, και γενικά ενώ έχετε ένα εχθρικό περιβάλλον από προϊσταμένους, έχετε ένα τέλειο περιβάλλον από συναδέλφους.
Φεύγετε από εκεί και πηγαίνετε σε έναν άλλο χώρο, με καλούς προϊσταμένους, καλό διευθυντή, αλλά δεν μπορείτε να δέσετε με τους συναδέλφους σας, πολλές φορές αισθάνεσθε σαν ξένοι, ανάμεσα σε "κλίκες", εχθρικό γύρω περιβάλλον, υποψιάζεστε διάφορα θαψίματα και υπονομεύσεις από τους γύρω, και ενώ οι πιο υψηλά ιστάμενοι είναι καλά άτομα, αισθάνεσθε ξένοι ως προς το περιβάλλον το γύρω σας.
Τι θα προτιμούσατε, το πρώτο ή το δεύτερο;
(Δεν ήθελα να ανοίξω νέο τόπικ, προτίμησα να το βάλω εδώ, δεν έχει να κάνει με προσωπική εμπειρία, υποθετικά ρωτάω, απλώς ήθελα να ακούσω γνώμες).
Και να συμπληρώσω τη σκέψη μου, κάποτε είχε γίνει μια δημοσκόπηση αν θα δέχονταν να εργάζονται σε ένα ιδανικό περιβάλλον με λιγότερα χρήματα, και η πλειοψηφία απάντησε θετικά.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Τη μισή μας ζωή την περνάμε δουλεύοντας. Τουλάχιστον ας είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα...

Προφανώς είμαι επηρεασμένη από την εμπειρία μου. Είχα συναδέλφους και καλούς και κακούς (συγκεκριμένα μια κομπλεξική ανορεξική ζηλιάρα γαϊδούρα, με τους άλλους καλά τα πήγαινα) και έναν προϊστάμενο με τον οποίο πριν μείνω έγκυος τα πηγαίναμε περίφημα, μόλις του ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου μεταλλάχθηκε, άρχισε τις ειρωνίες και τις παρατηρήσεις και τις μπηχτές ότι τεμπελιάζω (προφανώς για να έχει άλλοθι ώστε να με διώξει), παρότι το μόνο που είχε αλλάξει ηταν ότι δεν ήθελα να ανεβαίνω πλέον στη σκάλα και να κατεβάζω τα ντοσιέ ακροβατώντας.
Η διαφορά είναι ότι την κομπλεξική συνάδερφο μπορούσα να την βάλω στη θέση της, αλλά την αχαριστία του προϊσταμένου μου δεν μπορούσα να την ανεχτώ, με πείραζε πάρα πολύ γιατί πραγματικά ήμουν πολύ καλή στη δουλειά μου.
lugar
Πολύ δραστήριο μέλος

antara6079
Νεοφερμένο μέλος

Έφυγα εξ' αιτίας της αν και μου τάξανε μεγάλη αύξηση για να μην το κάνω.
Έπειτα, πήγα σε μια εταιρία όπου συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο. Έφυγα και από κει μετά από ενάμιση χρόνο επίσης.
Το συμπέρασμα που έβγαλα τότε ήταν ότι μοναχός σου χόρευε, κι όσο θέλεις πήδα.
Άνοιξα μαγαζί.
Μια χαρά.
Ηρέμησε το κεφάλι μου.΄
Βέβαια έχω άλλα πράγματα να αντιμετωπίσω, αλλά τελικά σε καμιά δουλειά δεν μπορείς να τα έχεις όλα όπως θέλεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...