Ναι βρε Βάλδεριε, αλλά εγώ δεν προετρεψα την κοπέλα να μείνει στο σκοτάδι, της κούνησα το χέρι (με αγάπη) εννοώντας ότι με χρέη/προβλήματα άλλων δεν ανακατευεσαι, δηλαδή ναι μεν να γνωρίζεις ποιο είναι το πρόβλημα, αλλα δε σημαίνει ότι εκείνη έχει την υποχρέωση να δώσει λύση. Τη λύση ας την δώσει η πολυαγαπημενη κατα τ αλλα οικογένεια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Μαΐου 2020
Όχι όχι, λάθος.
Εαν γνωρίζω ότι κάποιος έχει χρέη, τότε απλά δεν τον παντρεύομαι. Ας λύσει πρώτα τα χρέη κι οποια αλλά προβλήματα υπάρχουν και μετά να κοιτάξει τον γάμο.
Εαν πάλι δε γνώριζα για τα χρέη και τα μαθω μετά το πανηγύρι, τα μαζεύω και τσαο. Τέτοια μυστικά δε συγχωρούνται.
Βλέπεις, θέλω ηρεμία στη ζωή μου, όχι δράματα.
Το δεύτερο ήταν του Βαλδεριου, αλλά εαν ήμουν (που έχω υπάρξει) σε θέση που κάποιος αλλάζει τους όρους συμφωνίας (συνήθως γίνεται σε εργασιακους χώρους), τότε αρχικώς επισημαίνω την αλλαγή κι αν κατανοησώ ότι η αλλαγή ήρθε για να μείνει κι εγώ δεν καλυπτομαι από αυτήν, έφυγα.
Δε χάνω το χρόνο μου, γιατί ο χρόνος ειναι χρήμα, και το χρήμα δεν στο χαρίζουν.
*Όσον αφορά τους γονείς, εκείνοι έχουν εκπαιδευτει να με παίρνουν τηλ μια φορά την βδομάδα και πολύ τους είναι, να με βλέπουν μια φορά το χρόνο κι αν και να μην ανακατεύονται στη ζωή μου. Είδες τι μπορεί να γίνει άμα είσαι οικονομικά και συναισθηματικά ανεξάρτητος /η?