giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.037 μηνύματα.

10-02-25

15:00
Το καινούριο είναι πάντα άγνωστο. Δεν μπορείς να ξέρεις αν θα είναι καλλίτερο. Για την ακρίβεια σε μια επανάσταση το πιο δύσκολο σημείο της είναι το μετά παρά η επιτυχής έκβαση της. Όταν θα πρέπει να τα βάλεις με τον εσωτερικό εχθρό, αυτούς που θέλουν να παρεκκλίνουν ιδεολογικά ή που είναι προδότες. Να περιφρουρήσεις την επανάσταση σου ως τε να μην φύγει από τους στόχους της με λίγα λόγια. Κάτι που ελάχιστα πέτυχε τόσο το στρατιωτικό κίνημα στο Γουδί το 1909 όσο και οι Απριλιανοί το 1967. Ειδικά το πρώτο εκφυλίστηκε ακραία εκ των έσω.Δεν μπορείς να εγγυηθείς ότι αυτό που θα φέρει η "αλλαγή" θα είναι καλύτερο.
Όπως και ο κομμουνισμός εν τέλη αποδείχθηκε χειρότερος.
Μπορεί εσύ σαν άτομο να βράζεις και να θέλεις να γκρεμιστεί το σύμπαν αλλά εγώ δεν βλέπω ότι ο κόσμος γενικά έχει στο μυαλό του κάτι τόσο ριζικό όπως κατάλυση αστικής δημοκρατίας.
Το πεδίο διαφωνίας δεν είναι πολιτειακό οικονομικό, αλλά πολιτισμικό.
Η μεταπολεμική Ελλάδα χτίστηκε πάνω στην συντηρητική Δεξιά μέχρι το 1967/1974. Είδαμε τις τρομερές επιτυχίες και αυτής της φάρας. Συντηρητισμός μεν αλλά στέλναμε τις Ελληνίδες να ικανοποιούν τα γούστα του συμμαχικού μας 6ου αμερικανικού στόλου στον Πειραιά και ειδικά στην Τρούμπα. Πατριωτισμός μεν αλλά είχες τον μισό ελληνικό πληθυσμό να ζει σε παραγκουπόλεις και κάθε τι ελληνικό το ξεπουλήσαμε σε ξένα συμφέροντα δεσμεύοντας την ελληνική οικονομία.Η κάθε εποχή έχει τα δικά τής.
Συντηρητικό ρεύμα στην Ελλάδα ποτέ δεν υπήρξε όπως τώρα. Από την μεταπολίτευση και μετά η αριστερά κυριαρχούσε.
Η μεταπολίτευση είναι άλλο ένα τραγικό κεφάλαιο στην σύγχρονη ελληνική ιστορία.
Ο Καρατζαφέρης είναι η τέλεια απόδειξη για το πόσο γελοία είναι όλα αυτά τα κόμματα δεξιά της ΝΔ που εμφανίζονται κάθε φορά και διαφορετικά αλλά πάντα με ίδια κατάληξη. Το ΛΑΟΣ μπήκε στην ΝΔ, η Λατινοπούλου που βλέπω τώρα έχετε αρχίσει να στηρίζετε είναι ένα παιδί του γαλάζιου κομματικού σωλήνα και που ήδη έχει κάνει από μεριάς της άνοιγμα προς την ΝΔ, με το να είναι υπέρ του Τασούλα για ΠτΔ και με το να αποφεύγει να κάνει δηλώσεις για τα Τέμπη. Ο Βελόπουλος από την άλλη, τα βρήκε τέλεια με την ΝΔ στο να υπερψηφίζει αλλαγή ΕΣΡ για να του σβήνουν τα πρόστιμα από τις τηλεοπτικές απατεωνιές του. Όλα οδηγούν εκεί και απορώ πως δεν το βλέπετε. Η ΝΔ έχει τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης και μόλις χρειαστεί να συσπειρωθεί θα τους ξαφρίσει. Ο συντηρητικός δεν ξεχνάει την ΝΔ.Ο Καρατζαφέρης που λες έπιασε ένα 5% και ήταν το μόνο συντηρητικό κόμμα τότε.
Υπάρχει όμως παράδειγμα όπου ο κόσμος ήθελε αλλαγή συσπειρώθηκε και την έφερε μέσω εκλογών και αυτό ήταν η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ το 2015. Ένα κόμμα του 3% έγινε κυβέρνηση.
Το ότι εν τέλη δεν έσκισε τα μνημόνια ήταν γιατί κατάλαβε ότι δεν μπορούσε.
Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ και την αλλαγή. Εκεί ακριβώς φαίνεται η αστειότητα της αστικής δημοκρατίας. Οι διαφορές των κομμάτων περιορίζονται στα βαρύγδουπα προεκλογικά λόγια, όμως μετεκλογικά όλοι ακολουθούν ένα προδιαγεγραμμένο μονοπάτι. Η αλλαγή είναι εικονική, δηλαδή ανύπαρκτη. Δεν υπήρχε ποτέ πρόθεση να σκιστούν τα μνημόνια. Ήταν ένα έξυπνο παιχνίδι του συστήματος που διοχέτευσε την οργή του κόσμου στον ΣΥΡΙΖΑ ως τε να περαστούν ακόμα πιο αντιλαϊκά μέτρα με τον μανδύα της αριστεράς όμως + θα απογοητευτεί ο κόσμος και θα πει το "δεν αλλάζει". Τα ίδια που γίνονται τώρα στην Ιταλία με την Μελόνι.
Δεν είναι ελιτισμός, είναι η απτή πραγματικότητα. Διαρκώς οι ίδιες παγίδες. Θα αλλάξει κάποια στιγμή αρχηγό η ΝΔ, μπορεί να έρθει ένας πιο δεξιός με δυνατό συντηρητικό λόγο και άντε πάλι τα γίδια πίσω στο μαντρί μέχρι να τους κοροϊδέψει και αυτός. Δεν με ενδιαφέρει εάν πιστεύεις στον εθνικοσοσιαλισμό ή στον Κασιδιάρη. Με ενδιαφέρει που πέφτει κάποιος στα ίδια λάθη ξανά και ξανά και μυαλό δεν βάζει. Και η Λατ να γυρίσει πίσω στην ΝΔ ο συντηρητικός πάλι θα βρει τον επόμενο καιροσκόπο να κολλήσει, σίγουρα δεν θα ριζοσπαστικοποιηθεί.Πάλι μηδενισμός και ιδεολογικός ελιτισμός.
Δεν θέλουμε όλοι σοσιαλισμό ούτε ισόβιο δικτάτορα τον Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη.
Θέλω ελεύθερη οικονομία και ιδεολογική ήττα του προοδευτισμού.
Μίζερος είναι αυτός που νοιώθει μόνιμα ότι τον καταδιώκουν βλέπει παντού συνομωσίες και εχθρούς, δεν προχωράει την ζωή του γιατί όλα είναι χάλια. Ολοι οι ΧΑυγιτες που ξέρω αυτό το mindset έχουν.
Μίζερος είναι αυτός που περιμένει οι άλλοι να φέρουν την αλλαγή για αυτόν. Ένας ηγέτης, μια επανάσταση στην οποία δεν θα συμμετάσχουν κλπ. Είναι ένα άθλιο είδος δειλού ανθρώπου.
Αν αποτύχεις είναι σίγουρο πως θα το κάνουν και άλλοι σε εσένα και ίσως να είναι για καλό. Εγώ δεν θέλω μια κυβέρνηση που θα είναι εθνική μεν αλλά θα οδηγεί τον λαό σε πείνα. Ούτε μια κυβέρνηση που θα καλύπτει υλιστικά τον λαό αλλά θα είναι εθνοκτόνα. Βέβαια να τονίσω ξανά για πολλοστή φορά πως εγώ δεν είμαι ενάντια σε αυτά που έμαθαν στον κόσμο ως "δημοκρατία" όπως είναι η ελευθερία του λόγου/έκφρασης, του Τύπου. Το ότι είμαι κατά του να με δουλεύουν στα μούτρα πως έχω εξουσία στα χέρια μου επειδή ψηφίζω διαφορετικές μάσκες του ίδιου προσώπου κάθε τέσσερα χρόνια δεν με κάνει επουδενί πολέμιο του να εκφράζουν ΟΛΟΙ (ακόμα και αυτοί που ιδεολογικά απεχθάνομαι και θεωρώ προδότες) χωρίς κανένα φόβο τα πιστεύω τους. Είμαι απόλυτος σε αυτό. Η ελευθερία έκφρασης είναι δικαίωμα όλων και δεν μπορεί να στερηθεί ούτε από αυτούς που επικαλούνται "ανθρωπιστικούς" λόγους για να φιμώσουν ούτε από αυτούς που επικαλούνται εθνικούς λόγους. Να τα ξεχωρίσουμε αυτά.Αστεία γιατί έχω πει ότι όταν παίρνεις την απόφαση να καταργήσεις τις εκλογές και να πάρεις την εξουσία με όπλα θα πρέπει να είσαι έτοιμος να το κάνουν και οι άλλοι σε σένα. Και μπαίνουμε σε καταστάσεις ζούγκλας.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.864 μηνύματα.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.

10-02-25

16:23
Τελικά ορισμένοι αμερικάνοι δεν έχουν προβλήματα. Ασχολούνται με παπαριές
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.

10-02-25

18:23
την εκαναν boo λογω blake lively για το σκανδαλο
οσο για τον trump, ενα εχω να πω... οπως ειπε και ο k dot χθες
uncle sam may deduce one life but the revolution will not be televised
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Kendrick Lamar δες superbowl nfl χθες performanceΠοιος είναι ο Lamar μεσιέ;
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

10-02-25

18:29
Επειδή ο γκόμενος της έχανε το γκείμ της εκαναν boo ρε συ σιγά μην χέστηκε τοσος κόσμος στο live game για την Blake livelyτην εκαναν boo λογω blake lively για το σκανδαλο
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.

10-02-25

18:30
α επαιζε; δεν ξερω καν ποιος ειναι, τοτε ναιΕπειδή ο γκόμενος της έχανε το γκείμ της εκαναν boo ρε συ σιγά μην χέστηκε τοσος κόσμος στο live game για την Blake lively
αλλά εγινε ντορος πολυς και για το οτι η κολλητη της η blake δεν ηταν εκει καθολου, ενω λιγες μερες πριν αποκαλυφθηκε πως η blake χρησιμοποιησε την taylor για τη διαμαχη με τον baldoni
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.264 μηνύματα.

10-02-25

19:50
Ο μόνος λόγος που η Taylor swift έφαγε επικό γιουχα είναι γιατί συμβολίζει και εκφράζει όλη την liberal woke Αμερική.
Ήταν από τις πιο ένθερμες αντιτραμπ περσόνες.
All hail the mighty emperor
Ήταν από τις πιο ένθερμες αντιτραμπ περσόνες.
All hail the mighty emperor
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.558 μηνύματα.

10-02-25

20:38
Ενδιαφέρουσα η συζήτηση μεταξύ @Gaspar και @giannhs2001, εγώ να πω ότι βρίσκομαι κάπου στη μέση.
Αρχικά, με τον Γασπάρ διαφωνώ ως προς την οπτική για την αστική δημοκρατία. Θεωρώ ότι πνέει τα λοίσθια, κι αυτό μπορείς να το καταλάβεις από την απαξίωση που της δείχνει ο κόσμος. Αυτό φαίνεται τόσο στην αποχή όσο και στο ότι ο κόσμος θεωρεί πως τα συστημικά κόμματα δεν μπορούν ούτε θέλουν να κάνουν σοβαρές αλλαγές. Όταν κυβερνάνε, ειδικά στην Ευρώπη, ακολουθείται μια κοινή γραμμή με μικρές αποκλίσεις, ανάλογα το ιδεολογικό υπόβαθρο. Αυτή η πεποίθηση υπάρχει τόσο σε αριστερούς όσο και δεξιούς. Επίσης, διαφωνώ και με το δίλημμα «αστική δημοκρατία ή φασισμός». Αυτό ουσιαστικά θέλουν να σε κάνουν να πιστεύεις οι φιλελεύθεροι και είναι παρόμοιο με το «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» των αριστερών. Υπάρχουν κι άλλα πολιτεύματα και δεν θα ανατραπεί η δημοκρατία μόνο με πραξικόπημα. Πιστεύω ότι θα σβήσει μόνη της, με κάτι διαφορετικό.
Με τον Γιάννη από την άλλη διαφωνώ σε αυτή την εμμονή που έχει με το «νέο και αδοκίμαστο». Ειδικά σαν Χριστιανός (αλλά και συντηρητικός) είμαι κατά της προόδου, η οποία, όπως ο ανθρωπισμός, θεωρώ ότι είναι αυθαίρετη έννοια. Στη ζωή υπάρχουν σταθερές αλήθειες μια μία από αυτές είναι ότι πάντα ένας πρέπει να κυβερνάει. Δεν βρίσκω καθόλου «πισωγύρισμα» τη μοναρχία, ίσα ίσα πιστεύω ότι είναι το ιδανικό πολίτευμα εφαρμοσμένο σωστά. Επίσης, ο εθνοσοσιαλισμός δεν είναι καν κάτι νέο. Είναι κάτι δοκιμασμένο. Συμφωνώ με τον Αλεξάνταρ Ντούγκιν ότι τα κύρια πολιτεύματα του 20ου αιώνα (εθνοσοσιαλισμός/φασισμός, κομμουνισμός και φιλελευθερισμός) πέθαναν. Ο πρώτος γρήγορα, ο δεύτερος αργότερα από τον φιλευθερισμό και ο τελευταίος έσβησε μόνος του, μιας και μεταλλάχτηκε σε μετανεωτερικότητα.
Αυτό που ο κόσμος έχει πραγματική ανάγκη, τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι να βρει ξανά μια σταθερά. Η δημοκρατία, από τη Γαλλική επανάσταση κι έπειτα, πήρε μία εκθετική, φιλελεύθερη στροφή, που δεν μπορεί να σταματήσει, κι αυτή περιλαμβάνει την απαγκίστρωση από την παράδοση και την εμμονή με την «πρόοδο». Γι' αυτό και τα συντηρητικά κόμματα εντός της, μόνο αμυντική στάση μπορούν να κρατήσουν. Να καθυστερούν την «πρόοδο». Από την άλλη ο σοσιαλισμός, σε κάθε μορφή του, σβήνει ουσιαστικά κάθε ιδεολογία, περνώντας σε μηδενισμό. Αντί σε όλα, χωρίς δικά του πραγματικά πιστεύω. Αντιφασισμός, αντιρατσισμός, αθεϊσμός. Ακόμα και οι εθνικοσοσιαλιστές, από όσο καταλαβαίνω, προχωράνε σε μια προσαρμογή των πιστεύω τους στον σύγχρονο κόσμο. Αυτό που πραγματικά χρειάζεται και είναι η μόνη αληθινά επαναστατική οπτική σήμερα, είναι η αληθινή στροφή στην παράδοση.
Αρχικά, με τον Γασπάρ διαφωνώ ως προς την οπτική για την αστική δημοκρατία. Θεωρώ ότι πνέει τα λοίσθια, κι αυτό μπορείς να το καταλάβεις από την απαξίωση που της δείχνει ο κόσμος. Αυτό φαίνεται τόσο στην αποχή όσο και στο ότι ο κόσμος θεωρεί πως τα συστημικά κόμματα δεν μπορούν ούτε θέλουν να κάνουν σοβαρές αλλαγές. Όταν κυβερνάνε, ειδικά στην Ευρώπη, ακολουθείται μια κοινή γραμμή με μικρές αποκλίσεις, ανάλογα το ιδεολογικό υπόβαθρο. Αυτή η πεποίθηση υπάρχει τόσο σε αριστερούς όσο και δεξιούς. Επίσης, διαφωνώ και με το δίλημμα «αστική δημοκρατία ή φασισμός». Αυτό ουσιαστικά θέλουν να σε κάνουν να πιστεύεις οι φιλελεύθεροι και είναι παρόμοιο με το «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» των αριστερών. Υπάρχουν κι άλλα πολιτεύματα και δεν θα ανατραπεί η δημοκρατία μόνο με πραξικόπημα. Πιστεύω ότι θα σβήσει μόνη της, με κάτι διαφορετικό.
Με τον Γιάννη από την άλλη διαφωνώ σε αυτή την εμμονή που έχει με το «νέο και αδοκίμαστο». Ειδικά σαν Χριστιανός (αλλά και συντηρητικός) είμαι κατά της προόδου, η οποία, όπως ο ανθρωπισμός, θεωρώ ότι είναι αυθαίρετη έννοια. Στη ζωή υπάρχουν σταθερές αλήθειες μια μία από αυτές είναι ότι πάντα ένας πρέπει να κυβερνάει. Δεν βρίσκω καθόλου «πισωγύρισμα» τη μοναρχία, ίσα ίσα πιστεύω ότι είναι το ιδανικό πολίτευμα εφαρμοσμένο σωστά. Επίσης, ο εθνοσοσιαλισμός δεν είναι καν κάτι νέο. Είναι κάτι δοκιμασμένο. Συμφωνώ με τον Αλεξάνταρ Ντούγκιν ότι τα κύρια πολιτεύματα του 20ου αιώνα (εθνοσοσιαλισμός/φασισμός, κομμουνισμός και φιλελευθερισμός) πέθαναν. Ο πρώτος γρήγορα, ο δεύτερος αργότερα από τον φιλευθερισμό και ο τελευταίος έσβησε μόνος του, μιας και μεταλλάχτηκε σε μετανεωτερικότητα.
Αυτό που ο κόσμος έχει πραγματική ανάγκη, τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι να βρει ξανά μια σταθερά. Η δημοκρατία, από τη Γαλλική επανάσταση κι έπειτα, πήρε μία εκθετική, φιλελεύθερη στροφή, που δεν μπορεί να σταματήσει, κι αυτή περιλαμβάνει την απαγκίστρωση από την παράδοση και την εμμονή με την «πρόοδο». Γι' αυτό και τα συντηρητικά κόμματα εντός της, μόνο αμυντική στάση μπορούν να κρατήσουν. Να καθυστερούν την «πρόοδο». Από την άλλη ο σοσιαλισμός, σε κάθε μορφή του, σβήνει ουσιαστικά κάθε ιδεολογία, περνώντας σε μηδενισμό. Αντί σε όλα, χωρίς δικά του πραγματικά πιστεύω. Αντιφασισμός, αντιρατσισμός, αθεϊσμός. Ακόμα και οι εθνικοσοσιαλιστές, από όσο καταλαβαίνω, προχωράνε σε μια προσαρμογή των πιστεύω τους στον σύγχρονο κόσμο. Αυτό που πραγματικά χρειάζεται και είναι η μόνη αληθινά επαναστατική οπτική σήμερα, είναι η αληθινή στροφή στην παράδοση.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.718 μηνύματα.

10-02-25

21:35
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.264 μηνύματα.

10-02-25

21:45
Πολύ λογικό.Ενδιαφέρουσα είδηση και αυτή επίσης.
Η δυνατή ηγεσία εμπνέει.
Ποιος νέος στην Αμερική θα επέλεγε να καταταγεί και να ταλαιπωρηθεί σε άλλες Ηπείρους όταν η ίδια η ηγεσία δίδασκε ότι η αρρενωπότητα είναι τοξική.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.864 μηνύματα.

10-02-25

22:40
Εντελώς τυχαία οι Αμερικανοί μεταναστευουν από τις μπλε πολιτείες στις Republican πολιτείες. 



amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

10-02-25

22:45
Αχ τι ωραία ήταν στο σούπερμπολ
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.864 μηνύματα.

10-02-25

22:47
Ναι όντως, ο άρχοντας αποθεώθηκε.



amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

10-02-25

22:51
100% άκιουρειτ 

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.558 μηνύματα.

10-02-25

22:54
Ασταμάτητη ηδονή από τις 5 Νοεμβρίου, ειδικά με το κλάμα κάποιωνΝαι όντως, ο άρχοντας αποθεώθηκε.![]()

(PTSD λέγεται, δεν θα περάσει).
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.864 μηνύματα.

10-02-25

23:01
Ασταμάτητη ηδονή από τις 5 Νοεμβρίου, ειδικά με το κλάμα κάποιων
(PTSD λέγεται, δεν θα περάσει).
Αστους αυτούς, μειοψηφία είναι πλέον σε όλες τις χώρες.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.307 μηνύματα.

11-02-25

00:00
Το μισό Χόλιγουντ ήταν εκεί και είχαν στην κυριολεξία τον Κέντρικ και τη Γκάγκα να τραγουδάνε και εσείς νομίζετε ότι επέλεξαν την Τέιλορ επειδή είναι η απόλυτη γούοκ,Ο μόνος λόγος που η Taylor swift έφαγε επικό γιουχα είναι γιατί συμβολίζει και εκφράζει όλη την liberal woke Αμερική.
Ήταν από τις πιο ένθερμες αντιτραμπ περσόνες.
All hail the mighty emperor
(που πολλοί κιόλας την κατηγορούν ότι κρυφά ψηφίζει Τραμπ) και όχι επειδή είναι σε σχέση με παίκτη των Chiefs που το μισό στάδιο θέλει να χάσει. Μπουμερίαση στο φουλ
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

11-02-25

00:03
Ενημερώστε με κι εμένα. Έχασα επεισόδια φαίνεται...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- back2967
- Wonderkid
- Paragontas7000
- Scandal
- camil
- Kate1914
- giannhs2001
- taketrance
- Memetchi
- charmander
- American Economist
- touvlo
- Αντικειμενικός
- A350
- Ilma
- johnsala
- Jack of Spades
- RPO
- Entropy24
- GeorgePap2003
- AggelikiGr
- chester20080
- vasilis123321
- bibliofagos
- Libertus
- Klekle
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Joji
- thodoris_eng
- Reader
- ck_chrysiis
- Vasiliis
- giorgos5002
- Hecticism
- Koukos
- Unicex
- fockos
- fourkaki
- louminis
- ROM32
- Hased Babis
- Debugging_Demon
- Unboxholics
- J.Cameron
- Maximum
- physicscrazy
- Μαυρίκιος
- Makajos
- gegeorgiou90
- Chris1993
- takiss
- parrot/παπαγάλος
- Αλκίμαχος
- parnam
- rafaela11
- thenutritionist
- Sosstoss
- jellojina
- Μήτσος10
- synthnightingale
- Jim4ever
- ******nis
- Anti_Elon_Musk
- Δροσουλίτης
- spyroskaftanis
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.