touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.

08-03-25

06:49
να φτιάξω και ποπ κορν;Πήρα τσιπς και μπύρα και αναμένω.

Πού το πάνε...αναρωτιέμαι.... Η δημοκρατία κινδυνεύει από την ολιγαρχία μου φαίνεται. Αυτό που επίσης μου έκανε άσχημη εντύπωση, απ το άρθρο που παραθέτεις, είναι το <<καθώς και να περιορίσει τους ανθρώπους του στα υπουργεία σε ρόλους επιικουρικούς-ελεγκτικούς και όχι εκτελεστικούς>> , είπε ο Τραμπ στον Μασκ. Δηλ άνθρωποι του μασκ ελέχουν τα υπουργεία;
Όμως να πω, μου έκανε καλή εντύπωση το: <<Ο Αμερικανός πρόεδρος φαίνεται να ζήτησε από τον φανατικότερο υποστηρικτή του να μειώσει την πίεση προς την κυβέρνηση και τους υπουργούς>>. Έπρεπε να του κόψει τον αέρα
Πάω να βάλω μπόλικα ποπ κορν

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

08-03-25

10:07
Το Ισραήλ διαρκώς στέλνει φιλοπολεμικά μηνύματα προς την Συρία, της οποίας το εσωτερικό δεν έχει σταματήσει εδώ και χρόνια να βομβαρδίζει (ειδικά από τότε που έπεσε το καθεστώς Άσαντ και βρέθηκε η ευκαιρία να χτυπήσει ο,τι έχει απομείνει ως τε να την αποδυναμώσει πλήρως). Οι Τραμπ και Βανς κάναν τους νταήδες στον Ζελένσκυ αλλά θα ήθελα πολύ να έβλεπα τι θα έλεγαν στον Νετανυάχου εάν ήταν εκεί. Και αυτός είναι ο λόγος που οι πραγματικοί εθνικιστές δεν θα ενθουσιαστούμε ποτέ με πορτοκαλοτρίχηδες και με τον λοιπό "ακροδεξιό" θίασο που αναδύεται στην Ευρώπη (AfD, Le Pen, Orban, Meloni και λοιποί). Γιατί όλους αυτούς τους συνδέει κάτι κοινό, υποκλίνονται μπροστά στον Εβραίο και εμείς αυτό δεν θα το κάνουμε ποτέ. Το "you don't have the cards" του Τραμπ στον Ζελένσκυ θα μπορούσε να πάει και για το Ισραήλ μιας που το τελευταίο κάνει ο,τι κάνει με τις πλάτες των ΗΠΑ και όλου του δυτικού κόσμου τον οποίον ελέγχει με πανίσχυρα λόμπυ. Θα τολμούσε όμως να το έλεγε αυτό; Όχι. Θα τολμούσε να απαιτήσει ειρήνη από το Ισραήλ; Όχι. Βλέπεις το Ισραήλ πολεμάει για την ειρήνη και την επιβίωση του. Η Ουκρανία από την άλλην είναι ξεροκέφαλη και πρέπει να βάλει νερό στο κρασί της ως τε να δεχθεί εδαφικό ακρωτηριασμό για χάρη της ειρήνης.
Το ότι υπάρχουν εθνικιστές που στηρίζουν Τραμπ και Πούτιν δείχνει το πόσο ιδεολογικά αναλφάβητος είναι αυτός ο χώρος.
Το ότι υπάρχουν εθνικιστές που στηρίζουν Τραμπ και Πούτιν δείχνει το πόσο ιδεολογικά αναλφάβητος είναι αυτός ο χώρος.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.555 μηνύματα.

08-03-25

10:27
Ή πόσο αιθεροβάμων είσαι εσύ. Δεν είμαι εθνικιστής, αλλά μπορώ να κατανοήσω το ότι διαλέγουν το στρατόπεδο που είναι το λιγότερο χειρότερο, αφού δεν υπάρχει καμία σοβαρή δύναμη στον κόσμο που να έχει εθνικιστικές πεποιθήσεις.Το ότι υπάρχουν εθνικιστές που στηρίζουν Τραμπ και Πούτιν δείχνει το πόσο ιδεολογικά αναλφάβητος είναι αυτός ο χώρος.
Και προφανώς θα διαλέξουν Τραμπ και Πούτιν, που τουλάχιστον δεν βρίζουν ανοιχτά τους ιθαγενείς των χωρών τους, δεν προσκυνάνε 24/7 τους λάθρο και, αν μη τι άλλο, βγάζουν κάτι αντρικό σε σχέση με τις δυτικές Αννούλες.
Επειδή οι εθνικιστές (ευτυχώς) είναι και συντηρητικοί στην πλειοψηφία τους και όχι σαν κι εσένα, που είσαι δηλωμένος εχθρός του σεξισμού και της τοξικής αρρενωπότητας

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.856 μηνύματα.

08-03-25

11:07
151,000 νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν το Φεβρουάριο στις ΗΠΑ. Είναι ο πρώτος μήνας όπου αφορά την κυβέρνηση Trump.
www.nbcnews.com

U.S. economy adds 151,000 jobs in February, unemployment rises slightly
The U.S. economy added 151,000 jobs during President Trump’s first full month in office, while unemployment rose slightly to 4.1% in February. Economists had expected slightly better performance.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

08-03-25

11:49
Ο Τραμπ θέλει deal με την Τεχεράνη για τα πυρηνικά - "Έστειλα επιστολή στον Ιρανό ηγέτη"
Κάτι πρέπει να κάνουμε ναί... μονο εμείς να έχουμε πυρηνικά και να αγριεύουμε το κόσμο.
Κανένας άλλος
Όποια χώρα έμεινε χωρίς πυρηνικά είδαμε το τέλος της.
Κάτι πρέπει να κάνουμε ναί... μονο εμείς να έχουμε πυρηνικά και να αγριεύουμε το κόσμο.
Κανένας άλλος

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.

08-03-25

12:18
στην περασμένη τετραετία του άλλα έλεγε.Ο Τραμπ θέλει deal με την Τεχεράνη για τα πυρηνικά - "Έστειλα επιστολή στον Ιρανό ηγέτη"
Κανένας άλλος
Πάντως κάθε προσπάθεια συμφιλίωσης, οποιαδήποτε κίνητρα και αν έχει, είναι θετική
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

08-03-25

13:17
να φτιάξω και ποπ κορν;
Πού το πάνε...αναρωτιέμαι....
Θα φύγει η περούκα του Τραμπ από το μαλλιοτράβηγμα.

Αλλά δεν πιστεύω τίποτα. Η κωλοτούμπα είναι βασική δεξιότητα πολιτικής επιβίωσης και δικτύωσης. Λένε καμία μαλακία να περάσει η ώρα, να κινηθούν οι αγορές, να πουλάνε οι εφημερίδες αναλύσεις ειδικών και να τρώγονται οι λαοί του κόσμου σε ατελείωτες συζητήσεις. Οι ΗΠΑ μπορεί να δείχνουν στο "έλεος" του Τραμπ αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο ανεξέλεγκτη κατάσταση.
Η μισή Γερμανική ελίτ ζει ως μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ από διάσημους επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και καθηγητές Πανεπιστημίου. Αν ψάξεις λίγο τα επώνυμα τους θα δεις ότι ο παππούς είναι κάποιος μετανάστης από τη Γερμανία ή την παλαιά Πολωνία (Εβραίοι) με γερμανικές ρίζες. Το Γερμανικό έθνος γενικά κυβερνάει παντού άσχετα αν τα επώνυμα έχουν Αμερικανοποιηθεί. Ακόμη και αν υπάρχει μητέρα Γερμανίδα κάτι που δεν φαίνεται εύκολα. Δεν το λέω τόσο εθνικιστικά όσο ότι η Γερμανική οικονομία υπάρχει υποσυνείδητα παντού.
Για παράδειγμα το γνώριζες ότι ο παππούς του δημοσιογράφου Παπαχελά ήταν μέλος της Κυβέρνησης Μεταξά ή ότι το σόι του "αυτοδημιούργητου" Γερουλάνου εκτός από τις επιχειρήσεις πέστροφας έχει σχέση με έναν ελληνογερμανό πολιτικό Στρέητ; Οι πολιτικοί Στρέητ σχετίζονται με το τζάκι Λόντων της Πάτρας και Μάξιμος (μέγαρο Μαξίμου).
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.856 μηνύματα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

09-03-25

09:58
Και οι δύο εχθρεύονται τους λευκούς και φροντίζουν για τον αφανισμό τους στις χώρες τους βασικά. Όσο για τους λαθρομετανάστες εξαρτάται. Μην είσαι τόσο σίγουρος. Στο έχω ξαναπεί, η Ρωσσία έχει τεράστιο θέμα με ισλαμιστές λαθρομετανάστες από τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες της κεντρικής Ασίας. Και όχι δεν είναι "αυτοί είναι καλλίτεροι από αυτούς που έρχονται στην Ευρώπη". Τα ίδια προβλήματα προκαλούν και εκεί με την ανοχή του κράτους καθώς προέρχονται από "συμμαχικές της Ρωσσίας χώρες". Οι Ρώσσοι πολίτες τους εχθρεύονται και επιθυμούν απελάσεις που το κράτος σαφώς δεν κάνει. Όσο για τις ΗΠΑ άλλη κατάσταση εκεί. Εκεί εχθρεύονται τους Λατίνους που πολιτισμικά δεν έχουν καμμία σχέση με τους εδώ. Όμως εκεί είναι αρκετά αστείο να μιλάμε για ιθαγενείς ή για λαθροεισβολείς όταν όλοι εκεί είναι λαθροεισβολείς. Μαύροι, Λευκοί, Λατίνοι. Τρεις γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Που και πάλι το ζήτημα δεν είναι πολιτιστικό. Δεν υπάρχει πολιτιστική απειλή από τους Λατίνους. Η εγκληματικότητα των καρτέλ στα σύνορα με το Μεξικό είναι το πρόβλημα. Είναι τελείως διαφορετικό με αυτό που περνάει η Ευρώπη. Και μη νομίζεις, υπάρχουν πολλές ταμπέλλες "Latinos for Trump" που αν θες να το προσαρμόσουμε σε ελληνικά δεδομένα θα ήταν κάτι σε στυλ "Πακιστανοί για Κασιδιάρη".Και προφανώς θα διαλέξουν Τραμπ και Πούτιν, που τουλάχιστον δεν βρίζουν ανοιχτά τους ιθαγενείς των χωρών τους, δεν προσκυνάνε 24/7 τους λάθρο και, αν μη τι άλλο, βγάζουν κάτι αντρικό σε σχέση με τις δυτικές Αννούλες.
Ο Πούτιν από την άλλη έχει γεμίσει τις ρωσσικές φυλακές με εθνικιστές (κάτι που ταιριάζει και στο εγχώριο καθεστώς Μητσοτάκη). Ειδικά τους εθνικομπολσεβίκους των 2000s τους ισοπέδωσε. Όλες οι οργανώσεις/κόμματα τους έχουν κηρυχθεί παράνομα και τα στελέχη τους είναι στη φυλακή με αστείες κατηγορίες. Από την άλλη μια χαρά χαριεντίζεται με την αριστερή προπαγάνδα. Κάτι σαν το "σέβομαι τους αγώνες της αριστεράς" του Μητσοτάκη.
Οπότε όχι δεν μπορώ να κατανοήσω μετά από όλα αυτά το γιατί τους επιλέγουν. Κάτι που ενώνει τους "woke" liberals και τους συντηρητικούς είναι το κοινό μίσος για τη φυλή τους. Εναλλάσονται στην εξουσία και έχουν την ίδια αδιαφορία για το θέμα. Οι μεν γιατί πιστεύουν την σύγχρονη καθεστωτική επιστήμη που προωθεί το αφήγημα πως οι φυλές είναι κοινωνικό και όχι βιολογικό δημιούργημα (οι άλλες φωνές αποσιωπούνται ως φιλοναζιστικές) και οι δε γιατί όλους τους έπλασε ο Θεός και συνεπώς ένας μαύρος συντηρητικός χριστιανός είναι προτιμότερος γαμπρός για την λευκή κόρη από έναν λευκό άθεο ξέρω γω.αλλά μπορώ να κατανοήσω το ότι διαλέγουν το στρατόπεδο που είναι το λιγότερο χειρότερο, αφού δεν υπάρχει καμία σοβαρή δύναμη στον κόσμο που να έχει εθνικιστικές πεποιθήσεις.
Θυμήσου όμως τι είπε ο αγωνιστής David Lane "γιατί η ομορφιά της λευκής γυναίκας δεν πρέπει ποτέ να εξαφανιστεί από τη Γη". Η φράση αυτή είναι ιδεολογικός οδηγός.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.555 μηνύματα.

09-03-25

10:47
Ναι, κι εγώ σου έχω ξαναπεί ότι αυτό είναι φυσιολογικό λόγω της ιδιαιτερότητας της Ρωσίας. Είναι μια τεράστια χώρα, αχανής σε έκταση, που εντός της ζουν αρκετά έθνη. Όχι μειονότητες, έθνη. Για να γίνει χώρα αμιγώς εθνική, θα έπρεπε να μειωθεί σε έκταση, για παράδειγμα να μείνει μόνο η Ευρωπαϊκή μέχρι τα Ουράλια συν κάτι ψιλά ακόμα. Δεν γίνεται να κατοικηθεί μόνο από Ρως αυτό το πράγμα, όπως δεν δύναται να υπάρξει έθνος/κράτος τόσο μεγάλο. Η Ρωσία είναι ουσιαστικά αυτοκρατορία, άσχετα από το πολίτευμά της.Και οι δύο εχθρεύονται τους λευκούς και φροντίζουν για τον αφανισμό τους στις χώρες τους βασικά. Όσο για τους λαθρομετανάστες εξαρτάται. Μην είσαι τόσο σίγουρος. Στο έχω ξαναπεί, η Ρωσσία έχει τεράστιο θέμα με ισλαμιστές λαθρομετανάστες από τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες της κεντρικής Ασίας. Και όχι δεν είναι "αυτοί είναι καλλίτεροι από αυτούς που έρχονται στην Ευρώπη". Τα ίδια προβλήματα προκαλούν και εκεί με την ανοχή του κράτους καθώς προέρχονται από "συμμαχικές της Ρωσσίας χώρες". Οι Ρώσσοι πολίτες τους εχθρεύονται και επιθυμούν απελάσεις που το κράτος σαφώς δεν κάνει.
Για τους Λατίνους διαφωνώ εν μέρει, καθώς αρκετοί από αυτούς έχουν ινδιάνικες ρίζες (ειδικά οι Μεξικάνοι). Εν πάση περιπτώσει, δεν με νοιάζουν τα κίνητρα για τα οποία γίνονται απελάσεις, αλλά να γίνουν. Είμαι πραγματιστής στο συγκεκριμένο θέμα. Το να μπω σε μία ομάδα εξωκοινοβουλευτικών ιδεολόγων και αυτό να μην φέρει κανένα αποτέλεσμα, δεν μου λέει κάτι.Όσο για τις ΗΠΑ άλλη κατάσταση εκεί. Εκεί εχθρεύονται τους Λατίνους που πολιτισμικά δεν έχουν καμμία σχέση με τους εδώ. Όμως εκεί είναι αρκετά αστείο να μιλάμε για ιθαγενείς ή για λαθροεισβολείς όταν όλοι εκεί είναι λαθροεισβολείς. Μαύροι, Λευκοί, Λατίνοι. Τρεις γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Που και πάλι το ζήτημα δεν είναι πολιτιστικό. Δεν υπάρχει πολιτιστική απειλή από τους Λατίνους. Η εγκληματικότητα των καρτέλ στα σύνορα με το Μεξικό είναι το πρόβλημα. Είναι τελείως διαφορετικό με αυτό που περνάει η Ευρώπη. Και μη νομίζεις, υπάρχουν πολλές ταμπέλλες "Latinos for Trump" που αν θες να το προσαρμόσουμε σε ελληνικά δεδομένα θα ήταν κάτι σε στυλ "Πακιστανοί για Κασιδιάρη".
Επειδή η Ρωσία είναι Αυτοκρατορία, υπάρχει διεθνιστική ρητορική. Όχι ωραίο, αλλά λογικό. Κι όσον αφορά στον κομμουνισμό, ο Πούτιν δεν λέει «σέβομαι τους αγώνες της αριστεράς», αλλά κάτι παραπάνω: τιμάει τον κομμουνισμό επειδή είναι κομμάτι της ιστορίας της χώρας του. Για να καταλάβεις τι ακριβώς πρεσβεύει ο Πούτιν, πάντως, διάβασε την τέταρτη πολιτική θεωρία του Ντούγκιν, που είναι ο μέντοράς του. Μέσες άκρες λέει ότι τα τρία κυρίαρχα πολιτικά ρεύματα του 20ου αιώνα (κομμουνισμός, εθνικοσοσιαλισμός-φασισμός, φιλευθερισμός) απέτυχαν, με τον εθνικοσοσιαλισμό να χάνεται στον ΒΠΠ, τον Κομμουνισμό στην πτώση της ΕΣΣΔ και τον φιλευθερισμό να αφανίζεται μόνος του, μεταλλασσόμενος σε μετανεωτερικότητα. Παίρνει κάποια στοιχεία από όλες αυτές τις θεωρίες (όσα θεωρεί θετικά) και διαμορφώνει την 4η πολιτική θεωρία. Κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ στην 4η ΠΘ είναι ότι κατά Ντούγκιν, όχι μόνο ο φιλελευθερισμός και ο Κομμουνισμός, αλλά και ο εθνικοσοσιαλισμός ήταν έρμαια της εμμονής στην ιδέα της προόδου, παράγωγα φυσικά της αμιγώς θετικιστικής αντίληψης των πραγμάτων της αυγής του 20ου αιώνα.Ο Πούτιν από την άλλη έχει γεμίσει τις ρωσσικές φυλακές με εθνικιστές (κάτι που ταιριάζει και στο εγχώριο καθεστώς Μητσοτάκη). Ειδικά τους εθνικομπολσεβίκους των 2000s τους ισοπέδωσε. Όλες οι οργανώσεις/κόμματα τους έχουν κηρυχθεί παράνομα και τα στελέχη τους είναι στη φυλακή με αστείες κατηγορίες. Από την άλλη μια χαρά χαριεντίζεται με την αριστερή προπαγάνδα. Κάτι σαν το "σέβομαι τους αγώνες της αριστεράς" του Μητσοτάκη.
Υπερβάλεις, και θέλω να πιστεύω ότι το αντιλαμβάνεσαι αυτό. Δεν ξέρω γιατί είσαι τόσο ισαποστάκιας, ίσως γιατί -από όσο έχω καταλάβει- θες αποδοχή από τους woke. Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι οι συντηρητικοί μισούν τη φυλή τους; Άλλο να μου πεις ότι είναι υποκριτές ή ότι αδιαφορούν, αλλά όχι και ότι τη μισούν. Και επίσης ξέρεις πολύ καλά ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συντηρητικών θα είχε θέμα με το σενάριο που αναφέρεις.Οπότε όχι δεν μπορώ να κατανοήσω μετά από όλα αυτά το γιατί τους επιλέγουν. Κάτι που ενώνει τους "woke" liberals και τους συντηρητικούς είναι το κοινό μίσος για τη φυλή τους. Εναλλάσονται στην εξουσία και έχουν την ίδια αδιαφορία για το θέμα. Οι μεν γιατί πιστεύουν την σύγχρονη καθεστωτική επιστήμη που προωθεί το αφήγημα πως οι φυλές είναι κοινωνικό και όχι βιολογικό δημιούργημα (οι άλλες φωνές αποσιωπούνται ως φιλοναζιστικές) και οι δε γιατί όλους τους έπλασε ο Θεός και συνεπώς ένας μαύρος συντηρητικός χριστιανός είναι προτιμότερος γαμπρός για την λευκή κόρη από έναν λευκό άθεο ξέρω γω.
Εκεί θέλω να καταλήξω, ότι δεν μιλάς για εθνικιστές, αλλά για φυλετιστές κατά κύριο λόγο. Εγώ εθνικιστής όπως ξέρεις δεν είμαι, παρόλα αυτά δεν θέλω την επιμειξία των φυλών. Θέλω να παραμείνουν οι φυλές ως έχουν και να μην καταλήξει ο άνθρωπος ένα γκρι πράγμα, χωρίς τη διαφορετικότητα, που τόσο αγαπούν οι αριστεροί.Θυμήσου όμως τι είπε ο αγωνιστής David Lane "γιατί η ομορφιά της λευκής γυναίκας δεν πρέπει ποτέ να εξαφανιστεί από τη Γη". Η φράση αυτή είναι ιδεολογικός οδηγός.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

09-03-25

11:59
Το γνωρίζω για αυτό και την θεωρώ εχθρική χώρα για την Ευρώπη και δεν ανήκει σε αυτήν. Εάν ποτέ επιλέξει άλλο δρόμο θα μπορέσει να υπάρξει συζήτηση υπό άλλους όρους για το θέμα αυτό. Έως τότε είναι το ίδιο που είναι και οι ΗΠΑ, κάκιστα παραδείγματα κρατών αυτού του κόσμου που πρέπει επειγόντως είτε να αλλάξουν ριζικά είτε να εξαφανιστούν.Ναι, κι εγώ σου έχω ξαναπεί ότι αυτό είναι φυσιολογικό λόγω της ιδιαιτερότητας της Ρωσίας. Είναι μια τεράστια χώρα, αχανής σε έκταση, που εντός της ζουν αρκετά έθνη. Όχι μειονότητες, έθνη. Για να γίνει χώρα αμιγώς εθνική, θα έπρεπε να μειωθεί σε έκταση, για παράδειγμα να μείνει μόνο η Ευρωπαϊκή μέχρι τα Ουράλια συν κάτι ψιλά ακόμα. Δεν γίνεται να κατοικηθεί μόνο από Ρως αυτό το πράγμα, όπως δεν δύναται να υπάρξει έθνος/κράτος τόσο μεγάλο. Η Ρωσία είναι ουσιαστικά αυτοκρατορία, άσχετα από το πολίτευμά της.
Αυτό ισχύει. Είναι οι mestizo, ανάμειξη λευκών και ιθαγενών. Οι πραγματικοί Λατίνοι υπάγονται στην λευκή φυλή καθώς είναι απόγονοι Ισπανών και Πορτογάλων αποικιοκρατών. Η Νότια Αμερική είναι το φυλετικό χάος όπου υπάρχουν τα πάντα εκεί.Για τους Λατίνους διαφωνώ εν μέρει, καθώς αρκετοί από αυτούς έχουν ινδιάνικες ρίζες (ειδικά οι Μεξικάνοι). Εν πάση περιπτώσει, δεν με νοιάζουν τα κίνητρα για τα οποία γίνονται απελάσεις, αλλά να γίνουν. Είμαι πραγματιστής στο συγκεκριμένο θέμα. Το να μπω σε μία ομάδα εξωκοινοβουλευτικών ιδεολόγων και αυτό να μην φέρει κανένα αποτέλεσμα, δεν μου λέει κάτι.
Εγώ από την άλλη είμαι ιδεαλιστής. Προτιμώ να πολεμάω ανιδιοτελώς για τα πιστεύω μου παρά για να βολευτούν κάποιοι κώλοι στα έδρανα της Βουλής. Η Βουλή είναι ο σίγουρος δρόμος εκφυλισμού ενός κινήματος όπως συνέβη και με την ΧΑ. Οπότε καλλίτερα σε συλλογικότητες παρά σε κόμματα. Από το να εγκλωβιζόμαστε στη γυάλα που είναι χωμένος μέσα ο boomer δεξιός μπατριώτης ο οποίος ανά τα χρόνια αλλάζει και κόμμα που στο τέλος τον ξεπουλάει καλλίτερα περιθωριακός.
Το μεταφράζεις λάθος μάλλον. Δεν είμαι ισαποστάκιας για να λάβω αποδοχή από τους woke αλλά για να δείξω αντίθετα στους συντηρητικούς πως δεν είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο. Όσοι στηρίζουν τους εχθρούς της Ευρώπης είτε αυτοί είναι συντηρητικοί (Πούτιν, Τραμπ) είτε woke προοδευτικοί (Μπάιντεν, Σάντερς, Ομπάμα) είναι το ίδιο επικίνδυνοι. Ακολουθώ τα λόγια του μεγάλου εθνικοσοσιαλιστή αρχηγού των Βαλλονών Ρεξιστών, Λέον Ντεγκρέλλ "οι δεξιοί είναι λύκοι που φορούν προσωπείο φίλου. Μπορεί να δείχνουν πως συμμερίζονται τις απόψεις μας και να είναι φιλικοί σε εμάς αλλά είναι ένας εχθρός πολύ πιο επικίνδυνος από τους αριστερούς που καμουφλάρεται".Υπερβάλεις, και θέλω να πιστεύω ότι το αντιλαμβάνεσαι αυτό. Δεν ξέρω γιατί είσαι τόσο ισαποστάκιας, ίσως γιατί -από όσο έχω καταλάβει- θες αποδοχή από τους woke. Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι οι συντηρητικοί μισούν τη φυλή τους; Άλλο να μου πεις ότι είναι υποκριτές ή ότι αδιαφορούν, αλλά όχι και ότι τη μισούν. Και επίσης ξέρεις πολύ καλά ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συντηρητικών θα είχε θέμα με το σενάριο που αναφέρεις.
Πολλοί συντηρητικοί δεν αναγνωρίζουν καν την ύπαρξη φυλής. Στο φόρουμ τέτοιο παράδειγμα είναι ο αδερφός @Valder που σε αυτό το θέμα δεν τα βρίσκουμε με τίποτα. Στις ΗΠΑ η εκκλησία είναι σφόδρα αντιρατσιστική και αντιφυλετική. Υπάρχουν κατά καιρούς και διάφορα post boomer γονέων που γράφουν με περηφάνια πως ο μαύρος γαμπρός τους είναι άνθρωπος της εκκλησίας και ποιος νέος πάει εκκλησία στις μέρες μας; bruuuuuh.
ilias90
Περιβόητο μέλος

09-03-25

12:31
Κι εγώ γενικά ιδεαλιστής είμαι ρε Γιάννη, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα, όσες φορές και αν σε έχω ρωτήσει, απάντηση δεν έχω πάρει: Πως -με συγκεκριμένα πράγματα, όχι θεωρίες- μπορεί να φέρουν αποτέλεσμα εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις;Εγώ από την άλλη είμαι ιδεαλιστής. Προτιμώ να πολεμάω ανιδιοτελώς για τα πιστεύω μου παρά για να βολευτούν κάποιοι κώλοι στα έδρανα της Βουλής. Η Βουλή είναι ο σίγουρος δρόμος εκφυλισμού ενός κινήματος όπως συνέβη και με την ΧΑ. Οπότε καλλίτερα σε συλλογικότητες παρά σε κόμματα. Από το να εγκλωβιζόμαστε στη γυάλα που είναι χωμένος μέσα ο boomer δεξιός μπατριώτης ο οποίος ανά τα χρόνια αλλάζει και κόμμα που στο τέλος τον ξεπουλάει καλλίτερα περιθωριακός.
Κι εσύ κάνεις λάθος όταν μιλάς για συντηρητικούς, γιατί θεωρείς σαν συντηρητικούς τα αστεία κόμματα. Εγώ μιλάω για τον γνήσιο συντηρητισμό, αυτόν που πρεσβεύει τη διατήρηση των παραδόσεών μας, των αξιών και των πεποιθήσεών μας, της Θρησκείας, του Έθνους και της φυλής μας. Όχι την πολιτική του έκφραση, για την οποία συμφωνώ με όσα λες.Το μεταφράζεις λάθος μάλλον. Δεν είμαι ισαποστάκιας για να λάβω αποδοχή από τους woke αλλά για να δείξω αντίθετα στους συντηρητικούς πως δεν είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο. Όσοι στηρίζουν τους εχθρούς της Ευρώπης είτε αυτοί είναι συντηρητικοί (Πούτιν, Τραμπ) είτε woke προοδευτικοί (Μπάιντεν, Σάντερς, Ομπάμα) είναι το ίδιο επικίνδυνοι. Ακολουθώ τα λόγια του μεγάλου εθνικοσοσιαλιστή αρχηγού των Βαλλονών Ρεξιστών, Λέον Ντεγκρέλλ "οι δεξιοί είναι λύκοι που φορούν προσωπείο φίλου. Μπορεί να δείχνουν πως συμμερίζονται τις απόψεις μας και να είναι φιλικοί σε εμάς αλλά είναι ένας εχθρός πολύ πιο επικίνδυνος από τους αριστερούς που καμουφλάρεται".
Εδώ επίσης ταυτίζεις τον συντηρητικό με τον Χριστιανό. Ένας συντηρητικός μπορεί και να μην είναι Χριστιανός, όπως επίσης ένας Χριστιανός -δυστυχώς- μπορεί να είναι προοδευτικός (βέβαια μετά μπαίνει μεγάλη συζήτηση για το αν είναι καν Χριστιανός, αλλά άσχετη με το θέμα). Τώρα να μου λες για Χριστιανισμό και ΗΠΑ (γενικά Δύση) είναι λίγο αστείο, οι άνθρωποι (ειδικά οι Προτεστάντες) έχουν μια τελείως υλιστική οπτική για τον Χριστιανισμό.Πολλοί συντηρητικοί δεν αναγνωρίζουν καν την ύπαρξη φυλής. Στο φόρουμ τέτοιο παράδειγμα είναι ο αδερφός @Valder που σε αυτό το θέμα δεν τα βρίσκουμε με τίποτα. Στις ΗΠΑ η εκκλησία είναι σφόδρα αντιρατσιστική και αντιφυλετική. Υπάρχουν κατά καιρούς και διάφορα post boomer γονέων που γράφουν με περηφάνια πως ο μαύρος γαμπρός τους είναι άνθρωπος της εκκλησίας και ποιος νέος πάει εκκλησία στις μέρες μας; bruuuuuh.
Τέλος πάντων, στο θέμα μας, οι περισσότεροι Ορθόδοξοι που γνωρίζω, έχουν θέμα με την επιμειξία. Κι εγώ, επίσης. Κι όταν σου είπα ότι θα προτιμήσω έναν μαύρο Χριστιανό από έναν λευκό προοδευτικό, στο είπα για αλληλεπίδραση, για να κάνω παρέα μαζί του (μιας και τους woke δεν μπορώ ούτε να τους βλέπω). Δεν σου είπα ότι υποστηρίζω το να παντρεύονται μαύροι με λευκές.
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.979 μηνύματα.

09-03-25

12:34
Το γνωρίζω για αυτό και την θεωρώ εχθρική χώρα για την Ευρώπη και δεν ανήκει σε αυτήν. Εάν ποτέ επιλέξει άλλο δρόμο θα μπορέσει να υπάρξει συζήτηση υπό άλλους όρους για το θέμα αυτό. Έως τότε είναι το ίδιο που είναι και οι ΗΠΑ, κάκιστα παραδείγματα κρατών αυτού του κόσμου που πρέπει επειγόντως είτε να αλλάξουν ριζικά είτε να εξαφανιστούν.
Αυτό ισχύει. Είναι οι mestizo, ανάμειξη λευκών και ιθαγενών. Οι πραγματικοί Λατίνοι υπάγονται στην λευκή φυλή καθώς είναι απόγονοι Ισπανών και Πορτογάλων αποικιοκρατών. Η Νότια Αμερική είναι το φυλετικό χάος όπου υπάρχουν τα πάντα εκεί.
Εγώ από την άλλη είμαι ιδεαλιστής. Προτιμώ να πολεμάω ανιδιοτελώς για τα πιστεύω μου παρά για να βολευτούν κάποιοι κώλοι στα έδρανα της Βουλής. Η Βουλή είναι ο σίγουρος δρόμος εκφυλισμού ενός κινήματος όπως συνέβη και με την ΧΑ. Οπότε καλλίτερα σε συλλογικότητες παρά σε κόμματα. Από το να εγκλωβιζόμαστε στη γυάλα που είναι χωμένος μέσα ο boomer δεξιός μπατριώτης ο οποίος ανά τα χρόνια αλλάζει και κόμμα που στο τέλος τον ξεπουλάει καλλίτερα περιθωριακός.
Το μεταφράζεις λάθος μάλλον. Δεν είμαι ισαποστάκιας για να λάβω αποδοχή από τους woke αλλά για να δείξω αντίθετα στους συντηρητικούς πως δεν είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο. Όσοι στηρίζουν τους εχθρούς της Ευρώπης είτε αυτοί είναι συντηρητικοί (Πούτιν, Τραμπ) είτε woke προοδευτικοί (Μπάιντεν, Σάντερς, Ομπάμα) είναι το ίδιο επικίνδυνοι. Ακολουθώ τα λόγια του μεγάλου εθνικοσοσιαλιστή αρχηγού των Βαλλονών Ρεξιστών, Λέον Ντεγκρέλλ "οι δεξιοί είναι λύκοι που φορούν προσωπείο φίλου. Μπορεί να δείχνουν πως συμμερίζονται τις απόψεις μας και να είναι φιλικοί σε εμάς αλλά είναι ένας εχθρός πολύ πιο επικίνδυνος από τους αριστερούς που καμουφλάρεται".
Πολλοί συντηρητικοί δεν αναγνωρίζουν καν την ύπαρξη φυλής. Στο φόρουμ τέτοιο παράδειγμα είναι ο αδερφός @Valder που σε αυτό το θέμα δεν τα βρίσκουμε με τίποτα. Στις ΗΠΑ η εκκλησία είναι σφόδρα αντιρατσιστική και αντιφυλετική. Υπάρχουν κατά καιρούς και διάφορα post boomer γονέων που γράφουν με περηφάνια πως ο μαύρος γαμπρός τους είναι άνθρωπος της εκκλησίας και ποιος νέος πάει εκκλησία στις μέρες μας; bruuuuuh.
Δεν μπορείς να επικρατήσεις (πολιτικά , οικονομικά , πολιτισμικά) αν δεν υποδουλώσεις ξένους λαούς . Δεν μπορείς να έχεις δλδ μια φυλή να επικρατεί σ όλη την υφήλιο ( κάτι τέτοιο πήγε να δοκιμαστεί και απέτυχε παταγωδώς) με πλήρη ομοιομορφία και ομαλότητα . Η φύση και ο άνθρωπος έχουν ιδιαιτερότητες.
Ακόμα και στην αρχαία εποχή (ελληνιστική περίοδος) η ακμή του ελληνισμού επετεύχθη μέσω της -πολιτισμικής κυρίως - αφομοίωσης ξένων λαών , χωρίς την βιολογική τους εξάλειψη.
Όποιος λαός δεν μπορεί να κοιτάξει περα από τα σύνορα του- τα οποία παρεπιπτόντως είναι και ήταν ρευστά στο πέρας των αιώνων- είναι καταδικασμένος ν αφανιστεί ή να μείνει ασήμαντος.
Το παραπάνω δεν έχει καμία σχέση όμως με τις αριστερίστικες ιδέες ότι όλοι άνθρωποι είναι το ίδιο και ότι όλοι λαοί πρέπει να πολτοποιηθούν κάτω από τον επικρατούντα , υλιστικό και άνευ ουσίας (κυρίως πνευματικής) , σύγχρονο δυτικό πολιτισμό.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τέλος πάντων, στο θέμα μας, οι περισσότεροι Ορθόδοξοι που γνωρίζω, έχουν θέμα με την επιμειξία. Κι εγώ, επίσης. Κι όταν σου είπα ότι θα προτιμήσω έναν μαύρο Χριστιανό από έναν λευκό προοδευτικό, στο είπα για αλληλεπίδραση, για να κάνω παρέα μαζί του (μιας και τους woke δεν μπορώ ούτε να τους βλέπω). Δεν σου είπα ότι υποστηρίζω το να παντρεύονται μαύροι με λευκές.
Αποτελεί μέγιστο πνευματικό επίτευγμα η εξάπλωση της ορθοδοξίας (και άρα του ελληνισμού ) στα πέρατα του κόσμου.
Προφανώς είναι προτιμητέος ο μαύρος , ορθόδοξος Αιθίοπας με φιλελληνικά αισθηματα (και πολιτισμό) παρά ο δυτικός λευκός άθεος νιχιλιστης, ο οποίος έχει ξεχάσει το ελληνοχριστιανικο-ρωμαϊκό παρελθόν του.
juste un instant
Επιφανές μέλος

09-03-25

12:58

«Δικτάτορας» ο Τραμπ για την πλειονότητα Γάλλων, Γερμανών και Βρετανών
Μόνο το 25% των Γάλλων εξακολουθεί να θεωρεί τις ΗΠΑ συμμάχους της Γαλλίας, ενώ έξι στους δέκα θεωρούν πιθανό τα επόμενα χρόνια η Ρωσία να εισβάλει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

09-03-25

13:01
Ο σκοπός των κινημάτων (ο πρωταρχικός τουλάχιστον) δεν είναι να πάρει την εξουσία. Είναι φυτώριο δημιουργίας αγνών ιδεαλιστών. Προσεγγίζει απογοητευμένο κόσμο που σε άλλες περιπτώσεις θα τον κέρδιζε η αριστερά. Εάν ποτέ κάποιο κίνημα αναπτύξει ένα τόσο ισχυρό πανελλήνιο δίκτυο τότε θα μπορούσε να διεκδικήσει και κοινοβουλευτική εκπροσώπηση χωρίς αυτό να είναι αυτοσκοπός όμως. Για αρχή το θέμα είναι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες δομές σε σημείο όποια πέτρα και να σηκώσεις να υπάρχουν εθνικιστές από κάτω. Συνδικαλισμός, δημοτικά συμβούλια, σύλλογοι γονέων στα σχολεία, δεκαπενταμελή μαθητών, φοιτητικές οργανώσεις, πολυχώροι με ιδεολογικές εκδηλώσεις σε κάθε πόλη, διαδικτυακές ιστοσελίδες αντιπληροφόρησης, εξορμήσεις παντού. Τα πάντα. Διάδοση της ιδέας παντού και πάντα. Το να πάρεις την εξουσία ως κόμμα αφού πρώτα έχεις δεχθεί να ακολουθήσεις την προκαθορισμένη πορεία των συστημικών κομμάτων δεν με λέει κάτι. Στους δρόμους και στις πλατείες αναγεννάται η Ιδέα.Κι εγώ γενικά ιδεαλιστής είμαι ρε Γιάννη, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα, όσες φορές και αν σε έχω ρωτήσει, απάντηση δεν έχω πάρει: Πως -με συγκεκριμένα πράγματα, όχι θεωρίες- μπορεί να φέρουν αποτέλεσμα εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις;
Όχι πάντα. Οι συντηρητικοί δεν είναι απαραίτητα και εθνικιστές, πολλώ δε μάλλον φυλετιστές. Και εσύ δεν πιστεύεις στην έννοια του έθνους από παλιότερες συζητήσεις που έχουμε κάνει.Κι εσύ κάνεις λάθος όταν μιλάς για συντηρητικούς, γιατί θεωρείς σαν συντηρητικούς τα αστεία κόμματα. Εγώ μιλάω για τον γνήσιο συντηρητισμό, αυτόν που πρεσβεύει τη διατήρηση των παραδόσεών μας, των αξιών και των πεποιθήσεών μας, της Θρησκείας, του Έθνους και της φυλής μας. Όχι την πολιτική του έκφραση, για την οποία συμφωνώ με όσα λες.
Βλέπεις την γνώμη των συντηρητικών πάντως και για εμάς. Θυμάσαι και πως μας χαρακτήριζε ο @Gaspar . Αυτό επικρατεί στον χώρο.
Το θέμα είναι πως οι ηγέτες που στηρίζεις δεν έχουν κανένα θέμα με αυτό. Συνεπώς δεν τους χαλάει εάν το λεγόμενο "σχέδιο Καλλέργη" πάρει όντως σάρκα και οστά (δηλαδή η εξαφάνιση του λευκού ιθαγενούς και η αντικατάσταση του από τον γκρίζο άνθρωπο που θα είναι προϊόν επιμειξίας λευκών, μαύρων και μεσανατολιτών στην Ευρώπη). Οπότε με είναι αδιάφορο το ποιος κυβερνάει και αν είναι woke ή συντηρητικός. Απλά ο ένας ονειρεύεται τον γκρίζο άνθρωπο να φοράει πολύχρωμες σημαίες και μπαντανες με Black Lives Matter και ο άλλος να φοράει MAGA καπελάκι και σταυρό στον λαιμό.Εδώ επίσης ταυτίζεις τον συντηρητικό με τον Χριστιανό. Ένας συντηρητικός μπορεί και να μην είναι Χριστιανός, όπως επίσης ένας Χριστιανός -δυστυχώς- μπορεί να είναι προοδευτικός (βέβαια μετά μπαίνει μεγάλη συζήτηση για το αν είναι καν Χριστιανός, αλλά άσχετη με το θέμα). Τώρα να μου λες για Χριστιανισμό και ΗΠΑ (γενικά Δύση) είναι λίγο αστείο, οι άνθρωποι (ειδικά οι Προτεστάντες) έχουν μια τελείως υλιστική οπτική για τον Χριστιανισμό.
Επίσης υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια που παρέβλεψες. Εγώ είπα πως θεωρώ ιδεολογικά αναλφάβητο τον εθνικιστή που στηρίζει Τραμπ και Πούτιν. Όχι τον συντηρητικό. Αν είσαι απλά συντηρητικός που θέλει Χριστιανισμό και παραδοσιακές αξίες χωρίς να ενδιαφέρεσαι για έθνος και φυλή τότε όντως αυτοί οι ηγέτες είναι ό,τι καλλίτερο υπάρχει στο κόσμο. Βέβαια στη Ρωσσία του Πούτιν με τα τωρινά δημογραφικά δεδομένα σε 100 χρόνια το Ισλάμ θα έχει αγγίξει το 20% του συνολικού πληθυσμού.
ilias90
Περιβόητο μέλος

09-03-25

13:40
Υπάρχει ολόκληρο ρεύμα στις ΗΠΑ και άλλες χώρες του δυτικού κόσμου (οκ, μικρό, αλλά όχι ασήμαντο) από Χριστιανούς (καθολικούς ή προτεστάντες) που προσεγγίζουν την Ορθοδοξία, γιατί βρίσκουν σε αυτή κάτι το αυθεντικό, κάτι που κρατάει την μυστικιστική και εσωτερική παράδοση της αρχαιότητας, σε αντίθεση με τα δόγματά τους, που είναι πια εκκοσμικευμένα. Ο σύγχρονος άνθρωπος, όσο υλιστής κι αν έχει γίνει, δεν μπορεί να ξεφύγει από τη φύση του και η φύση του -κατά Γιουνγκ- τον ωθεί στο να ψάχνει, έστω και ασυνείδητα τα ιερά «τοτέμ» της φυλής του. Κι επειδή δεν έχει τα αυθεντικά, βρίσκει ό,τι να' ναι (δεν είναι τυχαίο ότι τα κινήματα, όπως ο φεμινισμός, έχουν πλήρως θρησκευτική δομή και οργάνωση).Αποτελεί μέγιστο πνευματικό επίτευγμα η εξάπλωση της ορθοδοξίας (και άρα του ελληνισμού ) στα πέρατα του κόσμου.
Προφανώς είναι προτιμητέος ο μαύρος , ορθόδοξος Αιθίοπας με φιλελληνικά αισθηματα (και πολιτισμό) παρά ο δυτικός λευκός άθεος νιχιλιστης, ο οποίος έχει ξεχάσει το ελληνοχριστιανικο-ρωμαϊκό παρελθόν του.
Όχι ακριβώς. Απλώς θεωρώ την έννοια της φυλής σημαντικότερη. Δηλαδή δεν θα ήθελα πχ με τίποτα να διασταυρωθούμε με Πακιστανούς, αλλά δεν θα είχα θέμα με Σουηδούς (θα ομορφαίναμε κιόλαςΌχι πάντα. Οι συντηρητικοί δεν είναι απαραίτητα και εθνικιστές, πολλώ δε μάλλον φυλετιστές. Και εσύ δεν πιστεύεις στην έννοια του έθνους από παλιότερες συζητήσεις που έχουμε κάνει.

Σου έχω εξηγήσει για ποιους λόγους τους «στηρίζω».Το θέμα είναι πως οι ηγέτες που στηρίζεις δεν έχουν κανένα θέμα με αυτό. Συνεπώς δεν τους χαλάει εάν το λεγόμενο "σχέδιο Καλλέργη" πάρει όντως σάρκα και οστά (δηλαδή η εξαφάνιση του λευκού ιθαγενούς και η αντικατάσταση του από τον γκρίζο άνθρωπο που θα είναι προϊόν επιμειξίας λευκών, μαύρων και μεσανατολιτών στην Ευρώπη). Οπότε με είναι αδιάφορο το ποιος κυβερνάει και αν είναι woke ή συντηρητικός. Απλά ο ένας ονειρεύεται τον γκρίζο άνθρωπο να φοράει πολύχρωμες σημαίες και μπαντανες με Black Lives Matter και ο άλλος να φοράει MAGA καπελάκι και σταυρό στον λαιμό.
Και τώρα κάτι που μου βγάζεις ρε φίλε, κάθε φορά που μιλάμε το πιστεύω ολοένα και περισσότερο. Πιστεύω ότι, πέρα από το χρώμα δέρματος, δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο. Πες ρε παιδί μου ότι αύριο, ως δια μαγείας, μένουμε στην Ευρώπη μόνο οι λευκοί ιθαγενείς. Ε, ακόμα και να καταλήγαμε ένα απέραντο μπ@ρδέλο, με άντρες να κυκλοφορούν ντυμένοι γυναίκες σε όλη την Ευρωπαϊκή επικράτεια, να παίρνεται κόσμος στους δρόμους σαν τα σκυλιά, να γίνει η πλειοψηφία άθεοι, εσύ δεν θα είχες κανένα πρόβλημα. Και μόνο που θα έβλεπες μόνο λευκά πρόσωπα, θα τον είχες βγάλει έξω και θα τον βροντούσες.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.201 μηνύματα.

09-03-25

13:48
Δεν ειμαι σιγουρος για την αναγνωριση φυλής, πάντως για ανωτερότητα βάση εμφανισιακών χαρακτηριστικών οπως δέρμα, σίγουρα δεν θα τα βρούμε.Πολλοί συντηρητικοί δεν αναγνωρίζουν καν την ύπαρξη φυλής. Στο φόρουμ τέτοιο παράδειγμα είναι ο αδερφός @Valder που σε αυτό το θέμα δεν τα βρίσκουμε με τίποτα. Στις ΗΠΑ η εκκλησία είναι σφόδρα αντιρατσιστική και αντιφυλετική. Υπάρχουν κατά καιρούς και διάφορα post boomer γονέων που γράφουν με περηφάνια πως ο μαύρος γαμπρός τους είναι άνθρωπος της εκκλησίας και ποιος νέος πάει εκκλησία στις μέρες μας; bruuuuuh.
Τωρα, αν αντι για φυλή, μου μιλήσεις για (κουλτούρα) καλλιέργεια, εκεί αλλάζει η συζήτηση. Μερικές κουλτούρες ειναι υποδεέστερες της (αρχαιο-ρωμαιο)ελληνικής.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- giannhs2001
- American Economist
- Kate1914
- touvlo
- Memetchi
- camil
- Scandal
- taketrance
- charmander
- Paragontas7000
- back2967
- Αντικειμενικός
- A350
- Ilma
- johnsala
- Jack of Spades
- RPO
- Entropy24
- GeorgePap2003
- AggelikiGr
- chester20080
- vasilis123321
- bibliofagos
- Libertus
- Klekle
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Joji
- thodoris_eng
- Reader
- ck_chrysiis
- Vasiliis
- giorgos5002
- Hecticism
- Koukos
- Unicex
- fockos
- fourkaki
- louminis
- ROM32
- Hased Babis
- Debugging_Demon
- Unboxholics
- J.Cameron
- Maximum
- physicscrazy
- Μαυρίκιος
- Makajos
- gegeorgiou90
- Chris1993
- takiss
- parrot/παπαγάλος
- Αλκίμαχος
- parnam
- rafaela11
- thenutritionist
- Sosstoss
- jellojina
- Μήτσος10
- synthnightingale
- Jim4ever
- ******nis
- Anti_Elon_Musk
- Δροσουλίτης
- spyroskaftanis
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.